Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Мир нехай буде в тобі Задля дому Господа Бога нашого бажатиму добра для тебеrdquo;

Работа добавлена на сайт samzan.net:


30 / 2013

13 грудня 2013 року

КОМУНІКАТ КОНФЕРЕНЦІЇ ЄПИСКОПАТУ УКРАЇНИ

Необхідно прочитати на початку Святої Меси 16 грудня 2013 року

Улюблені в Господі брати і сестри!

У 122 Псалмі читаємо:

„Просіть для Єрусалиму миру;

Нехай щасливі будуть ті, що тебе люблять.

Задля братів моїх друзів

Скажу я: «Мир нехай буде в тобі!»

Задля дому Господа, Бога нашого,

бажатиму добра для тебе”.

Сьогодні ці слова ми можемо застосувати і віднести до ситуації, у якій опинилася Україна. 21 листопада розпочався протест, започаткований молодими людьми, про яких в кожній країні говориться, що вони є майбутнім народу. До них приєдналися також їхні батьки, приєдналися ті, хто прагне жити в державі, збудованій на справедливості, правді і чесності.

Дбаючи про добро нашої держави та українського народу, ми закликаємо негайно розпочати переговори всіх сторін для досягнення порозуміння і компромісу. Згідно з навчанням Католицької Церкви народ має право мужньо, перемагаючи страх, виступати проти випробувань і переслідувань та захищати справедливу справу (пор. ККЦ 1808). Обмеження прав людини, зокрема права до вільного вираження своїх переконань, є недопустимим і ганебним. Ми не втрачаємо надії на те, що мирний процес все ж таки почнеться і про це молимо Бога разом з усіма нашими вірними.

 

Дорогі брати і сестри!

Коли очі всього світу звернені у сторону Києва, ми не можемо допустити, щоб там був відсутній наш погляд, а також знак підтримки та солідарності з протестуючими. Тому, як Пастирі Римсько-католицької Церкви на Україні, звертаємося до всіх вірних з закликом про неустанну молитву, а сьогодні, у Третю Неділю Адвенту, закликаємо кожну парафіяльну спільноту на Україні молитися про мир, справедливість, правду та чесність, а також за постраждалих та несправедливо ув’язнених. А завтра, в понеділок 16 грудня, заохочуємо до посту, який будучи нашим особистим зреченням, символізуватиме солідарність з нашими братами і сестрами.

Нехай у цьому доброму ділі нас підтримує та оберігає Покровитель України св. Михаїл Архангел, якому доручаємо наше спільне сьогодення та майбутнє.

МОЛИТВА ВІРНИХ

Боже, приходу якого ми очікуємо, прислухайся до голосу нашої молитви, у якій благаємо від імені всього народу і вислухай нас, що кличемо до Тебе, котрий є Князем Миру.

  1.  Молімося за Папу Франциска, щоб його турботу про мир на землі і осудження всякого зла, почула кожна людина на землі. Тебе просимо.

  1.  Молімося за людей, які від імені всіх нас ведуть боротьбу за правду, добро і справедливість, щоб підтримані нашою молитвою, вистояли у доброму ділі. Тебе просимо.

  1.  Молімося за молодь, яка, прагнучи добра, зустріла на своєму шляху ненависть, що принесла їм фізичні страждання, щоб повертаючись до здоров’я та вільного життя, вони могли пробачити всім, хто завдав їм болю. Тебе просимо.

  1.  Молімося за кривдників, щоб вони зрозуміли, що підняли руку на своїх земляків та стали на шлях розкаяння, благаючи прощення своїх провин. Тебе просимо.

  1.  Молімося за наших близьких померлих, яким завдячуємо пошану до таких цінностей як Бог, Честь, Вітчизна, щоб їхнє праведне життя відчинило їм браму Небесного Царства. Тебе просимо.

  1.  Молімося за нас та нашу Батьківщину, щоб ми, формуючи в собі дорогу правди, справедливості та миру, вчинили її образом цих цінностей, яких щиро прагнемо. Тебе просимо.

Всемогутній Боже, прийми молитву Церкви на Україні, яка благає Тебе прагненням справедливості та допоможи нам, щоб ми не лише прагнули, але також могли жити відповідно до цього прагнення. Просимо про це через Христа, Господа нашого. Амінь.

