Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

агентством Міністерства податків і зборів Канади

Работа добавлена на сайт samzan.net:


КАНАДА

Справляння податків і керування федеральними податковими законами закріплені за Податковою службою Канади - агентством Міністерства податків і зборів Канади.

Агенство доходів Канади (CRA) управляє: 

- податковим законодавством для уряду Канади і для більшості провінцій і територій,

- а також  керує різними соціально-економічними вигодами і програмами розвитку, здійснюваних через податкову систему.

Місія - адміністрування податків, видача пільг і відповідних програм, а також забезпечення та дотримання податкових законів від імені уряду по всій Канаді, сприяючи тим самим триваючому економічному і соціальному благополуччю канадців.

Принципи

- Чесність є основою нашої адміністрації. Це означає, що з людьми поводяться справедливо і справедливо здійснюється застосування закону.

- Професіоналізм є ключем до успіху в досягненні нашої місії. Діяльність за найвищими стандартами.

- Повага є основою для наших ділових відносинах із співробітниками, колегами та клієнтами. Це означає бути чуйним і чуйним до прав осіб.

- Співпраця є основою для вирішення завдань майбутнього. Це означає, налагодження партнерських відносин та спільної роботи для досягнення спільних цілей.

CRA сприяє дотриманню податкового законодавства Канади і правил та відіграє важливу роль в економічному і соціальному добробуті канадців. CRA прагне працювати в тісному контакті з зацікавленими сторонами, забезпечуючи чудове обслуговування клієнтів і забезпечення відповідального виконання законів. 

 Роль міністра національного доходу.  Міністр національного доходу відповідає перед парламентом за всю діяльність CRA, в тому числі управління і забезпечення дотримання Закону про прибутковий податок та акцизного податку. Міністр повинен гарантувати, що CRA працює в рамках загальної структури уряду і справедливо ставиться до своїх клієнтів.

НІМЕЧЧИНА

У Німеччині податкова служба входить до складу Міністерства фінансів як департамент.

Німецька система, окрім центрального апарату, має ще регіональний апарат (податкові землі). На рівні кожної із земель (регіонів) є своє міністерство фінансів. Відповідно, не сьогодні Німеччина має 16 територіальних одиниць, які називаються землями і 16 таких же земельних міністерств фінансів.

Кожна із земель має директорат. Їх структура схожа із структурою центрального апарату. Чому схожа, а не ідентична? Тому що в кожній землі є свої особливості, характерні для цього регіону.

Отже, центральний апарат представляє федеральний податковий департамент, а на рівні кожного регіону — земельний директорат.

Земельний директорат не зобов'язаний керуватися інструкціями, які видані федеральним департаментом.

З федерального рівня на земельний спускаються керівні вказівки, але вони повинні надсилатися всім землям одразу. Тому перед тим як їх розробляти, іде довгий процес консультацій з усіма землями. Тільки у разі згоди половини земель з доцільністю цих керівних вказівок вважається, що вони вступили в силу.

У податкових органах земельного рівня є відділи, які займаються питаннями щодо податків і митниці. Вони мають загальну комісію, членами якої є представники податкової і митної служб, тому що податкові питання і митні питання тісно переплетені. Цей комітет не має свого статуту. Перша перевага цього комітету полягає в тому, що спеціалісти з податкової і митної служб мають можливість оперативно обмінюватися інформацією, що дуже важливо для своєчасного прийняття рішень.

ЯПОНІЯ

Органи управління податковою системою Японії перебувають у підпорядкуванні Міністерства фінансів, два підрозділи якого — Податкове бюро й Бюро митa і тарифів — відповідальні за дослідження й планування (включаючи підготовку відповідних законопроектів) у сфері оподатковування, сертифікацію податкових і митних інспекторів, виявлення фактів відхилення від сплати податків і т.д. Безпосередньою діяльністю по проведенню податкової політики в життя, тобто збором податків відповідно до існуючого законодавства, зайняте Національне податкове управління (НПУ), створене як автономний орган міністерства фінансів.

