Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

І. Однак наявність у банера гіперпосилання можливості анімованого зображення і можливості дзвінка з банера

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Види інтернет-реклами

Медійна реклама - розміщення текстово-графічних рекламних матеріалів на сайтах, що представляють собою рекламну майданчик. За багатьма ознаками аналогічна рекламі в друкованих ЗМІ. Однак, наявність у банера гіперпосилання, можливості анімованого зображення і можливості дзвінка з банера на мобільний телефон (WOW-call), значно розширюють вплив медійної реклами. Як правило, медійна реклама має форму банерної реклами.

Контекстна реклама - розміщення текстово-графічних рекламних матеріалів на контекстних майданчиках. Відповідність рекламних матеріалів і контекстних їм майданчиків визначається алгоритмом рекламного сервісу. Підвидом контекстної реклами є Пошукова реклама в якій вказане вище відповідність визначається пошуковим запитом.

Пошукова реклама - розміщення текстово-графічних рекламних матеріалів поруч із результатами пошуку на сайтах, або на сайтах партнерів ПС (пошукових систем), що пропонують користувачеві функцію пошуку. Демонстрація тих чи інших рекламних повідомлень залежить від пошукового запиту користувача. Як правило, пошукова реклама має форму текстової реклами.

Геоконтекстная реклама - хоча під геоконтекстной рекламою найчастіше розуміють рекламу в мобільних телефонах з урахуванням місця розташування користувача, реклама на веб-картах (наприклад, Google Maps, Яндекс. Карти, Карти@Mail.ru) так само відноситься до розряду LBA (location-based advertising) і відноситься до інтернет-реклами. Рекламні повідомлення показуються користувачеві при перегляді ділянки карти з урахуванням контексту запиту. Наприклад, можна переглянути всі салони краси в певному районі міста.

Вірусна реклама - вид рекламних матеріалів, розповсюджувачами якої є сама цільова аудиторія, завдяки формуванню змісту, здатного залучити за рахунок яскравої, творчої, незвичайної ідеї або з використанням природного або довірчого послання. Як правило у вигляді такої реклами виступають цікаві відеоролики, flash-додатки та ін

Інші види реклами в Інтернеті як правило поєднують ознаки медійної та пошукової реклами або ж переносять ці ознаки в суміжні з розміщенням на інтернет-сторінках області: так, видами Інтернет-реклами вважаються розміщення реклами в розсилках з передплати та розміщення реклами в клієнтах програм, встановлених на робочої станції користувача.

Продакт-плейсмент в онлайн іграх - інтеграція рекламованого продукту або бренду в ігровий процес, є одним з нових і швидко зростаючих сегментів ринку інтернет-реклами. Багато брендів зрозуміли перспективність і ефективність такого виду комунікацій з потенційними покупцями, враховуючи стрімке зростання аудиторії багатокористувацьких онлайн ігор і високу глибину контакту з вбудованим в ігровий процес брендом. Прикладом такого роду ігор можуть виступати як дуже прості «казуальні» однокористувацькі гри, так і великі глобальні багатокористувацькі стратегії і RPG. За своєю сутністю, для ефективної реклами в іграх найбільш підходящими є розраховані на багато економічні онлайн ігри та бізнес-симулятори, де власне товари, послуги і бренди є основними елементами геймплея, що, відповідно, забезпечує найбільш високу лояльність аудиторії до рекламованих таким чином брендам і дуже високу глибину контакту рекламодавця з кожним користувачем.

