Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Тема мого курсового проекту- Програма пошуку оптимального варіанту купівлі нерухомості і тому я розробив

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Доповідь:

   Тема мого курсового проекту: «Програма пошуку оптимального варіанту купівлі нерухомості», і тому я розробив відповідну програму-сайт, який дозволить швидко і просто обрати оптимальний варіант купівлі квартири, офісу, магазину, чи навіть орендувати квартиру.

   Перед тим як перейти до огляду сайту, хочу розказати про такі теоретичні аспекти як: «Що таке сайт?», «На якій мові він створюється?» і «Які технології використовуються при розробці сайту?».

Веб-сайт — це сукупність логічно зв'язаної гіпертекстової інформації, оформленої у вигляді окремих сторінок і доступної в мережі Інтернет. Зараз Інтернет вже є самодостатньою галуззю економіки, а веб-сайти стали повноправними представництвами різних фірм в Інтернеті. Сьогодні мільйони людей вранці встають і йдуть на роботу в... Інтернет. Їх офісами є веб-сайти.

  Всі веб-сторінки створюються за допомогою мови HTML. HTML (від англ. Hypertext Markup Language - мова розмітки гіпертексту) - це стандартна мова розмітки документів у Всесвітній павутині.    Будь-яка робота повинна бути створена акуратно і красиво. Особливо якщо її можуть побачити багато людей. А це безпосередньо стосується розробки сайтів, і зокрема деяких технологій, що використовуються при цьому - HTML і CSS. Переглядаючи сторінки в Інтернеті ми, як правило, не дивимося в код HTML. Але часто буває важливо глянути на код, щоб скласти деяке враження про творців цього веб-сайту. Код HTML, це як дзеркало умінь, можливостей і бажань розробника сайту.

Для поліпшення візуального сприйняття сайтів стала широко застосовуватися технологія CSS, яка дозволяє задавати єдині стилі оформлення для безлічі веб-сторінок.  CSS використовується авторами та відвідувачами веб-сторінок для того, щоб визначити кольори, шрифти, верстку та інші аспекти вигляду сторінки. Одна з головних переваг — можливість розділити зміст сторінки від вигляду документу.

PHP- це скриптова мова програмування, була створена для генерації HTML-сторінок на стороні веб-сервера. Код РНР дуже схожий на той, який зустрічається в типових програмах на С або Pascal.

Останнім часом продаж квартир на сайтах  користується все більшим попитом серед бажаючих придбати власне житло,і завдяки розробленому сайту користувач зможе вибрати для себе оптимальний варіант для купівлі будь-якого виду нерухомості, за критеріями які йому потрібні.

Якщо  цікавий і зручний дизайн  є для Вас основними критеріями для сайту при виборі майбутнього житла, то варто звернути увагу на сайт «dim.ua».




1. Сядьте или лягте удобно расслабьтесь отпустите все свои мысли можно включить легкую музыку для релакс
2. МОДУЛЬ 1 Общая и специальная неврология название модуля Содержательный модуль 5 Заболевания п
3. Реферат Внутриличностный конфликт
4. Генри Кавендиш (1731-1810)
5. П П Бажова ЧТО ЕВРОПЕЙЦЫ ПОНИМАЮТ В РОССИИ Россию в первые месяцы нового 2013 года зах
6. реферат дисертації на здобуття наукового ступеню доктора сільськогосподарських наук Ха
7. Коэффициенты ряда вычисляются по формуле- 2где произвольный контур принадлежащий кольцу и охватыва
8. Югозападный государственный университет Кафедра Теоретическая и экспериментальная физика
9. Технологические машины и оборудование Степень квалификация ~ бакалавр техники и технологии
10. ТЕМАТИЧНИХ МАШИН І СИСТЕМ Семенець Станіслав Володимирович УДК 004
11.  Акционерного капитала состоящего из стоимости обк
12. ЛЕКЦІЯ 11 ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ У ПИСЬМІ 20132014 ВСТУПНА ЧАСТИНА ПЛАН Вступ І
13. Тема 3 Философия Средних веков 1
14. Специфические особенности страхования от несчастных случаев
15. Исторический портрет российского предпринимателя Саввы Морозова
16. I Введение1
17. ЗЕЛЕНЫЙ СВЕТ У ЛИЗИНГА ЕСТЬ ШАНС УКРЕПИТЬСЯ НА ОТЕЧЕСТВЕННОМ РЫНКЕ РОЛЬ ЛИЗИНГОВЫХ ОПЕРАЦИЙ НА РОССИЙ
18. Психология личности налогоплательщика ее поведенческие особенности
19. Behved function is periodic then it cn be written s discrete sum of trigonometric or exponentil functions with specific frequencies
20. ДИПЛОМНАЯ РАБОТА Поварское искусство