Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

20 р

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2016-03-13

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 20.5.2024

                                                                                         

Договір  

на транспортно-експедиційне обслуговування та перевезення вантажів автомобільним транспортом  у  міжміському  та міжнародному сполученні

м.  Львів      «           » ____________  20___ р.

___________________________ є платником податку на прибуток на загальних підставах, в особі  ________________________, назване у подальшому “Клієнт”, що діє на підставі Статуту, платник податку ___________________________ , з однієї сторони, , ______________________________ назване у подальшому “Експедитор”, що діє на підставі ____________________________, платник _____________________________________________________,  з другої сторони (разом у подальшому можуть згадуватись як “Сторони”) уклали цей  Договір про наступне :

1. Предмет Угоди

1.1.Предметом цього Договору є порядок взаємовідносин, що виникають між сторонами при плануванні, здійсненні і розрахунках за перевезення вантажів  у міжміському сполученні.

1.2. Експедитор зобов’язується  організувати перевезення  вантажу, вказаний у накладній та ввірений йому Вантажовідправником, а Клієнт зобов’язується сплатити за організацію перевезення  кошти

 

2. Зобов’язання Сторін та інші умови перевезення

2.1. Експедитор і Клієнт  діють від свого імені та за дорученням інших організацій, з якими мають прямі угоди.

2.2. Здійснювати перевезення   вантажу відповідно до Статуту автомобільного транспорту, Правил перевезень вантажів та інших нормативних актів, що регулюють перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні.

2.3.Вимоги по перевезенню зазначаються у разовій заявці, яку Клієнт надає Експедитору після узгодження на кожне перевезення окремо.

2.4. Зобов’язання  Клієнта :

2.4.1.Встановлювати ставки провізної плати згідно домовленості з Експедитором

2.4.2.Сприяти швидкому оформленню всієї необхідної документації.

2.4.3.Не допускати простою транспортних засобів під завантаженням і розвантаженням  понад установлений даним  Договором  та заявкою час.

2.5.Обов”язки  Експедитора:

2.5.1.Експедитор несе відповідальність за збереження вантажу перед  Клієнтом з часу його прийняття від вантажовідправника до повного  розвантаження у вантажоотримувача.

2.5.2.В разі втрати, пошкодження або нестачі вантажу, Експедитор відшкодовує  Клієнту кошти в розмірі вартості втраченого, пошкодженого або вантажу, якого не вистачає на підставі складеного Акту  та відмітки в ТТН.

2.5.3.У випадку, якщо Перевізник, Експедитор та  Клієнт (вантажоотримувач) не дійдуть згоди у визначенні причин збитків та суми матеріальної відповідальності, за вимогою будь-якої з сторін проводиться експертиза в Бюро товарних експертиз чи іншими компетентними установами.

2.5.4.Витрати по експертизі сплачуються стороною, що виступає ініціатором її проведення, у подальшому - стороною, яка буде в установленому порядку визнана винною в нестачі, пошкодженні чи втраті вантажу.

2.5.5. Експедитор  зобов’язується залучати  для перевезення транспорт, придатний за технічним та санітарним станом в узгоджені строки.

2.5.6. Діяти в інтересах Клієнта шляхом нерозголошення інформації клієнтам експедитора та іншим зацікавленим особам.

2.5.7.Інформувати Клієнта про затримки транспортних засобів на шляху слідування та інших вимушених обставинах, які перешкоджають своєчасній доставці вантажу.

2.5.8. Інформувати Клієнта про перевищення вказаної у заявці ваги вантажу, а також про випадки його нестачі з будь-яких причин.

2.5.9.Експедитор має право узгодивши письмово з Клієнтом самостійно вирішувати питання вибору транспортного засобу, маршруту, якщо це не суперечить  Закону України “Про транспорт”, «Про автомобільний транспорт».

2.6. Експедитор організовує перевезення на підставі узгодженої не менш як за добу до завантаження заявки ( не враховуючи вихідні та святкові дні).

2.7.Експедитор починає виконувати свої обов’язки після отримання від Клієнта та підтвердження йому по факсу письмової заявки.

   

.   3. Вартість перевезення і порядок розрахунків

3.1.Розрахунки за перевезення вантажів здійснюються за рахунок коштів  Клієнта.

3.2.Експедитор надає Клієнту  для оплати всі необхідні документи (рахунок-фактуру, акт виконаних робіт, податкову накладну та  товарно-транспортну накладну з відміткою вантажоотримувача

3.3.Оплата здійснюється у гривнях   згідно обумовленої суми в  заявці.

3.4. Термін оплати не повинен перевищувати_____________ банківських днів з  моменту  відправлення Експедитором  рахунку-фактури, акту виконаних робіт, податкової накладної,  товарно-транспортної  накладної..

3.4.За несвоєчасне виконання грошових зобов’язань, пеня, що обраховується від суми простроченого платежу складає подвійну облікову ставку НБУ за кожен день несплати, що діяла у період, за який нараховується пеня.

4.Відповідальність сторін

4.1.Сторони несуть взаємну відповідальність за досконале та своєчасне виконання своїх обов’язків згідно цього договору та законодавства України, що регулює перевезення вантажів  автомобільним транспортом.

