Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

і... Колись все те що зараз із гордістю красуэться на вітринах магазинів було бездушною купою брухту обабіч

Работа добавлена на сайт samzan.net:

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 2.6.2024

Кожного разу коли я проходжу повз магазин електроніки, дивлюсь трансляцію із міжнародних виставок-ярмарків новинок техніки чи просто читаючи сучасних наукових фантастів, кожна фібра моэйі душі проймаэться захватом і повагою до творців цього нового сучасного дива. Водночас переді мною постають такі запитання, як : <Як все дійшло до такого розмаху технологій?> - чи <Як у людини зародилося подібне прагнення - прагнення бути творцем?> Та найбільше мене спантеличуэ те, що буде далі...

Колись все те, що зараз із гордістю красуэться на вітринах магазинів було бездушною купою брухту обабіч якого била бликавка... Але одного разу над металом постала таэмнича постать Франкенштейна-програміста, якому вдалося поэднати із, ще донедавна механічною, обчислювальною машиною електричний струм, що змусив стрепенутися кожен йійі атом, тим самим розпочавши нову еру - еру електроніки. Далі справа була за фантазіэю програмістів та дизайнерів. Сьогодні ми йім завдячуэмо смартфонами, ноутбуками та нетбуками, електронними книгами, планшетними комп`ютерами а також ще доволі великим переліком техніки, яку не можливо перерахувати. Саме для того щоб отримати жаданого запрограмованого друга ми здатні стояти стояти у довжелезній черзі годинами, шукати додаткових підробітків, щоб накопичити достатню суму для покупки. У найпотаэмніших наших снах нас відвідуэ не що інше, як омріяна техніка, а повертаючись до ральності ми часто стаэмо одержимими нею, і світ довкола нас блякне і, неначе пожираэ живцем. Це вже сучасні діти просять у святого Миколая чи Діда Мороза новий mp3-плеэр чи телефон, ігровий ноутбук чи планшет. А колись такими бажаними були мандарини, солодощі та теплий одяг...

За вікном безшумно змінюються один за одним роки двадцять першого століття...Планета охоплена лихоманкою від появи все нових та нових інноваційних технологій, які дедалі більше спрощують наше життя. Телефон, комп`ютер та зовнішні носійі пам`яті стали настільки незамінними та необхідними, що повинні завжди бути поруч, і бажано, щоб вміщалися до нагруднойі кишені.

Найпотужнішою рушійною сили розвитку нових ідей для технічного обладння э наука. Вона завжди була тим найбільшим споживачем, який диктував попит, та викоритовував доступне йому обладнання для створення нового, яке б змогло працювати, використовуючи сучасні відкриття у різних галузях науки. Саме такій прискіпливості з боку науковців ми повинні завдячучати абсолютно новій системі чотирицифрового програмування, яке зараз поширене на невелику кількіть комп`ютерів,

бозоном Хіггса, чиэ матеріальне існування було підтверджене за допомогою Великого адронного колайдера, чи штучними супутникам на кшталт <Коріосіті> чи <Вояджер-1> і <Вояджер-2>, сучасними темпами розвитку генних інженерій та терапійі, створенням кіборгів і живих клітин та йіхніх елементів, новим поколінням протиракових препаратів та абсолютно новим і свіжим поглядом на лікування ВІЛ/СНІДу, новими підходами у боротьбі із старінням. Але в жодному напрямі наукових досліджені не було ще такого прогресу, як у нейрофізіологійі: змога хоча б частково читати думки людини, проводити ранню діагностику нейродегенеративних захворювань, ба більше - вченим вдалося зімітувати 1% мозковойі діяльності, щоправда для цього знадобився цілий ангар найпотужніших комп`ютерів нового покоління. І навіть зараз, враховуючи всі винаходи, які тільки були зроблені впродовж усіэйі історійі людства, не знайдеться більш більш вагомого, аніж створення нейро-комп`ютерного інтерфейсу, який дозволяэ поширити власну свідомість іще й на роботів. І все це лише завдяки технологіям.

Як бачимо, науковий світ чи не щогодини ускладнюэ нам і без того складне життя, і нам не залишаэться нічого іншого, аніж пристосовуватися до подібного напливу інформаційі та відкриттів. Вчитись, вчитись, і ще раз вчитись...Не дивно, якщо через кілька років до шкільнойі програми ввійде вивчення квантовойі фізики, астрофізики, основ комп`ютерного програмування, хімійі полімерних сполук, нейрофізіологійі та можливо ще цілісінького списку нових дисциплін, адже колись можливо нам випаде доля стати творцями чогось нового, натхненними тими дивами, які нам випала честь зараз бачити. В будь-якому випадку лише освоэння нових знань допоможе нам йти в ногу із часом та технологіями, диктуючи власні потреби та нові ідейі, розуміти справжню суть речей у світі, в якому нам випав сліпий жереб жити, та безлічі інших, паралельних нам, згідно теорійі суперструн...

