Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Лабораторна робота 6

Работа добавлена на сайт samzan.net:

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 31.5.2024

Лабораторна робота 6.

IPv6.

Теоретичні відомості.

IPv6 (англ. Internet Protocol version 6) - нова версія протоколу IP, покликана вирішити проблеми, з якими зіткнулася попередня версія (IPv4) при її використанні в Інтернеті, за рахунок використання довжини адреси 128 біт замість 32. В даний час протокол IPv6 вже використовується в декількох тисячах мереж по всьому світу (більше 3800 мереж на січень 2011), але поки що не отримав такого широкого розповсюдження в Інтернеті, як IPv4.

Як формується:

Існує три стандартні форми для подання ipv6 адрес у вигляді текстових рядків:

1.Основна форма має вигляд х: х: х: х: х: х: х: х, де 'х' шістнадцяткові 16-бітові числа.

Приклади:

fedc:ba98:7654:3210:FEDC:BA98:7654:3210       1080:0:0:0:8:800:200С:417А

Зауважте, що непотрібно писати початкові нулі в кожному з конкретних полів, але в кожному полі повинна бути, принаймні, одна цифра (за винятком випадку, описаного в пункті 2.).

2.Через методи запису деяких типів IPv6 адрес, вони часто містять довгі послідовності нульових біт. Для того щоб зробити запис адрес, що містять нульові біти, більш зручним, є спеціальний синтаксис для видалення зайвих нулів. Використання зап0ису ":: " вказує на наявність груп з 16 нульових біт. Комбінація "::" може з'являтися тільки під час запису адреси. Послідовність "::" може також використовуватися для видалення із запису початкових або завершальних нулів в адресі. Наприклад:

1080:0:0:0:8:800:200с:417а уникаст-адреса

ff01:0:0:0:0:0:0:43 мультикаст адреса

0:0:0:0:0:0:0:1            адреса зворотнього зв’язку

0:0:0:0:0:0:0:0       неспецифікована адреса

може бути подано у вигляді:

1080::8:800:200с:417а     уникаст-адреса

ffl0l ::43                             мультикаст адреса

::1                    адреса зворотнього зв’язку

::                    неспецифікована адреса

3.Альтернативною формою запису, яка більш зручна при роботі з ipv4 і IPv6, є x: x: x: x: x: x: dddd де 'х' шістнадцяткові 16-бітові коди адреси, a'd 'десяткові 8-бітові, що становлять молодшу частину адреси (стандартне IPv4 подання). Наприклад:

0:0:0:0:0:0:13.1.68.3 0:0:0:0:0:FFFF:129.144.52.38 або у зжатому вигляді:

::13.1.68.3

::FFFF:129.144.52.38

Модель адресації

IPv6 адреси всіх типів асоціюються з інтерфейсами, а не вузлами. Так як кожен інтерфейс належить тільки одному вузлу, унікастна адреса інтерфейсу може ідентифікувати вузол.

В IPv6 унікастна адреса співвідноситься тільки з одним інтерфейсом. Одному інтерфейсу можуть відповідати багато IPv6 адрес різного типу (унікастні, енікастні і мультікстні). Існує два винятки з цього правила:

Одиночна адреса може приписуватися кільком фізичним інтерфейсам, якщо додаток розглядає ці кілька інтерфейсів як єдине ціле при поданні його на рівні Інтернет.

Маршрутизатори можуть мати ненумеровані інтерфейси (наприклад, інтерфейсу не присвоюється ніякого IPv6 адреси) для з'єднань точка-точка, щоб виключити необхідність вручну конфігурувати і оголошувати (advertise) ці адреси. Адреси не потрібні для з'єднань точка-точка маршрутизаторів, якщо ці інтерфейси не використовуються в якості точки відправлення або призначення при посилці IPv6 дейтограмм. Маршрутизація тут здійснюється за схемою близькою до використовуваної протоколом CIDR в IPv4.