Інші види просування в Інтернеті

з використанням електронної пошти

Електронна пошта (Electronic mail, e-Mail) - мережева служба, що дозволяє користувачам обмінюватися повідомленнями або документами без застосування паперових носіїв. Переваги використання e-mail для доставки рекламних повідомлень:

електронна пошта є практично у всіх користувачів Мережі;

електронна пошта являє собою push-технологію [джерело не вказано 427 днів] мовлення;

дає можливість персоніфікованого звернення;

цікаве, з точки зору одержувача, повідомлення може бути поширене їм серед його колег і знайомих;

Для просування за допомогою e-mail використовуються наступні основні методи:

Розсилки передплатникам (mailing lists, «opt-in» E-mail marketing)

В Інтернеті існує безліч списків розсилки, які присвячені різним тематикам. Одержувачі подібних листів власноручно підписалися на розсилку, і в будь-який момент у них є право і можливість скасувати свою підписку. Існують відкриті розсилки (для всіх бажаючих), закриті (для людей певного кола), безкоштовні (існуючі за рахунок ентузіазму творців, спонсорської підтримки, платних рекламодавців), платні. Оскільки список розсилки звичайно являє собою засіб віщання для визначеної цільової групи і часто має тисячі передплатників, він є ефективним інструментом маркетингу. Ряд компаній на своїх офіційних сайтах пропонує відвідувачам підписатися на розсилку, що інформує про новини компанії і оновленнях сайту. Дана розсилка нагадує передплатникам про сайт і бізнесі його власника, інформуючи і стимулюючи повторні візити.

Розміщення реклами в новинних розсилках

Значне число розсилок передплатникам має новинний характер і функціонує аналогічно ЗМІ, отримуючи дохід у тому числі від розміщення реклами. Реклама в розсилках як правило аналогічна банерної реклами в Інтернеті, з відзнакою за способом обмеження цільової аудиторії: соціально-демографічні параметри та інтереси аудиторії можуть залежати не тільки від тематики розсилок, але і від даних анкети передплатника.

Несанкціонована розсилка (спам) Спам - масова розсилка рекламних оголошень по електронній пошті без згоди одержувачів. Розсилка спаму вважається порушенням етикету і правил застосування комп'ютерних мереж. Специфічність цього виду інтернет-просування полягає не в анонімності рекламораспространітеля і не в тому, що спам - незапитаного розсилка (багато видів реклами є незапитаного або «несанкціонованими», багато хто - анонімними). Особливість спаму в тому, що основну частину витрат з доставки реклами несуть споживачі та інтернет-провайдери, тоді як джерело спаму нічим не компенсує їм доставку повідомлень. За цією ознакою спам не є рекламою, оскільки реклама за визначенням використовує платні канали доведення повідомлення до аудиторії. Спам переслідується або обмежується законодавством ряду країн.

Індивідуальні листи

Розсилка індивідуальних листів електронною поштою - інструмент директ-маркетингу, що вимагає часу і персоналізації повідомлень. Йому передує робота по збору адрес. З іншого боку, лист потрапляє саме тим представникам аудиторії, в чиїй увазі ініціатор розсилки найбільшою мірою зацікавлений.

Пошукова оптимізація (SEO)

Пошукова оптимізація (SEO - Search engine optimization) для деяких типів сайтів пошуковики приносять до половини і більше за всіх відвідувачів (тобто, потенційних клієнтів). Необхідною умовою цього є присутність посилання в перших рядках результатів пошуку по найбільш популярних запитах. Оскільки результати пошуку зазвичай відсортовані за релевантністю, перед оптимізатором стоїть завдання підвищити релевантність коду веб-сторінок до найбільш поширених пошуковим запитам.

Спливаючі (pop-up) вікна та spyware

Аналогічно спаму, для поширення використовуються ресурси споживача. Але метод не настільки дешевий, як спам. До того ж, spyware в багатьох випадках визнається шкідливою програмою.

Перегляд реклами за плату або підписка на рекламу

Цей метод не показав особливої ​​ефективності в порівнянні з іншими і в даний час використовується мало.

Електронна дошка оголошень

Електронна дошка оголошень - сайт, за змістом цілком аналогічний звичайним побутовим дошкам оголошень або рекламним газетам. Якісно відрізняється від них високою оперативністю оновлення вмісту та глобальної доступністю.

