Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Кредитодавець в особі Голови Правління Головатюк Наталії Василівни що діє на підставі Статуту з однієї

Работа добавлена на сайт samzan.net:


 ПРИМІРНИЙ  КРЕДИТНИЙ  ДОГОВІР №___/___

      смт. Ставище                                                             ”___” _________ 20__ р.

Кредитна спілка ”Веста”, (далі – «Кредитодавець»), в особі  Голови Правління Головатюк Наталії Василівни, що діє на підставі Статуту  з однієї сторони, та член кредитної спілки ___________________ (далі – «Позичальник»), з другої сторони, разом по тексту - «Сторони», уклали цей договір (далі – «Договір») про наступне:

  1.  ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ.

  1.  Кедитодавець надає Позичальникові кредит________________(цілі) у розмірі ____________________ (прописом) гривень 00 копійок, на засадах строковості, зворотності, цільового характеру використання, платності та забезпеченості (надалі кредит),а Позичальник зобов’язується повернути його Кредитодавцю на умовах, що передбачені цим договором.

  1.  СТРОК ДОГОВОРУ.

  1.  Строк дії договору становить 12 (18)  місяців, тобто з ”__”  ________ 20__ року                                       по ”__”  _______ 20__ року.
    1.  Кредитодавець  зобов’язується надати кредит до ”___”    ______ 20__ року.
    2.  Позичальник зобов’язується отримати суму, вказану в п. 1.1. цього договору до ”__” _______ 20__ року.
    3.  Позичальник зобов’язується повернути кредит та проценти за його користування до ”__” ____20_ року.
    4.  Строки по цьому договору починають свій перебіг в 9.00 доби, наступної  за вказаною, в якості початку строку, та закінчують свій перебіг в 24.00 доби, вказаної в якості останнього дня строку.

  1.  ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН.

  1.  Права та обов’язки Кредитодавця

3.1.1. Кредитодавець має право:

1) вимагати від Позичальника надання усіх необхідних документів для здійснення перевірки цільового використання кредиту;

2) вимагати від Позичальника укладення договору щодо забезпечення виконання зобов’язання Позичальником перед Кредитодавцем за цим Договором;

3) вимагати дострокового повернення кредиту та сплати процентів, у разі наявності хоча б однієї із зазначених обставин:

а) використання кредиту  за нецільовим призначенням;

б) затримання сплати Позичальником частини кредиту та відсотків на строк 3-х місяців;

в) перевищення сумою простроченої заборгованості суми кредиту більш як на 15 відсотків;

г) несплати Позичальником більше однієї виплати, яка перевищує 15 відсотків від суми кредиту;

ґ) невиконання Позичальником обов'язків, встановлених цим Договором, щодо забезпечення повернення кредиту, а також у разі втрати забезпечення виконання зобов'язання або погіршення його умов за обставин, за які Кредитодавець не несе відповідальності;

3.1.2. Кредитодавець зобов’язаний:

1) прийняти від Позичальника виконання зобов'язань за цим Договором (у тому числі й дострокове як частинами, так і в повному обсязі);

2) у разі зміни відсоткової ставки за кредитом письмово повідомити Позичальника про зміни протягом 7 (семи) календарних днів з дня прийняття рішення про такі зміни і не менш ніж за 15 (п'ятнадцять днів) до вступу в дію таких змін;

3) у разі письмового звернення Позичальника щодо перенесення строків або термінів платежів за цим Договором  за 10 днів до початку строку або настання терміну платежу (повернення кредиту та сплати процентів) у зв’язку з виникненням тимчасових фінансових або інших ускладнень, розглянути таке впродовж 3-х днів та впродовж  5-ти днів дати чітку і однозначну відповідь.

  1.  Права та обов’язки Позичальника:
    1.  Позичальник має право:

1) вимагати від Кредитодавця надання кредиту з дотриманням вимог цього Договору та законодавства України;

2) письмово звернутися до Кредитодавця за 10 днів до початку строку або настання терміну платежу (повернення кредиту та сплати процентів) щодо перенесення строків або термінів платежів за цим Договором у зв’язку з виникненням тимчасових фінансових  або інших ускладнень;

3) достроково погашати кредит частинами і сплачувати проценти або достроково погасити кредит та сплатити проценти одноразовим платежем.

