Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

і Озбройтеся своїм інстинктом дослідника і насолодитеся пошуками та перебуванням красивих місць які станут

Работа добавлена на сайт samzan.net:

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 2.6.2024

На остров Корфу, на праздник Пасхи

Великдень - одне з найважливіших свят в Греції, і найбільш яскраво його відзначають саме на острові Корфу. Яскравий Корфійський Великдень з унікальними традиціями постійно приваблює відвідувачів з усього світу. Варто відчути хоча б один раз в житті ті емоції, які викликає хоровий спів у церквах острова, що дійшов до наших днів з далеких часів. І перенестися у минуле, гуляючи алеями міста.
Корфу можна назвати живим музеєм, відкритим для відвідування вдень і вночі. Озбройтеся своїм інстинктом дослідника і насолодитеся пошуками та перебуванням красивих місць, які стануть для вас насправді незабутніми...

1 ДЕНЬ - 16/04/2014 - СЕРЕДА - ПРИЛІТ у А/П м.САЛОНІКИ - КАСТОРЬЯ
Приліт в м. Салоніки, зустріч з представниками компанії Музенідіс Тревел. Ознайомча екскурсія по місту, який славиться багатою історією і насиченою сучасним життям. Тут же знаходиться другий за величиною і значенням грецький порт (недарма м. Салоніки розташований на мальовничих берегах затоки Термаікос). У різні періоди часу в місті проживали Цицерон (політичний діяч Стародавнього Риму, оратор, письменник) і апостол Павло, що проповідував тут християнство. Родом з Салонік були Кирило і Мефодій, основоположники слов'янської писемності. Салоніки наших днів - це місто студентства та молоді. Саме тут знаходиться найбільший на Балканах університет імені Аристотеля, куди приїжджають вчитися студенти з усього світу, а також перша грецька консерваторія. Архітектура міста являє собою чергування класичного і сучасного стилів. Головний символ міста - Біла вежа, побудована на березі затоки, напевно знайома навіть тим, хто ще не бував тут. Значні пам'ятки міста - тріумфальна арка палацу імператора Галерія, базиліка Святого Димитрія з мощами святого (покровителя міста), церква Святої Софії і церква Святого Пантелеймона.
Переїзд в м. Касторія і розміщення в готелі. Вечеря.


2 ДЕНЬ -17/04/2014 - ЧЕТВЕР - КАСТОРЬЯ - КОРФУ
Сніданок в готелі. Після сніданку оглядова екскурсія по місту Касторія - шубної столиці, скромно причаїлася на березі мальовничого високогірного озера Орестіада. Не відмовте собі в задоволенні побувати в цьому місті - колоритному, не схожому ні на яке інше в Греції. Побудований на берегах високогірного озера Орестіада, він захоплює туристів своїми вузькими вуличками, будинками місцевої знаті XVII -XIX ст. і візантійськими церквами. Касторію іноді називають «королівством шуб» або «батьківщиною хутра». Високе мистецтво і любов майстрів району до кушнірського ремесла перетворили це місто на світовий центр з виробництва хутряних виробів. Сюди прагнуть цінителі вишуканого хутра, якісних шубних виробів, які дарують тепло, по затишку схоже на тепло грецького сонця. І все це за цінами, значно дешевше тих, що пропонують салони в багатьох містах світу: адже в Касторії працюють фабрики з пошиття хутряних виробів, а також виставка -продаж EDIKA, де представлені вироби від провідних грецьких кушнірів. Не пропустіть шанс познайомитися з «шубним королівством» і зробити екскурсію по мальовничому гірському місту Касторія.
Переїзд на поромі на о. Корфу. Розміщення в готелі. Вечеря.


3 ДЕНЬ - 18/04/2014 - П'ЯТНИЦЯ - МІСТО КОРФУ
Сніданок в готелі. Після сніданку оглядова екскурсія по м. Корфу.
Після екскурсії у вас буде можливість приєднатися до святкових гулянь в місті.
Повернення в готель. Вечеря.


4 ДЕНЬ - 19/04/2014 - СУБОТА - ОСТРІВ КОРФУ ТА ЗУСТРІЧ СВЯТА ВЕЛИКОДНЯ
Сніданок в готелі. Після сніданку оглядова екскурсія по острову Корфу.
Увечері, близько 10:00 - переїзд до столиці, де в цей час на головній площі Спіаната збираються всі мешканці та гості острова для святкування Воскресіння Христового. Великодня Літургія відбуватиметься у храмі Святителя Спирідона. Близько 12 години ночі митрополит острова Керкіра виносить з одного з храмів старого міста Благодатний Вогонь що передається всім очікують на площі і чується радісна звістка - Христос анесте - Аліфос анесте! Далі слід святкова Великодня Літургія.
Повернення в готель.


