Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

агрономия представляет дисциплины почв зерновых культур и связанных наук

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Агрономия                        

Агрономия охватывает отрасль сельского хозяйства, которое имеет дело с develotment и практическим управлением заводами и почвами, чтобы произвести еду, клавшую для первого удара, и зерновые культуры волокна в манере, которая сохраняет или улучшает окружающую среду. tefrn "агрономия" представляет дисциплины почв, зерновых культур и связанных наук. В области почв особенности включают микробиологию почвы, сохранение почвы, физику почвы, изобилие почвы и пищу завода, химию, биохимию и минералогию. Особенности в области зерновых культур имеют отношение прежде всего к генетике завода и размножению, подрезают физиологию и управление, подрезают экологию, управление газона, и отбирают производство и физиологию. Исследования в агрономии oftn работают в тесном сотрудничестве с учеными из дисциплин, таких как энтомология, патология, химия и разработка, чтобы улучшить производительность и уменьшить проблемы охраны окружающей среды. Даже при том, что меньше чем 2% США. население - вентиляторы, кто активно производит зерновые культуры фермы, потребность в агрономах другими сегментами общества увеличивается.  В Соединенных Штатах зерновые культуры областей состоят из тех растений, выращенных в обширном масштабе, который отличается от горизонтальных зерновых культур, которые обычно выращиваются интенсивно в садах, садах и детских, но различия исчезают.  Некоторые главные агрономические зерновые культуры, выращенные в Соединенных Штатах, являются falfa и зерновыми культурами пастбища, арахисом, боже мой, соей, пшеницей, хлопком, soighum, овсом, ячменем и рисом.  Управленческие аспекты почвы агрономии охватывают изобилие почвы, землепользование, экологическое сохранение и непроизводственное использование ресурсов почвы для строительства, вывоза отходов и отдыха.  Arronomists, которые работают почвоведами, играют чрезвычайно важные роли в помощи качеству воды и сохраняют окружающую среду,

Агрономия не новая область. Уже в 7000 пшеницы B.C.E. и ячменя были выращены в Jarmo в современном Иране. Можно было утверждать, что первые фермеры были фактически агрономами. В доисторические времена люди перешли от поиска пищи до культивирования определенных зерновых культур, вероятно пшеница или ячмень, их питательная ценность.

Екзаменаційний білет № 2

Є фундаментальні та прикладні аспекти " Агрономія".

Агрономи досліджують базові компоненти культури і грунту на субклітинному і молекулярному рівнях. Наприклад, на базовому рівні, агрономи за використанням витончених методів, щоб розгадати генетику основних сільськогосподарських культур з метою зміни їх адаптації, харчової цінність, або породи, лікарськів с / х культур. Генетичне поліпшення-це область, де основні прориви трапляються. Агрономи розробили високі спеціалізовані комп'ютерні моделі росту сільськогосподарських культур, щоб краще зрозуміти, яким чином екологічні компоненти впливають на сільськогосподарські культури .Ці моделі допомагають у розвитку таких речах, як точність застосування добрив, методи, які дають урожай з правильною кількістю поживних речовин в потрібний момент його життєвого циклу. Ця методика допомагає знизити добриво, яке дорого обходиться фермерові, і може збільшити забруднення ґрунтових вод. Моделі хімічних речовин, як пересуваються в ґрунті також допомагають забезпечити правильне застосування гною, побутових відходів, грунту і поправок, необхідних для росту рослин. Молекулярних компонентів ґрунтових складових вивчені для визначення основних взаємодій, що впливають на ріст рослин і харчування, і якість грунту і води.

Екзаменаційний білет № 4

Text 4

Агрономія-це Міжнародна дисципліни. Багато з проблем, питань і проблем, з якими стикаються суспільства у всьому світі носять універсальний характер і вимагають міжнародного співробітництва. Наприклад, основна проблема, з якою стикаються розвинені країни, які, як краще всього використовувати земельні ресурси. У країнах, що розвиваються, такі проблеми існують. На запитання, скільки і які землі мають бути збережені для виробництва продовольства і волокна виробництва і землі, які повинні бути використані .  Агрономи відіграють  вирішальну роль в оцінці якості земель у цілях забезпечення екологічно чистого використання землі. Вивчення того, як рослини пристосовуються до різних кліматичних умов середовищах дозволило вченим для збільшення продовольства виробництва волокна в регіонах світу, де все необхідне для життя найбільш обмежене. Знання, отримані і поширені агрономами в розвинених країнах світу, допомогла покращити стан людини у світі, що розвивається

Наприклад, генетиків і селекціонерів використовувати подібні гібридні і різні методики розвитку як в розвинених, так і країн, що розвиваються. Шляхом селекції рослин, наприклад, агрономи розробили високоврожайний рис, який адаптований для тропічного клімату. Прориви в переносу генів на проживання селекціонерів рослин для поліпшення якості зерна та поживних якостей. Ці методи також сприяють підвищенню ефективності виробництва на основі генетично включення в продовольчих культур підвищеною стійкістю до шкідників і розширюючи їх спектр адаптації.

