Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Документи особового складу

Работа добавлена на сайт samzan.net:


59.Документи особового складу.Резюме. ОсобливостіРезюме – це документ, в якому подаються короткі відомості про навчання, трудову діяльність та професійні успіхи й досягнення особи, яка його складає. Взагалі не встановлено якихось суворих вимог щодо розташування реквізитів резюме, але одним з найпоширеніших є зразок, коли подається:Назва документа.Прізвище, ім'я та по батькові особи, яка складає резюме.Контакти.Мета складання резюме.Досвід роботи.Освіта.Знання мов.Дата, підпис.Основна вимога до такого документа — вичерпність потрібних відомостей і лаконічність викладу.Найчастіше використовується під час прийому на роботу. Мета резюме — зацікавити роботодавця своєю кандидатурою. Подається він із супровідним листом, де висловлюється бажання отримати те чи інше місце та пояснюється, чому саме ви підходите на цю вакансію.

60.Документи особового складу. Постанова.РеквізитиПравовий акт, що приймається вищими й деякими центральними органами колегіального управління для розв'язання найважливіших і принципових завдань, що стоять перед даними органами, і встановлення стабільних норм, правил поведінки. Постанови видають Кабінети міністрів республік на основі законів у порядку їх виконання. У деяких випадках особливо важливі постанови приймають Верховна Рада, профкоми та ін.Текст постанови, як правило, складається з двох частин — констатуючої та ухвалюючої. Перша містить вступ, оцінку стану і, при необхідності, підстави для видання або посилання на правовий акт вищестоящого органу. В частині ухвалення наводиться перелік запропонованих заходів, визначаються виконавець (виконавці) та термін виконання.Проекти постанов нерідко готують багато установ чи відомств. Постанови узгоджують з установами, інтересів яких вони торкаються, і представляють для візування керівникам. Якщо виникають розбіжності, до проекту постанови додається довідка з викладом їх суті. Проект документа разом із супровідним листом і довідками про погодження (і розбіжності, якщо вони є), підписаними керівниками установ, які складають проект, направляють в орган, котрий відповідає за його видання.Реквізити: 1)герб України; 2)назва установи , що підготувала постанову; 3)назва виду документа ; 4)дата; 5)місце видання;6)заголовок до тексту; 7)текст; 8)підписи.




1. Патология щитовидной железы и беременность
2. на тему- Защита прав потребителей по реализации туристского продукта Научный руководитель- к
3. Мои виджеты те человек может добавить на свою страницы виджет погоды или пробок и другие
4. Концепция М Вебера
5. схема подойдет новичкам но и опытным трейдерам поможет держать накопленную информацию в одном месте
6. Notes refers to the pst present or future it shows only whether the ction is simultneous with the ction expressed by the min verb or prior to it
7. Общение ~ сложный процесс взаимодействия между людьми заключающийся в обмене информацией а также в в
8. Детская городская больница 1
9. 100 книг для учся начального звена
10. д Срок проверки сообщения о преступлении
11. Симпатическая и парасимпатическая нервные системы
12. Громадська адміністрація у Польщі
13. ДНІПРО РОЗРАХУНКОВОПЛАТІЖНА ВІДОМІСТЬ ’ 1 Відділення- Адмін.html
14. Философия марксизма
15. Иммунодефициты это нарушения нормального иммунного статуса обусловленные дефектом одного или неск
16. дипломна практика для студентів 4 курсу спеціальності Туристичне обслуговування Термін проходження
17. тема відносин попиту і пропозиції щодо фінансового капіталу що функціонує у міжнародній сфері в якості поку
18. тема наук о живых системах
19. О це побухали вчора хорошо Оо Зінка конечно хорошо вчера Жалко канешно что в реанимациї Хахаха Зво.html
20. Бегство обреченных на смерть