Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Для кожного з класів визначити поля властивості декілька конструкторів всі необхідні методи

Работа добавлена на сайт samzan.net:


  1.  На основі базового класу ЛЮДИНА створити підкласи ПАЦІЄНТ і ЛІКАР. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ПРОМИСЛОВИЙ ТОВАР створити підкласи ОДЯГ і ВЗУТТЯ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ОСВІТЯНИН створити підкласи СТУДЕНТ і ВИКЛАДАЧ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу АВТОМОБІЛЬ створити підкласи ЛЕГКОВИЙ і ВАНТАЖНИЙ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ПРОДУКТ створити підкласи ЇЖА і НАПІЙ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ФАУНА створити підкласи ТВАРИНА і РИБА. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу БУДИНОК створити підкласи АДМІНІСТРАТИВНИЙ і ЖИТЛОВИЙ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ФІГУРА створити підкласи ПРЯМОКУТНИК і ЕЛІПС. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ФІГУРА створити підкласи КВАДРАТ і КОЛО. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ПРАЦІВНИК створити підкласи КЕРІВНИК і РОБІТНИК. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ТРАНСПОРТ створити підкласи АВТОМОБІЛЬНИЙ і ЗАЛІЗНИЧНИЙ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ТРАНСПОРТ створити підкласи ВАНТАЖНИЙ і ПАСАЖИРСЬКИЙ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ПЕРІОДИКА створити підкласи ЖУРНАЛИ і ГАЗЕТИ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу КОМП’ЮТЕР створити підкласи ПЕРСОНАЛЬНИЙ і СЕРВЕР. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ВИДАННЯ створити підкласи КНИГИ і ЖУРНАЛИ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу КРАЇНА створити підкласи РЕСПУБЛІКА і МОНАРХІЯ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу АПАРАТУРА створити підкласи ВІДЕО і АВДІО. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  .На основі базового класу КОСМІЧНИЙ ОБ’ЄКТ створити підкласи МЕТЕОРИТ і ПЛАНЕТА. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.
  2.  На основі базового класу ТЕНЗОР створити підкласи ВЕКТОР і МАТРИЦЯ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ТВАРИНА створити підкласи ПТАХИ і КОМАХИ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу РОСЛИНА створити підкласи ДЕРЕВА і КВІТИ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу МУЗИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТ створити підкласи СКРИПКА і АКОРДЕОН. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТ створити підкласи ТРАМВАЙ і ТРОЛЕЙБУС. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу НАСЕЛЕНИЙ ПУНКТ створити підкласи МІСТО і СЕЛО. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ПОБУТОВА ТЕХНІКА створити підкласи ПОРОХОТЯГ і ТЕЛЕВІЗОР. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ПЕРІОДИКА створити підкласи ЖУРНАЛИ і ГАЗЕТИ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ОВОЧІ створити підкласи БУРЯК і ПОМІДОРИ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ФРУКТИ створити підкласи ВИНОГРАД і ЯБЛУКА. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу МЕБЛІ створити підкласи СТІЛ і ШАФА. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу ОСВІТНІЙ ЗАКЛАД створити підкласи ШКОЛА і УНІВЕРСИТЕТ. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.

  1.  На основі базового класу МУЗИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТ створити підкласи ПІАНІНО і БАНДУРА. Для кожного з класів визначити поля, властивості, декілька конструкторів, всі необхідні методи. Продемонструвати перевантаження і перекриття методів.




1. Фискальная политика
2. 1505. Именно ему выпало завершить объединение русских земель вокруг Москвы
3. Виды экстерналий Чрезвычайно важным понятием в экономике природопользования являются экстерналии внешн
4. Мой психологический портрет
5.  Какое из перечисленных свойств является плотностью жидкости 2 масса М единицы объема V тела; 2
6. Решение краевых задач в среде виртуальной гибридной машины
7. Информационный менеджмент
8. на тему- Методы и средства формирования дерева целей Выполнил- ст
9. Брачно-семейное и наследственное право по законам Хаммурапи
10. 24 вопросы 17 Основы устойчивости работы объектов строит индустрии при чс Под объектами хозяйствования по
11. Логистика на лесозаготовительном предприятии 001.html
12. РЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук
13. Севообороты вносят систему в эксплуатацию земли дают возможность получить ценные наблюдения позволяющи
14. Реализация хладоресурса углеводородных топлив в силовых и энергетических установках
15. Тема исследования Название и адрес вебсайта
16. Тема раздела Тема урока1
17. Не бойтесь их а бойтесь Меня если вы являетесь верующими Призыв твёрдо стоять на истине открыто выраж
18. представительной монархии претерпел существенные изменения
19. нибудь тоже уйдём Место лидера не пустовало
20. Председатель ЦК УТВЕРЖДАЮ Заместитель директора