Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

судовий позов г

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2015-07-10

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 19.5.2024

Народному депутату України

Швайка I.О.

                                                               Мальцева Івана Івановича

61202, м.Харків, вул.Целіноградська, буд.42, к.31

                                                           позивач за адм/справою №2а-1593/11/2070, «судовий позов

                                                          г.д.п.р.-i. Мальцева І.І. до ДПІ у Комінтернівському районі

                                                        м.Харкова, СДПI ВПП у м.Харковi: про стягнення надбавки

                                                                за вислугу років, компенсації за затримку виплати надбавки за   

                                                                 вислугу років, компенсації за невикористану відпустку та

                                                                 відшкодування моральної шкоди – 10 тис.грн. та витрат на

                                                                  правову допомогу – 5 тис.грн.»  ВАСУ   К/9991/84643/11   

                                                                  К/9991/83186/11   

                                                     та 2-ю касс/скаргою за адм/справою № 2-а-7692/12/2070 «Щодо

                                               поновлення на посадi головного державного податкового ревiзора-

                                                  iнспектора Мальцева I.I., ОПЛАТИ ВИМУШЕНОГО ПРОГУЛУ,

                                                               ПОВЕРНЕННЯ  ВСIХ  ПОНЕСЕНИХ  СУДОВИХ  ВИТРАТ»

                                                                                  суддя ВАС України Ситников О.Ф.  К/800/21995/13  24.04.2013

тел.: р.т. (057) 777-07-25, 766-29-11,  моб.095-801-64-70,

                                                                                         эл/пошта е/мail:mr.mal-iv14@mail.ru  

                                                блоковано організованим злочинним угрупуванням у м.Харкові

                                          3-тя кримінальна справа (по О.З.У.), у провадженні Дзержинського

                                                      РВ ХМУ МВСУ слідч. Макаус В.М. по досудовому розслідуванню з

                                                           крiмiн. провадження №12013220480001225, зареєстрованому в

                                                                 ЄЖДР №2840 від 20.02.13р. за ознаками складу кр. злочину,

                                                          передбаченого ст.361 УК України (незаконне (несанкцiановане)

                                                   втручання в особисте життя громадян)-ТРЕТЯ кримiнал/справа

                                                       по Органiзованному Злочинному Угрупуванню у м.Харковi (1-

                                                       358 «пiдробка пiдпису» - завдяки особ/зверненню до ГенПУ, 2-

                           

                                         Шановний пане народний депутат – Iгор Олександрович!

 Відповідно до ст 28. «Контроль за дотриманням законодавства про звернення громадян» Закону України "Про звернення громадян" №393/96-ВР від 02.10.1996р. (зі змінами та доповненнями) : «Контроль за дотриманням законодавства про звернення громадян відповідно до своїх повноважень здійснюють Верховна Рада України, народні депутати України, Президент України, Кабінет Міністрів України, Уповноважений з прав людини Верховної Ради України, …, а також міністерства, інші центральні органи виконавчої влади щодо підпорядкованих їм підприємств, установ та організацій.». Згiдно Вашого електроного листа:Входящие18 мар.отримано Дякую за інформацію.З повагою,Олег Тягнибок Тягнибок О.Я.

                            Доброго дня пане Іване!   10.01.13р.           Microcoft Outlook

Мені надіслали Ваше звернення, яке надійшло на адресу секретаріату партії. 

Прошу сконтактувати з нашим офісом і подати особисто або через представника звернення на моє ім'я як народного депутата України. 

Адреса офісу: місто Харків, вулиця Сумська, будинок 39, 5 поверх, офіс 169. (метро "Університет", вихід "стєкляшка")
З повагою,  Ігор Швайка                                                        Харківська обласна організація ВО "Свобода"

Вiдповiдно до Законiв, Кодексiв та Конституцiї України з вiдповiдними листами я звернувся до Президента України, Генерального прокурора України – щодо проведення службового розслiдування по Органiзованому Злочинному Угруппуванню у лавах ДПС України, наразi Мiндоходiв України, та активнiй протидiї з боку ОРГАНIВ ПРОКУРАТУРИ з злочинним ЗЛОВЖИВАННЯМ ВЛАДОЮ та свого СЛУЖБОВОГО СТАНОВИЩА – ст.364 КК України, з ПЕРЕВИЩЕННЯМ ВЛАДИ та СЛУЖБОВОГО ПОВНОВАЖЕННЯ – ст.365 КК України, також з ПОРУШЕННЯМ ПРАВА НА IНФОРМАЦIЮ – ст.212-3 КК України «Порушення права на інформацію» та iншiми документальними фактами щодо скоєння кримiнальних злочинiв, - за що Кримiнальним Кодексом України передбачено кримiнальну відповідальність. Також на перiод службового розслiдування та вирiшення питання щодо притягнення до кримінальної вiдповiдальностi працiвникiв ДПС України (наразi Мiндоходiв України) у т.ч. податкової мiлiцiї, працiвникiв органiв внутрiшнiх справ Харькiвщини  та органiв прокуратури (з працiвниками ГПУ) та тимчасового вiдсторонення (усунення) прокурора Харкiвської областi Тюрiна Г.Е. вiд служби ;  

злочинiв згiдно ст.212-3, 364, 365 КК України з боку Харкiвської територiальної  державної iнспекцiї з працi у Харкiвськiй областi, виконавчої служби м.Харкова, підприємств поштового зв’язку м.Харкова, cуддiв м.Харкова – зi cт.375 КК України,дод. (без суддiв ВАСУ до 12.11.2013р.; також питання з службовим зловживанням суддi ВАС України Ситников О.Ф.  К/800/21995/13   24.04.2013 - до цього часу постiйно замовчуЄться термiн, дата та час розгляду ВАСУ за справою № 2-а-7692/12/2070 «Щодо поновлення на посадi головного державного податкового ревiзора – iнспектора Мальцева I.I., ОПЛАТИ ВИМУШЕНОГО ПРОГУЛУ, ПОВЕРНЕННЯ ВСIХ ПОНЕСЕНИХ СУДОВИХ ВИТРАТ» – у зв’язку з НЕЗАКОННIСТЮ ЗВIЛЬНЕННЯ – доказано у СУДАХ України (також згiдно з рiшеннями пленумiв судiв України).

 

           Згiдно Закону України «Про судоустрій і статус суддів» вiд 7 липня 2010 року №2453-VI  ст 2. Завдання суду : «1. Суд,  здійснюючи правосуддя на засадах верховенства права, забезпечує  кожному право на справедливий суд та повагу до інших прав і свобод, гарантованих Конституцією і законами України, а також міжнародними договорами, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України.». Також згiдно до цього закону : «Кожен має право на участь у розгляді своєї справи у визначеному процесуальним законом порядку в суді будь-якої інстанції.». «Суди здійснюють  правосуддя на основі Конституції і законів України, забезпечуючи при цьому верховенство права.».

           Працiвниками Генеральної прокуратури України на особистому приймi – бiльш 10 (десятка) особистих звернень головного державного податкового ревiзора-iнспектора ДПС України Мальцева I.I. у громадськiй приймальнi ГПУ : м.Київ, вул.Рiзницька, 13/15, при спiлкуваннi зi мною визнано, шо пiдписання Президентом України та наявнiсть у депозитарiї державного АКТу «Угода про гарантії громадян держав – участниць Спiвдружностi Незалежних Держав у областi пенсiйного забезпечення» вiд 13.03.1992р., та є МIЖНАРОДНИМ ДОГОВОРОМ України. Також угода щодо порядку пенсiйного забезпечення та державного страхування спiвробiтникiв органiв внутрiшнiх справ держав - участникiв Спiвдружностi Незалежних Держав вiд 24 грудня 1993 року (далi угода вiд 24 грудня 1993 року) складена згiдно з правилами статтi 31 Венської конвенції з права мiжнародних угод вiд 23 травня 1969 року, пiдписана та дiє в Українi з 10 квiтня 1996 року, i є МIЖНАРОДНИМ ДОГОВОРОМ  суверенної  держави - Україна.