5 ДЕНЬ - 20/04/2014 НЕДІЛЯ - КОРФУ - МЕТЕОРИ - АФІНИ
Сніданок в готелі. Після сніданку переїзд до м. Каламбака та відвідування відомих Метеор - місце, де одночасно відчуваєш страх і захоплення! Неординарність Метеор полягає у гармонійному поєднанні феноменального природного ландшафту з творінням рук людських. Грандіозні скелі, що наче спрямовуються вгору з рівній поверхні Фессалійської долини і досягають висоти 600 метрів, являють собою рідкісне геологічне явище. Ці дивовижні, масивні, як би зависли в повітрі «скульптури» отримали назву Метеори (від грецького «метеорос» - між небом і землею, що ширяє в повітрі). Метеори відносяться до числа найбільш шанованих місць паломництва для всіх православних християн і в той же час є одним з найбільш відвідуваних місць як жителями країни, так і іноземними туристами. У 1988 році Метеори були включені до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО і вважаються одним із сучасних чудес світу.
Переїзд в м. Афіни і розміщення в готелі. Вечеря.


6 ДЕНЬ -21/04/2014 ПОНЕДІЛОК АФІНИ - ПІЄРІЯ
Сніданок в готелі. Оглядова екскурсія по легендарному місту Афіни. Вашому погляду з'являться Площа Конституції, будівля Парламенту з могилою невідомому солдату та почесною вартою, Президентський палац, храм Зевса Олімпійського, Панафінейський стадіон, і, звичайно ж, Акрополь - один з 20 -ти найбільш значущих світових пам'яток, що прагне побачити кожен. Ніхто і ніщо не може встояти перед красою Акрополя. Його добре видно з будь-якої точки Афін, а тонку рівновагу білих колон Парфенона, що стоять на тлі блакитного неба, захоплює покоління за поколінням і служить вічним символом душі і генія людства. Після цього ми залишаємо південь Греції і повертаємося на північ, до міста Салоніки. Зупинка в Фермопільській ущелині для пам'ятних фотографій біля пам'ятника царю Леоніду, прославився в знаменитій битві 300 спартанців проти численної перської армії.
Переїзд в Пієрію і розміщення в готелі. Вечеря.


7 ДЕНЬ - 22/04/2013 - ВІВТОРОК - ВЕРГІНА - ОЛІМП - ДІОН - САЛОНІКИ
Сніданок в готелі. Сніданок в готелі. Після сніданку від'їзд для знайомства з Античної Елладою. Екскурсія в першу столицю Македонського царства - місто Вергіни (Егес) з відвідуванням унікального музею, де представлені цінні експонати македонської царської династії, а також група гробниць, в одній з яких спочивали останки Філіпа II, батька Олександра Македонського. Далі за програмою - зупинка біля підніжжя легендарної гори Олімп, обителі античних богів і прогулянка з археологічних розкопок стародавнього міста Зевса - Діон.
Переїзд в м. Салоніки і розміщення в готелі. Вечеря.


8 ДЕНЬ - 23/04/2013 - СЕРЕДА - ВИЛІТ
Наша подорож підходить до кінця. Після сніданку від'їзд в аеропорт «Македонія» і виліт.

У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ

  1.  авіапереліт
  2.  проживання в готелі
  3.  харчування
  4.  медична страховка
  5.  трансфери на комфортабельному автобусі з безкоштовним WI-FI
  6.  послуги російськомовного гіда
  7.  гарантія від невиїзду
  8.  путівник

У ВАРТІСТЬ НЕ ВХОДИТЬ

  1.  віза
  2.  квитки у музеї, археологічні зони та монастирі

Вартість вхідних квитків у музеї та археологічні зони

 Діон 

Вергіна

Метеорі
2 монастиря

Дельфи
музей та арх. зона

Епідавр
музей та арх. зона

Мікени
музей та арх. зона

Акрополь
новий музейарх. зона та музей

6 €

8 €

6 €

9 €

6 €

8 €

12 €+5€ доросл та 3€ діти до 18 років

* Для дітей до 18 років вхід в археологічні зони і музеї - вільний (окрім монастирів Метеор та музею Акрополя)

Музенідіс Тревел - уся Греція для Вас!




1. на тему- Семья и школа
2. Курсовая работа- Экономический потенциал и география базово-межотраслевого топливо-энергетического комплекса страны
3. Тема 4 Экзистенциальногуманистический подход в психологическом консультировании Гуманистическое напр
4. Тема 3 Понятие логистической системы Задание{1} На схеме и
5. Історія розвитку менеджменту
6. На тему- Механизм мышечного сокращения и расслабления
7. Виды и режим рабочего времени
8. Одностороннее подчеркивание этого различия приводит к дуалистическому двойственному взгляду на мир
9. Рефл ~ бук Ваклер и CT запрещена и преследуется по закону ISBN 5 ~ 7983 ~ 05
10. Практикум 28 Экстремумы функции нескольких переменных Цель работы ~ научиться находить локальный миниму
11. Тема- ldquo;Я ЄСТЬ ЛЮДИНА СИН СВОГО НАРОДУrdquo; Творча работа учениці 11А класу заг
12. Субъекты и объекты права собственности на землю
13. Курсовая работа- Наука - Экономика
14. Аудит в страховых компаниях
15. Аналіз основних напрямків мистецтва модернізму
16. Радиовещательный УКВ приёмник 1 класса
17. Оценка рыночной стоимости двухкомнатной квартиры
18. Дипломная работа- Участие митохондриального АТФ-ингибируемого калиевого канала в адаптации животного к гипоксическому состоянию
19. Военный вассал- самурай
20. Литература - Терапия (лечение в амбулаторных условиях больных с заболеваниям