Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

цифрова схемотехнікаrdquo; Оцінку відмінноrdquo; за шкалою ECTS ~ А див

Работа добавлена на сайт samzan.net:

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 2.6.2024


Критерії оцінювання знань студентів з дисципліни

„Аналого-цифрова схемотехніка”

Оцінку „відмінно”, за шкалою ECTS – А (див. Шкалу оцінок),  отримує студент за глибоке і повне опанування змісту навчального матеріалу, в якому він легко орієнтується, володіння понятійним апаратом, за уміння зв’язувати теорію з практикою, вирішувати практичні завдання, висловлювати і обґрунтовувати свої судження. Відмінна оцінка передбачає грамотний, логічний виклад відповіді (як в усній, так і в письмовій формі), якісне зовнішнє оформлення. Студент повинен набути практичних навичок з розробки різних видів аналого-цифрових вузлів електронно-обчислювальної техніки за різними методиками.

Оцінка  "відмінно" виставляється студенту, який глибоко засвоїв конструктивні особливості типових аналого-цифрових вузлів електронно-обчислювальної техніки та закони їх функціонування і взаємодії, знає методики проектування аналог-цифрових схем і вміє їх раціонально застосувати. Студент не повинен вагатися при видозміні запитання, повинен робити детальні та узагальнюючі висновки.

Оцінку „добре”, за шкалою ECTS – В, отримує студент за повне засвоєння навчального матеріалу, володіння понятійним апаратом, орієнтування в вивченому матеріалі, свідоме використання знань для вирішення практичних завдань, грамотний виклад відповіді, але у змісті і формі відповіді мали місце окремі неточності (похибки), нечіткі формулювання закономірностей тощо. Відповідь студента повинна будуватись на основі самостійного мислення.

Оцінку „добре”, за шкалою ECTS – С, отримує студент за правильну відповідь з двома-трьома суттєвими помилками.

Оцінки "задовільно", за шкалою ECTS – D, заслуговує студент, який виявив знання основного навчально-програмного матеріалу в обсязі, необхідному для подальшого навчання та практичної діяльності за професією, що справляється з виконанням практичних завдань, передбачених програмою. Як правило, відповідь студента будується на рівні репродуктивного мислення, студент слабо знає структуру курсу, допускає помилки у відповіді, засвоїв і набув практичних навичок у проектуванні типових аналого-цифрових вузлів електронно-обчислювальної техніки, але допустив неточності, не має чіткого поняття про способи оцінки ефективності прийнятих рішень та використаних методів реалізації аналого-цифрових схем. Вагається при відповіді на видозмінене запитання, разом з тим студент володіє знаннями, що дозволяють йому під керівництвом викладача усунути неточності у відповіді.

Оцінки "задовільно", за шкалою ECTS –E, заслуговує студент за неповне опанування програмного матеріалу, але отримані знання і набуті практичні навички з розробки типових аналого-цифрових вузлів електронно-обчислювальної техніки відповідають мінімальним критеріям оцінювання.

Оцінка „незадовільно”, за шкалою ECTS – FX, виставляється, коли студент має розрізнені, безсистемні знання, не вміє виділяти головне і другорядне, допускається помилок у визначенні понять, перекручує їх зміст, хаотично і невпевнено викладає матеріал, не може використовувати знання при вирішенні практичних завдань. Як правило, оцінка "незадовільно" виставляється студенту, який не може продовжити навчання без додаткових знань з курсу.

Оцінка „незадовільно”, за шкалою ECTS – F, виставляється студенту за повне незнання і нерозуміння навчального матеріалу або відмову від відповіді і передбачає повторне навчання студента з дисципліни.

Кожний вид роботи оцінюється за чотирибальною шкалою. Підсумкова оцінка з дисципліни виставляється як середньоарифметична за семестри. Семестрова підсумкова оцінка визначається за умови виконання студентом всіх видів робіт, передбачених навчальним планом, як середньозважена з усіх видів робіт. Вагові коефіцієнти змінюються залежно від структури дисципліни і важливості окремих її видів робіт .

Структурування дисципліни за видами робіт і оцінювання результатів навчання студентів у семестрі за ваговими коефіцієнтами

Аудиторна робота

Самостійна, індивідуальна робота

V семестр

Лекційні заняття №

Лабораторні роботи №:

Тестовий контроль:

1

2

3

4

5

6

7

8

1

2

3

4

Т 1-3

Т 1-4

Т 3-5

Т 6-8

ВК:                              0,2

0,4

0,4

Примітка: Т – тема дисципліни; ВК – ваговий коефіцієнт;

Для переходу від вітчизняної оцінки до оцінки за шкалою ECTS необхідно знайти середньоарифметичну оцінку за вітчизняною шкалою, помножити її на відповідний ваговий коефіцієнт  і, додавши всі складові, отримаємо суму балів, які визначать конкретну оцінку ECTS.

