Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

железная задница

Работа добавлена на сайт samzan.net:


В’ячеслав Михайлович Молотов (Скрябін)

1890-1986

Радянській політичний та державний діяч, народний комісар (міністр) закордонних справ СРСР у ’39 – ’49 і ’53 – ’56 рр.

Народився в сім’ї прикажчика у селі Кукарка Вятскої губ. В 1908 році докінчив Казанське Реальне училище. В 1906 році член РСДРП. В 1911-1912 рр. студент Петербурзького Політеху. З 1926 – член ПБ.

Виділявся особливою схильністю до бюрократичної діяльності, був усидливім, за що й мав прізвисько «железная задница». Відзначався високою працездатністю, твердою волею, незворушністю й небагатослівністю. Виконував волю Сталіна. Допомагав знищенню Ленінської Гвардії: Зіновьєва – Апфельбаума, Камєнєва – Розенфельда, Бухаріна, Рикова і Ягоди (Ієгуди), а також десятків тисяч інших людей, бо найбільш часто підписував розстрільні списки.

Голова СНК з 1930 року – проводив в життя особливо яру політику колективізації й руйнування селянських громад. Один з організаторів масового голоду в СССР у 1932-1935рр. Форсував хлібозаготівлю на Україні, особисто вимагав особливих мір для виконування плану.

13 января ’10 р. українським судом було визнано признати Молотова одним з організаторів голодомора на Україні у 1932-1933 рр по статті геноцид.

Став НКИД 3 мая 1939 р, змінив Максима Літвінова. Провів чистку в НКИД. Зробив ставку на молодих дипломатів, які в майбутньому стали відомими у закордонної галузі. Одним з тих молодих спеціалістів був Андрій Громико.

Проводив політику зближення з Європою, але прагнув до союзу з Німеччиною. Переговори з Англією й Францією зайшли в тупик, після чого 23 серпня було підписано пакт о ненападі з Німеччиною строком на 10 років. Додатком були секретні протоколи.

По даним протоколам в сферу впливу СРСР відійшли Естонія, Латвія, Західна Білорусія і Західна Україна, а також Варшавське і Люблінське воєводства Польщі. Однак вже через місяць Литва перейшла в Радянську сферу впливу, а польські регіони же перейшли до Німеччини.

Користуючись цім пактом, 17 вересня ’39 року частини РККА перетнули польській кордон, тобто Польща була розділена меж Німеччиною і СРСР. Варто відзначити той факт, що РККА на ЗУ зустрічали з квітами й плакатами. Люди були щасливі, бо Україна і Білорусь ставали Соборними державами. Але завдяки політики Радянського Уряду вже за два роки ЗУ і ЗБ стали найбільше антирадянськими й антиросійськими регіонами у СРСР.

Також заслугою Молотова є приєднання країн Прибалтики до складу СРСР. Причиною для вводу РККА на терени Прибалтики став інцидент з польською субмариною «Ожел», яка зайшла в Талліннський порт і мусила бути інтернованою за вимаганням Німеччини, але екіпаж вивів її в море й затопив. Радянський Союз обвинувачів Естонію в порушенні нейтралітету, і почалась череда підписання пактів о ненападі, співпраці, тощо. Щодо цих пактів, на території країн Прибалтики почали дислокуватись частини РККА. Влітку 1940 р. завдяки СРСР пройшли нові вибори, де перемогли (та й не могли перемогти) комуністи, після чого країни Прибалтики було оголошено, що вони СРС, і прагнуть до складу СРСР. 3 серпня ‘40рр. Вони в складі СРСР.

Де-юре визнані: Швеція, Іспанія, Нідерланди, Австралія. Де-факто: Велика Британія. США не признали цього факту, вважали його окупацією.




1. Решение задач оптимизации бизнес-процессов с использованием прикладных программ
2. Задача Y- пентамино
3. Тема- Вступ Предмет і завдання фармацевтичної хімії
4.  Принимаем что духовное и политическое соединение славян есть истинное их назначение к которому они должны
5. Женская преступность (ее особенности и предупреждение)
6. Аттик
7. Контрольная работа- Общая психология
8. Современный этап развития рынка ценных бумаг в России и задачи регулирования.html
9. перцептивные процессы Ощущения Ключевые понятия Сенсорнопер
10. методические рекомендации для преподавателей Тема 5
11. а. Адрес телефон Профессия ~ частный предприниматель
12. на тему- Обеспечение качества продуктов питания на стадии производства и его последующее поддержание
13. Особенности психомоторных функций у детей со стертой дизартрией
14. восьмая часть числа; учить находить восьмую часть числа; совершенствовать практические навыки в построени
15. О введении в действие СанПиН 2
16. Лабораторная работа 1 Тема- Основы работы с Win32 GDI Цель- Освоить навыки работы с Win32 GDI
17. Методика навчання історії в старшій школі
18. 1940 г было положено начало применению типовых деталей элементов и узлов зданий и сооружений
19. Подтягивания на перекладине разнохватом к груди 1 x 21 x 41 x 61 x 81 x 101 x 121 x mx1 x 121 x 81 x 4 Разн
20. Введение7