 Cуддєю 1-ї iнстанцiї  Супрун Ю.О., коллегiю суддiв 2-ї iнстанцiї – голов. Подобайло З.Г. по справi №2а-1593/11/2070 винесеними судовими рiшеннями – постановою вiд 24.06.11р. ХоАС, ухвалою вiд 02.11.11р. ХААС: «Визнано ВЕРХОВЕНСТВО постанови Кабiнету Мiнiстрiв України  над методичними рекомендацiями».

По друге, РIШЕННЯМИ СУДIВ - згiдно постанови ХоАС вiд 24.06.11р. (стор.9) : «Суд окремо звертає увагу на процесуальну позицію представника Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м.Харкові, щодо перегляду комісією загального стажу роботи позивача та зазначає, що у ході розгляду справи представником Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м.Харкові не наведено, а судом не встановлено обставин, які стали відомі Спеціалізованій державній податковій інспекції по роботі з великими платниками податків у м.Харкові при роботі комісії та до початку її роботи не були відомі та послугували причиною перерахунку.

Таким чином в ході розгляду справи судом не встановлено, що за час роботи позивачу у Спеціалізованій державній податковій інспекції по роботі з великими платниками податків у м.Харкові з’явились підстави для зміни трудового стажу.».

Також, РIШЕННЯМИ СУДIВ - згiдно ухвали ХААС вiд 02.11.11р. (стор.4) : "Колегія суддів зазначає, що в ході розгляду справи представником Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м.Харкові не наведено, а судом не встановлено обставин, які стали відомі СДПІ по роботі з великими платниками податків у м.Харкові  щодо  зміни  та  перерахунку стажу  позивача."

Загалом сума несплаченої заробiтної плати державного службовця податкової служби Мальцева I.I. з 2009 року по 2012р. склала тiлькi по СДПI ВПП у м.Харковi у розмiрi вiд 5 тис.грн. до 7 тис.грн. Сума взагалi витрачених коштiв за цей час : на всi судовi витрати – до 7 тис.грн. (правова допомога, адвокат – 5 тис.грн.), на лiкування – вiд 10 тис.грн. до 20 тис.грн., на поточнi витрати пов’язанi з судами та адвокатом : користування зв’язком, оплата тел/спiлкування, оплата проїзду, з листування : надiслання поштою, ксерокс, розпечатки та iнше – 2 тис.грн. – взагалi НЕ ПОВЕРНУТО. Заявлену суму завданої моральної шкоди НЕПРАВОМIРНИМИ дiями працiвниками податкової служби – 10 тис. грн., рiшеннями судiв ТАКОЖ не прийнято до уваги, позивачу Мальцеву I.I. НЕ сплачено (не повернуто).

Вiдповiдно всiх вiдписок наданих за пiдписами прокурора Харкiвської областi Тюрiна Г.Е., працiвникiв та заступникiв Генеральної Прокуратури України – до цього часу без пiдпису самого Генерального прокурора України Пшонка В.П., у вiдписках наданих - не по сутi звернень на адресу Мальцева I.I., народного депутата Яценюка А.П. (який задовiльнився самою лише вiдпискою не по сутi звернень заявника, пiдпис зам/обласного прокурора), Уповноваженою ВР України з прав людини Лутковською В.В. (пiсля особистого прийому 29.01.13г. Мальцева I.I.; яка була задоволена самою лише вiдпискою не по сутi звернень заявника, за пiдписом зам/обласного прокурора) – «…перерахунок у 2009 роцi було здiйснено НА ПIДСТАВI  якоїсь перевiрки ??? – ДОКУМЕНТИ  НЕ  МОЖЕМО НАДАТИ, тому що ВОНИ ВIДСУТНI з 2009 року.», – доказано у 2-х (ДВОХ) судах України.

          Згiдно до ст. 72 КАС України «Пiдстави для звiльнення вiд доказування» : «Обставини, встановленi судовими рiшеннями, що набрали законної сили, не доказуються…».

У всiх вiдписках – листах СДПI, ДПС України, Мiндоходiв України – 1-й зам Iгнатов А.П., голова Клименко О.В., Харкiвської областної прокуратури – прокурор  областi Тюрiн  Г.Е., Генеральної  Прокуратури України-до цього часу без пiдпису генпрокурора України Пшонка В.П., наданих на адресу Мальцева I.I., засобiв масової iнформацiї, народних депутатiв України, правозахистникiв та iнших заiнтересованих осiб, ПОВIДОМЛЯЛОСЯ : «Про виконання ВИКОНАВЧОЮ СЛУЖБОЮ Харкiвської областi згiдно ВИКОНАВЧОГО листа наданим Харкiвським окружним адмiнiстративним судом З НАБРАННЯМ ЗАКОННОї СИЛИ РIШЕННЯ СУДУ вiд 24.06.11р.». Органами прокуратури України – без Генпрокурора України Пшонка В.П., пiдтверджувалось НАБРАННЯ ЗАКОННОї СИЛИ рiшення суду та виконання всiх необхiдних дiй Виконавчою службою Харкiвщини за виконавчим листом, наданим Харкiвським окружним адмiнiстративним судом - у зв’язку з набранням законної сили судових рiшень.

Також всiма без винятку працiвниками податкової служби України – наразi Мiнiстерства доходiв i зборiв України, працiвниками прокуратури України та iнших державних служб Харкова i Києва документально – згiдно наданих листiв,  НЕ визнаються : дiї  Законiв України та Конституцiї України, а саме – 1) закону України  "Про державну службу" №3723-ХІІ від 16.12.93р. (зі змінами та доповненнями), ст.11"Основні права державних службовців" Державні службовці мають право:

на оплату праці залежно від посади, яку він займає, рангу, який йому присвоюється, якості, досвіду та стажу роботи.» ;

2) Статтi 43 Конституцiї України : «Кожен має право на працю, … на заробiтну плату, НЕ НИЖЧЕ тiєї, котра встановлена законом.».

         Всі ці порушення законів та Конституцiї України податковою службою підтверджуються розрахунк/листами Мальцева І.І. за вказаний період – вислуга нарахована та сплачена бухгалтерією СДПІ незаконно (зменшена) складає - 30 %; в той час як по Законам України, згідно рішень судів України, згідно з постановами КМ України та нарешті самих "Розрахунків стажу державної служби Мальцева І.І.  із врахуванням періоду з 01.10.1987 по 29.07.1992 станом на 01.01.12",(при  стажі  державного  службовця Мальцева І.І. понад  20 років)розмір надбавки за вислугу років складає та повинен бути 35%, - розрахунки постійно з березня 2012р., надавалися до всіх державних органів (достатньо співставить з розр/листами Мальцева І.І., таб.№1540). Також розрахунок складено з дотриманням вимог п.2 "Порядку виплати винагороди за вислугу років посадовим особам органів державної податкової служби, які мають спеціальні звання" затвердженої постановою Кабінету міністрів України від 12.09.1997р. №1013  – на 1 аркуші додається (з приписами). Несплачена сума заробiтної  плати державному службовцю Мальцеву I.I. – НЕЗАКОННО зменшена працiвниками ДПС України та недорахована у повному обсязi з 2009 року – вiд 5 до 7 тис.грн. При беспосередньому зверненнi до керiвництва СДПI отримував вiдповiдь – з’економленi незаконним чином кошти - НЕДОПЛАЧЕНУ зарплату держслужбовця, з фонду економiї вже отримали люди. Якi – не уточнювали; iнформацiю як завжди та постiйно НЕ надавали.  Ст.212-3 КК України «Не надання інформації» - кримiнальна вiдповiдальнiсть.

