Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Про внесення змін до Закону України

Работа добавлена на сайт samzan.net:


16 січня Верховна Рада з порушенням регламенту та без обговорення ухвалила цілу низку репресивних законопроектів, більшість з яких направлені на обмеження прав і свобод громадян України та узаконюють диктатуру.

Одним з найбільш резонансних законопроектів є №3879 «Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян», який був зареєстрований лише два дні перед голосуванням.

У випадку, якщо цей закон вступить в силу, то його положення торкнуться кожного громадянина України, кожну організацію і установу:

  •  Мобільний зв'язок. Відтепер при купівлі SIM-карти громадяни будуть зобов'язані пред'являти паспорти. Тож міліція тепер зможе стежити за кожним.
  •  Блокування інтернету і стеження. Нацкомісія з регулювання у сфері зв'язку та інформатизації отримала право зобов'язати інтернет-провайдерів обмежувати доступ своїм абонентам до сайтів всесвітньої мережі, через які здійснюється розповсюдження інформації, що суперечить законодавству, або через які здійснюється діяльність інформагентств без державної реєстрації.
  •  Мітинги і протести Рух у автоколонах з більш ніж 5 авто без узгодження з МВС караються штрафом від 40 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням права керування транспортними засобами на 1-2 роки з вилученням транспортного засобу.Штраф у розмірі від 150 до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт строком до 15 діб накладається за участь у зборах, мітингах, вуличних ходах в масці, шоломі, шарфі або шапці, що ускладнює ідентифікацію особи.Така ж форма покарання передбачена для мітингувальників, якщо у них знайдуть зброю, піротехнічні засоби, сльозогінний газ. Така ж форма покарання передбачена за участь у мітингах у форменому одязі або одязі, схожому на форму військовослужбовців.
  •  Захоплення будівель Блокування будівель або споруд, що забезпечують діяльність органів державної влади та об'єднань громадян, з опором представникам влади із застосуванням зброї або інших предметів можуть покарати позбавленням волі строком від 5 до 10 років (раніше - до 8 років).
  •  Інформація про чиновників. За незаконний збір, зберігання чи поширення конфіденційної інформації про суддю, його близьких родичів або членів сім'ї, а також образу чи чинення тиску на суддю тепер можна отримати штраф від 300 до 500 неоподатковуваних мінімумів або два роки в'язниці.
  •  Наклеп Згідно з законом, Кримінальний кодекс України був доповнений статтею 151 "Наклеп". В якості покарання передбачено "штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року". Окремим пунктом виділено "наклеп у творі, що публічно демонструється, в засобах масової інформації або в мережі Інтернет, а так само вчинений особою, раніше судимою за наклеп".
  •  Громадські організації та релігійні організації. Заборона діяльності організацій і навіть церкви під приводом “екстремізму”, обов’язок тисяч громадських організацій зареєструватися як “іноземні агенти”.

Це далеко не повний перелік змін, які відчує кожен. Жити в такій країні стане неможливо і небезпечно. Це війна, яку оголосила нам влада.  І для того щоб сили темряви перемогли всім порядним людям варто лише НІЧОГО НЕ РОБИТИ.

Закликаємо:

  •  Всіх громадян України користуватись Конституцією України, яка гарантує свободу на мирні зібрання і має пряму дію.
  •  Всіх представників громадянських організацій, медіа, громадських ініціатив для яких права та свободи є цінністю, виступити проти законів, що утверджують авторитарний режим в Україні.
  •  Кожного відповідального громадянина не бути пасивним глядачем, а долучатися до акцій протесту.

Разом переможемо!

Слава Україні!




1. темах Windows 95 и Windows NT
2. Построение линии пересечения 2-х конусов и цилиндра
3. Тема- ТРАВМЫ ЧЕРЕПА И ПОЗВОНОЧНИКА ИХ ЛЕЧЕНИЕ НА ЭТАПАХ МЕДИЦИНСКОЙ ЭВАКУАЦИИ
4. Тема дипломного проекту и спеціальної частини Посада прізвище ім~я по батькові керівника практ
5. Лекція 9. Позов у господарському процесі 1
6. А действует на другой В без ответной реакции.
7. правовое значение объекта преступления; ] виды объектов преступления общий родовой видовой непосредств
8. Геологоразведочный колледж г
9. Информационные технологии в профессиональной деятельности- сформировать знания о возможностях инфо
10. Сущность цели задачи и принципы маркетинга
11. скормлю тебя бешеной корове Ну где же вы гости дорогие я как раз в праздничном новогоднем настроении прох
12. Метод правового регулирования трудовых отношений
13. Лекция 1 Законы радиоактивности Радиоактивность Альфа ~ распад Бета ~ распад Гаммаизлучение ядер
14.  Употребление орудия у человекообразных обезьян Орудия играющие такую большую роль в игре оказывают тол
15.  Відродження У кінці XVIII ст
16. рефератов Базовые понятия и определения задач принятия решений Классификация задач принятия решени
17. koob.ru Януш Корчак ПРАВО РЕБЕНКА НА УВАЖЕНИЕ Пренебрежение недоверие С ранних лет мы растем
18. Определения (Теория государства и право)
19. Медицинский университет Астана Кафедра акушерства и гинекологии ОЦЕНОЧНЫЙ ЛИСТ Станция ОСКЭ 2
20. тема сил под действием которой тело находится в равновесии Система сил под действием которой тело соверш