IPv6 відповідає моделі IPv4, де субмережа асоціюється з каналом. Одному каналу можуть відповідати кілька субмереж.

Розрядність:

IPv4 - це 32-розрядний протокол. Це означає, що максимальна кількість інтернет-адрес становить 4,3 млрд (2 в 32-му ступені). У свою чергу, 128-розрядний IPv6 дозволить оперувати у багато-багато разів більшою кількістю IP-адрес. «Можна з трильйона людей кожному дати по трильйону адрес», - образно описує новинку Рід Бекстром (керівник ICANN).

Функції безпеки:

1. Ідентифікація та захист приватних обмінів

В IPv6 введена специфікація ідентифікації мережевих об'єктів чи суб'єктів, для забезпечення цілісності даних і при бажанні захисту приватної інформації.

2. Можливість позначки потоків даних

Введена можливість позначати пакети, що належать певним транспортним потокам, для яких відправник запросив певну процедуру обробки, наприклад, нестандартний тип TOS (вид послуг) або обробка даних в реальному масштабі часу.

3. Забезпечення безпеки в протоколі IPv6 здійснюється з використанням протоколу IPSec, підтримка якого є обов'язковою для даної версії протоколу. На відміну від SSL і TLS, протокол IPSec дозволить шифрувати будь-які дані (в тому числі UDP) без будь-якої підтримки з боку прикладного ПЗ.

Підтримка в операційних системах:

Підтримка IPv6 у Microsoft Windows

  •   У 1998 Microsoft Research випустила першу версію IPv6, яка могла бути встановлена на Windows 95 або Windows 98 в цілях забезпечення обмеженої підтримки IPv6.
  •  У березні 2000 (коли вибухнув біржовий ринок) Microsoft випустила те, що сьогодні називається IPv6 Technology Preview для Windows 2000. Мета - надати користувачам інструмент, що дозволяє записувати додатки до IPv6. Дана технологія все ще доступна в Центрі закачувань Microsoft, однак вона не призначена для використання в реальному мережному середовищі і може бути використана тільки в тестовому оточенні. Отже, якщо ви  досі використовуєте Windows 2000 Professional, то можете встановити цей інструмент для одержання обмеженою підтримки IPv6, що включає постійну автоконфігурації адрес (автоматичний розподіл посилань і локальних адрес для кожного мережного інтерфейсу в момент запуску) і автоматичний розподіл локальних або глобальних адрес при отриманні запрошень IPv6 (вимагає маршрутизатора з активованим IPv6).
  •  Коли Windows ХР була випущена в жовтні 2001, вона містила набір підтримки IPv6, проте це була лише пробна версія. З випуском Service Pack 1 для Windows ХР у вересні 2002, сюди був включений пакет додаткової підтримки IPv6, повністю схвалений Microsoft. Налаштування у Windows ХР Операційна система Windows ХР підтримує IPv6 в експериментальному варіанті (детально про це можна прочитати в «Довідці та підтримці» Windows). Все управління йде через командний рядок (cmd).

Отже, команди:

ipv6 /? – отримання довідки (help). 

ipv6 install - встановлює підтримку IPv6, так як за замовчуванням вона не включена. При виконанні даної команди на всіх інтерфейсах автоматично з'являються link-local ІРv6-адреси (можна переглянути за допомогою команд ipconfig і ipv6 if - див. нижче). Після виконання рекомендується перезавантажити систему, щоб уникнути проблем.

Примітка: Протокол IPv6 встановлюється як мережний протокол, але не завжди з'являється в списку компонентів у властивостях локальних зв'язків у папці "Мережа і віддалений доступ до мережі".

ipv6 uninstall - зворотня команда. При виконанні анулюються всі наявні на вузлі IPv6 налаштування (адреси, маршрути тощо), так що досить часто саме з цією метою і використовують дану команду. Після виконання, як і у випадку з ipv6 install, бажано перезавантаження.

ipconfig - перегляд мережних налаштувань (налаштувань інтерфейсів)

ipv6 if - перегляд IРv6-мережних налаштувань (ІРv6-налаштувань інтерфейсів)

ipv6 [-p][-v] if [IfIndex] -Ця команда відображає інтерфейс інформації.