  1.   Позичальник зобов’язаний:

1) використати кредит за цільовим призначенням, визначеним п. 1.1. цього Договору;

2) погашати кредит та сплачувати проценти в порядку визначеному розділом 4  цього Договору.

3) надавати Кредитодавцю всі необхідні документи для здійснення перевірки цільового використання кредиту.

4) у разі відмови від зміни процентної ставки Кредитодавцем – повідомити Кредитодавця про свою незгоду з новою процентною ставкою, погасити повну заборгованість за кредитом не пізніше двадцяти банківських днів з дня отримання повідомлення про такі зміни та сплатити Кредитодавцю проценти відповідно до ставки, яка була попередньо погоджена Сторонами, за час фактичного користування кредитом. Відсутність повідомлення про заперечення Позичальника на зміну процентної ставки, вважається його згодою зі зміненою процентною ставкою;

5) укласти договір щодо забезпечення виконання зобов’язання Позичальником перед Кредитодавцем за цим Договором;

  1.  ПЛАТА ЗА КОРИСТУВАННЯ КРЕДИТОМ ТА МЕХАНІЗМ РОХРАХУНКІВ.

  1.  Плата за користування кредитом (проценти) встановлюється виходячи з процентної ставки __% річних. Базою для нарахування процентів є початкова сума кредиту.
    1.  Плата за користування кредитом нараховується щомісячно. Частка основної суми та процентів в цій фіксованій сумі розраховується Кредитодавцем згідно п. 5. Останній платіж коригується виходячи із залишку основної суми та несплачених процентів.
    2.  Платежі по кредитах сплачуються Позичальником в терміни, що встановлені п. 5 цього договору, через касу кредитодавця готівкою, або шляхом перерахунку на поточний рахунок кредитодавця. Днем сплати є день надходження коштів в касу або на розрахунковий рахунок кредитодавця.
    3.  У разі виникнення заборгованості за цим Договором Сторони погоджують таку послідовність її погашення:

1) у першу чергу  здійснюються платежі на погашення заборгованості по процентам за користування кредитом;

2) у другу чергу здійснюються платежі на погашення заборгованості по основній сумі кредиту.

  1.  ГРАФІК ПОГАШЕННЯ ЗАБОРНОВАНОСТІ ЗА ДОГОВОРОМ КРЕДИТУ

Сплата по кредиту проводиться до ___ числа кожного наступного місяця

Термін

Основна сума, грн.

Сума % за місяць, грн.

Разом за місяць, грн.

Залишок основної суми, грн.

Кількість днів викорис-тання кредиту

Фактично до сплати, грн.

Примітка про сплату

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ВСЬОГО

 

 

 

  1.  ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИКОНАННЯ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ ЗА ДОГОВОРОМ 

Для забезпечення виконання зобов’язань Позичальника перед Кредитодавцем за цим Договором Сторони укладають договір (застави,  поруки , гарантії,)

  1.  ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ПОЗИЧАЛЬНИКА ЩОДО ДІЙСНОСТІ УМОВ ДОГОВОРУ
    1.  При укладенні даного Договору Позичальник стверджує, що:

1) він є повністю дієздатним і щодо нього немає рішень судів (що набрали законної сили і не скасовані іншим рішенням) про обмеження його у дієздатності чи визнання недієздатним, а також йому невідомо про подання заяв до суду з вказаними вимогами;

2) його волевиявлення є вільним і відповідає його внутрішній волі;

3) він не перебуває від впливом тяжкої для нього обставини, що змушує його укласти цей Договір;

4) він чітко усвідомлює всі умови цього Договору та не перебуває під впливом помилки чи обману;

5) він вважає умови Договору вигідними для себе;

6) документи подані ним для отримання кредиту є достовірними та відображають реальний фінансовий стан Позичальника на день подачі документів;

7) майно, яким здійснюватиметься забезпечення виконання зобов’язання за цим Договором належить йому на праві власності, не обмежене в обігу (обороті) та під заставою не перебуває.