          01.11.2013р. мене вперше у СДПI ознайомили з змiстом кассацiйної скарги наданої  якоби на адресу ВАС України, у якiй знову йдеться про методичнi рекомендацiї та про якоби проведену якусь iнвентарiзацiю (без документального пiдтвердження з 2009 року; документи вiдсутнi). Кассацiйна скарга надана З ЗЛОВЖИВАННЯМ ВЛАДОЮ та свого СЛУЖБОВОГО СТАНОВИЩА – ст.364 КК України, З ПЕРЕВИЩЕННЯМ ВЛАДИ та СЛУЖБОВОГО ПОВНОВАЖЕННЯ – ст.365 КК України, також З ПОРУШЕННЯМ ПРАВА НА IНФОРМАЦIЮ – ст.212-3 «Порушення права на інформацію» та iншiми щодо скоєння кримiнальних злочинiв, - за що Кримiнальним Кодексом України передбачено кримiнальну вiдповiдальнiсть. Також у кассацiйнiй скарзi вiдсутнє посилання на встановленнi  ОРГАНАМИ ПРОКУРАТУРИ самостiйно та беззаперечнi наявнi МIЖНАРОДНI ДОГОВОРИ держави – Україна (державнi акти у депозитарiї), ПРАВОВИХ ДОКУМЕНТАХ й Законах, нормативно-правовiй документацiї. Що свiдчить щодо ЗЛОВЖИВАНЬ ВЛАДОЮ та СЛУЖБОВОГО СТАНОВИЩА, ПЕРЕВИЩЕННЯМ ВЛАДИ та СЛУЖБОВОГО ПОВНОВАЖЕННЯ, з ПОРУШЕННЯМ ПРАВА НА  IНФОРМАЦIЮ з боку працiвникiв державної податкової служби, державної служби - Мiнiстерства доходiв i зборiв України, органiв прокуратури України, та iнших державних органiв.

Згiдно до статтi 19 Конституцiї України : «Органи державної влади та органи мiсцевого самоврядування, їх посадовi особи повиннi дiяти тiльки на пiдставах, та в межах повноважень й засобом, якi передбаченi Конституцiєю та законами України.»; також ст.68 Конституцiї : «Незнання законiв – не звiльняє вiд вiдповiдальностi.».

Отже неправомірна відмова в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, у випадках, коли така інформація підлягає наданню на запит громадянина чи юридичної особи відповідно до законів України "Про інформацію", "Про доступ до публічної інформації", Закону України "Про звернення громадян" від 02.10.1996р. №393/96-ВР (зі змінами та доповненнями), "Про доступ до судових рішень"; також кримiнальних злочинiв з порушень вимог викладених у Законi України "Про засади запобігання і протидії корупції" від 07.04.2011р. №3206-VI,  згiдно до якого : стаття 16  "Вимоги щодо прозорості інформації" п.1 "Особам, зазначеним у пунктах 1-3 частини першої статті 4 цього Закону, забороняється" : п.п.2 "надавати  несвоєчасно, недостовірну чи не в повному обсязі інформацію, яка підлягає наданню відповідно до закону" – з ЗЛОВЖИВАННЯМ ВЛАДОЮ та свого СЛУЖБОВОГО СТАНОВИЩА – ст.364 КК України, З ПЕРЕВИЩЕННЯМ ВЛАДИ та СЛУЖБОВОГО ПОВНОВАЖЕННЯ – ст.365 КК України, – I є найтяжчий злочин в Українi. Як i ЗЛICТНЕ, CИСТЕМАТИЧНЕ, CВIДОМЕ та ПОСТIЙНЕ кримiнальне порушення  Законiв України - порушення ст.7 Закону України "Про звернення громадян", останній абзац : "Забороняється направляти скарги громадян для розгляду тим органам або посадовим особам, дії чи рішення яких оскаржуються" – злочинцi - порушники (ЗЛОЧИНЦI, БАНДИТИ, ВОРИ та ХАБАРНИКИ - за коментарями у соц/сетях iнтернету пересiчних громадян при ознайомленнi з матерiалами та документами по вказаних справах) є працiвники органiв прокуратури України, податкової мiлiцiї, наразi МВС  України у Харкiвськiй областi;

- порушення ст.9 Закону України "Про звернення громадян", "Заборона переслідування громадян за подання звернення ..." абз.1 : "Забороняється переслідування громадян і членов їх сімей за подання звернення до органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, об'єднань громадян, посадових осіб за критику у зверненні їх діяльності та рішень." – злочинцi - порушники (ЗЛОЧИНЦI, БАНДИТИ, ВОРИ та ХАБАРНИКИ - за коментарями у соц/сетях iнтернету пересiчних громадян при ознайомленнi з матерiалами та документами по вказаних справах) є працiвники ДПС України – наразi Мiндоходiв України, працiвники органiв прокуратури України, податкової мiлiцiї.

Згiдно з ст. 112 КПК України, досудове слiдство з злочинiв, якi передбаченi статтями Кримiнального кодексу  364 (зловживання владою), 365 (перевищення влади), 368 (отримання хабаря), проводиться слiдчими  прокуратури (пiдслiднiсть прокуратури). Згiдно статтi 94, 95 и 97 Кримiнально – процессуального кодекса України, прокурор, слiдчий  або орган дiзнання повинен у трьоденний строк ПОРУШИТИ КАРНУ СПРАВУ.

 

          Відповідно до Закону України "Про звернення громадян" №393/96-ВР від 02.10.1996р. (зі змінами та доповненнями), Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" №3206-VI від 07.04.2011р. (зі змінами та доповненнями), "Про державну службу" №3723-ХІІ від 16.12.93р, "Про державну податкову службу в Україні" №509-ХІІ від 04.12.90р., КК та КПК, iнших законів,  Конституцiї України; «Нагляд за дотриманням законодавства про звернення громадян здійснюється Генеральним прокурором України та підпорядкованими йому прокурорами. Відповідно до наданих їм чинним законодавством повноважень вони вживають заходів до поновлення порушених прав, захисту законних інтересів громадян, притягнення порушників до відповідальності» - ст.29.

           З вiдповiдними заявами – по 50-ти епiзодам (51/2 – по ВАСУ, при «Постановленнi суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови» ст.375 КК ; 51- до фахiвцiв юридичного вiддiлу СДПI ВПП у м.Харковiiндоходiв України cт.212-3, 364, 365 КК) про порушення кримінальних справ, з занесенням цих заяв про кримiнальнi злочини до единого журналу досудового розслiдування Генеральною прокуратурою України - щодо скоЄних кримiнальних злочинiв органiзованим злочиним угруппуванням (О.З.У.) у м.Харковi за якi передбачено кримiнальну вiдповiдальнiсть згiдно з ст.172 «Грубе порушення законодавства про працю», ст.175 «Невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат», ст.212-3 «Порушення права на iнформацiю», ст.361 «Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку», ст384 «Завідомо неправдиве показання», ст.358 «Пiдробка пiдпису», ст.364 «Зловживання владою або службовим становищем», ст.365 «Перевищення влади або службових повноважень»;  по Харiвським суддям : ст.375 «Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови» при одночасному кримiнальному злочину т.я. зловживання владою та службовим становищем, перевищення влади або службових повноважень - ст. 364, 365 КК України,

Я ЗВЕРНУВСЯ також для ВЗЯТТЯ пiд ОСОБИСТИЙ КОНТРОЛЬ безпосередньо до Президента України, Генпрокурора України, Кабiнет мiнiстрiв України, до Вас – пане народний депутат України - Iгор Олександрович, Верховної Ради України та народних депутатiв, комiтет ВР України по боротьбi з органiзованою злочиннiстю i корупцією, Уповноваженою ВР Украины з прав людини Лутковської В.В., правозахистникiв та громадських органiзацiй, телебачення та ЗМI – з передбаченими Конституцiєю та Законами їхнiми повноваженнями, з правами та покладеними державою – обов’язками, та необхiднiстю взяття пiд особистий контроль з припинення цiлой СЕРIї КРИМIНАЛЬНИХ ЗЛОЧИНIВ та законного кримiнального покарання ЗЛОЧИНЦIВ.