Параметри:

-p   Зберігає налаштування в реєстрі.

-v  Відображення додаткової інформації про інтерфейс.

IfIndex  Вказує індекс інтерфейсу, для якого потрібно відображення інформації. Якщо індекс не введено, відображається  інформація про всі інтерфейси.

ipv6 adu <індекс / назва інтерфейсу> / <ірv6-адреса> - додавання ІРv6-адреси. Індекс або назву інтерфейсу (назва зазначається в лапках) для підключення по локальній мережі можна дізнатися за допомогою вищезгаданих команд (ipv6 if або ipconfig).

ipv6 rt - перегляд IРv6-таблиці маршрутизації

ipv6 rtu <префікс мережі> <індекс / назва інтерфейсу> / <ірv6-адреса маршрутизатора> - додавання маршруту. Після виконання цієї команди пакети, спрямовані в мережу із зазначеним префіксом, будуть переправлятися через вказаний інтерфейс на маршрутизатор з вказаною адресою (ірv6-адресою). Якщо префікс рівний «:: / 0», то це означає маршрут за замовчуванням, тобто будь-які пакети, відправлені в мережу, чий префікс не збігається з префіксом мережі відправника, будуть через вказаний інтерфейс перенаправлені на маршрутизатор за замовчуванням. 

  1.  Windows ХР SP2 і Windows Server 2003 SP1 (або R2) забезпечать Вам непогану підтримку даного протоколу і видадуть гарний набір інструментів і технологій управління. Проте, процес роботи буде не дуже успішним, тому як дані версії Windows використовують архітектуру dual-stack (тобто, дві IP один коло одного). Це досить громіздко і незручно для використання IPv6.
  2.  У Vista. IPv4 і IPv6 вже встановлені і активовані за умовчанням, так як обидва є компонентами єдиної мережі. Тобто, в Vista, IPv6 доведено до досконалості. Крім усього іншого, Vista також надасть набір установок IPv6 і GUI (Windows ХР зажадає їх конфігурування через командний рядок) і забезпечить вдосконалену підтримку Безпеки IP в IPv6 (дана підтримка надзвичайно сильно обмежена в Windows ХР).
  3.  IPv6 в Server 2008. Щоб поліпшити підтримку IPv6 і підвищити безпеку його використання в Windows, розробники Microsoft внесли ряд ключових змін і в саму операційну систему. Серед них дві зміни найбільш очевидні - це підтримка Dynamic Host Configuration Protocol for IPv6 (DHCPv6) і удосконалення підтримки адресного простору IPv6 в DNS, зокрема реєстрація і відображення адрес IPv6.
  4.  Використання IPv6 для організації VPN, або віддалений доступ. З виходом Windows 7 і Server 2008 R2 у Microsoft з'явилася технологія Direct Access, що забезпечує більш ефективний і безпечний доступ до обчислювальних ресурсів. Direct Access працює в поєднанні з Teredo, IPv6 IPsec і новою технологією IP-HTTPS, що дозволяє створювати тунелі HTTPS для проходження пакетів IPv6 у випадках, коли Teredo не може бути використаний або його робота заблокована.

Маршрутизація: Маршрутизація протоколу IPv6 Маршрутизація протоколу IPv6

Маршрутизація - це процес передачі пакетів між з’єднаними сегментами мережі. Для мереж на базі протоколу IPv6 маршрутизація представляє собою частину IPv6, яка забезпечує можливості пересилання пакетів між вузлами, розташованими в різних сегментах великої мережі на базі протоколу IPv6.