4.2.За несвоєчасну доставку вантажу Експедитор сплачує Клієнту штраф, аналогічний до сплати простоїв.

4.3.За умов простою автомобіля під завантаженням та розвантаженням  більш ніж 24 години , не враховуючи вихідні і святкові дні,  Клієнт  сплачує Експедитору штраф у розмірі 250 грн. за кожну добу простою, якщо інше не обумовлене заявкою, тільки у випадку, коли  Експедитор своєчасно проінформував Клієнта про затримання автомобіля та підтвердив це документально. Простій рефрижератора складає на________більше, від простою тентового автомобіля. Вихідні та святкові дні сплачуються за умови, якщо автомобіль завантажений і підтримує температуру, зазначену в заявці.

4.4.Датою початку перевезення є дата подачі автомобіля під завантаження до 12-00 години за місцевим часом. Якщо автомобіль надано під завантаження після 12-00 години, то датою завантаження вважається наступна доба, не враховуючи вихідні та святкові дні.

4.5.Датою прибуття автомобіля вважається дата його надання під завантаження  до 12-00 години . Якщо автомобіль надано під завантаження   у пункті призначення після 12-00 годин, то датою прибуття вважається наступна доба, не враховуючи вихідні та святкові дні, у випадку запізнення під завантаження чи розвантаження  встановлюється штраф  у розмірі  грн. за кожну добу запізнення.

4.6.Штраф за додатковий  перепробіг складає ____________  грн. за 1 (один) км.

4.7.За відмову від підтвердженої заявки менш ніж за ______години Експедитор сплачує Клієнту штраф у розмірі _______________ грн.,  Клієнт  сплачує штраф на тих же підставах у тому ж розмірі.

4.8.Під час завантаження  Експедитор зобов’язаний узгоджувати з вантажовідправником питання раціонального розміщення вантажу у кузові.   

Клієнт зобов’язаний сплачувати  Експедитору за понаднормове перевантаження автомобіля,   більше ніж  обумовлено заявкою  на підставі підтверджуючих платіжних документів (квитанцій), у разі якщо  своєчасно попередив  Клієнта.

5.Арбітраж

5.1.Всі розбіжності, які виникають при виконанні умов цієї угоди, вирішуються сторонами шляхом переговорів.

5.2. При неможливості вирішення спорів шляхом переговорів, справа вирішуватиметься у судовому порядку за місцезнаходженням відповідача

6. Форс-мажор

6.1.У разі виникнення форс-мажорних обставин (стихійні лиха, воєнні дії, ембарго, урядові акти, страйки) при виконанні перевезення вантажів, сторони звільняються від виконання своїх обов’язків повністю чи частково. По закінченні дії форс-мажорних обставин, всі обов’язки, передбачені даним Договором, повністю розповсюджуються на обидві сторони.

7.Інші умови

7.1.Всі додатки та доповнення до цієї Угоди є її невід’ємними частинами за умови її підписання обома Сторонами.

7.2.Факсимільні копії документів, оформлені при виконанні умови і згідно з нею (специфікації, додатки та ін.), мають юридичну силу на рівні з оригіналом.

8.Термін дії Договору

8.1.Цей договір  вступає в дію з моменту її підписання Сторонами  і діє до ________________ р.

8.2.Угода має юридичну силу тільки в оригіналі.

8.3.Угоду може бути розірвано достроково за згодою Сторін шляхом надання письмового попередження за 1 (один) місяць.

10. ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ ТА БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ СТОРІН 

КЛІЄНТ                             ЕКСПЕДИТОР

                                                                                     




1. Его устройство работа Для перемешивания гипса в процессе варки котел снабжен мешалкой состояще
2. Перед восходом солнца 1889 Гауптман положил натуралистическую идею полной зависимости человека от среды а
3. еврейски. 67 золотых правил В этой небольшой книге приводятся уникальные правила ведения бизнеса созданные
4. Значение второстепенных персонажей в драме А Островского «Гроза»
5. Афферентные входы
6. Word 97
7. Темное царство в драме Гроза
8. 2013 218 3480 В среду 20 ноября Центробанк отозвал лицензию у московского Мастербанка который входил в топ100
9. Сучасная беларуская мова
10. Глава государства встретился с представителями средств массовой информации и ответил на ряд актуальных
11. Егер аны~тауышты~ екі жолдарын ауыстырса онда ол аны~тауыш- та~басын ~згертеді; матрицал
12. Тема 7. Збір інформації за допомогою опитування
13. Введение. Управление качеством деятельность оперативного характера осуществляемая руководителями и
14. Принципи кримінального процесу в Україні
15. 4 ББК 67.91я7 М 43 Авторский коллектив- Блищснко И
16. Роль иностранного капитала в экономике России на pyбeжe XIX - XX веков
17. государства шумеров а во II и I тысячелетиях до н
18. МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ з дисципліни Трудове право Галузь
19. Афганистан- авантюра или вынужденная необходимость
20. реферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата біологічних наук Київ 2004