Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

і. Думки українців з приводу планшетів ~ неоднозначні

Работа добавлена на сайт samzan.net:

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 30.5.2024

Бундюк Тетяна Юріївна

16 років

м. Лебедин, Сумська область

Лебединська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1

0666348677

http://vk.com/tania_bundiyk

Такі портативні пристрої, як планшети, вже досить міцно увійшли в звичайне життя сучасного користувача, який звик бути завжди на зв'язку і користуватися інтернетом у будь-який час і в будь-якому місці.

Думки українців з приводу планшетів – неоднозначні. Одні говорять, що це суміш комп'ютера з телефоном, другі – що це модна технічна новинка, а треті – що це корисна у господарстві річ. Я погоджуюсь з їхніми думками, але планшет означає для мене і дещо інше.

Власного планшета я не маю, але помріяти про те як я його триматиму в руках, і як він буде моїм незамінним помічником у буденних справах все ж таки можу.

От уявіть, є у мене дуже класний планшет, наприклад Microsoft Surface RT 32 GB. Він такий привабливий, гарний, новий, і я тепер не прив'язана до комп'ютера, я повністю мобільна., як-то кажуть: «Куди хочу, туди лечу ...». А для мене як для одинадцятикласниці це дуже зручно, бо я маю багато справ та турбот, а треба готуватися до ЗНО. До того ж я постійно беру участь у якихось конкурсах, олімпіадах, які не завжди відбуваються в моєму містечку. І тому мені часто доводиться їхати за 50 кілометрів до обласного центру – міста Суми. Дорога довга. То що робити увесь цей час? Був би в мене планшет, це питання навіть не виникало б. Я могла б готуватися до ЗНО, "без відриву від справ", так би мовити. Для цього необхідно було б лише завантажити необхідні довідники, підручники, збірники тестів. І не потрібно було б купувати і носити за собою, важкі книжки та збірники, які до того ж коштують не мало, як мінімум 50 гривень, а ще ж потрібні ручки, зошити і т.п. , як так порахувати, то кругленька сума виходить. Тож планшет, як не дивно, це ще й економія коштів.

А ще ж неодмінно треба складати ЗНО з української літератури (та мови). Підготовка до якого включає в себе прочитання більше ніж 60 запрограмованих творів. Це ж скільки книжок треба взяти… А був би в мене планшет, то натиснула б декілька кнопок і все, всі твори у мене є, можна їх читати в будь-який час. Тут ми бачимо, що планшет може бути гарною читалкою, і до того ж дуже зручною та легкою у використанні.

А ще от подумайте 60 творів, тобто треба взяти близько 60 книжок, а як важко їх нести…Яка це вага, уявіть собі. Ну хай не всі одразу я їх нестиму, та все одно, переносити їх, це неабияке навантаження. Був би в мене планшет, про це навіть мови б не йшлося. Отож від планшета менше навантаження як на очі, так і на все тіло.

От подумайте, як можна взяти з собою, навіть просто на вулицю, стаціонарний комп’ютер? Відповідь проста – ніяк! А тепер візьмемо ноутбук, ну його то, звичайно, можна носити з собою. Але яка його вага? В середньому – це десь 2-3 кілограма, а планшет важить лише 500-700 грамів. То що ж є різниця? Тут також відповідь проста – звичайно є, та ще й яка. Отже, планшет – це мінімум навантаження – максимум корисної легкодоступної інформації.
Також я люблю фотографуватися і фотографувати, ну тут вже планшет може поступитися лише цифровому фотоапарату. Але ж фотоапарат також не легенький, та і носити його повсюди – не варіант. Тож знову на передових позиціях – планшет зі своєю камерою 8Мп, більшою ніж
в багатьох телефонах та ноутбуках.

Але це ще не все, для чого мені потрібен планшет. Фотографії фотографіями, але ж я також часто провожу різні заходи, буваю на семінарах, презентаціях тощо. Тому мені дуже потрібен планшет, щоб не носити за собою купу макулатури, і щоб часом не заплутатися в ній на черговій з презентацій.