IPv6 слугує засобом сортування і доставки даних для протоколу вищого рівня. Кожен вхідний або вихідний пакет називається пакетом IPv6. Пакет IPv6 містить адресу джерела (відправляючого вузла) і адресу призначення (приймаючого вузла). На відміну від адрес рівня зв'язку, адреси IPv6 в заголовку IPv6 при переміщенні пакету через мережу IPv6 зазвичай залишаються незмінними.

Маршрутизація є основною функцією IPv6. Обмін пакетами IPv6 і їх обробка на кожному вузлі виконуються протоколом IPv6, який працює на міжмережному рівні. Над рівнем IPv6 транспортні служби вузла-джерела передають дані рівню IPv6 у вигляді TCP-сегментів або UDP-повідомлень. Рівень IPv6 створює пакети IPv6 з відомостями о адресах джерела і призначення, які використовуються для маршрутизації даних в мережі. Потім рівень IPv6 передає пакети рівню зв'язку, де пакети IPv6 перетворюються на кадри для передачі по фізичним носіям мережі. На вузлі призначення ці дії виконуються в зворотному порядку.

Служби рівня IPv6 на кожному вузлі аналізують адресу призначення кожного пакету, шукають цю адресу в локальній таблиці маршрутизації і вибирають дію щодо її подальшого перенаправлення. Маршрутизатори IPv6 підключаються до двох або кількох сегментах мережі IPv6, між якими потрібно забезпечити перенаправлення пакетів.

Маршрутизатори IPv6

Сегменти мережі IPv6, також називаються зв'язками чи під мережами. Вони з'єднуються за допомогою маршрутизаторів IPv6 - пристроїв, що передають пакети IPv6 з одного сегмента мережі в іншій. Цей процес, який називається маршрутизацією IPv6, показаний на наступному рисунку:

Маршрутизатори IPv6 надають основні засоби об'єднання кількох фізично розділених сегментів мережі IPv6. Всі маршрутизатори IPv6 мають наступні характеристики.

  •  Маршрутизатори IPv6 є вузлами з декількома мережними інтерфейсами. Вузол з декількома мережними інтерфейсами - це вузол мережі, який використовує два або більше мережних інтерфейсів для підключення до фізично роздільним сегментів мережі.
  •  Маршрутизатори IPv6 забезпечують перенаправлення пакетів для інших вузлів IPv6. Маршрутізатори IPv6 відрізняються від інших вузлів, що використовують кілька мережевих інтерфейсів. Маршрутизатор IPv6 повинен вміти перенаправляти між мережами дані, передані по протоколу IPv6 іншими вузлами IPv6.

Для впровадження маршрутизаторів IPv6 можна використовувати різні апаратні і програмні продукти, у тому числі комп'ютери під керуванням операційної системи сімейства Windows Server 2003 з протоколом IPv6. Часто застосовуються спеціалізовані апаратні пристрої, що використовують спеціальне програмне забезпечення. Незалежно від типу задіяних маршрутизаторів IPv6, маршрутизація IPv6 заснована на використанні таблиць маршрутизації для зв'язку між сегментами мережі.

Таблиці маршрутизації

Вузли IPv6 використовують таблицю маршрутизації, що містить відомості про інші мережі IPv6 і про вузли IPv6. Сегменти мережі визначаються за допомогою префікса мережі IPv6 і довжини префікса. Крім того, таблиці маршрутизації надають кожному локальному вузлу важливі відомості про те, як зв'язатися з віддаленими мережами та вузлами. Для будь-якого комп'ютера в мережі IPv6 можна створити і підтримувати таблицю маршрутизації, що містить відомості про всі інші комп'ютери та мережі, з якими він підтримує зв'язок. Зазвичай такий підхід не використовується, а замість нього застосовується маршрутизатор за замовчуванням (основний маршрутизатор). Перед відправкою пакета IPv6 комп'ютер вставляє в заголовок IPv6 адреси його джерела і призначення (для одержувача). Потім комп'ютер аналізує адресу призначення IPv6, шукає його в локальній таблиці маршрутизації IPv6 і на основі результатів цього пошуку виконує відповідну дію. На цьому етапі виконується одна з трьох можливих дій:

  1.  передає пакет рівню протоколів локального вузла, розташованому над рівнем IPv6;
  2.  пересилає пакет через один з підключених мережних інтерфейсів;
  3.  відкидає пакет.

