Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Маркетленд яке зареєстровано відповідно до законодавства України за адресою 01023 м

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Правила Акції  та визначення переможця за жеребкуванням.

1. Виконавець (організатор) Акції        

1.1. Виконавцем Акції за цими Правилами є ТОВ «Маркетленд», яке зареєстровано відповідно до законодавства України за адресою 01023, м.Київ, Печерський р-н, вул. Мечникова, 8 кв.22.  (далі - Організатор).

1.2. Акцією за цими правилами рахується комплекс заходів, проведених Виконавцем з метою реклами Супермаркету «Народний» і Центру торгівлі «ДАРИНОК» на замовлення ДП «Фуршет Центр» та ТОВ «Амбитленд Менеджмент» (надалі - Замовник/Замовники)

1.3. Для проведення Акції та підведення підсумків Виконавець створює Організаційний комітет (далі - Оргкомітет). Оргкомітет у своїх діях керується чинним законодавством України та цими Правилами і несе відповідальність за їх дотримання.

2. Учасники Акції 

2.1. Учасниками Акції (далі - Учасники Акції або Учасники) можуть бути всі дієздатні фізичні особи, які постійно проживають на території України, зареєстровані за місцем проживання на території України та досягли 18 років, за винятком осіб, вказаних в п. 2.2. цих Правил.

2.2. Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь співробітники компанії – Виконавця і компаній - Замовників, вказаних в п. 1.2. Правил та їх члени родини (дружина/чоловік, діти, брати / сестри, батьки), а також особи, які не відповідають умовам або не виконують умови даних Правил.

3. Місце та строки проведення Акції  

3.1. Реєстрація Учасників для участі в Акції  проводиться у приміщенні ЦТ «Даринок» за адресою: м. Київ, вул. Магнітогорська, 1а (далі - Територія), в період з «27» грудня 2013 року по  12.00  годину «26» січня 2014 року у відповідності з п.4.2 з Правилами Акції.

3.2. Підведення підсумків та визначення переможців по Акції, триває з 12.00 до 18.00 годин за київським часом  «26»  січня 2014 року.

3.3. Час та/або дата, визначені для підведення підсумків та визначення  переможців  можуть бути змінені Організатором у зв'язку з істотною зміною обставин, які не могли бути передбачені Організатором,   на підставі п. 9.6, 10.2 даних Правил Акції.

3.4. В разі настання обставин, зазначених  в п. 3.3, Організатор повинен додатково проінформувати  Учасників Акції про зміну часу та/або дати підведення підсумків та визначення переможців жеребкування із зазначенням нового, визначеного часу та /або дати.

4. Умови участі в Акції 

4.1. Участь в Акції  приймає кожна дієздатна фізична  особа,  яка в період з «27» грудня 2013 року по 12.00 годину «26» січня 2014 року, придбала у супермаркеті «Народний», за адресою м.Київ, вул. Магнітогорська, 1а, товари за одним касовим чеком на загальну суму, що з урахуванням ПДВ та усіх можливих знижок є більшою ніж 100 грн. з карткою Фішка та залишила Організатору свої особисті анкетні дані – Прізвище, ініціали, номер телефону на касовому чеку про таку покупку, надавши згоду  на використання власних персональних  анкетних даних, шляхом проставляння на чеці під такими особистими відомостями власного підпису, з метою проведення Акції (надалі така фізична особа іменується як «Учасник»).

4.2. Участь у Акції бере кожен Учасник за умови заповнення касового чеку, згідно п.4.1 цих Правил, а також при умові поміщення такого касового чеку до пластикового боксу, що розміщений на стійці адміністратора супермаркету «Народний», розташованого за адресою: м. Київ, вул. Магнітогорська, 1а (центр торгівлі «Даринок»).

4.4. Участь у Акції можлива лише за умови чіткого дотримання всіх вимог цих Правил.

5.  Визначення переможців за жеребкуванням

5.1. Призовий фонд Акції формується на розсуд Організатора. Якісні, кількісні та інші, в тому числі технічні характеристики призів визначаються Організатором в даних правилах Акції.

5.2.  Призовий фонд Акції складається зі 100 (ста) портативних планшетних комп’ютерів (надалі по тексту та у рекламних згадуваннях/макетах - «Планшетів»). Технічні характеристики будуть додані до кожного Планшету.

5.3. Призовий фонд Акції обмежений і складає зазначені в п. 5.2 цих Правил товарно-матеріальні цінності.