Епiзоди злочинiв з боку суддiв – cт.375, 364, 365, 212-3, 172 та iншi статтi КК України : пiд час розгляду справ з питання незаконного звiльнення, суди керуються рекомендацiями, наданими Пленумом Верховного Суду України в постановi «Про практику розгляду судами трудових спорiв»  вiд 06.11.92р. № 9 (далi постанова №9). В ній звернуто увагу на необхiднiсть неухильного додержанння при розглядi трудових спорiв Конституцiї України i iнших актiв України. Діяльність  судів  по  розгляду  справ цієї категорії повинна спрямовуватися  на  всемірну охорону конституційного права кожного на  працю,  яке включає можливість заробляти собі на життя працею, яку особа вільно обирає або на яку вільно погоджується, а також на охорону   прав   і   законних   інтересів   підприємств,  установ, організацій,  на  зміцнення  трудової та виробничої дисципліни, на виховання працівників у дусі свідомого й сумлінного ставлення до праці.

Зокрема, розглядаючи трудовi спори, пов’язанi зi звiльненням у випадку змiн в органiзацiї виробництва i працi, у т.ч. ліквідації, реорганiзацiї, банкрутства або перепрофiлювання підприємства, установи, організації (далi – пiдприємство), скорочення чисельностi або штату працiвникiв (п.1 ст. 40 КЗпП), суди зобов’язанi з’ясувати:

       - чи справдi у вiдповiдача мали мicце змiни в органiзацiї  виробництва i працi та якими доказами вони пiдтверджуються;

       - чи додержано роботодавцем норм законодавства, що регулюють вивiльнення працiвникiв (ст.49-2 КЗпП);

       - якi  є  докази того, що працiвник вiдмовився вiд переведення на iншу роботу  або  що роботодавець не мав можливостi перевести працiвника за його згодою на iншу роботу на тому ж пiдприємствi;

        - чи не користувався вивiльнюваний працiвник переважним правом на залишення на роботi (ст.42 КЗпП);

        - чи попереджався вiн за два мiсяцi про наступне вивiльнення;

- чи було дотримано прав працiвникiв у випадку реорганiзацiї (пiд час реорганiзацiї або перепрофiлювання підприємства звiльнення за пунктом 1 ст.40 КЗпП можна застосовувати, якщо це супроводжується скороченням чисельностi або штату працiвникiв, змiнами в їх складi за посадами, спецiальнiстю, квалiфiкацiєю, професiями). Працiвник, який був незаконно звiльнений до реорганiзацiї, поновлюється на роботi на тому пiдприємствi, де збереглося його попереднє мiсце роботи.      

        СУДДI ХоАС та ХААС м.Харкова - НЕ КЕРУВАЛИСЬ при судовом розглядi адм/справи №2-а-7692/12/2070 «Щодо поновлення на посадi головного державного податкового ревiзора-iнспектора Мальцева I.I., ОПЛАТИ ВИМУШЕНОГО ПРОГУЛУ, ПОВЕРНЕННЯ ВСIХ  ПОНЕСЕНИХ СУДОВИХ ВИТРАТ», ЦИМИ РЕКОМЕНДАЦIЯМИ наданими Пленумом Верховного Суду України (вищестоящий орган, яким наданi закон/роз’яснення щодо застосування норм ПРАВА та виконання дiй Закону, обов’язковi для виконання пiдлеглими - суддями). Отже це є ЗЛОВЖИВАННЯ ВЛАДОЮ та СЛУЖБОВИМ СТАНОВИЩЕМ з боку суддiв м.Харкова : I)ХоАС - Волкова Л.М.; II) ХААС - Сiренко О.I., Любчич Л.В., Спаскiна О.А., cт.364 КК; ПЕРЕВИЩЕННЯ ВЛАДИ ТА СЛУЖБОВИХ ПОВНОВАЖЕНЬ – ст.365 Кримiнального Кодексу України. Що тягне за собою – кримiнальну вiдповiдальнiсть; також згiдно ст.375 «Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови» при одночасному кримiнальному злочину т.я. зловживання владою та службовим становищем, перевищення влади або службових повноважень - ст. 364, 365 КК України.

           Незаконне звільнення працівника з роботи – у нашому випадку звільнення без законної пiдстави та без обов’язкового дотримання вимог статей КЗпП України щодо звільнення «у зв’язку з реорганiзацiєю та скороченням чисельностi, п.1 ст.40 КЗпП України» згiдно наказу вiд 05.06.12р. №56-О; завжди є грубим порушенням законодавства про працюзгiдно листа вiд 20.12.2001р. за № 06/2-4/169  Мiнiстерства працi та соціальної полiтики України, вiдповiдно постанови Пленума ВСУ вiд 06.11.1992р. № 9 з врахуванням змiн та доповнень, внесенных постановами вiд 01.04.94 №4, вiд 26.10.95 №18, вiд 25.05.98 №15.

НЕЗАКОННЕ ЗВIЛЬНЕННЯ ДЕРЖАВНОГО СЛУЖБОВЦЯ України (та навiть пересiчного ГРОМАДЯНИНА держави – Україна) передбачає одночасне прокурорське провадження – слiдство за статтею 172, 364, 365 КК України; та як систематичних службових злочинiв : направлених  проти громадян та державних службовцiв, також проти держави - Україна.

Конституцiя України стаття 43. «Кожен має право на працюГромадянам гарантується  захист вiд НЕЗАКОННОГО звiльнення.» - ЦЬОГО з боку ХАРКIВСЬКОї ОБЛАСНОї ПРОКУРАТУРИ (прокурор Тюрiн Г.Е.) та ГЕНЕРАЛЬНОї ПРОКУРАТУРИ України  - НЕ БУЛО.

Це ЗЛОВЖИВАННЯ ВЛАДОЮ та СЛУЖБОВИМ СТАНОВИЩЕМcт.364 КК, ПЕРЕВИЩЕННЯ ВЛАДИ ТА СЛУЖБОВИХ ПОВНОВАЖЕНЬ – ст.365 Кримiнального Кодексу України. Це було здiйснено для приховування цiлої низки кримiнальних злочинiв з боку О.З.У. у лавах ДПС України – наразi Мiндоходiв України; також власних службових злочинiв з боку працiвникiв прокуратури.