Участь у рейтингах

Участь у рейтингах - цей метод для деяких сайтів приносить істотну частину клієнтів. Для більшості - незначну частину. До того ж, не існує сумлінних способів піднятися в рейтингу за гроші. Тому даний спосіб не вкладається в типову економічну схему «гроші-реклама-клієнти-гроші». Тим не менш, його з натяжкою можна віднести до методів реклами.

З боку власників сайтів

Потенційно неетичні властивості реклами на сайтах, не пов'язані зі зломом ПО користувача:

Спливаючі вікна. У більшості сучасних веб-браузерів є функції їх блокування.

Вікна та банери, які користувач має закрити, щоб побачити вміст сайту.

Відволікаюча анімована реклама (наприклад, миготлива або звукова).

Велика кількість реклами, що не відповідає цінності сайту для відвідувачів.

Уповільнення роботи комп'ютера, особливо з Flash банерами (деякі сайти відображаються в кілька разів швидше без реклами).

Примус користувача до використання технології, потрібної тільки для перегляду реклами, але не обов'язковою для перегляду решти вмісту (наприклад, висновок непристойних зображень чи невиведення корисного вмісту сайту при невиконанні браузером сценаріїв JavaScript). Див також нижче про використання сторонніх служб.

Маскування реклами під повідомлення вірогідною операційної системи користувача про помилки.

Використання сторонніх служб поширення реклами.

За відсутності контролю за наданими банерами на сайті можуть з відома або без відома адміністратора рекламуватися небажані, шкідливі або шахрайські сайти, або продукти, що не представляють інтересу ні для власника сайту, ні для його відвідувачів.

Стороння служба може отримувати більш-менш докладну інформацію про відвідування користувачами сайтів (див. en: Web bug) і їх переходах між сайтами.

Перегляд такої реклами часто вимагає дозволу виконання браузером скриптів і взаємодії між сайтами, що може полегшити сторонньому зловмисникові використання міжсайтового скриптинга і підробку міжсайтових запитів.

З боку користувачів

У зв'язку з поширеністю неетичної реклами і, відповідно, негативного ставлення до неї користувачів, існує безліч засобів для її блокування або приховування (проксі-сервери, вбудовані і підключаються функції браузерів, файл hosts та ін.)

Так як розміщується реклама часто не викликає інтересу у користувачів, але змушує їх довше чекати закінчення завантаження, вони можуть включити блокування всієї реклами без винятку.

Це може позбавляти власників «безкоштовних» сайтів, які існують лише за рахунок реклами, коштів на підтримку таких сайтів.

Автор засоби блокування реклами AdBlock Plus висловлював думку, що багато з цих користувачів, загалом, не проти реклами, і не стали б її блокувати, не будь вона настирливої, [2] і пропонував спосіб рекомендувати користувачам відключення блокування реклами на часто відвідуваних ними сайтах [3 ]. В останніх версіях AdBlock Plus за замовчуванням ставиться опція «Дозволити деяку ненав'язливу рекламу» (існує з версії 2.0) [4].

Правове регулювання

1. Традиційні правові норми про рекламу не завжди можуть ефективно регулювати інтернет-рекламу, оскільки:

ці норми не враховують технічні особливості мережі Інтернет;

утруднене визначення юрисдикції (законодавство якій території застосовувати);

утруднений контроль та притягнення до відповідальності порушників.

Останні роки в законодавстві різних країн з'являються спеціалізовані норми, регулюючі рекламу в Інтернеті. Наприклад, у 2006 році внесені поправки в російський закон «Про рекламу», щодо «особливостей реклами в мережах електрозв'язку». А 21 липня 2012 була введена заборона на Інтернет-рекламу алкогольної продукції.

2. Проблеми пов'язані з порушенням патентів на технології та механізми онлайн-реклами (Yahoo і Facebook) [джерело не вказано 312 днів].

Обсяг ринку інтернет-реклами Росії (2001-2010 рр.., Млн дол)

Ринок інтернет-реклами Росії

У Росії реклама в інтернеті з'явилася в 1997 році, коли були складені перші прайс-листи. Перші банери продавалися на основі оплати за час показу і коштували близько 35 дол в день.