Перехід від вітчизняної шкали оцінювання до європейської  (ECTS)

Оцінка ECTS

Бали

Вітчизняна оцінка

A

4,75 – 5,00

5

ВІДМІННО – глибоке і повне опанування навчального матеріалу і виявлення відповідних умінь та навиків

B

4,25 – 4,74

4

ДОБРЕ – повне знання навчального матеріалу з кількома незначними помилками

C

3,75 – 4,24

4

ДОБРЕ – в загальному правильна відповідь з двома-трьома суттєвими помилками

D

3,25 – 3,74

3

ЗАДОВІЛЬНО – неповне опанування програмного матеріалу, але достатнє для практичної діяльності за професією

E

2,75 – 3,25

3

ЗАДОВІЛЬНО – неповне опанування програмного матеріалу, що задовольняє мінімальні критерії оцінювання

FX

2,00 – 2,74

2

НЕЗАДОВІЛЬНО – безсистемність одержаних знань і неможливість продовжити навчання без додаткових знань з дисципліни

F

0,00 – 1,99

2

НЕЗАДОВІЛЬНО – необхідна серйозна подальша робота і повторне вивчення дисципліни

Залік виставляється при отриманні студентом з дисципліни від 2,75 до 5,00 балів. При цьому за вітчизняною шкалою ставиться «зараховано», а за шкалою ECTS – оцінка, що відповідає набраній студентом кількості балів.

 

При викладанні дисципліни використовуються такі види навчальних занять, як лекції, лабораторні роботи, індивідуальне консультування і керівництво самостійною роботою студента, в т.ч. за індивідуальним завданням.

При оцінюванні знань студентів використовуються різні засоби контролю, зокрема: допуск до виконання лабораторної роботи здійснюється на її початку усним опитуванням кожного студента; засвоєння теоретичного матеріалу перевіряється тестовим контролем; якість виконання, набуття теоретичних знань і практичних навичок перевіряється шляхом захисту кожної лабораторної роботи та індивідуального завдання згідно з робочим планом.

Оцінка, яка виставляється за лабораторне заняття, складається з таких елементів: усне опитування студентів перед допуском до виконання лабораторної роботи; знання теоретичного матеріалу з теми; якість оформлення протоколу і графічної частини; вміння студента обґрунтувати прийняті конструктивні рішення; своєчасний захист лабораторної роботи.

Термін захисту лабораторної роботи вважається своєчасним, якщо студент захистив її на наступному після виконання роботи занятті. За несвоєчасний захист лабораторної роботи з набраної студентом суми балів вираховується 1 бал. В разі, коли студент виконав лабораторну роботу, але не захистив її, за дану лабораторну роботу виставляється 0 балів.

Пропущене з поважної причини лабораторне заняття студент повинен відпрацювати в лабораторіях кафедри у встановлений викладачем термін. В разі невиконання лабораторної роботи з набраної студентом суми балів вираховується 1 бал.




1.  Каждой паре элементов x и y из L отвечает элемент x y из L называемый суммой x и y причём- x y y x
2. Реферат Форфейтинговые операции 1
3. Конспект лекцій з дисципліни Фізика ОПТИКА
4. а Медиа объединение обеспечивает доставку CD и DVD дисков с четырех складов расположенных в разных т
5. ЗАДАНИЕ к лабораторной работе 4
6. на тему базовая заработная плата7 1
7. Жизнеописание ТГ Шевченко
8. Х10 Только в сомнительных случаях используют объектив Х40
9. тематический учет осуществляемый в масштабах страны органами государственной статистики во главе с государ
10. Статья- Играть или учить
11. Транспортно энергетический комплекс Дальнего Востока
12. Лабораторная работа 6 Выполнил- Лебедев Е
13. тематике 1 семестр
14. Финансовый университет при Правительстве Российской Федерации Финансовый университет Кафе
15. ориентированые язык Ассемблер ~ язык самого низкого уровня
16. информационное общество
17. Правовое положение военнослужащих
18. МЕХАНИКА ГРУНТОВ ОСНОВАНИЯ И ФУНДАМЕНТЫ 1
19. Пролив ~ термин которым в прибрежной Новой Англии обозначают участок открытой воды отделяющий остров от м
20. А ~ Я это человек с его внутренним осознанием самого себя