Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Курсова робота є однією із практичних форм звіту студента під час набуття ним теоретичних знань з даної дисци

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Курсова робота є однією із практичних форм звіту студента під час набуття ним теоретичних знань з даної дисципліни і пов’язана з самостійним вивченням студентами курсу.

Курсова робота передбачає творче самостійне вивчення наукової літератури. Така форма дає змогу студентам закріпити і поглибити теоретичні знання з основних проблем цієї навчальної дисципліни.

Виконана курсова робота дозволяє з’ясувати рівень теоретичної підготовки студента, його вміння самостійно і творчо працювати з науковою літературою, правильно аналізувати, тлумачити і застосовувати основні принципи об’єктно-орієнтованого програмування.

Перед написанням курсової роботи необхідно підібрати і вивчити відповідну модель майбутнього проекту та спеціальну наукову літературу з рекомендованої теми, при цьому мати на увазі, що перелік рекомендованих джерел є орієнтованим і може бути доповнений студентами на власний розсуд в межах теми, що вивчається.

При підготовці будь-якої теми курсової роботи необхідно керуватись вказівками наукового керівника.

Після вивчення теоретичних джерел студент вивчає і узагальнює матеріали з практики по темі курсової роботи. При цьому рекомендується побудувати модель, дослідити її та описати властивості. Без детального аналізу моделі, глибина курсової роботи не буде відповідати вимогам і не може бути оцінена задовільно.

Тема курсової роботи обирається відповідно до наведеного переліку за власним бажанням студента.

Курсова робота виконується самостійно. Механічне переписування літературних джерел недопустиме. При викладенні спірних позицій студент може висловлювати власну позицію, обґрунтувавши її.

У тексті роботи мають бути посилання на всі використані джерела. У списку використаної літератури слід вказати лише ті джерела, які дійсно використовувались. Розташувати їх у такій послідовності, у якій вони згадуються у тексті роботи або у алфавітному порядку. Кожне джерело записують таким чином: прізвище та ініціали автора, повна назва роботи, місце видання, видавництво і рік видання, кількість сторінок чи посилання на сторінки. Нормативні джерела записуються таким чином: назва джерела, автори, рік видання, стаття, номер, сторінки.

Запропоновані плани до тем курсових робіт є орієнтовними, в процесі роботи можуть доповнюватись і уточнюватись в залежності від вивчених властивостей моделі та у відповідності до майбутнього програмного продукту побудованого за даною моделлю.

У структурному відношенні курсова робота повинна мати план, вступ, основну частину, висновок, список використаної літератури та електронних джерел, додатки. У заключній частині обов’язково повинні бути висновки та пропозиції автора.

У вступі слід обґрунтувати актуальність теми, розкрити її теоретичне та практичне значення, вказати, які основні елементи моделі будуть вивчатись і які засоби реалізації майбутнього програмного продукту будуть використовуватись.

В основній частині роботи необхідно розкрити питання, які визначені в плані. Розглянути при цьому різні підходи до створення програмного продукту, обґрунтувати зроблений вибір інструментального програмного забезпечення, зробити аналіз та висловити свої міркування щодо актуальності розглядуваної проблематики теми. Описати основні елементи МП, які використовувались в процесі створення програмного продукту. Особливу увагу слід приділити побудові алгоритму та опису останнього.

У висновках необхідно зробити підсумки по темі роботи в цілому.

Приблизний обсяг курсової роботи – 20-40 сторінок з одного боку аркуша паперу формату А4 (210 х 297 друкованого тексту.

Курсова робота має бути надрукована через 1,5 міжрядкові інтервали.

Текст повинен мати поля з чотирьох боків аркуша:

зліва – 30 мм

справа – 10 мм

зверху і знизу – 20 мм

Курсова робота подається у зброшурованому вигляді.

Заголовки структурних частин курсової роботи “Зміст”, “Вступ”, “Розділ”, “Висновки”, “Список використаних джерел”, “Додатки” друкують великими літерами симетрично до тексту. Заголовки підрозділів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять.

Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою.

Написання кожного наступного розділу слід розпочинати з нової сторінки.

Всі сторінки мають бути пронумеровані. Першою сторінкою є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок курсової роботи. На титульному аркуші номер сторінки не ставлять, на наступних сторінках номер проставляють у правому верхньому куті сторінки без крапки в кінці.

Номер розділу ставлять після слова “Розділ”, після номера крапку не ставлять, потім з нового рядка друкують заголовок розділу.

Матеріали курсової роботи повинні бути зшиті у такій послідовності:

титульний лист;

завдання;

зміст роботи

список джерел;

додатки;

рецензія (відгук).

Зміст роботи повинен свідчити про те, що студент вивчив відповідний матеріал та літературу, добре орієнтується в базових поняттях ООП, правильно аналізує вибрану модель, визначає її властивості та вміє реалізувати конкретну модель засобами мови програмування. Вміє змістовно та грамотно викласти свої думки, робити необхідні висновки і обґрунтувати необхідність використання того чи іншого методу для досягнення результату.

Недбало виконані і оформлені, а також однакові за змістом роботи повертаються студентам.

Якщо курсова робота оцінюється позитивно, то вона підлягає захисту, який проводиться перед чи під час сесії. Якщо курсова робота своєчасно не подана і не захищена, студент до складання іспитів не допускається. Робота для перевірки здається за затвердженим графіком, але не пізніше, ніж за місяць до початку сесії.

Якщо робота не допущена до захисту, студент виконує її повторно з тієї самої чи іншої теми.

Підготовка до захисту курсової роботи полягає в тому, що студент повинен усунути зауваження, викладені в рецензії, знати і вміти викласти зміст написаної ним роботи, дати змістовну відповідь на поставлені викладачем запитання по темі курсової роботи.

З урахуванням відповіді на поставлені запитання і попередньої оцінки роботи, яка вказана в рецензії, виставляється оцінка за курсову роботу в цілому.

Захист курсової роботи відбувається прилюдно, при комісії викладачів кафедри.




1. Праздник Крещение проведенный на городском пруду 19 января собрал многочисленное количество гр
2. Тематика и цель курсового проектирования 4 2 Объём и содержание курсовой р
3. О способах обучения младших подростков математике
4. ___ ________________ 200 __ р
5. Лабораторная работа 2
6. Инвестиционная стратегия и анализ инвестиционных проектов
7. то период времени
8. 292002 СЕМЬ СМЕРТОНОСНЫХ СЕКРЕТОВ FLLOUT Это седьмое обновление Библии Fllout ~ если вы пропустили предыд
9. Перевозка грузов автомобильным траспортом
10. в т.ч. и молодая ГГ
11. Тема- Гражданское право ГП Понятие предмет метод принципы Источники и системы гражданского права
12. Судить по законам или по понятиям Поправки в налоговое законодательство
13.  2013г. Директор ГАОУ СПО ЛО ЛАПТ Ибраева В
14. Организация и тушение пожаров в театрах и культурно-зрелищных учреждениях
15. Развитие познавательного интереса у учащихся в образовательном процессе
16. Реферат- Конституционное право Турции
17. РЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата медичних наук Київ 2005 Дисе
18.  Хуан Жэньхао- Ньюс Пресс
19. Часть вторая Вий [] Как только ударял в Киеве поутру довольно звонкий семинарский колокол висевший у
20. Теория денежного обращения Чем вызван крах золотого стандарта и почему в России невозможно существование такой денежной системы