Починаючи з моменту появи інтернет-реклами на ринку Росії її частка по відношенню до інших медіа-платформ постійно зростає. Так, з 2007 по 2010 рр.. частка інтернет-реклами на російському рекламному ринку збільшилася майже вдвічі. Асоціація комунікаційних агентств Росії (АКАР) оцінює частку реклами в мережі в 10,7% від усіх рекламних бюджетів (2010 рік). Ще в 2008 році обсяг інтернет-реклами перевищив обсяг реклами на радіо.

На піку світової фінансової кризи в 2009 році практично всі компанії світу скорочували свої рекламні бюджети. А в Росії падіння ринку реклами досягло колосальних розмірів: 26% порівняно з 2008 роком, що становить близько 70 млрд рублів. Сильніше за інших від кризи постраждали зовнішня реклама і друк: обвал перевищив 40%. У той же час обсяги інтернет-реклами виросли. Рекламні збори в мережі збільшилися з 17,6 млрд рублів в 2008 році до 19 млрд рублів в 2009-му (тобто на 8%). [5]

Станом на кінець 2010 року, темпи приросту обсягів реклами в інтернеті зі значним відривом випереджають ці показники в інших сферах рекламної діяльності і в середньому дорівнюють 37%. При цьому аналітики відзначають триваючу тенденцію щодо скорочення частки медійної реклами і розвиток контекстного сегменту. У 2010 році частка контекстної реклами виросла до 56,1% з 53,7% в 2009 році. А сектор банерної реклами, навпаки, залишається в негативному тренді: спостерігається падіння більш ніж на 3% від загального обсягу: c 37,5% у 2009-му до 34,1% у 2010 році. [6]

Лідируючими компаніями за розміром рекламних доходів є Яндекс, Mail.Ru, Google, Рамблер і РБК. Яндекс міцно утримує першу позицію: у 2010 році його частка склала 44,6% від усього обсягу ринку. Також слід зазначити, що все більш помітну роль починають грати найбільші російські соціальні мережі: «Вконтакте» і «Однокласники». За підсумками 2010 року, сумарна частка двох соціальних мереж на вітчизняному ринку інтернет-реклами склала близько 12%. [7]

Інтернет-сервіси реклами

Міжнародні:

Google AdWords

Smowtion

Talk Fusion

Російські:

Яндекс.Директ

Бігун (сервіс)




1.  Что происходит с любовью после свадьбы На высоте 30000 футов гдето между Буффало и Далласом он положил сво
2. Введение4
3. Особенности пространственно - аналитической деятельности дошкольников с ОВЗ и методика коррекционно-развивающей работы по обучению ориентироваться в схеме собственного тела и в окружающем пространстве
4. правові аспекти застосування В історії суспільства проблема смертної кари ніколи не отримувала однозначн
5. Тема- матрицы и определители Вопросы- Понятие матрицы и виды матриц Квадратные матрицы и их определ
6. Мифы о ГУЛАГе
7. Психосоматические аспекты депрессии
8. Реферат по дисциплине ldquo;Испытания изделий электронной техникиrdquo; Выполнил Студент гр
9. Представление в Internet содержимого каталога средствами ASP
10. Историческое развитие литературы
11. Конституция Канады
12. Сколиоз и лечебная физкультура
13. КОНТРОЛЬНАЯ РАБОТА по дисциплине Конституционное право России Вариант 1 Выполнила- Студе
14. Изучение миграции метилметакрилата из стоматологических пластмасс в водную среду после обработки их этанолом
15. по теме- Весна в музыке и живописи
16. Статья- Избирательные системы и их виды- мажоритарная, пропорциональная, смешанная
17. Методические рекомендации по написанию контрольных работ по направлению подготовки 030909 Юриспруденция
18. Тюменская государственная медицинская академия Минздрава Российской Федерации Кафедра Факультетско
19. .053 ТУ 4
20. Тютчев О этот юг о эта Ницца