Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Він був чоловік незвичайний і він повернув різноманітних фантазій в факти

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Леді або тигр?

За Френк Стоктон

У дуже давні часи жив полуварварской король, чиї ідеї, хоча і дещо відполірований і заточений під прогресивності далекій Латинській сусідів, були ще більшими, витіюваті, і безперешкодно, як стало половині нього, який був варварськи. Він був чоловік незвичайний, і він повернув різноманітних фантазій в факти. Він був дуже приділяється самостійній Спілкування, і, коли він і сам погодився на все, справу зроблено. Коли кожен член його внутрішньої і політичної системи переїхали рівно в призначений Звичайно, його природа була простою і геніальною, але всякий раз, коли там було небагато причіпний пристрій, він був більш м'які і більш геніальне, як і раніше, бо ніщо не сподобалася йому настільки, щоб зробити криве прямо і розтрощити нерівномірно місцях.

Серед запозичених понять в тому, що в суспільному житті, в якій свідомості його підданих були уточнені і культивують.

Але навіть тут буйної фантазії і варварські заявив про себе. Арена була побудована царем, щоб не дати людям можливість почути рапсодії смерті гладіаторів, ні щоб дати їм можливість переглянути конфлікти між релігійними думками і голодних щелеп, але в цілях розширення і розвитку психічної енергії чоловік. Цей величезний амфітеатр, з його оточують галереї, її таємничі склепіння, і його невидимі проходи, був агентом поетичної справедливості, в якому злочин був покараний, або доброчесність винагороджується, указами неупереджений і непідкупний шанс.

Коли об'єкт був звинувачений у злочині досить важливе значення для інтересів короля, публічне повідомлення було сказано, що в призначений день, доля обвинуваченого буде вирішено на арені короля. Коли всі люди зібралися в галереях, і цар, оточений своїми суду, сидів високо на троні державної королівської на одній стороні арени, він дав сигнал, двері під ним відкрилася, і обвинувачений тему вийшов в амфітеатрі. Прямо навпроти нього, на іншій стороні замкнутому просторі, були двоє дверей »саме так і пліч-о-пліч. Це було обов'язком і привілеєм людини на судовий розгляд йти прямо на ці двері і відкрити одну з них. Він міг відкрити ні двері, він радий, він був підданий жодних вказівок чи впливу, але що з вищезазначеного неупереджений і чесний шанс. Якби він відкрив один, там вийшов з неї голодного тигра, самий жорстокий і найжорстокіший, які могли б собі уявити. Він одразу ж кинувся на нього і розірвали його на шматки, як покарання за свою провину. У той момент, що справа кримінальна, таким чином, вирішив, сумні дзвони дзвеніли заліза, велика крики виросла з найманими скорботних розміщені на зовнішньому ободі арени, і величезні аудиторії, з похиленими головами і опущеними серця, wended повільно їх додому речі, траур сильно, що такої молодої і справедливими, чи такий старий і шановний, повинен був заслужений таким важким доля.

Але, якщо обвинувачений відкрив інші двері, там вийшли з неї леді, найбільш підходящу для своїх років і станції, що його величність може вибрати серед своїх справедливих запитань. А ця пані, він відразу ж був одружений, у якості нагороди його невинності. Це не мало значення, що він, можливо, вже володіють дружину і сім'ю, або що його прихильності можуть бути зайняті на предмет його власного вибору; цар дозволив немає такого підлеглого заходи, щоб перешкодити його великий план відплати і нагороди. Вправи, як і в інших, наприклад, відбулися відразу, і на арені. Ще одні двері відчинилися під царем, і священиком, а потім група співочих, і танці діви дме радісний транслюється я на золоті роги і наступаючи epithalamic міра, просунулися туди, де стояла пара, пліч-о-пліч, і весілля було оперативно і весело урочисто. Тоді гей дзвони латуні подзвонив виклали свої веселі гуркіт, люди кричали ура рад, 1 і безневинна людина, якому передує дітей посипаючи квіти на його шляху, привів свою наречену до себе додому.

Це був напів-варварський метод царя відправлення правосуддя. Її ідеальне справедливість очевидна. Злочинець не міг знати, з якої двері прийде дама, він відкрив або він задоволений, не маючи ні найменшого уявлення того, в наступну мить він був на поживу або заміжня. У деяких випадках тигр вийшов в одні двері, а на деяких з іншого. Рішення цього суду були не тільки справедливими, вони були позитивно певної: обвинувачений був негайно покараний, якщо він знайшов себе винним, і, якщо невинний, він був винагороджений на місці, чи подобається йому це чи ні. Існував немає порятунку від суджень арені короля.

Установи була дуже популярна. Коли люди зібралися на одній з великих днів судового розгляду, вони ніколи не знали, чи були вони свідками кривава бійня або веселою весіллям. Цей елемент невизначеності позичив інтерес до нагоди якого вона не могла інакше досягнута. Таким чином, маси розважатися і приємно, і мисляча частина суспільства може принести не відповідає за несправедливість проти цього плану, не обвинувачений має всі справу в свої руки?

