Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Варіант 1 1 Накресліть діаграму стану залізо ~ цементит

Работа добавлена на сайт samzan.net:


 

Варіант 1

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 2,8 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1250 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Будівельні сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть магнієві ливарні сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 2

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 0,8 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1450 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Машинобудівні сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть алюмінієві ливарні сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 3

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 1,2 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1350 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Інструментальні вуглецеві сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть алюмінієві деформівні сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

 

Варіант 4

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 0,4 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 750 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Низьколеговані сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть обов,яністі бронзи. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 5

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 3,0 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 900 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Швидкорізальні сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть підшипнікові сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 6

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 4,3 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 850 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Сталі, що цементуються: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть алюмінієві бронзи. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 7

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 1,5 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1400 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Високоміцні сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть бронзи, що мають антифрикційні властивості. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 8

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 0,16 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1520 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Пружинно-ресорні сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть титанові сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 9

2. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 1,0 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1400 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Зносостійкі сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть латуні. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 10

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 5,5 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1180 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Інструментальні леговані сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть алюмінієві, які зміцнюються термічною обробкою . Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 11

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 2,14 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1300 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Металокерамічні тверді сплави: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть нікілеві сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 12

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 1,8 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 850 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Сталі для штампів холодного деформування: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть алюмінієві деформівні сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 13

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 2,3 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1300 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Сталі для штампів гарячого деформування: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть алюмінієві ливарні сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 14

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 6,0 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1200 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Сталі для вимірювального інтсрументу: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть магнієві сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 15

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 1,4 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 750 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Стал, що поліпшуються: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть алюмінієві бронзи. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 16

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 4,0 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1000 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Зносостійкі сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть алюмінієві деформівні сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 17

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 0,3 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1450 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Автоматні сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть титанові сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 18

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 2,5 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1250 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Будівельні сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть антифрикційні сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 19

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 3,7 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1000 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Конструкційні вуглецеві сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть берілієві бронзи. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 20

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 1,6 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 850 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Високоміцні сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Визначте суть процесу модифікування алюмінієві ливарних сплавів. В чому його принципова різниця від легування. Поясніть підвищення міцності при модифікуванні.

Варіант 21

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 0,6 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1450 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Нержавіючи хромисті сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть магнієві ливарні сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 22

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 2,6 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 950 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Нержавіючи хромо-нікелєві сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть алюмінієві бронзи. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 23

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 1,8 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1400 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Зносостійки сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть літейні латуні. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 24

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 1,0 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1350 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Конструкційні леговані сталі, що поліпшуються: маркування. властивості, області застосування.

3. Опишіть металокерамічні тверді сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 25

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 3,4 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 850 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Жаростійкі і жароміцні сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть берілієві бронзи. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

PAGE  7




1. І. Козак кандидат біологічних наук ВИКИДИ МЕБЛЕВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ДОВКІЛЛЯ І ЗДОРОВ~Я ЛЮДЕЙ
2. Начало итальянских войн и их социально-экономические последствия
3.  Промышленный переворот в Англии4 1
4. Почему не состарился до сих пор грибоедовский Чацкий, а с ним и вся комедия
5. на тему Аттестация аудиторов Выполнила- Студентка 3 курса группы ФиКОУ10-1 Очного ус
6. И отретъ Богъ слезу съ очей ихъ и смерти не будет уже; ни плача ни вопля ни болезни уже не будетъ; ибо прежнее
7. Система источников гражданского права
8. Природа управления и исторические тенденции его развития Каждый человек многое знает об экономике поско
9. это самостоятельное процессуальное действие направленное на проверку имеющихся и получение новых доказат
10. Эдельвейс МБОУ ДОД ДДТКульбаитову Зульхизу Мавлетбаевну Кульбаитова Зульхиза Мавлетбаевна родилась 9
11. приватизации на селе это скорее организация реальных кооперативов а не создание автономных хозяйств
12. Социальный Институт г
13.  Основные понятия в сфере инвестирования
14. Nked Lunch в русском переводе Голый Завтрак; издательство Глагол имя Уильяма Берроуза перестало быть зага
15. Практическая энциклопедия бухгалтера
16. Е~бек ж~не тіршілік ~ауіпсіздігі кафедрасы Зертханалы~ ж~мыс 1 Та~ырыбы- С~тсіз жа~да
17. Современная теория финансов Неоклассическая теория финансов- исходные постулаты основные разделы
18. Производственный менеджмент является деятельностью которая относится к созданию товаров и услуг путе
19. Берегсталь завод ООО
20. Oiconomi древние греки обозначали управление хозяйством oicos домохозяйство дом и noms закон