Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Noki з чорнобілим екраном краще за свого батька

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Навіщо мені потрібен новий планшет?

Хоч я і народився у ХХ столітті, проте живу у двадцять першому. Двадцять перший вік – це вік нових технологій та інформаційного буму. Вперше в моїй сімї зявився такий пристій, як мобільний телефон 14 років тому у далекому двохтисячному. Мобільний телефон належав моєму тату. Мені тоді було три роки, а коли мені виповнилося шість, я освоїв цю модель «Nokia» з чорно-білим екраном краще за свого батька. Всі родичі та знайомі дивувалися як це першокласник розбирається в телефоні краще дорослого чоловіка. З плином часу я зрозумів , що телефон, ноутбук, планшет, електронна книга – це прилади нової ери. Я, як представник свого покоління, і є носієм цієї нової ери інформаційного прогресу ХХІ століття.

Продовжуючи думку минулого абзацу я маю сказати, що вже ті юзери, які молодші за мене розуміються в деяких речах, які стосуються електротехніки краще за мене ї моїх однолітків. Так само, як і я краще розбираюся в функціях того ж таки планшета, ніж моя бабця, яка зі здивуванням спостерігає переміщення зображення на екрані сенсорного телефону після дотиків моїх пальців. Я вже не уявляю своє життя без Інтернету, наушників, телефону, ноутбука та планшета. На жаль, останній із перерахованого в мене ще не зявився.

Коли мені потрібно знайти якусь інформацію я залажу у світову павутину та шукаю її там. Раніше це було довго і нудно робили бібліотеках люди тієї епохи. Зараз же це набагато швидше та простіше. Я економлю багато часу, який можу витратити на самоосвіту чи свої хобі.

З винайденням вищеназваних гаджетів планета «почала вертітися швидше». Я,  як майбутній студент, це відчуваю на собі. Я розумію, що з використанням гаджетів від надмірної кількості інформації, яку вони несуть, страждають мої основні приймачі інформації: очі та вуха. Зловживання довгим та частим використання планшета шкодить моєму здоров’ю. Якщо я маю вибір читати книгу, котру я взяв в бібліотеці, чи її електронним варіантом я оберу перше. Для моїх очей більше шкоди завдає саме  планшет, а ніж книга, проте не завжди в бібліотеці є така книга, яку б я хотів мати. Доводиться умірювати свої бажання, адже я не маю планшета. Також я обираю книгу, бо маю перед своїми очами приклад негативного впливу планшета на здоров’я деяких моїх знайомих. Вони за останній час суттєво втратили зір та одягнули окуляри чи лінзи. Я ж не хочу додатися до їх числа. Що стосується другого основного мого сприймача інформації, слуху, то я маю велику спокусу, бо я слухаю гучну метал та рок музику таких гуртів як Rammstein, Cannibal Corpse, Nevada Tan, Oomph, Guns NRouses та інші. Їхня творчість сприймається краще в гучному вигляді. Знову ж таки зловживати не варто, бо існує великий ризик поступово втратити слух. Краще слухати музику дві години через динамік, ніж півгодини за допомогою наушників.

Можна сказати, що у планшета, окрім вище названих, немає побічних ефектів, та й ті при розумному використанні мінімізуються. За те яка користь від нього!

Існує ж така велика кількість конкурентів серед гаджетів, то чому саме планшет? По-перше, ця штукенція річ не важка в переміщенні у просторі, а отже мобільна. По-друге, даний гаджет багатофункціональний. По суті планшет – це щось середнє між ноутбуком та телефоном, а при наявності фотокамери на ньому і фотоапаратом. Не дарма ж відомий бізнесмен та мандрівник Сергій Доля надає перевагу саме планшету перед ноутбуком та телефоном.