Вiдповiдно ст.235 КЗпП України – при НЕЗАКОННОМУ звiльненнi працiвника ОПЛАЧУєТЬСЯ ВИМУШЕНИЙ ПРОГУЛ. Несплачена сума заробiтної  плати державному службовцю за перiод вимушеного прогулу при НЕЗАКОННОМУ ЗВIЛЬНЕННI державного службовця Мальцеву I.I. – НЕЗАКОННО знову потрапляла  до фонду економії  зарплати СДПI. Незаконно недоплачена при скоєннi цього кримiнального злочину передбаченого ст.172 «Грубе порушення трудового законодавства», ст.364 (зловживання владою), ст.365 (перевищення влади); та ст.368 (отримання хабаря) – жоден з людей, котрий ознайомився з матерiалами та документами по цих кримiнальних злочинах, та за наявностi всiх цих данних – НЕ ВИКЛЮЧАє   скоєння i цього злочину. Не законно зменшена (НЕЗАКОННЕ ЗВIЛЬНЕННЯ) працiвниками ДПС України та недорахована у повному обсязi з червня 2012 року (НЕЗАКОННЕ ЗВIЛЬНЕННЯ) вiд 50 до 63 тис.грн. (отримував допомогу по безробiттю протягом 11 мiсяцiв у сумi 13 тис.грн.).  При беспосередньому зверненнi до керiвництва СДПI отримував вiдповiдь – з’економленi незаконним чином кошти - НЕДОПЛАЧЕНУ зарплату держслужбовця, з фонду економiї вже отримали люди. Якi – не уточнювали; iнформацiю як завжди та постiйно НЕ надавали.  Ст.212-3 КК України «Не надання інформації» - кримiнальна вiдповiдальнiсть.

У всiх своїх попереднiх зверненнях – листах, до органiв влади я неодноразово звертав увагу щодо розмiщення всiх документiв стосовно скоєння кримiнальних злочинiв О.З.У. у м.Харковi за якими у вiдповiдностi до ст.172, 175, 212-3, 358, 361, 384, 364, 365 КК України – передбачено кримiнальну вiдповiдальнiсть. Про всi цi сайти та сторiнки у соцiальних мережах Мальцева I.I. ВСI ДОБРЕ ЗНАЮТЬ, використовують для ознайомлення та передачi досвiду, комент. та iнше.

У всiх заявах висвiтлювались скоєння злiсних службових та систематичних економiчних злочинiв органiзованим злочиним угруппуванням у м.Харковi – керiвництвом та працiвниками СДПI ВПП у м.Харковi (найменування з реорганiзацiєю – СДПI ВПП у м.Харковi ДПС, СДПI з ОВП у м.Харковi МГУ Мiндоходiв), також працiвниками податкової мiлiцiї; також працiвниками Територiальної державної iнспекцiї з питань працi у Харкiвськiй  областi. Цi кримiнальнi злочини були направленi проти держави – тобто встановленого дiючим законодавством та Конституцiєю України правового порядку та норм законодавства у державi; також против головного державного податкового ревiзора – iнспектора СДПI ВПП у м.Харковi Мальцева I.I., якому державою Україна були наданi владнi службовi повноваження, як ДЕРЖАВНОМУ СЛУЖБОВЦЮ України.

Це : по перше 1 епiзод) незаконне та протиправне здiйснення перерахунку стажу державної служби головному державному податковому ревiзору – iнспектору СДПI ВПП у м.Харковi Мальцеву I.I., здiйсненому зi зловживанням владою та своїм службовим становищем, також  з перевищенням  свого службового повноваження працiвникiв вiддiлу кадрiв, начальником ВК Зоня I.А. та керiвництвом спецiалiзованої податкової iнспекцiї, начальник Феденко Г.М. – постiйним та самим активним участником О.П.Г. у складi ДПС України; та з метою приховування вказаного та iнших злочинiв (загалом понад п’ятидесяти епiзодiв cкоєних кримiнальних злочинiв) переважно економiчних – ст.172,175 КК; також можливих злочинiв щодо поцуплення та розкрадання державних коштiв з зловживанням службового становища – ст.364, 365 КК України, за що передбачено кримiнальну вiдповiдальнiсть. Також злочинiв проти держави – НЕЗАКОННОГО звiльнення державного посадовця Мальцева I.I., надiленого владними службовими повноваженнями - ДЕРЖАВОЮ Україна; документально пiдтвердженнi чисельнi злiстнi (систематичнi) факти  порушень законiв та скоєння тяжких злочинiв – в порушення ст.9 Закону України "Про звернення громадян" : "Заборона переслідування громадян за подання звернення» - є найтяжчим злочином вiдповiдно до дiючого чинного законодавства України. Цi злочини скоєнi органiзованим злочиним угрупуванням з умисним зловживанням СЛУЖБОВИМ СТАНОВИЩЕМ та перевищенням ВЛАДИ; грубих чисельних порушень вимог з дотримання Конституцiї України щодо прав i свобод громадян України, державних службовцев  України; iнших законiв - т.я. ЗУ «Про державну службу», КЗпП України, Податковий Кодекс та iншi; також прав та свобод громадян держави, гарантованих Конвенцiєю про захист прав i основоположних свобод людини.

Згiдно рiшень судiв України, а саме : 1) постанови ХоАС від 24.06.11р. (стор.9), тобто рішення суду України щодо грубих та злiстних порушень Законiв,КЗоТу та Конституцiї України: «Суд окремо звертає увагу на процесуальну позицію представника Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м.Харкові, щодо перегляду комісією загального стажу роботи позивача та зазначає, що у ході розгляду справи представником Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м.Харкові не наведено, а судом не встановлено обставин, які стали відомі Спеціалізованій  державній податковій інспекції по роботі з великими платниками податків у м.Харкові при роботі комісії та до початку її роботи не були відомі та послугували причиною перерахунку.

Таким чином в ході розгляду справи судом не встановлено, що за час роботи позивачу у Спеціалізованій державній податковій інспекції по роботі з великими платниками податків у м.Харкові з’явились підстави для зміни трудового стажу.».

Друге рішення вищого суду, і також висвітлюючи грубi порушення трудового законодавства України – с.172 КК, службових зловживань та перевищення влади – ст.364 (зловживання владою), ст.365 (перевищення влади), та ст.212-3 – посадовi злочини припущені з боку працiвникiв СДПІ ВПП у м.Харкові – Зоня I.А., Феденко Г.М., Карпова К.Я.. Самойленко Т.М., є, згiдно ухвали Харківського апеляційного адм./суду від 02.11.11р. (стор.4), тобто рішення суду України: "Колегія суддів зазначає, що в ході розгляду справи представником Спеціалізованої державної податкової інспекції по роботі з великими платниками податків у м.Харкові не наведено, а судом не встановлено обставин, які стали відомі СДПІ по роботі з великими платниками податків у м.Харкові щодо зміни та перерахунку стажу позивача." це є доказаними у 2-х судах України фактами злочинного та протиправного зловживання владою та службовим становищем працiвниками податкової служби України; доказаними фактами щодо переслідування Мальцева І.І. керівництвом та працiвниками СДПІ ВПП у м.Харкові - начальник iнспекцiї Феденко Г.М.  та  її  підлеглими.