В школах як в місцях підготовки нас до майбуття, вже використовуються нові методи навчання такі, як подання теми уроку у вигляді презентаційі. За допомогою віртуальних лабораторій та інших, спеціально створених для допомоги викладач програм ми маэмо змогу навчатися сприймаючи інформацію не суто із тексту підручників, а бачачи йійі та краще усвідомлюючи. Але школам, особливо фізичним кабінетам, не вистачаэ кращого обладнання для кращого пояснення суті тих чи інших явищ. Такими корисними та навчальними зараз здаються генератор Ван де Граффа та самописці, гальванометри тощо. Та, на жаль, розвиток інновацій випереджаэ розвиток освіти, рухаючись семимильними кроками. Звичайно ж друковані підручники не завжди відповідають контексту останніх відкриттів чи досліджень, часто навіть суперечачи йім, грунтуючись на давніших даних, які зараз - в добу, коли те, в чому ти ще був впевнений вчора руйнуэться, і з тріском обрушуэться тобі під ноги. Звичайно, можна підручники і замінити, але для цього потрібен час, а він, стаэ нашим найзапеклішим ворогом, як і завжди...Враховуючи теперішній темп появи чогось нового в будь-яких світах - світі науки чи передових технологій неможливо насичити підручник всім найцікавішим та найфундаментальнішим, який все ж, не залежно від всіх можливих факторів рано чи пізно стане застарілим...Эдиним виходом, щоб вберегти шкільні бібліотеки від цілих книгових веж, припорошених пилом, а школярські спини та рюкзаки від непосильних зусиль для транспортування чи не цілойі бібліотеки щоденним маршрутом, э поступовий перехід до електронних засобів навчання для кожного учня, яким він зможе користуватися щодня - планшетом чи електронною книгою.

Власне, тому мені э необхідний новий планшет - не для хизування перед друзями чи заради ігор, а для навчання, хоча не слід мені заперечувати і власну захопленість новими технологіями, та відсутність певного трепету, який виникаэ, коли мій погляд опиняэться на новому комп`ютері нового покоління або хоча б на його процесор. Колись, хоча б два-три роки тому коли мене попросили б дата відповідь на подібне запитання, я відповіла б, що він мені не потрібен, але зараз, це саме та річ, яка мені найбільш необхідна. Звичайно, я могла б використовувати електронну книгу, але йійі програмне забезпечення не дозволяэ переглядати зображення в кольорах веселкового спектру, і до того ж в нейі відсутній адаптер сприняття Wi-fi чи 3G сигналів. Та все ж із цю дилему може подолати навіть ноутбук. Але він достатньо габаритний, щоб не вміщатися до жіночойі сумочки чи рюкзака. Тоді підійде нетбук. Але він не достатньо потужний для мойіх потреб та забаганок та перетворився в привида з минулого. Эдиний пристрій, який уособлюэ в собі всі ці важливі для мене критерійі вибору э планшетний комп`ютер .Ця функціональна іграшка поэднуэ в собі все найкраще взяте від усіх вже існуючих до нейі пристройів: мобільність та компактність від смартфона, потужнісь від ноутбука та такі важливі для мене програми для читання, які, на відміну від електроннойі книги, дозволяють тішитись чудовими та якісно відтвореними зображеннями, а спеціальні програми, на кшталт Cool Reader дозволяють читати з особливим <нічним режимом> під ковдрою, не боячись бути викритою. Це і можливість безмежного інтернет-серфінгу, перегляду фото, зображень, відео чи фільму у відмінній  якості, але найголовніше - його падіння не призводить до фатальних наслідків та здатен допомогти тобі привнести свою лепту до збереження наших зелених друзів. Та все ж попри всі плюси планшет не здатен працювати із такими програмами, як Photoshop чи 3D Max.

Планшет - це та ідея, якій, поки що довелося вести бороть за право бути втіленою життя. Зараз це теперішнэ великих корпорацій, які ведуть між собою конкурентні бойі за право саме йіхнього творіння очолювати рейтинг симпатів покупців. Це саме той фактор, який робить наше життя простішим, сповненим комфорту та безтурботності і хто знаэ, якими будуть вони - планшети майбутнього?

Хто зна, що буде завтра, але майбутнэ починаэться сьогодні...




1. метод за допомогою якого визначений установою фахівець супервізор допомагає персоналу супервізованим я.html
2. реферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата філософських наук.3
3. Предварительная обработка заготовок- правка, обдирка, центрование
4. Ведь так часто получается что мы планируем свой длительный новогодний отдых таким идеальным и интересным а
5. Тема 3 Поняття вимірювання та вибірки
6. тематики Упорядкувала Методист РМК Собакар О
7. понятие идеалистической философии обозначающее духовное первоначало всего сущего которое мыслится как н
8. тема мероприятий безопасности при эксплуатации оборудования
9. темах которая анализирует природу свойства и функции знаков классифицирует виды знаков указывает пути их.html
10. Д2 Технические характеристики
11. Охрана труда при проведении учебной практики
12. Статья 80 Конституции Р
13. Ланка Малайзия о
14. Методи пошуку та відбору артиста його персональним менеджером1
15. . Источники формирования и пополнения оборотных средств предприятия.
16. Аут Гротеск и Хроники богини
17. 10 квметр 2 5 кв
18. Тема Банковские операции Сущность и классификация банковских операций Пассивные банковские операц
19. Средняя общеобразовательная школа 4 Локтевского района Алтайского края Рабочая программа по вн
20. Искусства и ремёсла