5.4. Організатор  за погодженням з Замовником/Замовниками, має право змінити кількість та/або найменування і характеристики Призів  або додатково включити в жеребкування Акції інші призи, не передбачені цими Правилами, шляхом внесення відповідних змін/доповнень до цих Правил.

5.5. Призи можуть відрізнятися від тих, що зображені в анонсованих матеріалах внаслідок їх зміни Організатором в порядку, визначеному п. 5.4. цих Правил.

5.6. Оподаткування осіб, які отримали призи, проводиться відповідно до чинного законодавства України. Виконавець Акції за свій рахунок здійснює утримання та оплату податків, які виникають під час передачі призів, відповідно до вимог чинного законодавства України.

6. Умови визначення переможців Акції 

6.1. Визначення Учасників, які отримають право на отримання Призів (далі - «Переможці»), здійснюється відповідно до цих Правил та з дотриманням наступної процедури:

6.1.1. Визначення Переможців відбувається «26» січня 2014 року з 12.00 до 18.00 години в приміщеннях Організатора, розташованих за адресою: м. Київ, вул. Магнітогорська, 1а (центр торгівлі «Даринок»). На момент проведення жеребкування Учасник, що прийняв участь в Акції, зобов’язується мати при собі паспорт громадянина України або інший документ, що підтверджує його особу та довідку про присвоєння ідентифікаційного коду.

6.1.2. Переможці будуть визначені випадковим чином серед Учасників, які виконали всі умови і правила Акції та касові чеки яких залучені до барабану жеребкування. Особиста присутність Учасників, при визначенні Переможців - є обов'язковою. 

6.2. Визначення Переможців здійснюється шляхом жеребкування, під час якого Прізвища Учасників, вказані в касових чеках, оголошують серед присутніх Учасників. Прізвища Переможців оголошуються тричі з періодичністю 20 секунд кожне. У разі відсутності названої особи протягом 1-ї хвилин з моменту останнього оголошення, представники Виконавця Організатора Акції та особи з Оргкомітету, оголошують факт відсутності названої особи, що фіксують у протоколі і анулюють попередній результат, при цьому такий чек не повертається до барабану і з барабану дістають наступний касовий чек Учасників Акції.  

6.3. Результати визначення Переможців Акції, які отримали право на отримання призу, оформляються протоколом, який підписується представниками Оргкомітету. За результатами засідання Оргкомітету складається протокол, який містить прізвище, ім’я і по-батькові Переможців та їх паспортні дані, ідентифікаційні номери, а також найменування відповідного приза на отримання якого має право кожен Переможець.

6.4. Результати Акції, тобто, інформація про прізвище, ім’я і по-батькові Переможців буде розміщена на сайті www.darynok.com.ua та соціальних Інтернет мережах Facebook та В Контакте.  

6.5. Процедура вручення Призів Переможцям відбувається з 26 січня 2014 року. Інформація про порядок вручення призів Переможцям буде розміщена на сайті www.darynok.com.ua.

6.6. Детальні умови Акції, а саме ці Правила, можливі погоджені зміни до них, так само як і інша інформація, що стосується Акції, розміщуються на сайтах www.darynok.com.ua, та соціальних Інтернет мережах Facebook та В Контакте.  

7. Умови отримання призів за Акцією 

7.1. Умови отримання призів - Планшетів:

7.1.1. Під правом на отримання призу мається на увазі придбання Переможцем  призу за 1,00 грн.  з ПДВ.

7.2. Для отримання призів (планшетів) Переможці надають Організатору паспортні дані (копію паспорта), ідентифікаційний код (копію), а також інші дані, які необхідні для отримання призів та їх оформлення у відповідних установах. Отримання призів (планшетів) здійснюється на підставі Акту приймання-передачі товару.    

7.3. Відповідальність за сплату податку несе Виконавець Акції.

7.4. Відмовою від отримання призу вважається:

7.4.1. Письмова відмова Учасника;

7.4.2. Порушення Учасником п. 4.1, 7.2. даних Правил.

8. Переможці Акції 

8.1.1. Якщо Переможець/Переможці підсумків за жеребкуванням при підведенні підсумків по Акції  з будь-яких причин, незалежних від Організатора, не має /мають можливості отримати приз/призи, такий/такі Учасник/Учасники не має/мають права на отримання жодних додаткових заохочень, компенсацій та інших виплат від Організатора.

