Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Кожен день все більше представників великого та середнього бізнесу і просто людей які бояться за свої кошт.html

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2016-01-17

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 19.5.2024

Сьогоднішній день ведення бізнесу за допомогою офшорних компаній вважається одним з найбільш ефективних методів податкового планування. Кожен день все більше представників великого та середнього бізнесу, і просто людей, які бояться за свої кошти намагаються захистити власний капітал, завдяки його вивезення за кордон. Подібне, в першу чергу, пов'язано не тільки з тим, що відсутня політична та економічна стабільність в Україні, але і високі податкові ставки, ускладнюють життя, як великим, так і більш дрібним підприємцям.

Бізнес за допомогою офшорів, компаній, зареєстрованих на території зі зниженими ставками по податках - абсолютно законний. Беручи до уваги принципи правових відносин, фізичні та юридичні особи здійснюють власні громадянські права по своїй волі і інтересам. При веденні бізнесу, ми вільні у своїх правах і обов'язках на основі договору, який не суперечить законодавству. Тим самим, користування в бізнесі офшорними структурами вважається цілком законним, якщо не порушуються норми господарського, податкового та кримінального права.

Суть користування офшорами криється в тому, що законодавство окремих країн, а також економічних зон, звільняє від податків компанії, зареєстровані в них, не ведуть на їх території діяльність підприємницького характеру. Іншими словами, якщо офшор не займається реалізацією товарів і послуг в країні реєстрації, то податки платити вона також не повинна. Ці компанії платять лише щорічний фіксований збір. І це не єдиний плюс офшорних компаній.

Чому офшор?

Чим вигідний офшор? По-перше, Ви отримуєте унікальну можливість відкриття рахунку в іноземному банку, який буде захистити Ваші кошти, незалежно від політичної або економічної ситуації в країні. По-друге, наявність офшорної компанії дає можливість поліпшити ведення зовнішньоекономічної діяльності та підвищити сферу впливу Вашого бізнесу.

Для глибокого розуміння роботи офшорних компаній, вони поділяються на два види.

     1. Компанії, які зареєстровані в юрисдикціях, де політична ситуація більш-менш стабільна, проте рівень економіки не високий. Уряди таких країн звільняють офшорні компанії від податків для залучення іноземних інвестицій. Найчастіше, господарі офшорів платять щорічні держмита, використовуючи власні компанії як "скарбнички".

     2. Компанії, зареєстровані в державі з пільговим оподатковуванням і жорсткими вимогами до реєстрації - обов'язковою вважається реєстрація компанії в державному регістрі. У такому випадку поліпшується і престиж компанії.

Оформлення офшору

Сьогодні українським бізнесменам не обов'язково їхати в країну з відповідною юрисдикцією та проходити на незнайомій мові непросту процедуру реєстрації. Є й дистанційні варіанти реєстрації офшорних компаній.

Розберіться, чи допоможе таке підприємство досягти поставлених цілей, і далі виберіть країну реєстрації. Після вирішите, чи збираєтеся користуватися послугами директора та акціонера, залишаючись прихованим істинним одержувачем вигоди, або будете офіційно управляти власним бізнесом.

Плюс до всього, акціонери передають корпоративні права на компанію через трастову декларацію, яку не реєструють ні в одному Регістрі. Це дає можливість тримати в секреті те, хто справжній власник.

При реєстрації офшорної компанії, підприємці отримують повний пакет статутних документів: свідоцтво про інкорпорацію із зазначенням назви, номери компанії та дати реєстрації; сертифікат акцій, де вказується акціонер і його частина володіння компанією; протокол про призначення директора, а також перших зборів директорів із зазначенням повного адреси, даних про директора та акціонера.

 

Підводні камені

Варто звернути увагу, що при законності володіння офшорною компанією, є деякі "підводні камені". Найчастіше, вони проявляються при застосуванні відкритого на офшорну компанію рахунку. Тоді можна списувати з рахунку суми, які перевищують відповідний відсоток від прибутку компанії, тому як їх складно списати на її витрати.

Якщо Ви все ж прийняли рішення зареєструвати іноземну компанію, радимо звернутися до професіоналів, юридичним консалтинговим компаніям, здатним надати якісні консультації. Такі компанії допоможуть вибрати відповідну для Вас юрисдикцію і зареєструють підприємство, позбавивши від зайвої мороки.




1. Заботе Снегурочкаведущая Снегурочка- Здравствуйте ребята Какие вы весёлые нарядные А посмотрите з
2. Унифицированный язык моделирования UML и сущность объектно-ориентированного подхода
3. Безработица молодежи- первоочередная проблема современного рынка труда
4. европейская идея приобрела после окончания Первой мировой войны
5. Вариант записи- При осмотре области сердца патологических выпячиваний втяжений нет
6. Авторская песня как предмет литературоведческого лингвистического и междисциплинарного изучения
7. Уфимский топливноэнергетический колледж Т
8. Безпосереднім виявом мовлення є різноманітні акти в усній звуковій і писемній реалізації
9. cpp или Unme1cpp; задать Имя проекта например Project1
10. Неотложная помощь при спазмофилии - рахитогенной тетании
11. САРАТОВСКАЯ ГОСУДАРСТВЕННАЯ ЮРИДИЧЕСКАЯ АКАДЕМИЯ Кафедра гражданского процесса Признание
12. Участие несовершеннолетних в уголовном судопроизводстве
13. здавальному акті 6 Який документ складають одночасно з приймально здавальним актом під час приймання ва.html
14. задание Проанализировать инд
15. Евхаристия
16. Лабораторна робота Е~1 Вивчення електростатичного поля Мета роботи- експериментальне дослідження електр1
17. Тема- Хирургическая инфекция
18. Источники правового регулирования банковской деятельности1
19. 20 г. ФЕДЕРАЛЬНЫЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫЙ СТАНДАРТ НАЧАЛЬНОГО П
20. реферативных работ 1