Екзаменаційний білет № 5

Селекція сільського господарства

Агрономія включае селекцію рослин для виробництва найкращих сільськогосподарських культур в різними умовами. Селекція рослин підвищує врожайність сільськогосподарських культур і харчову цінність кількох культур, в т.ч. кукурудзи і пшениці. Наприклад, скрещене зерно називається тритикале було зроблене шляхом схрещування жита і пшениці. Тритикале містить більшу кылькысть білка, ніж у жита чи пшениці. Селекційні дослідження також мають вирішальне значення у виробництві фруктів і овочів.

Однак, більшість селекціонерів погоджуєтеся з тим, що селекція та генетичні модифікації в корпораціях та інших централізованих селекційних станцій зменшується як гастрономічні якості та агрономічних спектакль під низьким вхідним та інших стійких сільськогосподарських систем. Генетичного різноманіття, можуть постраждати від такої практики, як добре.

Крім того, сільськогосподарські ґрунти вчені розробляють способи зберегти сільськогосподарської продуктивності ґрунтів та зменшення впливу на продуктивність ерозії під впливом води і вітру. . Наприклад, прийом, званий " контурна оранка можуть бути використані для запобігання ерозії ґрунтів та збереження опадів. Дослідники в сільськогосподарських ґрунтознавства також шукають способи використання ґрунт більш ефективно у вирішенні пов'язаних.  проблем, Такі проблеми включають в себе повторне використання людських і тваринних відходів з використанням сільськогосподарських культур; сільськогосподарські ґрунти аспекти управління запобігання забруднення води і створення у сільськогосподарських ґрунтах хімічних пестицидів, які використовуються для знищення комах та інших шкідників.  Ні-просапних культур-це методика, використовувана в даний час для запобігання ерозії, посіву грунту прив'язки трави вздовж контурів може бути судимим в крутих схилах. Для кращого ефекту, контурні дрени глибиною до 1 метра може допомогти зберегти ґрунтів і запобігання постійного змити.

Екзаменаційний білет № 6

Кожен день, кожен використовує  агрономію. Від кави ви п'єте, щоб ви не їли  овочі, від етанолу на основі газу в автомобілі, зерна, що використовуються для годівлі курки і худоби, і з трави на полі для гольфу в натуральних волокон одягу ви носите і ліки, які ви вживаєте, всі продукти землеробства

Що таке " Агрономія"? Агрономи зробили це можливим шляхом застосування ґрунту і рослин, наука рослинництва, яка включає в себе раціональне використання природних ресурсів і збереження практики виробництва продуктів харчування, корми, паливо, волокна і фармацевтичних культур при збереженні і поліпшенні навколишнього середовища.

Агрономи використовують грунт і рослин, науковці, які працюють для поліпшення сільськогосподарських культур і продуктивності сільського господарства, а також ефективне управління шкідників і бур'янів.
Кар'єру в агрономії допоможе вам у центр зусиль, спрямованих на збільшення виробництва продуктів харчування, кормів, палива і волокна, для світу, що розвивається citizemy. Агроном має безліч шляхів розвитку кар'єри. Ви виявите, агрономів, які працюють в галузі наукових досліджень, викладання і розширення в коледжах і університетах, розширення офісів, для компаній, так і в якості консультантів у сфері агробізнесу.

Еволюція і розвиток сільського господарства, включеної по науці, фокус агрономії і агрономів. Дослідження повідомлені і поширені серед агрономів і в тих областях, пов'язаних з темами місцевого, регіонального, національного і міжнародного значення.

Еволюція сільського господарства за останні 11000 років відзначені перші великі точку перегину в харчовій прибутковість і назавжди змінили характер людського стану. Агрономічна проблемою для багатьох десятиліть є підвищення продуктивності в розрахунку на одиницю площі достатньо, щоб перешкоджати асигнувань інших екосистем на розширення посівних площ при одночасному збільшенні ефективності виробничих ресурсів, зниження їх витоку для навколишнього середовища і підтримання цілісності цих екологічних процесів, що підтримують цей напружений біологічної продукції.

Екзаменаційний білет № 7

Професія Агронома

Моє майбутнє в агрономії є надзвичайно перспективним. Агрономія пропонує відмінну кар'єру
можливості для осіб, які мають необхідні колегіального навчання. Ваші здібності і
ініціатива може надати вам професійного зростання, визнання і
задоволення, допомагаючи іншим.

Кар'єру в агрономії буде тримати вас в центр зусиль, щоб збільшити поставки
високоякісних кормів, харчових продуктів, волокон, палива і навіть фармацевтика, захищаючи і
збереження навколишнього середовища.

