Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

3ДГардероб інтернетсервіс для 3Dвізуалізації одягу Червоним презентація чорним звичайний текст що буд

Работа добавлена на сайт samzan.net:


"3Д-Гардероб" - інтернет-сервіс для 3D-візуалізації одягу

Червоним - презентація, чорним звичайний текст що будемо говорити по ходу презентації

 Настя (1,2,3) - (Тепер, коли супер розумні планшети і мобільні телефони поширюються вельми швидко і все більше і більше людей проводять свій час за інтернетом цілком розумно, що заради зручності клієнтів, попит на онлайн-інтернет магазини зросте.

Ідея нашого проекту - створення інтернет-сервісу для 3D-візуалізації моделей одягу.

 Цільовою аудиторією є інтернет-магазини одягу, фізично існуючі магазини одягу, виробники одягу в середньому і преміум цінових сегментах. )

 Ваня (4,5) (Візуалізація здійснюється на моделі людини в 3D-сцені, сцена вбудовується в будь-який браузер. Моделі одягу є оцифрованими 3D-копіями реальної одягу, наданої магазином. Кінцевий користувач (покупець) може вибрати одяг з каталогу і приміряти її на модель, підібрати бажаний образ (outfit), підібрати гардероб. Доступно створення особливого персонажа, що буде відповідати характеристикам реального покупця, через розрахунок розмірів на основі параметрів, обертання і наближення / видалення камери.

 Конкурентні переваги продукту

• як модель людини, так і вся одягати одяг візуалізується у «чесному» 3D;

• можливість в деталях розглянути цікаву для модель одягу;

• можливість підібрати одну річ під іншу (за кольором, текстурі, матеріалу);

• можливість підібрати одяг під тип фігури.

Комерційні ефекти:

• більш вигідна візуалізація товарів на сайті порівняно із звичайною, 2D-візуалізацією;

• збільшення часу перебування користувача на сайті;

• підвищення лояльності покупця до магазину;

• внаслідок можливості поміряти кілька речей одночасно, підібрати гардероб, можна прогнозувати збільшення середнього чека;

• зручність вибору закуповуваної на фабриках одягу для оптових покупців.)

Настя (6) (При створенні проекту використовується технологія ігрового движка Unity3D. Компанія-клієнт надає реальні моделі одягу, в 3D-візуалізації і продажу яких вона зацікавлена. Користуючись технологією 3D-сканування одягу на манекені, наша компанія готує тривимірні моделі представлених речей (включаючи власне 3D-сканування і пост-обробку), упаковує їх у файли, необхідні для завантаження в 3D-контент, розміщує на сервері.

3D-контент являє собою простір, в якому знаходиться модель людини (чоловік, жінка або підліток) і дзеркало, що знаходиться позаду моделі. Ця сцена однакова для всіх клієнтів, розрізняються тільки моделі одягу, що одягаються за бажанням кінцевого користувача (покупця). 3D-контент розміщується на веб-сторінці, підключаються скрипти, необхідні для управління одяганням / зняттям одягу, зміни кольору і текстури одягу.

Стратегія розвитку

Спочатку планується розміщувати 3D-контент на сайтах клієнтів, для компаній, які не мають власного сайту - надавати під-домен нашого сайту виду «магазін.wardrobe3d.com».)

 Таня (7) (В майбутньому, коли буде відскановано достатню кількість моделей одягу (5 - 10 тисяч унікальних одиниць) або буде підключено кілька магазинів, планується створити єдиний портал, на якому будуть присутні всі магазини і фабрики. Це створить зручності для покупців, так як гардероб можна буде підібрати з речей, представлених в різних магазинах. На порталі планується ввести реєстрацію за бажанням, гардероб можна буде зберегти, редагувати надалі. Портал передбачається забезпечити соціальними функціями. Плануються версії сервісу для найбільших соціальних мереж. Можливе створення оффлайн-версії додатка з можливістю завантаження пакетів моделей одягу по мережі.

Передбачувана бізнес-модель - продаж програмного забезпечення як послуги (SaaS), з справлянням щомісячної абонентської плати.

Комплекс пропонованих послуг буде включати в себе

1. створення та підготовку до розміщення 3D-моделей представленої клієнтом одягу; 2. надання та розміщення 3D-контенту (сцени, скриптів, моделей одягу).)

Я (8,9,10) (У вартість послуги також входить додаткове створення 3D-моделей одягу при оновленні асортименту магазину не більше, ніж на 60%. Якщо оновлення відбуваються більш, ніж на 60% асортименту або більше, ніж на 50% частіше 5-ти разів на рік - створення моделей оплачується за поточною ціною за модель (залежить від кількості моделей).

Послугу планується просувати, в першу чергу, через прямі продажі. Це обумовлено технічними обмеженнями проекту. У міру розширення планується залучати цільову аудиторію через просування демо-сайту, тематичні сайти і форуми, участь у виставках.

Сегмент цільової аудиторії, якій планується пропонувати послугу спочатку - виробники одягу та магазини з асортиментом не більше 1000 унікальних моделей. Це також обумовлено технічними обмеженнями. У майбутньому передбачається послідовно охопити магазини з асортиментом до 5-ти, 10-ти тисяч моделей і більше.

На початковому етапі фінансування проводиться за рахунок власних коштів ініціатора проекту. Прогнозується необхідність залучення зовнішнього фінансування для придбання додаткових 3D-сканерів починаючи з 5-го місяця після запуску проекту. Потенційні джерела фінансування - фінансування з прибутку компанії, кредити банків для малих підприємців, венчурне фінансування.




1. ФЛЭШКА Контакты салона- ул
2. I There is No One Left When Mry Lennox ws sent to Misselthwite Mnor to live with her uncle everybody sid she ws the most disgreeblelooking child ever seen
3. Явление запаздывания потенциала
4. тематичних методів та інформаційних технологій ТЕОРІЯ ЙМОВІРНОСТЕЙ І МАТЕМАТИЧНА СТАТИСТИКА Ме
5. ТЕМА 1- НАЦИОНАЛЬНАЯ ЭКОНОМИКА И РЕЗУЛЬТАТЫ её РАЗВИТИЯ
6. НТК Саха Реестровый номер туроператора МТЗ 009377 Пр
7. История для студентов 1 курса заочной формы обучения всех факультетов и направлений Отечественная и
8. консультант Каждый ребенок обожествляет своих родителей легко поддаваясь их влиянию
9. і У такому товаристві кожний член може виступити від свого імені при укладанні різних угод
10. Вирусы
11. Тематика включает 44 темы
12. 13 Тело падает с высоты с нулевой начальной скоростью
13. 122010 р 969 Включено до ЄРПН1
14. Реферат- Исследование процессов ионного легирования полупроводниковых материалов
15. Задание- создать нумератор осей кружочек с цифрой или буквой внутри на примере осевой сетки
16. Могущество Духовного Интеллекта Лесли и Тери Биас моей мамочке Джин Бьюзен а также Лоррен Джилл Ваде Норт
17. Система митних органів України та їх повноваження
18. БАШКИРСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ МЕДИЦИНСКИЙ УНИВЕРСИТЕТ Министерства здравоохранения и социального развития1
19. варианты Священных книг например Библия для нищих рассчитанные на массовую аудиторию
20. Лабораторная работа 2