Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

і. Мама і тато говорять що у них були інші підручники менш сучасні комп'ютери і телевізори коли

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Твір

Навіщо  мені  новий  планшет ?

     Мені  десять  років. У тому році було девять. В наступному буде одинадцять. Я рухаюся вперед. Рік  за  роком. Разом зі  мною рухається  вперед  життя. Стають більш  сучасними  книги, фільми, одяг, предмети  першої необхідності.

       Мама і тато говорять, що у них були інші підручники, менш  сучасні компютери  і  телевізори, коли  вони  були  такими, як  я  зараз. Отже, життя  не  стоїть  на  місці. Воно  рухається вперед. І це  чудово!

      Я навчаюся  в пятому  класі в україномовній  школі. В цьому  році ми вивчаємо другу іноземну  мову  та інформатику. Всім класом ми  з нетерпін-ням  чекаємо уроки  інформатики. Вчитель, Сергій Олексійович, дуже цікаво  розповідає нам про  сучасні  інформаційні технології, потім вчить нас  працювати з  комп’ютером. Я навчаюсь у звичайній  сільській школі, і уроки інформатики для  мене, як  і для  багатьох учнів  нашої школи, справжнє диво.

        Коли ще  тільки вчитель підіймається  сходами  на  другий  поверх, всі учні біжать його  зустрічати, радіють йому, задають  безліч  питань, пов’язаних  з комп’ютером, мобільним  телефоном, комп’ютерною  технікою, і він кожному відповідає. Відразу  чути, що в школи увійшов  вчитель інформатики, так як  чути  гомін учнів  і   відчувається  щось  нове, жваве і цікаве.

      На  перерві Сергій  Олексійович  відкриває  кабінет  інформатики, бо  знає, як  ми  хочемо  увійти, позайматися з  комп’ютером, спитати  поради.

Він  молодий  учитель і нас  розуміє. Ніхто  на  перерві  не  порушує  дисципліну, коли вчитель в школі, тому  що  всі  зайняті  справою.

     У  цьому  році  наша  Розливенська  загальноосвітня  школа І – ІІІ  сту-пенів підключилася  до  мережі  Інтернет. Кожен учень школи тепер  уміє користуватись  Інтернетом, брати  за бажанням  та  за  згодою  батьків  участь

в  Інтернет – конкурсах. Таких, як : Всеукраїнський конкурс з українознавства « Патріот»,Міжнародний природничий  інтерактивний  конкурс « Колосок – осінній», «Колосок – весняний»,Всеукраїнський фізичний конкурс « Левеня», Міжнародний конкурс з російської мови

« Русский  медвежонок», Всеукраїнський конкурс з англійської мови

« Гринвіч», Міжнародний конкурс  юних істориків « Лелека», Всеукраїнська гра « Соняшник» з українознавства, Міжнародний конкурс з математики «Кенгуру»,Міжнародний математичний конкурс « Золотий  сундучок»,Всеукраїнський конкурс  комп’ютерної творчості «Шукачі  скарбів», Міжнародному  конкурсі з інформатики « Бобер».

         Приймати  участь у конкурсах  дуже  цікаво, адже є змога  перевірити свої  знання, дізнатися багато  нового, виникає  інтерес  звернутися  до

словників, енциклопедій, додаткової літератури, користуватися  Інтернет  ресурсами.  

         Це  змінює  життя  школи  на  краще. Виявилось, як  багато  у  нашій  школі  творчих  учнів, як  активно  працює  школа, немає  байдужих.

         Я вважаю, що інформаційнф  технології  розвивають  особистість, сприяють  творчому  зростанню людини, перетворюють  школу в систему,  що постійно розвивається  і вступає  в  століття  інформаційних  технологій.

         Ми  можемо  отримувати  знання   традиційними  методами, але  інформаційні технології  допомагають нам усвідомити  нову  тему  цікавіше, адже  вони супроводжуються  презентацією.

         Новий  планшет мені  потрібен  для  того, щоб  рухатись в  ногу  з сучасністю. Я  зможу  отримувати  необхідну  мені  інформацію, яку можу використовувати  для  підготовки  до уроку, для  створення  проекту, підвищити свій  навчальний  рівень, розвивати творчі  здібності, беручи  участь в Інтернет – олімпіадах, конкурсах, виставках, обмінюватися  досвідом з  іншими  учнями,  знаходити відповіді  на  складні  питання.

        Я зможу  використовувати  планшет  для  роботи, навчання, у  побуті,  для  ігор  і розваг.

 Вважаю, що інформаційно – комунікативні   технології  забезпечують  доступність освіти, підготовку  молодого  покоління  до життєдіяльності  в  інформаційному  суспільстві.

П.І. П.    Торохтило  Катерина  Сергіївна

Вік          10 років

Селище   Розлив

Район      Великоновосілківський

Школа    Розливенська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів

Телефон  0988167286

 




1. Интернет-трейдинг виртуальный рынок ценных бума
2. Расчет аспирационных систем
3. Банк УралСиб Целью производственной практики являлось изучить организационную структуру управления фина
4. крепостников эксплуатацией крепостных крестьян и развитием торгового капитала
5. Теория бухгалтерского учета 1
6. Реферат- Научения у животных
7. Статья 105. Убийство Комментарий к статье 105 1.html
8. модульних робіт студентів спеціальностей Українська мова і літератураrdquo; Українська мова і літерату
9. Взаимодействие следователя и органа дознания
10. В і С нижче; вторинний або делегованого законодавства таких як нормативні акти підзаконні акти і про
11. Инверторные источники питания для электродуговой сварки
12.  Сущность и назначение анализа финансовоэкономического состояния предприятия 1
13. Задание 30 задание 3 ~ вариант 10
14. Использование «Ламинара» при производстве макаронных изделий
15. Обмін вуглеводів
16. Тема 1- Введение в педагогику физической культуры и спорта 1
17. Техника перевоплощения
18. Курсовая работа- Использование системы управления базами данных Acceess при ведении бухгалтерского учета затрат на производство
19. 10 98 7 6 5 4 3 2 1 0
20. Введение 3 Понятие экономическая сущность и механизм функционирования