           П’ятнадцятий епiзод – КРИМIНАЛЬНИХ ЗЛОЧИНIВ посадових та економiчних, ФАКТ НЕЗАКОННОГО ОСВIДОЦТВА  з БОКУ податкової мiлiцiї – 4 офiцера та бiльш десятка працiвникiв – керiвництва СДПI ВПП у м.Харковi, якi знаходились у станi cп’янiння. Далi згiдно наданого листа – 57-го  за цим ДОКАЗАНИМ  документами злочином, надаю витяги з скарги №1:  

3) Прошу Вас надати призвище, iм’я та по батьковi, посаду та даннi щодо 4-х працiвникiв податкової мiлiцiї – СДПI ВПП у м.Харковi (2 офiцери податкової мiлiцiї) та вiддiлу ВБ при ДПС України у Харкiвськiй областi (також 2 офiцери податкової мiлiцiї з вiддiлу внутрiшньої безпеки у Харкiвськiй областi, один з яких був куратором СДПI ВПП у м.Харковi  на той час – 15.03.2011р.), - якi вчинили кримiнальнi злочини згiдно до Кримiнального Кодексу України - ст.364 «Зловживання владою або службовим становищем», ст.365 «Перевищення влади або службових повноважень», - 15.03.2011р. по вiдношенню до працiвника под/поста ТОВ «ХФП «Здоров’я народу» гол. держ.под.рев.- iнспектора Мальцева I.I. (мене) - повiзши працiвника ДПС України (ДЕРЖАВНОГО СЛУЖБОВЦЯ України) на медичне освiдоцтво БЕЗ ЙОГО ПИСЬМОВОГО ДОЗВОЛУ («добровольного согласия») – грубе  та злiстне  кримiнальне порушення ст.28  Конституцiї  України (службовi  злочини группою осiб за попередньою домовленостю з цiллю (метою) приховування скоЄння попереднiх кримiнальних злочинiв органiзованим злочиним угруппуванням (О.З.У.)).

Працiвниками Генеральної прокуратури України на особистому приймi – бiльш 10 (десятка) особистих звернень головного державного податкового ревiзора-iнспектора ДПС України Мальцева I.I. у громадськiй приймальнi ГПУ : м.Київ, вул.Рiзницька, 13/15, при спiлкуваннi зi мною визнано – ВIДСТОРОНЕННЯ головного державного податкового ревiзора – iнспектора Мальцева I.I., ДЕРЖАВНОГО СЛУЖБОВЦЯ ДПС України – на той час НЕ БУЛО, ВIДСТОРОНЕННЯ вiд РОБОТИ 15.03.2011р. державного службовця НЕ ПРОВОДИЛОСЬ. Працiвниками Генеральної Прокуратури України ПIДТВЕРДЖЕНО – милiцiя (податкова) НЕ МАЛА ПРАВА самостiйно «зловживаючи владою або службовим становищем» - ст364 КК України, «з перевищенням влади або службових  повноважень» - ст. 365 КК України, здійснити СИЛОВЕ НЕЗАКОННЕ СУПРОВОДЖЕННЯ з протиправного та протизаконного ОСВIДОЦТВА (порушення ст.28  Конституцiї  України) у кiлькостi 4-х офiцерiв податк/міліції (службовi злочини скоЄнi групою осiб, надiлених владою та службовими повноваженнями) БЕЗ проведення у ДПС України НАКАЗУ по СДПI ВПП у м.Харковi щодо ВIДСТОРОНЕННЯ ДЕРЖАВНОГО СЛУЖБОВЦЯ вiд роботи - злочинiв, якi передбаченi статтями Кримiнального кодексу України ст.364 (зловживання владою), ст.365 (перевищення влади) – пiдслiднicть органам ПРОКУРАТУРИ.

4) Прошу Вас повiдомити щодо ФАКТIВ з надходження до Вашого УВБ (ВВБ) у Харкiвськiй областi вiд правоохороних органiв (мiлiцiї) та (або) органiв прокуратури– МАТЕРIАЛIВ (документiв) пов’язаних з скоЄння злочинiв О.З.У. (ст.172, 175, 364, 365 КК України, iншi) по вiдношенню до державного службовця Мальцева I.I., якi  вiн надавав для реЄстрацiї  вiдповiдно до ст.214, 216 КПК України з січня 2013р.– до МIЛIЦIї та (або) ПРОКУРАТУРИ.

У межах своїх повноважень та Ваших прав i обов’язкiв провести службове розслiдування щодо скоЄння СЛУЖБОВИХ кримiнальних злочинiв – не надання iнформацiї – ст.212-3 КК України; якi грубо та систематично «покривали» – приховували злочини О.З.У., з використанням влади та свого службового становища ВАШИ ПРАЦIВНИКИ – за наявностi. За якi передбачено кримiнальну вiдповiдальнiсть згiдно до Кримiнального Кодексу України. Також з прийняття міри покарання до винних осіб передбачені діючими Законами України – відповідальність адміністративного, карного або іншого впливу, до осіб, які злочинно порушили  Закони та Конституцiю України,  не  виконували  свої  прямі обов'язки з припинення (усунення) злiстних порушень Закону та відновлення порядку; також з захисту та вiдновлення порушених прав громадян та державних службовцев, які встановлюють Конституція України, Закони України».

все ЦЕ  з листа вiд 16.11.2013р. -скарги №1 особПрийом начальником управлiння внутрішньої безпеки ГУ Мiндоходiв у Харкiвськiй областi Потоцьким О.О. (р.т. 705-06-54 (52), попер. запис 702-86-81).

Сума взагалi витрачених коштiв за цей час : на всi судовi витрати – до 8 тис.грн. (правова допомога, адвокатам – 3 тис.грн.), на лiкування – 20 тис.грн., на поточнi витрати пов’язанi з судами та адвокатом : користування зв’язком, оплата тел/спiлкування, оплата проїзду, з листування : надiслання поштою, ксерокс, розпечатки та iнше – 20 тис.грн. – взагалi НЕ ПОВЕРНУТО. Буде заявлено суму завданої моральної шкоди НЕПРАВОМIРНИМИ дiями працiвниками податкової служби – 300 тис. грн. (не сплачено (не повернуто)).

 Згiдно до Крiмiнального Кодексу України : ст.364. «Зловживання владою або службовим становищем», ст.365. «Перевищення влади або службових повноважень», – кримiнальна вiдповiдальнiсть злочинцiв з О.З.У. у м.Харковi по скоєним посадовим та економiчним злочинам (загалом понад п’ятидесяти епiзодiв з вказаних злочинiв) переважно злiстних, умисних та систематичних службових злочинiв направлених  проти громадян та державних службовцiв, також держави України. Згiдно з ст. 112 КПК України, досудове слiдство з злочинiв, якi передбаченi статтями Кримiнального кодексу  364 (зловживання владою), 365 (перевищення влади), 368 (отримання хабаря) – (можливе, за кiлькiстю епiзодiв), проводиться слiдчими  прокуратури (пiдслiднiсть прокуратури).

На даний час вiдповiдно до ст.94, 95, 97 КПК  України, – питання щодо порушення кримiнального провадження за вказаними кримiнальними злочинами протягом 24 годин проводиться працiвниками органiв прокуратури. З врахуванням що з ДПС та податкової мiлiцiї ДПС у м.Харковi неоднаразово повiдомлялось, що вони СВIДОМО перевищують ВЛАДУ та свої СЛУЖБОВI ПОВНОВАЖЕННЯ, злiстно та систематично ЗЛОВЖИВАЮТЬ ВЛАДОЮ та своїм СЛУЖБОВИМ СТАНОВИЩЕМ – заяви про скоєнi посадовi та економiчнi злочини надавалися переважно до органiв прокурати, ДПС та мiлiцiї України. Всiма без винятку працiвниками прокуратури Харкiвщини та м.Києва також з метою приховування кримiнальних злочинiв повнiстю покривалися скоєнi О.З.У. у м.Харковi кримiнальнi злочини проти держави та громадян України – ЗЛОВЖИВАЮЧИ ВЛАДОЮ та СЛУЖБОВИМ СТАНОВИЩЕМ, в порушення вимог дiючого законодавства та Конституцiї України з протиправним и протизаконним використанням влади та службового становища – працiвникiв прокуратури, державної податкової служби, мiлiцiї, державної iнспекцiї з працi, та iнших державних служб, органiв правосуддя – суддiв; та зловживанням i перевищенням влади та службових повноважень наданих державою – працiвникам органiв прокуратури України, працiвникам органiв державної податкової служби – Мiндоходiв України, працiвникам органiв внутрiшнiх справ України, працiвникам державної iнспекцiї з працi у Харкiвськiй областi, працiвниками виконавчої служби у Харкiвськiй областi, iнших державних органiв у Харкiвськiй областi; суддiв.

