Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

і. Це фіксовані закони і ми можемо планувати наше життя базуючись на них

Работа добавлена на сайт samzan.net:


ПРИНЦИП ТИЖНЯ

Ми будуємо наше життя і бізнес навколо постійних і надійних речей. Ми покладаємося на стійкі закони фізики, такі як земне тяжіння і рух тіл в сонячній системі. Це фіксовані закони, і ми можемо планувати наше життя, базуючись на них. Ми також залежимо від технологій і устаткування, розроблених людьми. Якщо устаткування або певні системи виявляються ненадійними, їх просто заміняють. Це також стосується і нас: якщо ми ненадійні і не пунктуальні, то нас можуть замінити тими, хто є більш надійний.

Важливо цінувати людей та їхню пунктуальність, як один з найважливіших ресурсів. Для цього ми, в першу чергу, повинні усвідомити, що час є цінним ресурсом. Без часу ми не можемо робити нічого. Марно прожита хвилина – втрачена назавжди. Пунктуальність вказує на те, що ми цінуємо свій час і час інших. Люди цінуватимуть нас, оскільки вважатимуть відповідальними, надійними і тими, кому можна довіритись.

Запізнитись на зустріч, або ж взагалі не прийти – найочевидніший недолік характеру. Маленьке запізнення, або не пунктуальність можуть коштувати дуже дорого і створити нам погану репутацію. Нас знатимуть як не пунктуальних і таких, що завжди запізнюються. Завжди можна знайти причини і виправдання, можна навіть збрехати, щоб виплутатися з ситуації, але від цього ми станемо лише гіршими. Деякі люди звинувачують в цьому свою культуру, але це нічого не міняє. Якщо ми не візьмемо на себе відповідальність за свою не пунктуальність, то люди поступатимуть з нами так само, і ми витрачатимемо неймовірно цінний час на даремне очікування один одного. Запізнення – це звичка, і до того ж дуже шкідлива звичка.   

Ми не позбудемось її, поки не зрозуміємо наскільки вона шкідлива. Люди виправдовують свою не пунктуальність тим, що вони надто зайняті і тому спізнюються. Але, якщо ми постійно спізнюватимемось на роботу, на заплановані зустрічі, чи з доставкою товару клієнтам, то рано чи пізно ми втратимо роботу, клієнтів та ділових партнерів. Не домовляйтеся про зустріч, якщо ви не плануєте прийти на неї вчасно.

Якщо ми позбудемось цього недоліку, то отримаємо важливу рису характеру, завдяки якій люди віритимуть в нас і зможуть покладатись на нас.

Надійність є основою якісних відносин. Як правило, це означає, що у вас є репутація людини, яка робить те, що говорить. Якщо вас вважають надійною людиною, це завдяки тому, що вас знають як того, на кого можна покластися і кому можна довіряти. Довіра – це психологічний стан, який можна легко порушити конфліктами. Набагато простіше зруйнувати довіру, ніж відновити її. Один поганий вчинок може зруйнувати роки довіри.

ПЕРЕВАГИ

  1.  Ви завоюєте довіру інших. Це є суттєвим фактором для довгострокового успіху в будь-яких особистих чи бізнесових стосунках.
  2.  Ви завоюєте повагу від інших. Люди будуть приходити до вас, тому що будуть вірити і покладатися на вас. Це в свою чергу збільшить вашу цінність для них і надасть вам нових можливостей.
  3.  Ви створите сприятливе середовище навколо себе. Коли люди усвідомлять, що можуть покладатися на вас, тоді збільшиться і впевненість у ваших здібностях. Люди захочуть працювати з вами бо знатимуть, що все буде зроблено вчасно і якісно