Агрономи приходять із самих різних областей, міських і сільських, і включають :
ті, як сільськогосподарської, так і несільськогосподарської досвідом.
У середній школі ми стали знайомі з основними інструментами науки: біологія,
хімії, математики, фізики та іноземних мов. Ми приймаємо курси, такі як генетика, фізіологія рослин, ентомології, патології рослин, родючість грунту, біохімії та інших прикладних наук, які будуть готуватися до нас за нашу кар'єру.

Клієнт-орієнтованих фірм АПК реагують на потреби фермерських господарств на товари та управлінської інформації. Починаючи з розробки нової продукції, агрономи грати ключову роль як сполучна ланка між виробником і компанією. Вони часто відповідають за переклад технічних досліджень, дані в додатках. Численні випускники агрономічного також беруть участь в реалізації сільськогосподарської продукції, які мають життєво важливе значення для сьогоднішньої економіки. Інші успішні агрономів служити культур, консультанти, форма менеджерів, консультантів, банківських кредитних фахівців, менеджерів, і багато іншого.Розширення агрономів консультації з фермерами та інших, щоб допомогти знайти відповіді на їх конкретні проблеми і допомогти сегменти перевести результати придатні для використання практики управління.  Вони також беруть участь у науково-дослідних і взаємодії з громадськими.

Багато випускників агрономічного участь у міських проектів зонування територій, парків, планування використання земель, благоустрою, шосе-пейзажі, і управління дерном, щоб назвати декілька.

Екзаменаційний білет № 8

Грунт.!!!!!

Ґрунти!!! Суть нашого буття. Середовище, в якому ростуть рослини, корми
люди, а також тварини. Один з наших природних ресурсів (ґрунту, вода, повітря, Грунту завод за обсягом, в середньому складаються з 45 % мінеральних, 25% води і 25% повітря і 5% органічної речовини (як живих, так і мертвих організмів). Існують різні типи ґрунтів в усьому світі.

П'ять важливих факторів, які впливають на конкретну грунт, яка розвивається.
Вихідний Матеріал
Мінерали і органічні матеріали, які присутні під час його формування. Матеріали з вулканів, осадові відкладення, переносяться вітром, водою або льодовиків або мінералів, залишила після висихання озер є хоро Вихідний матеріал розбивається на більш дрібні шматки, зумовленим процесом вивітрювання. Циклів заморожування і відтавання, зволоження і сушіння, і частота цих явищ, в поєднанні з середньої температури і вологості регіону відіграють важливу роль у ґрунтоутворенні. Ці дрібні шматки, відомі як (піску, мулу і глини, глина) є найменшим розміром.
Живі Організмишими прикладами вихідних матеріалів. Клімат

Як рослини, так і тварини допомагають створити грунт. Як вони вмирають, органічна речовина з'єднується з обвітреним вихідного матеріалу, і стає частиною ґрунту. Живих тварин, таких як кроти, черв'яки, бактерії, грибки і нематод всі зайняті або переміщення через перетравлення їжі виявлені в ґрунті. Всі ці дії суміші і збагачують грунт.
Топографія

Топографія є hillin, площинність або обсяг нахилу землі. Ґрунти варіюються, топографія, в основному, із-за впливу вологи і ерозії. У багатьох областях, вологих, погано дреновані грунти розташовані в низині, і западини землі. В договорі, грунтів в пологі ділянки можуть бути сухим і добре дреновані. Ці грунти, як правило, помірно і добре розвинена. Ерозія можете видалити всі або частину верхнього шару грунту і надр, залишивши слабо розробленим грунтом.




1. РЕФЕРАТ ПО ИСТОРИИ Выполнил- ученик 10Б класса Морозов Роман Руководитель-
2. рактеристик индивидуума или группы индивидуумов на континууме шкале относительно одной из его характерист
3. Контрольная работа- Психологія емоцій та почуттів.html
4. Программирование микроконтроллера
5. хозяйственной деятельности недооценивать нельзя
6. ГлавСтройКомплекс Место нахождение- 191186 Россия СанктПетер
7. Основи економічної теорії- конспект лекцій
8. на тему- Внутреннее и внешнее равновесие- проблемы экономической политики СОДЕРЖАНИЕ Введение
9. 1Признаки переутомления- Отсутствие желания сна как такового пониженная реакция покраснение глазног
10. тематичних наук Запоріжжя ~ Дисертацією є рукопис
11. 1. Формулировка ТЗ
12. тематическая обработка результатов эксперимента
13. Реферат- Применение диатомита
14. Тема 1. Изображение точек на комплексном чертеже.html
15. Разработка параллельного алгоритма умножения матрицы на вектор2 Упражнение 4 Реализация параллельного
16. яка діяльність наукова творча художня надання послуг тощо якщо вона здійснюється в рамках трудового зако
17. Курсовая работа- Теоретические и практические аспекты учета расчетов по причитающимся дивидендам
18. Подари ребенку радость для детей из интернатов и детских реабилитационных центров Мариуполя посвященную
19. Большая Разница в городе Новосибирске Отряд_________________ 1
20. Wrner Business Books 2005. На русском языке публикуется впервые