Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

ВІДГУК Балути Марії Сергіївни 1993 р

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2016-03-13

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 21.5.2024

ЗАТВЕРДЖУЮ

Начальник Цюрупинського

РВ УМВС України в

Херсонської області

підполковник міліції

В.А. Немерець

__________________

ХАРАКТЕРИСТИКА - ВІДГУК

Балути Марії Сергіївни, 1993 р.н., рядового міліції, курсанта групи ФПС-10-1 факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства ХНУВС

За період проходження стажування у СВ Кременчуцького МВ УМВС України в Полтавській області Балута М.С. зарекомендувала себе з позитивної сторони.

Програму стажування й індивідуальний план проходження стажування Балутою М.С. виконано у …….. (повному обсязі - 5, достатньому обсязі - 4, переважній частині - 3, виконано недостатньо повно – 3-). Завдання, передбачені програмою стажування й індивідуальним планом, стажер виконав …. (якісно та у встановлені строки, старанно та дотримуючись встановлених строків, належним чином) на …. (високому професійному рівні, достатньому професійному рівні, рівні, що відповідає вимогам до курсантів навчальних закладів МВС України).

Балута М.С. має ….. (високий, достатній, в цілому належний) рівень підготовленості до виконання службових обов'язків на посаді слідчого. Вміє …. (ефективно та якісно, на достатньому рівні, в цілому достатньо правильно) реалізувати набуті під час навчання знання на практиці. Виявив наявність …. (змістовних та глибоких, достатніх, в цілому належних) навичок тактично правильно застосовувати спеціальні й технічні засоби під час кримінального провадження. Під час стажування виявила (ґрунтовні, достатні, в цілому належні) знання заходів особистої безпеки та дотримуватися їх у повсякденній своїй діяльності, (глибокі, достатні, в цілому належні) знання підстав та порядку складання службових документів. Оформлювала їх (завжди грамотно та своєчасно, своєчасно та належним чином, в цілому належно).

До професійних обов’язків відносилася …. (з високим рівнем відповідальності, відповідально, належним чином), виконувала їх відповідно до вимог нормативних актів, що регламентують діяльність слідчого. Під час стажування …. (завжди старанно, старанно, належним чином) та у встановлені строки виконував всі завдання, сумлінно ставилася до служби. (Ефективно, в цілому ефективно, намагався) здійснював планування робочого часу. Порушень дисципліни та законності за час стажування не допускала. В роботі дотримується законності.

З громадянами та товаришами по службі ввічлива, вміє контролювати свої емоції та поведінку. Думки завжди висловлює чітко, підтримуються своєї точки зору та здатна її обґрунтувати. На критичні зауваження реагує стримано, усуває виявлені недоліки. Постійно підвищує свій професійний рівень в системі службової підготовки. Форму одягу носить охайно.

За час стажування Балута М.С. довила, що …. (на високому професійному рівні - 5, в достатній мірі - 4, в цілому - 3 …) володіє теоретичними знаннями та практичними навичками, необхідними слідчому для виконання службових завдань. Отримані під час навчання знання та вміння ….. (успішно реалізує, здатен реалізовувати, в цілому реалізує) в практичній діяльності. Має схильність до слідчої роботи. Програму стажування виконав. На підставі чого курсант за результатами стажування заслуговує на оцінку «_____»

Керівник стажування:                                              

Слідчий СВ Цюрупинського РВ

УМВС України в Херсонської області  

ст. лейтенант  міліції                                                                              Р.О. Мучичка

ПОГОДЖЕНО

Начальника СВ Цюрупинського РВ

УМВС України в Херсонської області

майор міліції                                                                                    В.В. Лукянчиков




1. ROM DVD оптических диски подобны CD
2. по теме Продукты питания
3. Тема 8 Договори у зовнішнекономічній діяльності 1
4. Психолого-педагогическая работа с семьёй, воспитывающей ребёнка с нарушением слуха
5. Тема- DCOMтехнологія
6. Реконструкция газопровода
7. Марганец
8. Международный стандарт аудита
9. Самоуправление в России.html
10. то даже испуге озирался он кругом; но почти ужас выразился в его лице когда он всё припомнил и сообразил
11. Реферат- Экономические методы управления персоналом
12. й оргии; проанализировать с этой точки зрения уже имеющиеся у оргии проверенные контакты а так же оргии
13. РОСТОВСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ СТРОИТЕЛЬНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ Утверждено
14. тематика ИЗО Декоративный материал- фольга пайетки мишура и др
15. Воздействие человека на атмосферу
16. варіант Стенокардія напруження Прогресивна стенокардія Інфаркт міокарда астматичний перебіг
17. НАЛОГИ И НАЛОГООБЛОЖЕНИЕ ОМСК 2011 Министерство транс
18. ОРЛЁНОК ОБЪЯВЛЯЕТ ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЙ НАБОР В ШКОЛУ ВОЖАТЫХ В Школу пр
19. .2003 р. 492 зі змінами та доповненнями за текстом ~ Інструкція 492
20. реферат по ГОСТу Реферат от латинского Referre докладывать сообщать небольшое устное сообщение изложени