Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

і. Коли в коротких перебіжках між лікарняними і домашніми стінами Ви думаєте тільки про те що треба принести

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Доведені до краю

Ви знаєте, як це – коли мама лежить в лікарні і всі надії разом з господарством покладені на Вас? Коли в домі, замість звичних людей – чужі; рідні, але чужі, зі своїми власними звичками, манерами і міркуваннями. Коли кожен Ваш подих, кожен крок сповнений страхом за мамине життя, який ламає Ваш дух і змушує мозок підкорятись паніці. Коли в коротких перебіжках між лікарняними і домашніми стінами Ви думаєте тільки про те, що треба принести, що приготувати, що забрати. Ви думаєте тільки про дорогу від лікарні до дому; вона сниться Вам короткими ночами, а вдень випікає стопи своїм розжареним асфальтом.

Я називаю це повним виснаженням. Хоча ні; повне виснаження – це коли мозком керує апатія, така потужна, що навіть якби будинок запалав, Ви б не зробили і поруху, аби врятуватись. І байдуже, чи прокинетесь Ви знов.

Це – виснаження. Коли після п’ятигодинного прибирання в квартирі Ви здираєте руки до крові, а решта Ваших співмешканців не тільки не помічають це, а й ще більше розводять бруд.

Це – виснаження. Коли не хочеться ні їсти, ні пити; лиш спати. Коли сідаєте на мить і провалюєтесь в сон. Коли лежите, усвідомлюючи, що треба щось робити, але думка встати навіть не зароджується. Коли у Вашому розумінні відпочинок – це не злиття з природою, як в Коцюбинського, це – можливість просто сісти.

Це – виснаження. Коли болить все: голова, руки, тіло. Коли тріщить кожен м’яз, коли неможливо підняти руку вгору. Коли не можете іти, але якось ідете; машинально, за інерцією. Коли останніми зусиллями Ви встаєте і до кінця дня забороняєте собі сідати, аби випадково не заснути. Коли Ваша тінь кульгає поруч, і тільки завдяки цьому Ви усвідомлюєте, що надірвали м’яз і не можете зробити й кроку. Коли кисть руки не здатна вже тримати і листочок, Ви зціплюєте зуби і мовчки несете сумки. Коли до шкіри долонь не можливо доторкнутись, – все пашить від подряпин – а Ви стаєте мити посуд. Не тому, що хочете зробити з себе героя. І навіть не тому, що порядок вважаєте ціннішим за здоров'я. Просто тому, що мама ніколи не залишила б такого безладу.

Це – виснаження. Коли думки про завтрашній день катують Ваш мозок. Коли тільки й думаєте, що приготувати, коли кого нагодувати, а самі їсте, як та кізонька з казки – вхопили водички крапельку і далі, і далі, і знов. Коли лягаєте о першій ночі, а встаєте о сьомій ранку, аби доробити те, що не встигли вчора. Коли хочеться дорікнути собі за те, що не вкладаєтесь в графік, але не можете, бо робите все неможливе. Коли Ваша єдина радість – це чисто вимита підлога на кухні.

Це – виснаження. Коли з від стресу і браку сну Ви стаєте настільки дратівливими, що видираєте волосся, коли воно некрасиво лежить. Коли з кожним днем Ви все глибше розумієте, що куріння – не такий вже й поганий вихід. Коли нігті згризені до пучок. Коли Ви мовчите від страху, що з вуст злетить лайка, яка пасує хіба п’яному портовому вантажнику.

Це – виснаження. Коли все болить, але мама просить пити і Ви встаєте. Коли ноги гудуть так, що цей звук віддається в вухах, але на кожне прохання Ви відповідаєте: «Я це зроблю».

Це – виснаження. Коли самі напрошуєтесь на роботу і, виконуючи її, схлипуєте. Коли просите Бога допомогти, але з невідомих Вам причин всю допомогу свідомо відкидаєте. Коли хочеться плакати, але це потребує надто багато сил.

Це – виснаження. Коли Ви лягаєте спати і молите Бога про єдине – змилуватись і не дати Вам прокинутись знов.




1. Лабораторная работа 2 ldquo;СТРУКТУРА РАЗВИЛКАrdquo; Необходимо определить требуемые входные и выходны
2. Теоретичні основи теплотехніки
3. Шпаргалка Виктория Евгеньевна Резепова Шпаргалка по трудовому праву России ПОНЯТИЕ И ПРЕДМЕТ
4. Задание 1 Предметом теории государства и права является изучение- Верный
5. Задание 1 Права и свободы человека и гражданина ~ это закрепленные в Конституции Украины неотъемлемые пра
6. Административное право предмет, метод и система
7. которая мнит себя супернаездницей
8. Дискинезия желчевыводящих путей. Методы диагностики. Основные принципы лечения
9. це ряд санітарних правил які повинні дотримуватися працівники громадського харчування
10. РЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата історичних наук Київ
11. Доклад- О предмете экзистенциальной психологии
12. на тему Методы диагностики вероятности банкротства организации выполнил студен
13. Исторические типы философии 2
14. вариантах поэтому пожалуйста сверяйтесь если будете вносить изменения в текст
15. го порядка Вывод правил вычисления определителей 2го и 3го порядков исходя из общего определения
16. История создания сурдотехнических средств
17. на тему- Управление проектами Выполнил- студент I курса Пименов А
18.  Раскройте скобки; выберите нужную форму
19. . Нефторированные хинолоны Кислота налидиксовая Невиграмон Неграм Спектр некоторые грам м-о кишечная
20. Трудовой договор1