  1.  ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ЩОДО СТАТУСУ ІНФОРМАЦІЇ
    1.  Інформація визначена у цьому Договорі відноситься до інформації з обмеженим доступом (стаття 30 Закону України „Про інформацію”) та може бути поширена лише за взаємною згодою Сторін, крім випадків визначених статтею 21 Закону України «Про кредитні спілки».

  1.  СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ ТА УМОВИ ЙОГО ЗМІНИ
    1.  Цей Договір набуває чинності з дня його укладання та діє до повного виконання Позичальником зобов’язань за цим Договором.
    2.  Зміни та доповнення до цього Договору оформляються додатковим Договором у письмовій формі, який є невід’ємною  частиною основного договору.

  1.  ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

  1.  За невиконання чи неналежне виконання зобов’язань за Договором сторони несуть відповідальність згідно чинного законодавства.
    1.  При порушенні строків сплати кредиту та процентів більше ніж на три банківські дні, Спілка має право подвоїти процентну ставку, вказану в п. 4.1. до моменту повного погашення простроченої заборгованості.

  1.  ІНШІ УМОВИ ДОГОВОРУ
    1.  Спори, що виникають з умов цього Договору, розглядаються в суді за місцезнаходженням Кредитодавця, якщо інше не визначено додатковим Договором.
    2.  До правовідносин, пов'язаних з укладанням та виконанням цього Договору застосовується строк позовної давності тривалістю у 3 три роки  (ст.259 ЦК України).
    3.  Сторони зобов'язані належно реагувати на письмові та усні звернення одна одної, письмово повідомляти одна одну про зміну адреси (місцезнаходження), місця перебування, номера телефону, протягом п’яти днів з дня виникнення зазначених змін.
    4.  Цей Договір складено у двох примірниках – один для Позичальника та один для Кредитодавця.
    5.  До правовідносин, не врегульованих цим Договором, застосовуються норми законодавства України.
  2.  ПІДПИСИ, АДРЕСИ ТА ІНШІ РЕКВІЗИТИ СТОРІН

КРЕДИТОДАВЕЦЬ

ПОЗИЧАЛЬНИК

Кредитна Спілка «ВЕСТА»

Код за ЄДРПОУ________________

вул. Радянська, 44  

смт. Ставище, Київська область,

Поточний рахунок №___________

в АТ "Райффайзен банк Аваль"

МФО 380805

(Свідоцтво про внесення Спілки до Державного реєстру фінансових установ № 14100396 від 24.06.2004, видане Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг.)

Тел. / Факс. (04464)_5-24-94;

Голова правління

Головатюк Наталія Василівна

_____________________________

__________________________________________

(ім’я фізичної особи)

вул. ______________________________________

____________________________Київська області

(місце проживання)

Паспорт: Серія ___ №_________,

виданий __________________________________

__________________________________________

«___» ______________р.

ідентифікаційний номер _____________

Тел. / Факс. роб.___________, дом.____________;

___________________________________


За Кредитодавця __________________       Позичальник ________________




1. Радиопередатчик телеметрической систем
2. Мрачное семилетие 1
3. Формы государственной власти правления и государственного устройства
4. тематике Промышленные биотехнологии для Европы- комплексный подход
5. Вокруг Света в Новый год Действующие герои- Ведущий ~ Ксюша Приходько Индианка ~ Марина Забусова М
6. ті аны~тау керек.html
7. ГРУНТОЗНАВСТВО З ОСНОВАМИ ГЕОЛОГІЇ
8. Александр Николаевич был знаменитым драматическим писателем
9. Юнга 1- Анализ Персоны 2- Осознание Тени 3- Встреча с Анимой и Анимусом 4- Анализ Самости Правильная п.html
10. 1естественное неравенство индивидов находящее выражение в способностях людейособенностях их биологическо
11. Лицензирование в сфере физической культуры и спорта
12. нормандская теория
13. 72 ТЕОРЕТИКОМЕТОДОЛОГИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ПЕДАГОГИКИ Только наука вносит сознательность и критическое о
14. Джайнизм
15. Статья публикуется в авторской редакции
16. чание 1
17. Обобщенная структура ЭВМ
18. Схема управления процессом Хим
19. Экологическое воспитание как одно из основных направлений образовательной деятельности современной школы (из опыта работы школы)
20. Задачи анализа финансового состояния предприятия на примере ОАО клинский машзавод1