1) Прошу Вас – пане народний депутат Iгор Олександрович, народнi депутати та Верховну Раду України, направити КОПIЮ цього листа до Голови Вищого адмiнiстративного суду України Темкiжева I.Х. – для попередження та уникнення скоєння наступних крим/злочинiв (ст.375, 212-3, 364, 365 КК України) – загалом 51 епизод по всiх злочинах О.З.У.(орган. злоч. угрупуван. у м.Харковi); по справi №2а-1593/11/2070,  ВАСУ   К/9991/84643/11    К/9991/83186/11, призначеного для розгляду 12.11.2013р. о 12 лише з представником СДПI ОВП у м.Харковi МГУ Мiндоходiв, для залучення до суд/справи №2а-1593/11/2070, та вирiшення по сутi звернення у цьому листi – запросивши мене (позивача) на засiдання, за наявної у цьому листi та у мене правової інформації та документiв. 12.11.2013р. о 12 годинi 

2) Прошу Вас здійснити контроль (у межах своїх повноважень та наданих прав народному депутату) щодо належним чином повiдомлення на мою адресу про день i час розгляду кассацiйних скарг наданих до ВАСУ : 1) №2а-1593/11/2070 ВАСУ К/9991/84643/11   К/9991/83186/11, з уникненням скоєння злочину;

2) суддя ВАС України Ситников О.Ф.    К/800/21995/13     24.04.2013р. – до цього часу не призначено до розгляду суд/слухання або засiдання; вбачається зловживання владою та службовим становищем, перевищення влади та службових повноважень.

3) Прошу Вас здійснити контроль (у межах своїх повноважень, згiдно Ваших прав та обов’язкiв народного депутата) щодо контролю з проведення службового розслiдування по Генеральнiй прокуратурi України щодо скоЄння кримiнальних злочинiв органiзованим злочиним угруппуванням (О.З.У.) у м.Харковi, яких грубо та систематично покривали – приховуючи злочини, з використанням влади та свого службового становища, перевищюючи владу та повноваження ПРАЦIВНИКИ ПРОКУРАТУРИ, та iншi державнi установи, за якi передбачено кримiнальну вiдповiдальнiсть згiдно до Кримiнального Кодексу України. Також з прийняття міри покарання до винних осіб передбачені діючими Законами України – відповідальність адміністративного, карного або іншого впливу, до осіб, які злочинно порушили  Закони та Конституцiю України,  не  виконували  свої  прямі обов'язки з припинення (усунення) злiстних порушень Закону та відновлення  порядку; також з захисту та вiдновлення порушених прав громадян та державних службовцев, які встановлюють Конституція України, Закони та дiюче законодавство України.

У зв’язку з скоЄнням кримiнальних злочинiв органiзованим злочиним угруппуванням (О.З.У.) у м.Харковi, яких грубо та систематично покривали – приховуючи злочини, з використанням влади та свого службового становища, з перевищенням влади та повноважень ПРАЦIВНИКИ ПРОКУРАТУРИ, та iншi державнi установи, за якi передбачено кримiнальну вiдповiдальнiсть згiдно з Крiмiнальним Кодексом України : ст.172 «Грубе порушення законодавства про працю», ст.175 «Невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат», ст.212-3 «Порушення права на iнформацiю», ст.361 «Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку», ст384 «Завідомо неправдиве показання», ст.358 «Пiдробка пiдпису», ст.364 «Зловживання владою або службовим становищем», ст.365 «Перевищення влади або службових повноважень», ст.375 «Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови»; НЕЗАКОННЕ звiльнення ДЕРЖАВНОГО СЛУЖБОВЦЯ України (25 рокiв держслужби) – прошу Вас у межах своїх повноважень, прав та обов’язкiв взяти пiд cвiй особистий контроль цю крим/справу з широким громадським резонаном та розголосом щодо тяжкостi скоЄнних кримiнальних  злочинiв  - проти держави Україна, також  ст.364, 365 КК України. Притягти до кримінальної вiдповiдальности винних осiб, здiйснити iншi передбаченi Законами та Конституцiї України дії : «…вживають заходів до поновлення порушених прав, захисту законних інтересів громадян, притягнення порушників до відповідальності.»- ст.29. Особистий КОНТРОЛЬ.

 Про прийняте Вами рiшення (відповідно до Ваших повноважень, наданих прав та покладених на Вас обов’язкiв народних обранцiв), та особливо з ціллю Вашого особистого контролю за дотриманням законодавства України про звернення громадян та вiдновлення правопорядку та законностi– прошу повiдомити своечасно та належним чином. 

           16.11.2013р.                                                                          I.I.Мальцев

у 8-х примiрниках (Президенту України, Генпрокурору України, КМУ, Комiтетам ВР, ЗМI, ТБ - TV, омбусмену Лутковськiй В.В., СБУ, комiтети ВР та народним депутатам)  на 11 аркушах.

З метою уникнення порушення статтi 19 Конституцiї України : Мiндоходiв України – звернення НЕ ПIДСЛIДНО; МВС України - НЕ ПIДСЛIДНО; порушникам Законiв України – Харкiвськiй областнiй прокуратурi – прокурору  областi Тюрiну  Г.Е. – ПЕРЕВИЩЕННЯ ТА ЗЛОВЖИВАННЯ ВЛАДОЮ ТА СЛУЖБОВИМ ПОВНОВАЖЕННЯМ - НЕ ПIДСЛIДНО.  

Вирiшення питання лише Генеральним прокурором України - Пшонка В.П., особисто.

По органiзованному злочинному угрупуванню у складi Мiндоходiв України – СДПI ОВП у м.Харковi МГУ Мiндоходiв (начальник Феденко Галина Михайлiвна) пакети документiв та iнших пiдтверджуючих доказiв щодо скоЄних кримiнальних злочинiв за якi передбачено кримiнальну вiдповiдальнiсть згiдно з ст.172 «Грубе порушення законодавства про працю», ст.175 «Невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат», ст.212-3 «Порушення права на iнформацiю», ст.361 «Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку», ст384 «Завідомо неправдиве показання», ст.358 «Пiдробка пiдпису», ст.364 «Зловживання владою або службовим становищем», ст.365 «Перевищення влади або службових повноважень»;  по Харкiвським судам (суддям) : ст.375 «Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови» при одночасному кримiнальному злочину т.я. зловживання владою та службовим становищем, перевищення влади або службових повноважень - ст. 364, 365 КК України.

   ВСЕ   ЦЕ   ТА  IНШЕ   Р О З Т А Ш О В А Н О у соцiальнiй мережi iнтернету на наступних  сайтах  Мальцев Iван   48 рок  м.Харкiв

сайта «Одноклассники» по профилю (аккаунту) http://www.odnoklassniki.ru/profile/543703152242  

Мальцев Iван   48 рок  м.Харкiв  НВШ  МВД  РФ

Сайта   Facebooc   по профилю (аккаунту) http://www.facebook.com/profile.php?id=100004570453776

Мальцев Iван   48 рок  м.Харкiв Сайта  VK  по профилю (аккаунту) http://vk.com/id192134120  

Сайт Общественной Справедливости  «Книга жалоб Украины» id    614  608   606    604    601  573    572    571   570   569    568     558    557    555    554     553     552    530    529    519   518   510   496    495    494    Обращения – с ноября 2011 года; на сайте «Книга жалоб Украины» -  с октября 2012г.

