Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

ВИРОБНИКІВ ТОВАРІВ САМИХ ТОВАРІВ ТА РОЛЬ МАРКЕТИНГУ В ЦЬОМУ ПРОЦЕСІ Визначення та вибір методів оцінки

Работа добавлена на сайт samzan.net:


МЕТОДИ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ 
ФІРМ-ВИРОБНИКІВ ТОВАРІВ, САМИХ ТОВАРІВ ТА РОЛЬ МАРКЕТИНГУ В ЦЬОМУ ПРОЦЕСІ 

   Визначення та вибір методів оцінки конкурентоспроможності російського товару є одним з найважливіших завдань, яке доведеться в найближчі роки вирішити економічному керівництву Росії. Існує міжнародна методологія, яку можна використовувати, адаптуючи до російських умов. 
   Безперечний той факт, що існує нерозривний зв'язок між застосуванням маркетингу і конкурентоспроможністю фірми-товаровиробника: чим більш повно і творчо використовує фірма в своїй діяльності можливості маркетингу, тим більш реальним стає перетворення її в життєздатну, динамічну, конкурентоспроможну господарську одиницю. В умовах жорстокої конкуренції фірма, що не використовує повною мірою потенціал маркетингу, подібна людині, яка, взявши палицю, вийшов на поєдинок з супротивником, озброєним автоматичною зброєю. Результат сутички в такій ситуації вирішений наперед. 
   Беручи до уваги філософську спрямованість маркетингу, а також його принципи, методи, функції та визначаються ними практичні прийоми дій, маркетинг являє собою найпотужніше засіб конкурентної боротьби і підтримки конкурентоспроможності (КСП) фірми на належному рівні. Проте користуватися цим засобом слід уміло, майстерно володіючи його секретами. 
    Зрозуміло, практично будь-яке досягнення маркетингової й іншої діяльності фірми, що підвищує її результативність, прямо або опосередковано підвищує і КСП фірми. Слід зазначити, що існує нерозривний зв'язок між КСП товару та КСП його виробника. 
     Актуальність даної теми є безперечною, адже показник КСП будь-якої фірми відображає підсумки роботи практично всіх її служб і підрозділів (тобто відбиває стан її внутрішнього середовища), а також здатність її реагування на зміни зовнішніх умов. 
      Найбільш доцільно вирішувати проблему КСП, розглядаючи її як важливий об'єкт управлінського впливу, концентруючи всі сили і можливості на вирішенні цієї проблеми! Конкретні шляхи і засоби підвищення КСП фірми і її товарів за допомогою маркетингу розглянуті в даній дипломній роботі.                                                                                                                                         Неконкурентоздатна фірма на відміну від конкурентоспроможною може виробляти конкурентоспроможні товари лише як виняток. Умова КСП фірми-виробника товару та самого товару - використання маркетингу. Якщо товар не затребуваний споживачами, він неконкурентоспроможний, хоча товаровиробник може стверджувати зворотне. Більш того, продукт, цілком конкурентоспроможний за своїм дизайном і техніко-економічними характеристиками, може і не стати таким, якщо не дотримані такі умови успішної маркетингової діяльності, як відмінний сервіс (включаючи безперебійне забезпечення запасними частинами), добре розроблені реклама і стимулювання збуту, наявність ефективних каналів товароруху, вміло здійснювана цінова політика та ін




1. Учимся рисовать животных.html
2. Тема - Исследование водопотребности и сроков схватывания цементного теста
3. РЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня доктора біологічних наук Луганськ200
4. Здравствуйте дети Здравствуйте взрослые Уж я сейчас вас засыплю вопросами Ждали вы нас Не скучали грусти
5. тема твердотельного трехмерного моделирования КОМПАС 3D Лабораторный практикум
6. это множество распределенных во времени выплат и поступлений
7. Задание 1 CP НАПРЯЖЕНИЯ СИНХРОННОГО ГЕНЕРАТОРА Рис
8. Экономическая оценка трудового потенциала и его влияние на конечные результаты деятельности предприятия
9. Экономика физической культуры и спорта С экономической точки зрения физическую культуру и спорт право
10. Лекция 23 Алгоритм поиска с возвращением Рассмотрим общий случай когда решение задачи имеет вид вектор
11. Про потребу та користь міських градських законів Різні міркування про правління Роздуми про законода
12. темам Декарта и Канта
13. 1945 В М
14. Тема- Аналіз прибутку і рентабельності комерційного банку
15. Интерфакс и представителем британской международной службы.html
16. Реферат- Ісландія
17. 09.2013 М.html
18. Приемы и виды конструктивного моделирования швейных изделий
19. тема РФ по теме- Исполнение федерального бюджета- формы и методы Исполнитель- студентка
20. Основи конструювання та моделювання Технологія виробництва футбольного м~яча dids Tngo 12