Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

це нестабільний економічний стан в країні і висока вартість вищої освіти

Работа добавлена на сайт samzan.net:

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 2.6.2024

 Якість вищої освіти залежить від значної кількості факторів, але перш все воно залежить від: бюджетного фінансування (помітне скорочення безкоштовних держбюджетних місць) і розподілу самою державою цих же випускників після закінчення вузу, але головне - це нестабільний економічний стан в країні і висока вартість вищої освіти. Крім того, не можна недооцінювати той факт, що сучасних випускників цікавить зовсім не їх майбутня  професія наявність самого диплому вищої освіти. В Україні криза системи освіти з одного боку є проявом кризи освіти, якої зазнає світ; з другого - на стан освіти впливає криза політичної і економічної систем нашої країни.

Дорогу до заповітного бюджетного місця часто відкриває грошовитий гаманець, який завжди здатний скласти іспит на відмінно або добре .Так що наша освіта далеко від загальнодоступної, і не все тут вирішують знання!

Великим мінусом нашої вищої освіти, є нестабільність самих систем навчання і оцінювання успішності учнів . Головна мета нашого навчання - отримання високооплачуваної роботи, або просто роботи з перспективою на хорошу зарплату в майбутньому! І з цим, по закінченню ВУЗу, виникають серйозні проблеми - ну не стоять біля дверей інститутів та університетів, з пропозицією хорошої роботи.Так що доводиться самому шукати і вибивати собі місце роботи в якому диплом про вищу освіту відіграє роль, швидше, необхідного документа для вступу на посаду, ніж визначальним фактом вибору твоєї кандидатури!. А ще, наша освіта слабо оцінюється в провідних країнах, і влаштуватися на роботу з нашим дипломом практично неможливо.

 Але у нашої вищої освіти є й позитивні сторони. Наші педагоги, особливо старші, досить кваліфіковані. Єдине, що потрібно більше приділяти увагу індивідуальному підходу до студентів- для якнайшвидшого їх розвитку та навчання! Позитивною рисою нашої освіти, є те, що вона не замкнута на певній стороні освоюваної професії, а розвиває студентів всебічно - це робить випускників більш підготовленими до освоєння нових професій!

З цього всього випливає, що нашій системі вищої освіти ще дуже далеко до досконалості, але вона розвивається і перебуває на стадії розвитку! І якщо прибрати з ВУЗів неприємні моменти і переймати досвід кращих ВНЗ світу - то в майбутньому наші випускники можуть отримувати роботу в найвідоміших компаніях світу.




1. Особенности формирования и пути развития платежной системы Республики Беларусь
2. На тему- Совершенствование системы управления затратами на предприятии на примере СП ОАО Спартак
3. Беков Сергей Мажитович
4. Маркетинговое исследование предпочтений потребителей при выборе АЗС РТ
5. Газпромкомплект ПНЕВМАТИЧЕСКАЯ СТРУБЦИНА ПСВ1 Инструкция по эксплуатации
6. . Паспортная часть Ф
7. Pinnacle Studi
8. С Пушкин Деревня Приветствую тебя пустынный уголокПриют спокойствия трудов и вдохновеньяГде льется д
9. ТУР по Львову и Прикарпатью 6 дней-5 ночей Маршрут- Львов ИваноФранковск Коломыя Яремче Ворохта Шешо
10. Тема 13 ОСНОВЫ СЕМЕЙНОГО ПРАВА 1
11. Центра игровой поддержки ДОУ Минина Е
12. Обмены веществ, происходящие в клетках человека
13. Задание 1. Определить оптическую плотность и коэффициент поглощения ~ исследуемого раствора номер
14. okosuns is fke when i first meet him due to our Lnguge differences nd he told me tht there is nothing i should be worried bout becuse he is redy to help me nd he promise tht my Husbnd will be the one
15. Элементарные частицы в лоне материального пространства
16. На тему- Ипотечное кредитование в современной России Выполнил- Машурова Дарья Андреевна Факультет- ФК
17. Научки и жизни На протяжении многих лет журнал уважающий записанное в Конституции право граждан на свобо
18. Лекция 3 Движение новых человеческих отношений
19. Тоталитаризм явление и сущность
20. Вариант 9 Выполнил- Студент гр