Планшет виграє у ноутбука за рахунок мобільності, хоча трохи програє у функціональності. А у телефону – за рахунок функціональності. А якщо порівнювати їх в мобільності, то вийде нічия. На користь телефону можна навести тезу, що його основна функція – дзвінки та розмови. Це твердження легко нейтралізується програмою Skype, що установлена на планшеті. При чому вона дозволяє не тільки чути, а й бачити співрозмовника у режимі online, чого не може телефон. До того ж у мене є і телефон, і ноутбук. Хотілося б мати ще й планшет.

Уявіть таку ситуацію: ви гуляєте містом, раптом ви стаєте очевидцем або й безпосереднім учасником якоїсь незвичайної події. Ви фотографуєте чи ведете відео фіксацію картини, яка постала перед вашими очима. Потім ви виклали відео чи фотографії в Інтернет, соціальні мережі, показали своїм знайомим, друзям. За допомогою якого гаджета це вийде найкраще? Планшет! А функція виходу в Інтернет – це ж прекрасно. Інтернет завжди з собою, буквально в кишені. Інтернет в планшеті – це можливість завжди бути online зі світом. Для майбутнього студента планшет – це саме те, що лікар прописав, беручи до уваги постійну й безкінечну потребу в новій інформації та потребу поділитися вже своєю інформацією зі світом. Особливо класно,  якщо в планшеті є функція Blueooth. Дуже корисна функція, адже вона відбирає потребу носити з собою всякі проводи, шнури, переходники тощо. Про функцію Wi-Fi я писати не буду, бо тут і так все зрозуміло. Планшет дуже мені допоможе, як майбутньому студенту підготуватися до ЗНО. Я дуже люблю грати в шахи. Шахи – це моє хобі. В основному я граю в Інтернеті на сайті http://www.chess.com/, бо майже не маю часу сісти за шахову дошку. Перше, що я зроблю, отримавши планшет – це завантажу та встановлю з сайту http://www.chess.com/ програму для гри в шахи. Коли людині скучно планшет може розвеселити її багатьма способами. Перший спосіб – подивитися цікавий фільм або відео. Другий – послухати улюблених музичних виконавців. Також можна зануритися з головою в Інтернет та поспілкуватися зі своїми друзями в соціальних мережах. Якщо все вище перераховане не допомогло прогнати геть сум, то можна просто пограти в цікаві ігри. Сум гарантовано вас  покине. Класно і те, що можна одночасно лазити в світовій павутині та слухати музику, наприклад. Припустимо ви летите в літаку, чи ідете в поїзді та не можете скоротати час. Планшет – в допомогу.

Для мене, як для одинадцятикласника планшет серед усіх пристроїв, що облегшують мені життя є найкращим другом. Дуже хочу мати найкращого друга в якості планшета.




1. Сравнительно-сопоставительный анализ по освободительному движению стран Азии и Африки в 2030-е гг- Филиппины и Таиланд
2. процессуального права.
3. темам- Тема 17 Основные неврологические синдромы
4. українську карту козирем у великій дипломатичній грі.html
5. Марксизм 1. Какая деятельность рассматривается как основа познания действительности в марксистской фило
6. Анализ ликвидности баланса организации
7. Основы информационных технологий
8. Лабораторная работа Слои изображения В растровой графике изображения могут содержать один или нескольк
9. Лабораторная работа 1 Задание 1- В ячейки 1 и B1 пользователем вводятся два числа увеличить наибольшее из
10. Адаптация пятиклассников к средней школе
11. ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНОЕ ШОУ ВОРОШИЛОВСКИЙ СТРЕЛОК I.html
12. Пояснительная записка3
13. С одной стороны значительный рывок в развитии науки и техники относительно быстрый хотя и неравномерный п
14. ТЕМА В РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ
15. . Единое Российское государство простиралось от Белого и Баренцева морей на севере от Чернигова Путивля и р
16. Курсовая работа- Основные этапы аудиторской проверки
17. Многотысячелетнее развитие китайской культуры с ее материальным и духовным богатством с ее развитой теоре
18. Черника ~ф производитель ООО ПТФ Фармаком г.html
19. Red nd trnslte the text. Retell the text using the words in bold type
20. Ново Малави Лилонгве Ботсвана Габороне Мал