Це полуварварской короля була дочка, як квітучий, як його самі витіюваті фантазії, і з душею, як пристрасна і владна як свою власну. Як звичайно в таких випадках, вона була зіницю ока, і любили його над усім людством. Серед придворних був молодий чоловік, що проба крові і підлості станції, загальних для звичайних героїв, які люблять романтику королівських дівиць. Цей королівський перший був задоволений її коханця, тому що він був гарний і сміливий до такої міри, неперевершеного у всьому цьому царстві, і вона любила його з жаром, що було досить варварства в ньому, щоб зробити його надзвичайно тепла і сильна. Цей роман перейшов щасливо протягом багатьох місяців, поки одного разу цар сталося, щоб виявити її існування. Він, не вагаючись ні коливатися в зв'язку з його обов'язком в приміщеннях. Юнак був негайно кинутий у в'язницю, а день був призначений суд над ним на арені короля. Це, звичайно, було особливо важливою подією, і його велич, як і всі люди, був дуже зацікавлений у функціонуванні та розвитку цього процесу. Ніколи раніше такий випадок стався, ніколи раніше предметом насмілився любити дочку короля. У наступні роки такі речі стали звичайним явищем досить, але тоді вони не були невеликі роман ступеня і вражаючими.

Тигр-клітин царства були шукати самі дикі звірі і невпинно, з яких найбільш жорстокий монстр може бути вибраний для арени, і в рядах дівочу молодість і красу по всій землі були ретельно обстежена компетентних суддів для того, щоб Молода людина може мати гідне нареченої в разі, якщо доля не визначає для нього інше призначення. Звичайно, всі знали, що справа, з якою обвинуваченому було пред'явлено звинувачення було зроблено. Він любив принцесу, і ні він, вона, ні хто-небудь інший, думав заперечувати той факт, але цар не буде думати про що дозволяє будь-який факт такого роду втручання в роботу суду, в якому він прийняв таке велике задоволення і задоволення. Не сильно завішені шкурами всередині, було неможливо, що будь-який шум або пропозиція повинна виходити зсередини, щоб людина, яка повинна підходити до підвищення засувки одного з них. Але золото, і сила волі жінки, принесли секрет принцеси.

І не тільки вона знала, в якій кімнаті стояла дама готова вийти, все червоніючи і сяючою, їй двері повинна бути відкрита, але вона знала, хто дама. Це був один з найпрекрасніших і найкрасивіших з дівчат суду, який був обраний в якості нагороди обвинуваченого молоді, він повинен бути доведено безневинні злочини прагнучи один до цих пір над ним, і принцеса ненавидів її. Часто вона бачила, або здавалося, що вона бачила, це справедливе істота кидаючи погляди захоплення на обличчі її коханець, а іноді вона думала, ці погляди були сприйняті, і навіть повернувся. Час від часу вона бачила їх разом, кажуть, це був всього лише на мить або два, але багато чого можна сказати у короткому просторі, вона, можливо, були в більшості неважливо теми, але як вона могла знати? Дівчина була прекрасна, але вона наважилася підняти очі до коханої людини про принцесу, і, з усією силою дикого кров передається їй через довгі лінії абсолютно варварські предки, вона ненавиділа жінку, яка червоніла і тремтіла за що тихо двері.

Коли її. коханий повернувся і подивився на неї, його очі зустрілися з її, як вона сиділа, все блідіше і блідіше будь-якого в безмежному океані стурбованими обличчями про неї. І він побачив, що вона знала, за якою дверима був тигр, і за якими стояла дама. Він чекав, що вона знає. Він зрозумів її природи, і душа його має значення, якою справою з'ясувалося, молодь будуть видалятися, а король би естетичне задоволення, спостерігаючи за перебігом подій, які б визначити, чи дійсно молодий чоловік зробив неправильно У дозволяючи собі любити принцесу.

У призначений день прибули. З ближніх і дальніх людей зібралися, і заповнили великі галереї арени, і юрби, не в змозі отримати доступ, зосередили себе від своїх зовнішніх стін. Король і його придворні були на своїх місцях, навпроти подвійні двері, ті фатальні порталів, так жахливо в їх схожості. Все було готове. Був даний сигнал. Двері під королівською партії відкрилися, і коханець принцеси йшли на арену. Високий, гарний, справедливий, його поява була зустрінута низький гул захоплення і тривоги. Половина глядачів не знав, так що великий молодь жила серед них. Не дивно, що принцеса любила його! Яка страшна річ для нього, щоб бути там! Як молодь просунулися на арену він повернувся, як звичай, щоб поклонитися цареві, але він не думав, що на все, що королівська особа. Його очі були спрямовані на принцесі, яка сиділа праворуч від свого батька. Якби це не було для фрагмента варварства в її характері є ймовірність, що дама не була б там, але її інтенсивне і палкої душі не дозволив би їй не бути на приводу, в якому вона була так страшенно цікаво. З того моменту, що указ пішла вперед, що її коханий повинен вирішити його долю на арені короля, вона думала ні про що, ніч або день, але це велика подія і різні предмети, пов'язані з ним. Володіючи більшою владою, впливом і силою характеру, ніж будь-хто, хто ніколи раніше не були зацікавлені в такому випадку, вона зробила те, що ніхто інший не зробив - вона володіла самою таємницею з дверей. Вона знала, в який з двох кімнат, які лежать за цими дверима, стояли клітки тигра, з відкритою передньою, і в яких чекала дама. Через ці товсті двері, впевнені, що вона ніколи не заспокоїться, поки вона зробила просто собі цю річ, приховані від всіх інших глядачів-на, навіть до царя. Єдина надія на молодь, в якої було будь-який елемент визначеності було засновано на успіху принцесу в розкритті цієї таємниці, і момент, коли він дивився на неї, він побачив, їй вдалося, так як в душі він знав, що вона досягне успіху .

