Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Порушивши не лише закон але й усі можливі норми людської моралі правоохоронці катували сту

Работа добавлена на сайт samzan.net:


ЗВЕРНЕННЯ УКРАЇНСЬКИХ СТУДЕНТІВ

до урядів європейських держав

            30 листопада 2013 року весь світ здригнувся разом з Україною: бойові спецпідрозділи української міліції зі звірячою жорстокістю побили кілька сотень молодих юнаків та дівчат – студентів провідних українських вузів, які проводили мирну акцію на центральній площі міста Києва на підтримку підписання Україною Угоди про Асоціацію з ЄС.

            Порушивши не лише закон, але й усі можливі норми людської моралі, правоохоронці катували студентів, які не чинили опору. Сотні молодих людей були жорстоко побиті,  десятки – отримали травми та були доставлені до лікувальних закладів.

             1 грудня 2013 року вулицями Києва мирним маршем пройшли близько 1 мільйона громадян України з вимогами притягнути до відповідальності осіб, винних у побитті студентів та повернути Україну на шлях європейської інтеграції. З метою дискредитації мирної демонстрації влада влаштувала кілька провокацій, внаслідок яких були побиті сотні людей, в тому числі близько 40 журналістів (серед них журналісти таких видань, як Euronews, France press, Associated Press, The New York Times, Reuters), які виконували свої професійні обов'язки.

             Замість проведення ретельного розслідування та негайного притягнення до відповідальності винних у жорстокій розправі над учасниками протесаної акції, українська влада розпочала розправу над тими, хто постраждав від рук правоохоронців.

             Постраждалі, що перебували у тяжкому стані, доставлялися в судове засідання прямо з лікарняної палати. Суд, не взявши до уваги фото- та відео- фіксації та свідчення учасників акції, незважаючи на тяжкий стан потерпілих (деякі з них – втрачали свідомість), обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді двохмісячного арешту.

               З кожним днем українська влада посилює репресії щодо учасників безстрокової мирної акції: порушуються десятки кримінальних справ, проводяться нові арешти, постійно лунають погрози на адресу з боку правоохоронних органів.

            Першими випадками стали жорстоке побиття громадського активіста з м. Івано-Франківськ Максима Кицюка. Проти координатора студентського Євромайдану м. Луцьк Майї Москвич відкрили кримінальну впровадження.

Ми не хочемо почуватися чужими у власній країні. Ми хочемо жити у мирній, демократичній країні, в якій дотримуються права та свободи громадян, виконуються Європейська конвенція прав людини. Ми хочемо, щоб Україна підписала Угоду про Асоціацію з ЄС та у майбутньому стала рівноправним членом Європейського Союзу.

            На відміну від України та 46 мільйонів її простих громадян, українські високопосадовці, судді та прокурори давно інтегрувалися до ЄС. Десятки тисяч їх, на вкрадені з українського бюджету кошти, придбали нерухомість в європейських країнах, зареєстрували там свій бізнес та відправили своїх дітей на навчання до кращих європейських університетів.

Ці депутати, чиновники та судді, користуються усіма здобутками та благами європейської демократії, натомість відмовляючи нам навіть у праві на мирні зібрання, свободу слова та думки.

             Тому, ми закликаємо Вас підтримати українських студентів у їх демократичних прагненнях, підтримати український народ та у разі продовження політичних репресій в Україні, або ж силового розгону мирних акцій протесту застосувати санкції до української влади, зокрема:

1) Вимагати від правоохоронних органів України припинити фабрикування кримінальних справ проти студентів та звільнити незаконно затриманих студентів.

2) Вимагати притягнути до кримінальної відповідальності організаторів та виконавців кривавого побоїща на Майдані Незалежності.

3) Заборонити в'їзд до країн Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки та Канади народним депутатам України від фракції Партії регіонів, спонсорам Партії регіонів, міністрам, іншим високопосадовцям Кабінету Міністрів України, працівникам Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ України, спецпідрозділів міліції, суддям.

4) Вжити заходів щодо блокування банківських рахунків вищезазначених осіб та транзакцій контрольованих ними компаній.

5) Вжити персональних санкцій до міністра внутрішніх справ України  Захарченка Віталія Юрійовича.

          

          Ми не прагнемо помсти чи крові. Наша вимога – чесне розслідування та притягнення до відповідальності осіб, що вчинили злочин проти молодих дівчат та юнаків. Наше бажання – жити у демократичній європейській Україні.

Підтримайте нас у цьому, в ім'я ідеалів Свободи та Справедливості!




1. I ВстречаСтоя во дворе маленького района города Бейрута я и мой брат подошли к старенькому дому где мы пров
2. 0314 010414 210314 прибытие в Бонн размещение в гостинице
3. Контрольная работа- Методика проведения психологической экспертизы в разных отраслях психологии
4. Тема- Возрастные особенности суицидального поведения Выполнила Студентка ЕГФ Тресина Алёна Вита
5. Семинарское выступление на тему- «Типология уроков в личностно-ориентированной парадигме»
6. Лабораторная работа 3
7. Созвездие Большой Пе
8. Организация здравоохранения России в годы Великой Отечественной Войны 1941-1945 гг
9. 29122013 День Время 1329-1зсЛогистика
10. Это прежде всего принцип историзма где включение личности в историческое время позволяет рассматривать би
11. Реферат студентки III курса группы ИМО2 Финченко Л
12. Сравнительно быстрое воссоединение огромной страны объяс нялось следующими причинами
13. Налоговый учет для бухгалтера
14. он никогда не рыдал
15. Повесть о том, как один мужик двух генералов прокормил. СалтыковЩедрин М.Е
16. на тему- Производство товаров и услуг как основная функция фирмы
17. Реферат- Договор контокоррента
18. Болезни ободочной кишки 2
19. 31мая 2013 г. 49од Инструкция для родителей иных законных представителей посещающих оздоровительный л
20. участок общего электромагнитного спектра состоящий из 7 цветов красный оранжевый желтый зеленый голубой