Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

ідеї успішний початок своєї справи спілкування і навіть зі світової практики

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2016-03-13

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 15.5.2024

60. Формула успішних ідей. Принципи розумових стратегій.

Реальні бізнес ідеї, як правило, можна почерпнути з досвіду вже відбулися бізнесменів свого міста, свого кола. Реальні бізнес-ідеї - успішний початок своєї справи спілкування, і навіть зі світової практики. Дуже важливо провести маркетингове дослідження, наскільки те чи інше справа буде вдалою, а значить прибутковим, саме у вашому районі і під вашим керівництвом.

Реальні бізнес-ідеї це не тільки вже відбувся досвід, але й свіжі бізнес-ідеї, грамотно обґрунтовані і продумані до дрібниць для втілення в реальність. Для того, що б зайнятися певним видом діяльності, необхідно чітко позначити цільову аудиторію, власне яка і буде породжувати попит на товар або послуги вашого бізнесу. Дослідження ринку можна провести самому, а можна довірити професіоналам, які не тільки проведуть аналіз, але й допоможуть на перших етапах становлення бізнесу.

Дуже важливо враховувати не тільки маркетинг, але і прислухатися до інтуїції у відкритті своєї справи. Але головне в своїх починаннях бути впевненим, а наполеглива праця і робота над своїм проектом рано чи пізно приведуть до очікуваного успіху.

- Тренуйте мозок. Задавання питань кращий тренінг для мозку.

- Мозковий штурм. Погодьтеся що кількість відповідей на питання як створити ідею, буде зовсім різним якщо запитати в одного або десяти осіб. Обговорюйте, діліться думками з оточуючими і отримуйте зворотній зв’язок.

- Слухайте. Помічайте все що почуєте, ловіть ідеї інших. Іноді розмова, яка не має відношення до вашої області може наштовхнути на геніальну думку.

- Вчіться. Ідеї рідко приходять до людини, яка нічого не знає в даній області. Читайте блоги, книги, дивіться фільми — аналізуйте, конспектуйте і думайте.

- Спілкування. Чим більше різних людей в колі вашого спілкування, тим краще. Кожна людина має свій набір навичок, поглядів та ідей. Спілкування з людьми з різних сфер дозволить довідатися багато нового, і раптом отримати зачіпку для вирішення своїх проблем.

- Підготовка - запорука успіху. Перш ніж чекати ідей гарненько підготуйтеся. Проведіть аналіз і з’ясуйте, яких знань вам не вистачає, йдіть і отримаєте ці знання.

61. Формування “ноу-хау”. Різниця між знанням та інформацією.

Терміном «ноу-хау» у світовій практиці позначають технічні знання, досвід, навички, що стосуються розробки (проектування), промислового впровадження, реалізації інноваційної продукції, удосконалення техніки, технології, створення нових матеріалів, розробки інших нововведень, які не захищені патентним правом.

Інформація – це відомості про матеріальні об’єкти, ідеї та події. Знання – це певним чином систематизована інформація, що міститься в пам’яті людини.

Знання — результат пізнавальної діяльності людини, об'єктивізований знаковими засобами мови. Знання мають інформаційну природу. Перетворення інформації на знання є результатом інтелектуальної діяльності людини.

62. Способи формування “ноу-хау”.

Способи формування ноу-хау залежать від сфери, в якій воно створюється.

Ноу-хау науково-технічного характеру містить інформацію про науково-технічні досягнення, проектно-конструкторські рішення, досвід, отримані внаслідок проведення НДДКР, а також в результаті проектування і спорудження підприємств, виробництва та експлуатації нової техніки.

Ноу-хау в управлінській сфері – це інформація про варіанти формування ефективних управлінських структур і методи управління ними, про напрями розвитку міжгалузевих зв’язків і способи досягнення надійної співпраці в умовах кооперації підприємств, про підвищення комерційної цінності управлінських рішень, що приймаються фірмами, та ін.

Ноу-хау комерційного спрямування включає в себе знання і досвід, що стосуються прискорення реалізації продукції, поліпшення ринкової кон’юнктури, комплексного вивчення ринку, дослідження форм і каналів збуту продукції, методів цілеспрямованого формування попиту населення тощо.

Ноу-хау у фінансовій сфері – це відомості про критерії вибору найбільш прибуткових інвестиційних проектів і способи їх реалізації, про умови інвестиційногог клімату в країні з урахуванням стану банківських установ, податкової системи, митних обмежень, цінової політики держави тощо.

63. Поняття зони дії.

Зона дії – це простір, у якому функціонує підприємство: географічний, економічний, політичний, соціально-культурний, інформаційний.

64. Небезпеки за межами зони дії.

До небезпек за межами зони дії належать будь-які події зовнішнього середовища, що можуть негативно вплинути на функціонування організації.

65. Поняття установки. Фіксована установка. Установки, націлені на перетворення галузі.

Установка — психологічний стан схильності суб'єкта до певної активності в певній ситуації. Установки поділяють на два різновиди — актуальні та фіксовані, де перші виявляються у формі недиференційованого стану, а другі — цілком диференційовані, одержані в результаті повторного впливу ситуації, тобто базуються на досвіді.




1. Процесс усвоения и восприятия римского права в Западной Европе
2. гражданин явилось понятие подданный а полисный патриотизм оказался вытесненным космополитизмом для ко
3. расчетные сопротивления бетона осевому сжатию соответственно для предельных состояний первой и второй гру
4. Курсовая работа- Ресурси аграрного підприємства та ефективність їх використання
5. тема- Сегментирование рынка на примере ресторана с целью изучения сегментирования рынка.html
6. Над могилой Надсона.html
7. Оперативное финансовое управление Понятие состав и структура оборотных средств предприятия
8. тема повинна бути розкрита творчий підхід в оформленні реферату особиста розробка відповідна темі
9. Общий анализ структуры баланса предприятия
10. Статья 1 Внести в часть первую Гражданского кодекса Российской Федерации Собрание законодательства Росси
11. Бенуа АН
12. Санитарное нормирование вибрации и действие на организм человека
13. I. Почему именно эта вилла У нас было несколько главных условий- Приемлемая цена но без ущерба для ком
14. Лекція 6 і 7 - Шляхи аналізу та подолання конфліктів Методи управління і попередження конфліктів Ст
15. XVII вв преодоление которых вело к политическому сближению Европы
16. Московский государственный индустриальный университет ФГБОУ ВПО МГИУ Кафедр.1
17. тематизації та інтерпретації конституційноправових норм інститутів та практики їх реалізації в даній краї
18. Проблемы развития предпринимательства в России
19. Свойство высокоэнергетических магнитов и их применение
20. Iru-blogs-msterkls-msterklsberzizbiser