8.1.2. Взявши участь у Акції, Учасник надає свою згоду на:

8.1.2.1. отримання Організатором персональних даних, що містяться в документах та анкетах, копії яких надаються Учасником згідно з цими Правилами;

8.1.2.2. використання та/або зберігання персональних даних Учасників Організатором з метою проведення жеребкування при підведенні підсумків та визначення переможців в Акції відповідно до чинного законодавства України у тому числі, але не виключно: розміщення інформації щодо результатів таких підсумків в ЗМІ та на інтернет – сайтах, та проведення фото та відео – зйомки;

9. Інші умови Акції 

9.1. Виконавець Організатор забезпечує об'єктивність та неупередженість при  визначенні Переможців під час підведення підсумків та жеребкування в Акції.

9.2. Беручи участь в Акції, Учасник підтверджує факт ознайомлення з даними Правилами Акції і свою повну та безумовну згоду з ними, що посвідчується його підписом у касовому чеку, поміщеному до барабану. Порушення Учасником цих Правил або відмова Учасника від належного виконання цих Правил (в т.ч. порядку та строків проведення Акції та / або отримання призу тощо) вважається добровільною відмовою Учасника від участі в Акції (чи від підведення підсумків і жеребкування) та/або  отримання призу, при цьому така особа не має права на одержання від Організатора будь-якої іншої компенсації.

9.3. Організатор не несе відповідальності стосовно подальшого використання наданих призів Переможцям жеребкування після їх одержання, та за неможливість Переможцями жеребкування отримати та / або скористатися наданим призом з будь-яких причин. Відповідальність за якість призів і їх гарантійне обслуговування (в тому випадку якщо воно передбачене) несе їх виробник. Організатор не несе гарантійні зобов'язання щодо призів, отриманих в рамках підведення підсумків з жеребкуванням цієї Акції та на умовах, зазначених в цих Правилах.

9.4. Отримання призів допускається тільки особами, які є Учасниками Акції. Не допускаються будь-які дії, операції, угоди, де призи будуть предметом угоди або засобом платежу.

9.5. Учасники самостійно несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації в межах Акції.  

9.6. Організатор та Замовники Акції не несуть відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діють на території та під час проведення Акції , інші непідвладні контролю з боку Організатора та Замовників обставини.

10. Застереження: 

10.1. Будь ласка, щоб уникнути непорозумінь - спочатку читайте уважно правила Акції  та визначення переможців за жеребкуванням.

10.2. Просимо прийняти до уваги, що Організатор залишає за собою право в будь-який момент, без попереднього повідомлення Учасників Акції, припинити/перенести/змінити умови проведення Акції та визначення Переможців за письмовим погодженням із Замовниками. У такому випадку припинення/перенесення/зміни умов Акції, Переможці визначатися не будуть або нові умови, порядок та дата визначення Переможців, будуть додатково встановлені та оприлюднені Організатором за погодженням із Замовниками. Інформація про припинення/перенесення/зміни умов Акції буде оприлюднена Організатором за місцем його проведення та на сайті www.darynok.com.ua.




1. Бекітемін.1
2. Она является частью более обширной науки герменевтики которая изучает все виды коммуникации- письменной в
3. Реферат- Потребность человека в уважении, смысле жизни и самоактуализации
4. семантических характеристик их компонентов
5. тема наиболее устойчивых черт личности проявляющих себя в различных видах деятельности в общении и взаимод
6. Тема- Погрузчик одноковшовый строительный Выполнил- студент гр
7. V значит Вендетта 2006г
8. Шум времени. Описание это безотрадно
9. Покушения на Гитлер
10. Тема-Дружні стосунки між школярами
11. Разрыв между реальным положением в этой сфере и его оценками достиг невиданных масштабов
12. ВОПРОСЫ ДЛЯ ЭКЗАМЕНА ПО ТЕОРИИ ГОСУДАРСТВА И ПРАВА
13. Історія Західноукраїнської Народної Республіки
14. Сокращение производства и невыполнение договоров о поставках сырья хозяйствами входящими в сырьевые зоны.html
15. На тему- Значение повышения фондоотдачи для предприятия.
16. реферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата медичних наук Одеса 1999 Дисе
17. Обмін вуглеводів
18. Тема Титриметрические методы анализа Исполнитель студентка IV курса группы 14 Козлова И
19. Кровь и честь актера по имени Джордан с помощью колдовства превращают в точную копию среднего сына короля Ма
20. Реферат- Психология ксенофобии и национализма