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ

Згідно зі словом наших Пастирів, яке ми почули на початку Євхаристії, звертаюся до Вас, брати і сестри, з заохоченням та гарячим проханням, щоб ми не залишились байдужими на заклик Єпископів. Нехай завтрашній день буде добровільним днем посту, який ми пожертвуємо в намірі мирного вирішення складних питань, з якими стикнулася наша країна. Можливо це саме той шлях, про який Ісус говорив Апостолам, що лише постом і молитвою можна досягнути змін. Наша турбота нехай не буде одноразовою постановою, але перебуваймо на молитві, пам’ятаючи слова нашого Господа – ПРОСІТЬ І ДАСТЬСЯ ВАМ!

 

Перед уділенням Божого благословення, помолімося на колінах в єдності з усією Церквою на Україні про мирне вирішення складних проблем, так важливих для всіх нас.

Молімося, щоб ті, хто при владі служили людині

Господи, Ти даєш нам як приклад св. Томаса Мора, мученика, який віддав своє життя за правду, даючи таким чином свідоцтво переваги істини над владою. Вчини, просимо Тебе, за заступництвом цього покровителя державних діячів та політиків, щоб ті, хто має в суспільстві будь-яку владу, обрали своєю метою служіння людині, справедливості та істині.

Обдаруй їх дарами Святого Духа у процесі прийняття рішень. Оберігай їх від різних спокус нечесності. Вчини, щоб вони оправдали довіру, яку на них покладають. Нехай не шукають задоволення власних потреб, але маючи на меті спільне добро, виконують свої функції справедливо, з почуттям гідності та рівності всіх людей, захищаючи інтереси тих, кого вони представляють. Який живеш і царюєш на віки вічні. Амінь.

Молімося, щоб противники подали один одному руки

(Йоан Павло ІІ)

Боже, Сотворителю світу, Ти кожне творіння оточуєш своєю батьківською опікою і керуєш ходом історії, щоб вона осягнула свою мету – спасіння. Ми бачимо Твою батьківську любов, коли ти пом’якшуєш затверділість людини та відкриваєш роздертий конфліктами та боротьбою світ на примирення. Віднови для нас чудо Твого милосердя: зішли свого Духа, щоб Він діяв в глибині наших сердець, щоб вороги дозріли до діалогу, противники потиснули один одному руки, а люди жили у згоді. Допоможи нам щиро прагнути істинного миру, який припиняє суперечки, любові, яка перемагає ненависть, пробачення, яке обеззброює помсту. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

Мати Церкви, молись за нас

Допомого Вірних, молись за нас

Св. Михаїле Архангеле, молись за нас

Св. Йосифе Більчевський, молись за нас

Св. Зигмунте Гораздовський, молись за нас

Бл. Яків Стрепа, молись за нас

Бл. Йоане Павло ІІ, молись за нас

Бл. Марцеліно Даровська, молись за нас

Бл. Марто Вєцка, молись за нас

Всі святі Божі, моліться за нас




1. Народний музей історії університету як джерело знань про його традиції
2. Бизнес-план кофейни
3. Лабораторная диагностика Тест- 1 Лабораторная диагностика1 1
4. Доклад- Интуитивное письмо как медитационная практика
5. Лабораторная работа 5 3
6. Тематический план Цикл- Детский массаж для родителей 03года
7. Тема Экономикоматематические модели для расчета оптимальных рационов кормления сельскохозяйственных живо
8. Основные подходы, используемые при построении организационных структур в современных условиях
9. Варианты ответа- расширяет расширяет только в области верхних частот не влияет сужает В
10. Наука Главная редакция восточной литературы Москва 1982 Doc.html
11. Notes tht gol setting is widely considered to be used for improving corporte performnce when in fct it should be used with gret cre becuse of its potentilly hrmful sideeffects mong these is the ris
12. Правообладатель
13. ЛАБОРАТОРНАЯ РАБОТА 2 Моделирование данных в нотации IDEF1x
14. тематика зачет 14-30 Химия лекция1
15. 4636 В наше время автомобиль стал неотъемлемой частью жизни
16. Доходы организации они подразделяются на доходы от обычной деятельности и доходы от прочей деятельности
17. Лингвистические параметры транслируемости регулятивных концептов
18. Доклад- Киты и другие обитатели морей и океанов
19. рефератов- Олимпийские игры Древности; Герои олимпионики Олимпийских игр Древности; Последние О
20. I Сегодня мой соседстудент наконецто плотно пообедал- Суп борщ с клёцками ~ 2 тарелки