Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

та відеофайлів а також записування звукового супроводу

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2015-07-05

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 21.5.2024

69.Огляд середовища . PowerPoint 3а своїми можливостями програма  PowerPoint —  один із найпотужніших інструментальних засобів для створення презентацій. Вона надає зручну технологію створення й редагування слайдів, розміщення на них текстової та графічної інформації, застосування анімаційних ефектів, засоби вставлення у презентацію аудіо- та відеофайлів, а також записування звукового супроводу. Презентації можна зберігати в різних форматах, зокрема гіпертекстовому, що дає змогу переглядати їх як веб-сторінки за допомогою браузерів Інтернету.

68.PowerPoint. За допомогою цієї програми ми можемо підготувати виступ з використанням слайдів, які потім можна надрукувати на прозорих плівках, папері, 35-міліметрових слайдах або просто демонструвати на екрані комп'ютера або проекційного екрану, можна також створити конспект доповіді та матеріал для роздачі слухачам.  PowerPoint створює файл презентацій, який має розширення імені РРТ і містить набір слайдів. Програма надає користувачеві велику кількість шаблонів презентацій на різні теми. Такі шаблони містять слайди, оформлені певним чином. У полі слайда ми можемо вставити свій текст, графіку, а також таблицю і діаграму. Крім того, ми можемо змінити художнє оформлення будь-якого шаблону презентації, вибравши дизайн на свій смак. При цьому зміниться тільки зовнішній вигляд презентації, а не його зміст. І, нарешті, ми маємо достатньо часу і відчуваємо в собі здібності дизайнера, можемо почати роботу над презентацією "з нуля" - в PowerPoint для цього є всі засоби. PowerPoint надає користувачеві можливість працювати і переглядати інформацію в різних видах. У залежності від того, що робимо: вводимо текст і хочемо розглянути його структуру, створюємо замітки або вставляємо в слайд графіку - можна встановити відповідний вигляд і тим самим підвищити зручність своєї роботи.. У цьому випадку можливо переглянути заголовки всіх слайдів, весь текст і структуру презентації. Вид сортувальника слайдів найбільш зручний для додавання переходів і установки тривалості перебування слайда на екрані. Демонстрація використовується для того, щоб побачити результати роботи. У цьому режимі слайди по черзі виводяться на екран.  

70.Під час демонстрації презентації слайди відображаються послідовно один за одним, тому вони мають містити зв'язну, чітко викладену інформацію. Зазвичай презентацію починають із показу титульного слайда, на якому подають такі відомості •      тема та стислий зміст презентації; •      назва організації та ім'я доповідача; •      дата, створення або демонстрації; •      додаткова інформація. Решта слайдів (а їх може бути довільна кількість) — звичайні. Типова структура звичайного слайда така. •   Заголовок, розташований зверху на слайді. Залежно від розміру та стилю презентації його може бути розміщено або на кожному слайді, або, якщо слайди згруповані, лише на першому слайді групи (наприклад, «Про компанію», «Стан справ», «Плани на майбутнє» тощо. •       Вміст слайда,  де викладено основний масив інформації. Залежно від мети презентації це може бути звичайний текст, цифрове зображення, діаграма, таблиця, відеоролик або їх поєднання.•       Дата і час,  розташовані здебільшого зліва внизу. •       Номер слайда,  розміщений переважно справа внизу. •       Нижній колонтитул,  який може містити додаткову інформацію (наприклад, назву презентації), розташований знизу посередині..Звісно, наведена структура є загальною, і зовсім не обов'язково завжди й в усьому її дотримуватися. Залежно від умов створення й показу презентації, а також поставлених завдань розробник презентації може на власний розсуд додавати чи видаляти її елементи, відходячи від традиційних схем.

