Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Значна складність побороти нелегального виробництва наркотиків у тому що посадки нарковмісних рослин здій.

Работа добавлена на сайт samzan.net:


У Латинської Америки незаконний оборот наркотиків став громадської проблемою. Значна складність побороти нелегального виробництва наркотиків у тому, що посадки нарковмісних рослин здійснюються у важкодоступних гірських районах і непрохідних заростях тропічних лісів в басейні Амазонки і її притоків.

Незаконним обігом наркотиків в Латинській Америці йде в першу чергу виробництво та експорт в Сполучені Штати та Європу кокаїну, марихуани і героїну. Культивування зосереджене в Андах Південної Америки, особливо в Колумбії, Перу і Болівії. Колумбія також вирощує і експортує опійний мак та Ямайка марихуану.
Вживання наркотиків в Латинській Америці залишається відносно низьким, але кокаїну, зокрема, зросла в останні роки в країнах, розташованих уздовж основних маршрутів контрабанди. У 2008 році, основний шлях для наркотиків в Сполучені Штати є через Центральну Америку та Мексику; 90% всього американського кокаїну надходить через Мексику або його територіальні води. Це перехід від 1980-х і початку 90-х, коли основним маршрутом контрабанди був через Карибського басейну в штаті Флорида.  Сполучені Штати є головним пунктом призначення , але приблизно від 25 до 30% світового виробництва кокаїну подорожує з Латинської Америки в Європу, як правило, через Західну Африку.
Основним незаконним обігом наркотиків організацій (наркокартелів) є мексиканські і колумбійські.
У результаті концентрація незаконним обігом наркотиків, Латинської Америки і Карибського басейну має найвищі показники у світі злочинності, з вбивством досяг 32,6 на 100000 населення в 2008 році. Насильство виросла в Мексиці з 2006 року, коли президент Мексики Феліпе Кальдерон активізував Мексиканську війну наркотиків.

Латинська Америка є одним з найважливіших географічних зон для виробництва та обігу наркотиків. Андські країни, Колумбяї, Перу і Болівія є основними світовими виробниками кокаїну, в той час як Центральна Америка, Мексика і країни Карибського басейну стали головними коридорів для транспортування наркотиків до США і Європу.
В результаті, країни регіону страждають від різних наслідків незаконного обігу наркотиків та очолюваної США викорінення і припинення зусиль. У виробництві країни, до них відносяться екологічні та громадські збиток від примусової ліквідації посівів коки, таких як обприскування з повітря і фінансування повстанських партизанських груп шляхом культивування заборонених рослин і продаж у Колумбії та в Перу. На протязі всього регіону, в обох виробництвом і обігом наркотиків області, був сплеск насильства, корупції, безкарності, ерозію верховенства закону і порушення прав людини, викликані появою потужних організованих злочинних груп і наркокартелів.
Все частіше Латинської політики Американського виступають проти заборони та підкреслюючи його руйнівний вплив на півкулі. DPA працює, щоб тримати латиноамериканські лідери, посадові особи і громадянське суспільство повідомив з питань політики щодо наркотиків, з метою забезпечення того, щоб діалог по альтернативам війни з наркотиками триває.

Утім, за рік з’ясувалося, що ідеологічна дружба з Кубою та Венесуелою, а також Росією, не дає змоги вирішити економічних проблем Болівії. Зрештою 2009 року Ла-Пас розпочав таємні консультації з американською адміністрацією про відновлення відносин. Документ про це підписали у Вашингтоні заступник голови МВС Болівії Хуан Карлос Алерральде та заступник держсекретаря США з глобальних проблем Марія Отеро. Серед іншого, в документі передбачалося розширення взаємодії між правоохоронними органами США та Болівії, зокрема щодо боротьби з контрабандою наркотиків.




1. сколько часов ты на работе провел столько тебе и заплатят а не дай Бог тебе заболеть все ты лишилась зараб
2. Солнечное теплоснабжение- состояние дел и перспективы развития.html
3. Янтарик.html
4. Основные механизмы регуляции активности эндокринных желез
5. тема мотивацій. Завданням статті є розгляд деяких українських слів які консервують рефлекси праслов~янсько
6. Контрольная работа- Политический режим
7. темамОбщее состояние- слабостьповышенная температура тела385боли в области п-о зоныНервная система-работо
8. изучение температурной зависимости сопротивления полупроводника; 2 экспериментальное определение эне
9. В связи с этим возникает необходимость в установлении надежности обследуемых конструкций по внешним призна
10. тема трудового права
11. Спутниковые системы навигации GPS и ГЛОНАСС
12. Нижний Тагил Отчет о преддипломной практике Факультет- Ф
13. 12 Мамардашвили М
14. . Понятие и виды государственных пенсий
15. Лабораторная работа 4 Тема- ldquo;Определение длины волн при помощи дифракционной решеткиrdquo;.
16. Черты фольклора Основные признаки фольклора фольклора присущи устная форма распространения перед
17. МПК ЕВ 21 Номер заявки 86 Реєстраційний номер та да.html
18. Калужский технологический колледж УЧЕБНОМЕТОДИЧЕСКИЙ КОМПЛЕКС П
19. Перспективы развития лизинга в России 06 2014 Содержание- Вв
20. 1997 г Отосклероз это процесс в основе которого лежит очаговое поражение костной капсулы ушного л