Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Лабораторна робота ’ 8 Визначення зміни лінійних розмірів тканини і трикотажу.html

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Лабораторна робота № 8

Визначення зміни лінійних розмірів тканини і трикотажу. Визначення капілярності тканини. Ознайомлення з приладами та методами по визначенню зміни лінійних розмірів тканин і трикотажу після прасування та волого-теплової обробки. Визначення зносу текстильних матеріалів від тертя та світлопогоди. Пілінг матеріалів. Визначення стійкості пофарбування матеріалів до дії різних впливів. Ознайомлення із приладами та методами по визначенню стійкості матеріалів до стирання, дії світлопогоди, пілінгування, стійкості пофарбування до дії різних фізико-хімічних впливів.

Мета роботи:

Визначення приладів та методик по визначенню зміни лінійних розмірів після прання, замочування, мокрого прасування, волого-теплової обробки. Вивчення приладів та методик для визначення стійкості текстильних матеріалів до стирання. Вивчення приладів та методик визначення пілінгування текстильних матеріалів. Вивчення приладів та методик для визначення матеріалів до дії світлопогоди. Вивчення методів визначення стійкості пофарбування матеріалів до фізично-хімічним діям.

Завдання:

  1.  Вивчити основні причини зміни лінійних розмірів текстильних матеріалів, характеристики зміни лінійних розмірів, прилади та методики її визначення (Бузов Б.А. Лаб. Практ.- стор. 245-253).
  2.  Вивчити основні фактори, що визначають зношування текстильних матеріалів при стиранні, прилади та методики для визначення зношування (Бузов Б.А. Лаб. Практ.- стор. 285-294).
  3.  вивчити загальні закономірності механізму піленгоутворення: основні фактори, які визначають процес пілеутворення; пилади та методи для їх визначення (Бузов Б.А. Лаб. Практ.- стор. 295-299).
  4.  вивчити основні фактори світло погоди, які впливають на зміну властивостей матеріалів, способи оцінки стійкості матеріалів до дії світлопогоди та методи і прилади, що застосовуються для цього (Бузов Б.А. Лаб. Практ.- стор. 300-302).
  5.  вивчити методи випробувань та оцінки стійкості пофарбування текстильних матеріалів до фізично-хімічним діям (Бузов Б.А. Лаб. Практ.- стор. 259-264).
  6.  обрати відповідно до стандартів комплекс фізико-хімічних дій в залежності від матеріалу, що буде досліджуватися та його призначення.
  7.  провести випробування та оцінку стійкості пофарбування до обраних видів дій, порівняти із нормативними значеннями і встановити стійкість пофарбування.




1. Развитие творческого мышления младших школьников на уроках математики
2. Понятие малого бизнеса и особенности его развития
3. Но у тебя есть друзья
4. Северная часть союза которая называется Оакфилд довольно плотно заселена здесь находится множество дере
5. Содержание обучения, принципы воспитания
6. Парадокс Кондорсе
7. Нестор Иванович Махно
8. 10.00 к.э.html
9. Межэтнические конфликты на постсовестком пространстве
10. ТЕМАТИЧЕСКИЙ ПЛАН ЛЕКЦИЙ на весенний семестр 20132014 уч
11. Столица- Каракас Протяженность сухопутных границ- 4993 км.html
12. Семена Руси 19 2
13. модернизм постмодернизм
14. С кредита счетов В дебет счетов
15. Організація роботи заводу.html
16. .Используя диаграмму железоцементит определите температуру полной и неполной закалки для стали 40
17. Психологические операции вооруженных сил США против режима талибов в Афганистан
18. методичної літератури Примітка.
19. Площа бічної та повної поверхонь конуса
20. темах жизнеобеспечения