Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Місцева дорога була змита і пошкоджені

Работа добавлена на сайт samzan.net:


"Місцева дорога була змита і пошкоджені. Шосе національного маршрутом " Київ- Чоп " був заблокований через бруд ковзної в районі Сколе на Львівщині. Залізниця Львів -Ужгород був заблокований через падіння дерева. "
" Приватний житловий будинок був зруйнований через ковзання в Івано-Франківській області. Господар будинку , 1965 року народження , загинув. 963 будинки 1 були підтопленими по паводкових вод. "
" На 24 липня в вечірньому 27 -річного жителя району Вижниця помер у підвалі , який був затоплений в результаті негоди на Буковині" .
Ці рядки з Українські Новини звіту про стихійного лиха , яке сталося в Західній Україні в липні 2008 року. В результаті злив рівень води був піднятий в річках , і житлові будинки , сільськогосподарські угіддя та агрохолдинги були підтопленими . Деякі Croos були destrovod
Стихійні лиха почали виникати в Україні зі збільшенням Після небезпечних повеней у Закарпатській штормів і торнадо також прийшли свій шлях . Інформація про кількість людей , загиблих від блискавки того часто в різних частинах України . Донедавна ми тільки не чули про такі лих , що відбуваються на іншій стороні Атлантики.
І які причини стихійних лих , які стають все більш частими в нашій країні? Не чекаючи пояснень вчених , люди кажуть , що це наша вина. За останні 50 років багато лісів в Карпатах були вирубані. Вирубка лісів призвела до змін у місцевому кліматі. Ось чому у нас так багато проблем з повенями в цій галузі. Учені нагадують , що всі елементи і системи взаємопов'язані в природі. Безвідповідальне ставлення до нього може призвести до жахливих результатів .
Проведене дослідження роботи підтвердив уявлення про не тільки природних , але техногенних причин цих повеней .
Що таке стихійне лихо ? Визначення: це ефект стихійного лиха , яке впливає на навколишнє середовище і призводить до фінансових , екологічних та / або людських втрат . Небезпечних природних явищ є загроза природного походження події , які матимуть негативний вплив на людину і навколишнє середовище. Багато стихійні лиха взаємопов'язані. Наприклад , землетрус може викликати цунамі та посухи , які можуть привести безпосередньо до голоду.
Витрати на стихійних лих - загиблих і руйнування будинків , економіки порушується ... Але є підстави для надії. Зрозумівши , як і де ці природні події відбуваються , ми можемо будувати і жити спокійно на Землі , а також шляхом надання в реальному часі інформації про повені , землетруси , та інших небезпек . , Ми можемо ефективно реагувати разі стихійних лих. Ми повинні побудувати більш міцні , більш безпечних громад , стійких до стихійних лих .




1. Концепция совершенствования товара Это еще один основополагающий подход которым руководствуются прод
2. Кефалевые Азово-Черноморского бассейна
3. Начала инженерного творчества Студенты приносят на зачёт- 1
4. виходить це комусь треба Виходить хтось хоче щоб вони бyли Виходить хтось називає ці плювочки.
5. вариантам аномалий развития
6. тема Штурма Теорема Штурма
7. Информационное обеспечение рекламы и фундаментальные принципы управления
8. Комбінована варіантність слів в сучасній українській мові
9. яз ст преподаватель Прудникова М
10. Курсовая работа- Финансовый результат организации.html
11. АВЕРС Утверждаю Утверждаю
12. Вариант ’99 Выполнила- ст
13. тематического образования но с помощью самообразования поднялся до уровня величайших умов своей эпохи
14. реферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата філологічних наук Кіровоград '
15. 02367 79 ТУ 2602809 78 ТУ 2602823 78 ТУ 260275 72 ТУ 2602918 81 ТУ 2602383 72 ТУ 2602574 74 ТУ 2602573 74.
16. а Разрешение Российская Федерация город .html
17. Забавное Евангелие Лео Таксиль Забавное Евангелие Оглавление
18. .Предметцели и задачи истории Казахстана
19. Клубное объединение в школе как воспитательный феномен
20. за его краткости представляется не совсем ясным и точным но все же он выражает главное