Протокол IPv6 переглядає таблицю маршрутизації в пошуках маршруту, найбільш близького до адреси призначення IPv6. За ступенем точності маршрути розташовуються в наступному порядку (від найбільш точного до найменш точного):

  1.  маршрут, що співпадає з адресою призначення IPv6 (маршрут до вузла з 128-бітним префіксом);
    1.  маршрут, що співпадає з призначенням з найбільшою довжиною префікса;
    2.  маршрут за замовчуванням (префікс мережі ::/0).

Якщо співпадаючий маршрут не знайдений, адресу призначення визначається в межах локального зв'язку.

Таблиця маршрутизації протоколу IPv6

Кожен комп'ютер, що використовує протокол IPv6, визначає порядок пересилання пакетів по вмісту таблиці маршрутизації IPv6. Щоб переглянути таблицю маршрутизації IPv6 на комп'ютері, що працює під управлінням однієї з операційних систем сімейства Windows Server 2003 або Windows ХР, введіть у командному рядку netsh interface ipv6 show routes.

Записи в таблиці маршрутизації IPv6 складаються з наступних елементів:

  1.  префікс адреси;
  2.  інтерфейс, через який відправляються пакети, відповідні префіксу адреси;
  3.  адреса для пересилки або наступного переходу;
  4.  значення переваги, що використовується для вибору між кількома маршрутами з однаковим префіксом;
  5.  час життя маршруту;
  6.  вказівку на те, чи є маршрут публікованим (чи включається до повідомлення оголошення маршрутизатора);
  7.  вказівка на порядок старіння маршруту;
  8.  тип маршруту.

Таблиця маршрутизації IPv6 створюється автоматично, на підставі поточної конфігурації протоколу IPv6 даного комп'ютера. При пересиланні пакетів IPv6 комп'ютер виконує в таблиці маршрутизації пошук запису, найбільш точно відповідного адресі призначення IPv6. Маршрут для префікса локального зв'язку (FE80::/64) не відображається.

Маршрут за замовчуванням (маршрут з префіксом ::/0) зазвичай використовується для пересилки пакетів IPv6 на маршрутизатор за замовчуванням в локальному зв'язку. Оскільки маршрутизатор, відповідний маршрутизатору за замовчуванням, містить відомості про префікси мережі інших підмереж IPv6 у великій об'єднаній мережі IPv6, він пересилає пакет на інші маршрутизатори до тих пір, поки пакет не буде доставлений за призначенням.

Робота із IPv6 на windows сервері:

IPv6 комманда

Що робить команда

IPv6 dp6enum

Перераховує включені інтерфейси

IPv6 dp6rf

Оновлює зазначений інтерфейс

IPv6 dp6dns

Списки адрес DNS-сервера

IPv6 dp6pd

Списки префіксів для інтерфейсу

IPv6 dp6domain

Списки доменних імен

IPv6 if

Дисплей інформації

IPv6 ifc

Інтерфейс керування атрибутами

IPv6 ifd

Видалити інтерфейс

IPv6 adu

Додавання або видалення адреси

IPv6 gp

Показати значення глобальних параметрів для протоколу IPv6

IPv6 gpu

Встановити значення поля Hop Limit

IPv6 ppt

Показати префікс таблиці політики

IPv6 ppd

Видалити префікс політики

IPv6 ppu

Оновити префікс таблиці політики

IPv6 renew

Оновити конфігурацію IPv6 для всіх інтерфейсів

IPv6 spt

Показати вміст таблиці префіксів вузла

IPv6 spu

Додати, видалити або оновити префікс в таблиці префіксів вузлу

IPv6 gpu UseTemporaryAddresses

Встановити тимчасові адреси

IPv6 gpu MaxTempDADAttempts

Встановити кількість разів перевірки на унікальність тимчасової адреси

IPv6 gpu MaxTempLifetime

Встановити дійсні і привілейовані часи життя тимчасової адреси

IPv6 gpu TempRegenerateTime

Встановити термін, протягом якого створюються нові тимчасові адреси

IPv6 gpu MaxTempRandomTime

Встановити максимальний тимчасовий випадковий час

IPv6 gpu TempRandomTime

Встановити мінімальний тимчасовий випадковий час

IPv6 nc

Відобразити вміст кешу сусіда

IPv6 ncf

Видалити запис кешу сусіда

IPv6 rc

Відобразити вміст кешу маршрутів

IPv6 rcf

Видалити запис кешу маршруту

IPv6 gpu NeighborCacheLimit

Встановити максимальну кількість записів в кеші сусіда

IPv6 gpu RouteCacheLimit

Встановити максимальну кількість записів в кеші маршрутів

IPv6 rt

Показати поточний вміст таблиці маршрутизації

IPv6 rtu

Додати або видалити маршрут в таблиці маршрутизації

IPv6 rlu

Оновити адресу маршрутизатора посилання

Робота з IPv6 в Windows XP:

ipv6 /? – отримання довідки (help). 

ipv6 install - команда встановлює протокол IPv6, як мережний протокол для підключення локальної мережі. IPv6 з'являється в списку компонентів у властивостях підключення по локальній мережі в мережних підключенях. Просто наберіть ipv6, в командному рядку, щоб визначити, чи IPv6 встановлений.

ipv6 uninstall - Усуває протокол IPv6, як мережний протокол для підключення локальної мережі.

ipv6 [-v], if [IfIndex] - команда відображає інформацію про інтерфейси. Якщо індекс інтерфейсу  не вказаний – відображається інформація про всі інтерфейси. Відображає адресу канального рівня інтерфейсу і список адрес IPv6, інтерфейсу.

Параметри:

-p   Зберігає налаштування в реєстрі.

-v  Відображення додаткової інформації про інтерфейс.

IfIndex  Вказує індекс інтерфейсу, для якого потрібно відображення інформації. Якщо індекс не введено, відображається  інформація про всі інтерфейси.

ipv6 [-p] ifc IfIndex {[forwards] | [-forwards]} {[advertises] | [-advertises]} [mtu #Bytes] [site SiteIdentifier] [preference P] {AdvCurHopLimit hops} {AdvReachableTime milliseconds} - Це команда керування атрибутами інтерфейсу.

Питання безпеки

На відміну від IPv4, в IPv6 не використовується NAT функціональність для підключення до зовнішньої мережі.

Щоб уникнути викриття внутрішніх пристроїв, необхідно налаштувати IP Firewall на шлюз.

ipv6 [-p] ifd IfIndex -Ця команда видаляє інтерфейс.

Параметри:

-p  Зберігає налаштування в реєстрі.

IfIndex  Вказує індекс інтерфейсу що потрібно видалити.

Зауваження

Не всі інтерфейси можуть бути видалені.

ipv6 [-p] adu IfIndex/Address [life ValidLifetime[/PrefLifetime]] [anycast] [unicast]-Ця команда додає або видаляє адресу.

ipv6 nc [IfIndex [Address]] - Ця команда відображає вміст кешу сусіда.

ipv6 ncf [IfIndex [Address]] - Ця команда видаляє вказані записи кеша сусіда.

ipv6 [-p] rc [IfIndex [Address]] - Ця команда відображає вміст кешу  маршрутів.

ipv6 rcf [IfIndex [Address]] - Ця команда видаляє вказані записи кеша маршрута.


ipv6 [-p] [-v] rt - Ця команда відображає поточний вміст таблиці маршрутизації.


ipv6 [-p] rtu Prefix IfIndex[/Address] [life Valid[/Preferred]] [preference P] [publish] [age] [spl SitePrefixLength]-  Ця команда додає або видаляє маршрут в таблиці маршрутизації.

ipv6 [-p] gp  - Ця команда виводить значення глобальних параметрів для протоколу IPv6.