Тоді це було, що його швидкий і тривожний погляд задане питання: «Яку?» Це було так просто до неї, як якщо б він кричав він від того, де він стояв. Існував не миттєво, будуть втрачені. Питання було поставлене в мить ока, він має бути дана відповідь в іншому. Її права рука лежала на м'якій парапеті перед нею. Вона підняла руку і зробив легкий, швидкий рух вправо. Ніхто, крім її коханець її не бачив. Кожне око, але його була прикута до людини на арені.

Він повернувся і з кроком твердим і швидким, він пройшов через порожній простір. Кожне серце перестало битися, кожен подих був проведений, кожне око був зафіксований нерухомо на цю людину. Без найменшого коливання він підійшов до дверей праворуч, і відкрив його.

Тепер, точку Історія така: Хіба тигр вийшов з цих дверей, або ж дама?

Чим більше ми будемо міркувати над цим питанням, тим важче відповісти. Вона включає в себе вивчення людського серця, яке веде нас через хитрий лабіринт пристрастей, з яких важко знайти вихід. Подумайте про це, справедлива читач, не так, якщо вирішення питання залежало від себе, але і на те, що гарячий, напів-варварська принцеса, її душа на білого розжарення під комбінованим пожеж відчаю і ревнощів. Вона втратила його, але які повинні мати його?

Як часто, за її наяву й уві сні, якби вона почалася в дикому жаху, і закрила обличчя руками, як вона думала, її коханого відкрити двері на іншій стороні якого чекала жорстока ікла тигра!

Але наскільки частіше вона бачила його в інші двері! Як в її тяжких мрії би вона скреготав зубами, і розривається її волосся, коли вона побачила його початку захоплені захоплення, коли він відкрив двері дама! Як її душа була спалена в агонії, коли вона бачила його поспішайте відповідати, що жінка, з її промиванням щоки і блискучі очі тріумфу, коли вона бачила його вести її вперед, всім своїм кадрів запалав з радістю відновився життя, коли вона чула крики раді від народу, і дикий дзвін дзвонів щасливі, коли вона побачила священика, з його радісним послідовників, перейти до пари, і зробити їх чоловіком і дружиною у неї на очах, а коли вона була бачив, як вони йдуть разом на їх шляху квіти, а потім величезний крик веселий народ, в якому їй один відчайдушний крик був втрачений і потонув! Хіба не було б для нього краще померти відразу, і перейти до чекати її в благословенні регіони полуварварской майбутнє? І все ж, цей жахливий тигр, ці крики, що кров!

Її рішення було зазначено в одну мить, але це було зроблено після того, як дні і ночі болісних роздумів. Вона знала, що їй буде запропоновано, вона вирішила, що вона відповість, і, без найменшого коливання, вона махнула рукою вправо.

Питання про її рішення є однією не бути легко вважається, і це не для мене припускати, щоб встановити себе в якості однієї людини в стані на нього відповісти. І тому я залишив його з усіма вами: які вийшли з відкритої двері - леді або тигр?




1.  Цели обучения лексической стороне речи
2. Реферат- Модель покупательского поведения
3. Тема- Значення об~єктивної сторони злочину для його кваліфікації ВСТУП ПОНЯТТЯ ОБ~ЄКТИВНОЇ С
4. УТВЕРЖДАЮ Директор МБУ Молодёжный центр г
5. Курсовая работа- История развития бухгалтерского управленческого учета
6. тема является важной для исследования так как именно феодализм знаменовал собой прогресс в общественном раз
7. АДМИРАЛ БЕНБОУ Сквайр [дворянский титул в Англии] Трелони доктор Ливси и другие джентльмены попросили мен
8. Статья- Как правильно оформить прием на работу нового сотрудника
9. Реферат- Правовое регулирование отношений найма труда в России
10. на тему Анализ основных фондов и эффективность их использования в ГНУ ИНИИСХ СО РАСХН Выпол
11. Исследование употребления сильных глаголов
12. Особенности экономики финансовой активности хозяйствующих субъектов Хо
13. Атомная энергетика мира
14. Робота над технікою читання на німецькій мові на початковому етапі навчання в ЗОШ
15. Расчеты с поставщиками и подрядчиками в 1С- Предприяти
16. по теме Отопление и вентиляция жилого дома в г
17. Учет собственных средств предприятия
18. ЛАКМИН использует комплекс бухгалтерских программ
19. Лекция110.02.05. Предмет структура и функции философии
20.  Определить какой тип тональности используется в данном произведении