Також планшет - відмінний спосіб бути уважним під час зустрічі і при цьому непомітно робити позначки, а коли стане зовсім нудно, можна пограти в улюблену гру, і ніхто навіть не здогадається, що мені не цікаво.

А ще,  знаєте бувають ситуації що терміново потрібно зайти в Інтернет. Ну от наприклад така: я  ведуча якого-небудь концерту, наприклад присвяченого ювілею рідної першої школи. Підготовлений сценарій і є все необхідне, але за декілька хвилин до початку мені повідомляють, що деякі гості не прийшли, і треба замінити їхній виступ якимось привітанням чи побажанням. І що робити? Бігти на підборах по сходинках в комп’ютерний клас? А чи не краще було б, аби в мене в руках був чудовий планшет, а не звичайна папка, натиснувши декілька кнопок на якому я б знайшла необхідні слова за лічені секунди і тоді б свято було "врятоване" і всі задоволені, особливо я своїм помічником-планшетом, зручним та мобільним.

Або, наприклад, якщо щось станеться з апаратурою, то можна ввімкнути музику на планшеті, просто приєднавши його до колонок і буде чудовий звук, і все прекрасно!

Музику на планшеті можна було б слухати і в будь-який інший час, наприклад в транспорті, чи на перерві, чи в черговій подорожі, які я так полюбляю. Це ж стосується і фільмів, які також зручно дивитися на планшеті.

Також на планшет можна завантажити різноманітні словники, карти, навігатор та багато інших корисних речей. Та і якщо, планшет впаде ненароком, то з ним майже нічого не станеться, максимум доведеться перезавантажити його. А тепер подумайте що буде з ноутбуком коли він впаде?

Тож, підсумовуючи все вище написане, я можу з впевненість сказати, що мобільність планшета – величезний його плюс, він дуже швидко приходить до роботи, може врятувати нас в багатьох ситуаціях. Враховуючи те, що в наш час багато техніки використовується, і відповідно багато споживається електроенергії, то планшет, буде навпаки економити сімейний бюджет. Планшет допомагає нам вирішувати такі завдання, як веб-серфінг, робота з електронною поштою, текстовими документами, перегляд відео та прослуховування аудіофайлів, перегляд та створення списку справ, читання художньої літератури, обмін миттєвими повідомленнями - голосовими й текстовими , та багато іншого. Планшети просто прекрасні. Вони змушуть відчувати себе людиною з майбутнього.

"Навіщо мені потрібен новий планшет?" Відповідь однозначна - для повноцінного активного життя та зручного навчання. В ньому будуть всі мої завдання, плани, захоплення, розваги і, звичайно ж навчання.

А відповіді на питання "Чи буде в мене новий планшет?" і "Чи буду я радіти новорічному чудо-подарунку, про який так мрію?" дасте Ви, шановні члени журі, та Ви, шановні читачі, своїми "лайками"!




1. Развитие системы фонем английского языка
2. Дипломная работа- Разработка бизнес-плана на производство и использование концентрированного органического удобрения
3. Менталітет і мотивація
4. Особенности проведения анализа в зависимости от потребителя информации.html
5. тема Скелет 1
6. Ярославская государственная медицинская академия Федерального агентства по здравоохранению и социаль
7. После того как я дописал автоматизацию очень важны даты окончание описания было где то в 10 числах апре
8. ирония и майевтика
9. ТЕХНІЧНОЇ ТА ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ Амосов О.html
10. Общие вопросы организации психиатрической помощи
11. РЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата психологічних наук Київ
12. Иоганн Вольфганг Гете 1749-1832
13. Географиялы~ ізденістердегі аэрокосмосты~ ~дістері мен оларды~ негізгі т~сініктерін ата~ыз ~уе~ары
14. Трагедия индивидуалиста (Джек Лондон)
15. темами как PYPL MONEYBOOKERS lertPY и д
16. Отставка Правительства и его членов как мера конституционно-правовой ответственности
17. вступ Радикальні перетворення в суспільстві та фундаментальна трансформація основ господарювання в к
18. Рідний край на території України
19. Дружинина Светлана Сергеевна
20. Унификация судебной системы упразднение арбитражных судов создали объективную потребность в разработке е