71. Створення презентації :Якщо ми закрили діалогове вікно, яке відкривається при виклику PowerPoint, або закрили файл презентації, з яким працювали, то для створення нової презентації нам доведеться викликати команду Створити з меню Файл. Після цього на екрані з'явиться вікно Створити презентацію з активним розділом Дизайни презентацій.  У цьому діалоговому вікні можна задати шаблон дизайну презентації. Після клацання на одному з шаблонів у вікні Перегляд можна побачити його зображення. Вибравши шаблон, виконаємо на ньому подвійне клацання. У результаті відкриється діалогове вікно Створити слайд.  В області Виберіть авторозмітку можна визначити авторозмітку для новостворюваного слайду. У правому нижньому кутку вікна міститься її коротка характеристика. При подвійному натисканні на зразку авторозмітки на екрані з'явиться новий слайд, що містить заглушки.  Вікно для створення нового слайда можна викликати, вибравши команду Створити слайд з меню Вставити або активізувавши комбінацію клавіш (Ctrl + M). Повернемося знову до вікна Створити презентацію. Якщо активізувати панель Презентації, то можна запустити Майстер автовмісту або вибрати шаблон презентації.  Тепер активізуємо розділ Загальні. Ми побачимо список шаблонів PowerPoint, які містяться в папці MS OFFICE / ШАБЛОНИ. Зараз тут знаходиться лише шаблон Нова презентація.Виконаємо клацання в цьому шаблоні, в результаті на екрані з'явиться вікно Створити слайд. Виберемо подвійним клацанням потрібний вид слайда, після чого слайд з'явиться на екрані. Однак він не буде мати художнього оформлення, і ми можемо самостійно повністю розробити його дизайн.

67. . Мережа Internet була створена наприкінці 60-х початку 70-х років з метою забезпечення спільного використання інформації та економії комп'ютерного часу. Internet — це глобальна мережа яка поєднує десятки тисяч комп'ютерних мереж, розташованих по всьому світу.  Після підключення до Internet можна обмінюватися даними з будь-яким комп'ютером цієї мережі. Кожний комп'ютер, що підключений до Internet, має унікальну адресу (IP). Адреса — це число, яке поділене на 4 групи цифр до трьох цифр у кожній. Адреси Internet поставлені відповідно до назви. За правильним перекладом чисел у назви та навпаки, стежать спеціальні комп'ютери — сервери доменних назв (наприклад, ім'я WEB-сервера Internet — WWW.MCP.COM). Адреса IP має таку структуру:  <Назва комп'ютера (конкретний хост)>. <назва локальної мережі>. <назва мережі>.<назва домену верхнього рівня>

72.База даних являє собою файл спеціального формату, який містить інформацію, належним чином структуровану. Більшість сучасних баз даних (БД) належить до реляційного типу. Реляційною називається база даних, у якій всі дані, що доступні користувачеві, організовані у вигляді таблиць, зв'язані між собою, а всі операції, що виконуються з даними, зводяться до дій із цими таблицями. Таблиця складається з рядків і стовпців. Кожний стовпець містить дані одного типу. У базах даних рядки таблиці називають записами, а стовпці — полями . Поля утворять структуру бази даних, а записи складають інформацію, що у ній міститься.Найпростіші бази даних можна створювати, не прибігаючи до спеціальних програмних засобів. Щоб файл вважався базою даних, інформація в ньому повинна мати структуру (поля) і бути відформатована так, щоб уміст сусідніх полів легко розрізнявся. Найпростіші бази можна створювати навіть у текстовому редакторі: при певному форматуванні звичайний текстовий файл теж може вважатися базою даних.




1. ТЕМАТИЗАЦИЯ АПРИОРНОЙ ИНФОРМАЦИИ А
2. В похвалу трудам его и ранам По былинам времени сегоНе гоняясь в песне за Бояном
3. Основные законы земледелия
4. тема бронирования mdeus [1
5. Лекционный курс в 9 семестре для специальности 7
6. План победы Манифест победы
7. 12 Утверждаю
8. История русской азбуки- с древности до наших дне
9. Тема 4- Программное обеспечение Назначение и классификация Программное обеспечение ПО softwre предст
10. На тему- Договор электроснабжения
11. Разработка приложений в рамках COM1
12. Дипломная работа- Червячная передача.html
13. Лекция 13 Патофизиология опухолевого роста Опухоль это патологическое разрастание клеток характер
14. синдром т равматический эндотоксикоз синдром компрессии тканей
15. Кредитная система Р
16. тема иммунитета как и другие жизненно важные системы обеспечивает постоянство внутренней среды организма
17. . Сварочный полуавтомат ПдГ503У3.
18. Алеуметтік терминдер
19. Реферат- Психологічні якості працівників та їх використання у процесі менеджменту
20. Упражнения в определении склонений имен существительных