          Також iншi сторiнки та сайти правозахистникiв та користувачiв соцiальних мереж

У зв’язу з сповiщенням у всiх своїх зверненнях до Генерального прокурора України Пшонка В.П., КМ України, ВР України, комiтет ВР України по боротьбi з органiзованою злочиннiстю та корупцiЄю, голову ДПС України Клименко О.В., народних депутатiв – т.я. Яценюка А.П., iншi державнi органи, правозахистникiв, та Президента України - Януковича В.Ф.; щодо розмiщення з жовтня 2012 року на своїх сторiнках  та аккаунтах документiв щодо скоЄних кримiнальних злочинiв за якi передбачено кримiнальну вiдповiдальнiсть, та вiдписок з метою приховування всiх цих злочинiв, з злiсним використанням ВЛАДИ та свого СЛУЖБОВОГО СТАНОВИЩА.  – ПОВТОРНЕ ПРОНИКНЕННЯ та БЛОКУВАННЯ моїх сторiнок приведе до ПЕРЕДАЧI  ВСIХ ДОКУМЕНТIВ блогерам, ЗМI, правозахисним органiзацiям та iншим користувачам соц/мереж – ДЛЯ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ i ОЗНАЙОМЛЕННЯ. Саме цi простi та пересiчнi ГРОМАДЯНИ всiх держав (нацiй та свiту) вже надали свої коментарi та належну правову оцiнку О.З.У. в Українi.

Тепер справа за Вами – пане народний депутат Iгор Олександрович, Верховною Радою України, Комітетами Верховної Ради України та фракцiй народних депутатiв, народними депутатами – вибраними НАМИ – народом, громадянами України; щодо дотримання Законiв та Конституцiї України всiма державними установами та органiзацiями України, органами ПРОКУРАТУРИ України, органами  міліції, Мiндоходiв та iнших державних структур ; поновлення порушених прав громадян та ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦЕВ України, захисту законних інтересів громадян та держслужбовцiв, притягнення порушників (злочинцiв) Законiв та Конституцiї України до кримiнальної  відповідальності - вiдповiдальностi згiдно Законiв України та Конституцiї України.

З повагою,

Громадянин України та державний службовець

з 25 рiчним стажем державної служби                                                                  I.I. Мальцев

У зв’зку з розглядом 12.11.2013р. о 12-00  години  справи №2а-1593/11/2070 за адресою : 01029, г. Киев, ул. Московская, 8, корп. 5 у Вищому адмiнiстративному судi України ВАСУ     К/9991/84643/11        К/9991/83186/11, прошу Вас с прискоренням розгляду моЄї заяви – щодо направлення її копiї до винесення суддею ВАСУ завідомо неправосудного рішення – з  скоЄнням кримiнального злочину - ст.375 КК України, за рахунок протизаконного та протиправного надання інформації ДЕРЖАВНИМИ СЛУЖБОВЦЯМ СДПI ВПП у м.Харковi

ст.212-3 КК «…несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності» - З ЗЛОВЖИВАННЯМ ВЛАДОЮ або СЛУЖБОВИМ СТАНОВИЩЕМ; та з ПЕРЕВИЩЕНЯМ ВЛАДИ або СЛУЖБОВИХ ПОВНОВАЖЕНЬ – вiдповiдальнiсть передбачена ст.364, 365  Кримiнального  Кодексу  України

Також з зловживанням до цього часу постiйно замовчуЄться термiн, дата та час розгляду ВАСУ за справою № 2-а-7692/12/2070 «Щодо поновлення на посадi головного державного податкового ревiзора – iнспектора Мальцева I.I., ОПЛАТИ ВИМУШЕНОГО ПРОГУЛУ, ПОВЕРНЕННЯ ВСIХ ПОНЕСЕНИХ СУДОВИХ ВИТРАТ – у зв’язку з НЕЗАКОННIСТЮ ЗВIЛЬНЕННЯ – доказано у СУДАХ України (також пленумами судiв України).

На засiдання судiв – у т.ч. 12.11.2013р., та наступного засiдання за справою № 2-а-7692/12/2070 «Щодо поновлення на посадi головного державного податкового ревiзора – iнспектора Мальцева I.I., ОПЛАТИ ВИМУШЕНОГО ПРОГУЛУ, ПОВЕРНЕННЯ ВСIХ ПОНЕСЕНИХ СУДОВИХ ВИТРАТ» – у зв’язку з НЕЗАКОННIСТЮ ЗВIЛЬНЕННЯ, визнано всiма судами України,- запрошенi ЗМI, правозахистники та громадськi органiзацiї, громадяни України, народнi обранцi – депутати, телебачення та iншi.

Цього разу НТН «Агенти впливу», якi не запустили у ефiр по телебаченню вiдзнятий за 3 (три) днi матерiал у груднi 2012 року : за адресою м.Харкiв, вул.Целiноградська, 42, к.31 – 16.12.12р. (дома); у СДПI по вул.К.Маркса, 30 -17.12.12р.; у Харкiвськiй обласнiй прокуратурi по вул.Б.Хмельницького, 4 - 17.12.12р.; у судовому засiданнi Харкiвського адмiнiстративного апеляцiйного суду по вул.Володарського, 46 (1 корпус) пiд протокол засiдання суду - 18.12.12р., поки що НЕ ЗАПРОШУЮТЬСЯ, але ПОВIДОМЛЕНI як усi - ЗМI, телебачення, правозахистники та громадськi органiзацiї, громадяни України, народнi обранцi – депутати, та iншi, –ЗАПРОШУЮТЬСЯ!  




1. Он был больше чем человек
2. Господарська основа харчування 2
3. темах а также потерь связанных с выделением теплоты и излучения электромагнитной энергии в электрических к
4. Особенности загрязнения, заражения и обеззараживания помещений и территорий на сельскохозяйственных объектах
5. Реферат- Место и роль Правительства РФ в системе органов государственной власти России, обеспечивающих оборону государств
6. страх паника ужас отчаяние могут достигать такой степени интенсивности что оказывают на человека дезорг
7. Рекламные агентства
8.  Движение поездов при телефонных средствах связи на однопутном и двухпутном перегоне
9. Show институтов развития Russin Strtup Tour которое пройдет в 26 городах России 20 января 2014 года в городе Тольятти С
10. химические основы взаимодействия низкоэнергетического лазерного излучения с биообъектом 12
11. АЛЛЕРГОЛОГИЯ МОДУЛІ ЕМТИХАН БИЛЕТТЕРІ
12. Менеджмент и маркетинг в банковской деятельности
13. Вступ [3] Шляхи надходження чужорідних речовин в продукти харчування [4] Забруднювачі харчових
14. 1 Аспекты изучения логики в психологии и научнометодической литературе 13
15. GmDN1DT с форматными записями переменных исходных данных для программы Gmfil1
16. ЕВГЕНИЙ ЯСИН Российский президент неожиданно озаботился свободой инвестиций
17. Реферат- Робота вихователя-методиста
18. Падуя
19. Центр развития ребенка ~ детский сад 1 Белоглинского района Непосредственно о
20. Лабораторная работа 3 16а ИССЛЕДОВАНИЕ ПОЛЯРИЗАЦИИ ЛАЗЕРНОГО ИЗЛУЧЕНИЯ