Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Варіант перший

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Методичні пояснення для виконання завдань контрольної роботи  « Митне оподаткування.»

Варіант перший ….бавовна

1..Фактурна вартість за умов FOB Cухумі визначається  за пунктом Сухумі ( складається з собівартісті та додаткових нарахуваннь до Сухумі) та заноситься в гр 42 МД.

Митна вартість  визначається по пункту перетину митного кордону України - за Одесою  - та складається з додаванням до Фактурної вартості додаткових витрат Покупця, які не війшли до Фактурної.  Визначена таким чином митна вартість заноситься в гр. 45 МД.

2. Мито (020) визначається за пільговою ставкою по формулі наказу ДМСУ № 30 (додається  в опорному конспекті лекцій )

3  ПДВ (028) нараховується за наказом ДМСУ № 821… (додається  в опорному конспекті  лекцій ) . Оскільки ПДВ   на бавовну сплачується векселем (цінними паперами) у графі 47 МД «СП»   буде зазначено 08.

4.Плата за митне оформлення (071) визначається за Постановою КМУ № 93  та наказом ДМСУ № 83. Проставляються окремо години  у робочий час ( ставка 20 евро за одну годину) та 1 година обідня перерва – 40 евро.  (додається  в опорному конспекті лекцій )

Варіант другий….пиво

1.Фактурна вартість за умов СРТ - Дніпропетровськ  визначається  за пунктом Дніпропетровськ  ( складається з собівартісті та додаткових нарахуваннь до Дніпропетровська) та заноситься в гр 42МД.

Митна вартість  - за місцем перетину митного кордону ( Київ Бориспіль)   та визначається відніманням від  Фактурної вартості  витрат Покупця ПІСЛЯ ПЕРЕТИНУ КОРДОНУ.  Визначена таким чином митна вартість заноситься в гр. 45 МД

2. Мито (020) визначається за пільговою ставкою по формулі наказу ДМСУ № 30  (додається  в опорному конспекті  лекцій )

3. Акцизний податок (083) нараховується за наказом ДМСУ № 409 … … (додається  в опорному конспекті  лекцій )

4.ПДВ (028) нараховується за наказом ДМСУ № 821… (додається  в опорному конспекті  лекцій )

5 .Плата за митне оформлення (071) визначається за Постановою КМУ № 93  та наказом ДМСУ № 83 .Ставка вихідного дня 4 0 евро за одну годину…(ставки додається  в опорному конспекті  лекцій)  

Варіант третій ……   сірники

1.Автотранспорт ….Фактурна вартість визначається умов СРТ - Дніпропетровськ   за пунктом Дніпропетровськ (складається з собівартісті та додаткових нарахуваннь до Дніпропетровська) та заноситься в гр 42МД.

Митна вартість  - за місцем перетину митного кордону ( Шостка Сумська обл..)   та визначається відніманням від  Фактурної вартості  витрат Покупця ПІСЛЯ ПЕРЕТИНУ КОРДОНУ.  Визначена таким чином митна вартість заноситься в гр. 45 МД

2.МИТО  (020) – за умов одночасного виконання: прямої закупівлі, прямого відправлення та  прямого походження з однієї з країн СНД, до якої відноситься Білорусь мито не сплачується,но заноситься в гр..47 МД способ платежу 06 (умовний) .

В ЦЬОМУ ВИПАДКУ УМОВНО НАРАХОВАНЕ МИТО НЕ ДОДАЄТЬСЯ ДО БАЗИ ОПОДАТКУВАННЯ  ПДВ (наказ ДМСУ №30 - додається  в опорному конспекті  лекцій)  

3. В цьому варіанті додатково нараховується антидемпінгове мито (023) за адвалерною ставкою 11,3% від митної вартості  за 01 способом платежу. ЦЕ МИТО  ДОДАЄТЬСЯ ДО БАЗИ ОПОДАТКУВАННЯ ПДВ.

4.ПДВ (028) нараховується за наказом ДМСУ № 821…(додається  в опорному конспекті лекцій). Оскільки ПДВ   сплачується векселем (цінними паперами) у графі 47 МД СП  буде зазначено 08.

5 .Плата за митне оформлення (071) визначається за Постановою КМУ № 93  та наказом ДМСУ № 83. Требо враховувати , що 1 година  у зоні митного контролю і у робочий час та окремо 1 година поза робочим часом  ( ставка 40 евро за одну годину) …(ставки додається  в  опорному конспекті лекцій)  

Варіант четвертий ……ковдри

1.Поскільки транспорт –літак пункт перетину митного кордону України Київ Бориспіль співпадає з місцем  призначення Київ -  фактурна вартість дорівнюється митній. Графи 42 та 45 МД однакові. Страхова премія НА УМОВАХ С1Р АВТОМАТИЧНО ВХОДИТЬ В СОБІВАРТІСТЬ.

2. Мито (020) –за умов одночасного виконання: прямої закупівлі , прямого відправлення та  прямого походження з однієї з країн СНД, до якої відноситься  Білорусь,   мито не сплачується, но заноситься до гр.47 МД,  способ платежу 06 (умовний) В ЦЬОМУ ВИПАДКУ МИТО НЕ ДОДАЄТЬСЯ ДО БАЗИ ОПОДАТКУВАННЯ ПДВ  (наказ ДМСУ №30 - додається  в опорному конспекті  лекцій)  

3. В цьому варіанті додатково нараховується антидемпінгове мито (023) за адвалерною ставкою 179,7% від митної вартості та це МИТО  ДОДАЄТЬСЯ ДО БАЗИ ОПОДАТКУВАННЯ ПРИ НАРАХУВАНІ ПДВ

4.ПДВ (028) нараховується за наказом ДМСУ № 821…(додається  в опорному конспекті  лекцій)  

5.Плата за митне оформлення (071) визначається за Постановою КМУ № 93  та наказом ДМСУ № 83. Ставка у святковий день  50 евро година. …(ставки додаються  в опорному конспекті  лекцій)  




1. Місце та роль української греко-католицької церкви в процесі національно-духовного відродження України
2. Реферат на тему- Религии мира План 1
3. по теме- ldquo;РИСК И КАПИТАЛrdquo; Морозов
4. Отчет по практике Отчёт по практике в БТА
5. Задачи планирования деятельности фирмы
6. На тему- Аналіз роботи фельдшера ветеринарної медицини установи Роботу підготуваластудентка груп
7. В. Г. Шухова в г. НОВОРОССИЙСКЕ Кафедра ГУМАНИТАРНЫХ И ЕСТЕСТВЕнНОНАУЧНЫХ ДИСЦИПЛИН ВОПРОСЫ К ЭК
8. Разработка системы теплоснабжени
9. вариант ответа Ответы запишите в бланки ответов
10. тематики А
11. О некоммерческих организациях
12. Андреев Данил Наталья Анатольевна 89171678946 2.html
13. тема зажигания Промойте и продуйте топливные баки и топливопроводыЗамените насосЗамените фильтр
14. Совершенствование речевой деятельности младших школьников в период обучения грамоте
15. Задание 1 Начальник РУВД г
16. СОЦІАЛЬНОПСИХОЛ ЕКСПЕРТИЗИ Охарактеризуйте людину я
17. Товароведная характеристика кисломолочных продуктов
18. Объясняется это тем что люди судят по себе не только о других людях но и о всех других вещах и так как после
19. Тема покорения американского Дикого Запада как в общеисторическом контексте так и в контексте истории кинем
20. Реферат- Информационное обеспечение инновационной деятельности