ПОСЛІДОВНІ КРОКИ ДО ВИКОНАННЯ

  1.  Будьте людиною слова і очікуйте від інших того ж самого. Будьте відвертим, відкритим і щирим. Говоріть так, щоб вас було легко зрозуміти, та виконуйте свої обіцянки. Зберігайте секрети і не бійтеся сказати «ні», якщо це потрібно.
  2.  Будьте стабільним, постійним і передбачуваним. Вчіться бути цілеспрямованим, дисциплінованим в своїх думках, рішеннях і емоціях. Обдумано розглядайте кожну проблему або рішення, яке виникає на вашому шляху, і вибирайте той шлях, який є етично вірним. Виконуйте свої зобов’язання, незалежно від того великі вони, чи малі.
  3.  Цінуйте свій час і час інших людей як дорогоцінний ресурс. Ваше відношення до часу завжди визначатиме кількість і якість того, що ви виробляєте.  
  4.  Ніколи не виправдовуйтесь. Будьте чесним. Дивіться в обличчя реальності. Уникайте брехні, щоб приховати ваші помилки чи слабкості. Це тільки ускладнить життя вам і принесе більший збиток.
  5.  Постійно працюйте, щоб збудувати добру репутацію. Машина ціниться за свою надійність, коли працює довший час не потребуючи ремонту. Люди оцінюються за тим самим чинником. Ваш довгостроковий послужний список буде визначати вашу репутацію. Відсутність надійності буде руйнувати її і може вбити потенційно хороше майбутнє.

Наші бізнеси і сім’ї будуються навколо стабільних і постійних людей.

Надійність – це сильна риса характеру, яка продукує в людині багато інших якостей, таких як цілісність, чесність, довірливість і вірність.

Пам’ятайте… Думки стають вчинками. Вчинки стають звичками. Звички стають характером, характер визначає долю.

 

ПИТАННЯ ДЛЯ ДИСКУСІЇ

  •  Уявіть, що хтось попросив 5 ваших друзів оцінити наскільки ви надійна людина. Що б вони відповіли?
  •  Як люди реагують, коли ви спізнюєтеся?
  •  Яка найважливіша риса характеру людини, якій ви довіряєте?

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ

Оцініть себе за шкалою від       1 до 10.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Чому ви поставили собі таку оцінку?

Які переваги ви отримаєте, якщо піднімете свою оцінку?

Як ви можете перевірити користь цього принципу?

Позначте дні, в які ви  читали цей принцип.

П

В

С

Ч

П

С

Н


Принцип Самоконтролю

Надійність

Надійна людина, як сонце – світить

навіть в непогожий день

www.globalpriority.org

Для нотаток: ________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

www.globalpriority.org

Принцип Самоконтролю

Надійність

Надійна людина, як сонце – світить

навіть в непогожий день

www.globalpriority.org

Для нотаток: _________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________




1. і Технічно вірно і правильно вироблені прийоми цих засобів дають можливість набути чіткої і легкої вимови щ
2. реферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філологічних наук Київ ~
3. Отношение массы растворенного вещества к массе раствора называется А массовой долей; правильный ответ
4. Тема- Аппроксимация функции методом наименьших квадратов Аннотация
5. Введение3 Понятия виды и функции инвестиций
6. История Словении.html
7. Завоеватель поклялся сокрушить последний оплот неверных на Востоке
8. тельность ракетных войск артиллерии и химических войск
9. Человек часть живой природы
10. тематического анализа и МОМ Наименован
11. а Четвернин В А видеолекции
12. ВОСПРОИЗВЕДЕНИЕ И ПЕРЕДАЧА ЕДИНИЦ ФИЗИЧЕСКИХ ВЕЛИЧИН
13. правовое обеспечение учета
14. звичка чи хвороба Як у нашій країні так і за кордоном усе частіше говорять і пишуть про спосіб життя тіс
15. ПРАКТИКУМ 2010 МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ІваноФранківський націон
16. Согласно новому исследованию ярко эмоционально окрашенная и связанная с достижением целей в будущем инфо
17. Основные религиозно-философские учения Древнего Востока
18. технологические внутренние связи взаимозависимости с внешней для явления средой природнофизическим комп
19. Пути реформирования железнодорожного транспорта Росси
20. Задание- 1Отразить на дату государственной регистрации задолженность по денежным взносам учредителей; 2