Інститут податкової поліції в Японії відсутній, однак центральний апарат НПУ містить у собі відділ інспекцій і розслідувань, співробітники якого наділені повноваженнями проводити прямі слідчі дії відносно конкретних платників податків. Такі ж відділи є й на регіональному рівні. У них працюють більш ніж 2000 інспекторів й близько 1200 слідчих.

Крім того, у кожному місцевому відділенні є 20–30 інспекторів, що здій-снюють оперативний контроль за сплатою податків. В 1970 р. у складі НПУ був створений Національний податковий трибунал, що має 12 ре-гіональних й 6 місцевих відділень. У його функції входить вирішення справ, пов’язаних з оподаткуванням.

На Національне податкове управління, що структурно входить у Міністерство фінансів покладені всі функції по нарахуванню, збору й усуненню випадків ухиляння від сплати всіх загальнодержавних і непрямих податків і зборів. Виключення становлять лише мита й корабельні збори, що відносяться до компетенції Міністерства фінансів.

Міністерство фінансів Японії традиційно вирішує питання податкових надходжень, проводячи свою політику через участь у роботі Ради по економічній і податковій політиці. Національне податкове управління бере участь у цих процесах з початкової стадії підготовки різних пропозицій, проводячи свою думку через Міністерство фінансів. Підготовлені в такий спосіб адміністративні або законодавчі зміни в податковій системі розглядаються на засіданні Кабінету міністрів, і після затвердження виносяться до парламенту.

При чисельності населення Японії в 127 млн. чоловік штатний склад Національного податкового управління становить 56 466 службовців. В організаційному плані НПУ складається із центрального апарата (651 чол. — 1,2%), одинадцяти регіональних податкових бюро, регіональної податкової інспекції й 524 податкових інспекцій, де працює 54 974 співробітника (97,4% від усього штатного складу), а також Податковий коледж — 363 чол. (0,6%) і Національний податковий трибунал — 478 чол. (0,8%) з його філіями, де відбувається оскарження правильності нарахування податків.

ШВЕЙЦАРІЯ

http://legalactivity.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=265%3A100512-12&catid=42%3A2-0512&Itemid=46&lang=ru




1. а из Хаоса Смешения устройство Космоса и ряд других
2. Л.Н. Гумилев атында'ы Еуразия 'лтты' университеті ШЖ' РМК СТАНДАРТТАУ Ж'НЕ СЕРТИФИКАТТАУ кафедрасы
3. 10 Нормативная база регулирующая деятельность государственных и муниципальных унитарных предприятий
4. ZnS
5. Практикума по геодезии
6. Для обеспечения круглогодичных транспортных связей на проезжей части дороги устраивают дорожную одежду
7. О духе законов 1747 и других европейских мыслителей ХVШ и ХIХ вв
8. Разработка проекта бесперебойной подачи воды.html
9. Тема - Понятие внутренней и внешней среды организации
10.  ОБЩИЕ ПОЛОЖЕНИЯ Настоящий Федеральный закон определяет порядок установления и введения в действие едино
11. Вариант 1 ЧАСТЬ А А1 Характеристика какого из социальных институтов приводится ниже- В рамках данно
12. Настоящий Устав городакурорта Железноводска Ставропольского края далее по тексту город Железноводск у
13. деген элементтерді~ санын ~алай атайды т~зетуші ~абілеттілігі B кодты~ комбинацияны~ синдромы C к
14. Розробка програмного забезпечення Викладач О
15. помрачение рассудка
16. Проблемы методологии и историографии исторической науки
17. Медицина катастроф Определить риск гибели жителей Российской Федерации от опасностей аварий и кат
18. Приказное производство.html
19. Регламентация и модернизация процессов в государственной власти
20. на тему- ldquo;Внутрішня каналізація rdquo; Виконала студентка- Дарійчук Наталія 4курс 445 група д