Параметри:

ipv6 [-p] gpu DefaultCurHopLimit Hops - Ця команда встановлює значення поля Hop Limit.

Параметри:

ipv6 [-p] ppt - Ця команда виводить префікс таблиці політики.

ipv6 [-p] ppd prefix - Ця команда видаляє префікс політики.

ipv6 renew [IfIndex] - Ця команда оновлює конфігурацію IPv6 для всіх інтерфейсів.

Утиліта netsh (працездатна починаючи з Windows XP SP1)

Всі внесені утилітою netsh зміни зберігаються при перезавантаженні системи.

Додавання IPv6-адреси (аналогічно команді ІРv6 adu):

netsh

interface ІРv6

add address <індекс / назва інтерфейсу> <ipv6-адрес>

Перегляд IPv6-таблиці маршрутизації:

netsh

interface ipv6

show routes

Додавання маршруту:

netsh

interface ipv6

add route prefix = <префікс мережі> interface = <індекс / назва інтерфейсу> nexthop = <ІРv6-адрес маршрутізатора> publish = yes

«Nexthop» - у перекладі означає наступний крок, тобто адреса наступного вузла при відправленні пакета. Аналогічна команді ІРv6 rtu.

Завдання:

Теоретичне – вивчити теоретичні відомості відносно ІРv6 (чим відрізняється від ІРv4, розрядність ІРv6-адрес, форми представлення ІРv6-адрес, команди для ІРv6).

Практичне:

1. Вивести help.

2. Проинсталлировать ІРv6.

3. Показати таблицю маршрутизації (двома різними способами).

4. Додати 2 адреси в таблицю маршрутизації (одну з допомогою ІРv6, другу з допомогою утиліти netsh), перевірити результат.

5. Додати 2 маршрути (один за допомогою ІРv6, другий за допомогою утиліти netsh), перевірити результат.

6. Вивести мережеві настройки.

7. Вивести ІРv6 мережеві настройки.

8. Видалити один з адрес, перевірити результат.

9. Видалити один з маршрутів, перевірити результат.

10. Описати роботу довільної команди, яка працює з ІРv6.

11. Видалити ІРv6.




1. реферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата медичних наук спеціальність 14
2. РЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата політичних наук4
3. Миссия учителя Учителем трудно стать им может быть надо родиться или всю жизнь идти к этому
4. Правовой статус Президента Российской Федерации
5. Исторические и правовые основания признания Южной Осетии и Абхазии
6. на тему- 2013Содержание [1] Введение [2] Глава I
7. Арбитражный суд Российской Федерации
8. KZNREN Ассоциация картингистов Казани АСКАР Вет
9. АКамю о смысле жизни
10. Тема 1 Основные экономические понятияМикроэкономика и макроэкономика как части экономической теории
11. Введение Массовое питание играет важную роль в жизни общества
12. 2 Прочитайте текст та виконайте завдання
13. Контрольная работа- Ответственность за налоговые правонарушения.html
14. по теме Статистика оплаты труда и издержек на рабочую силу
15. Work Trvel Germny Программа Work nd Trvel Germnyldquo; дает уникальную возможность профессионального усовершенствования
16. Модуль IV Проаналізуйте суть змін у стані освіти які відбулися на українських землях з середини ХIV до сер
17. МИТСО проф
18. Промысловые птицы Крыма
19. Призрак оперы Гастон ЛеруПризрак оперы squirrel@thedex
20. Тема 13 32. ВЫБОР ЭФФЕКТИВНОГО СТИЛЯ РУКОВОДСТВА Вопросы Факторы и элементы эффективного стиля руковод