Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

вода. Рак краб символ руху назад у минуле консерватизму й збереження.html

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2016-01-17

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 21.5.2024

Знаки Зодіаку

Характеристика знаку Рак

Жіночий знак, стихія - вода. Рак (краб) - символ руху назад (у минуле), консерватизму й збереження. Традиції предків, сім'ю, дім і власність уособлює собою сузір'я Рака.

Особливості характеру

Раком управляє непостійний Місяць, який змінює 4 фази протягом одного циклу. Це чутливі, психічно сприйнятливі, емоційні люди, які дуже легко піддаються настрою. У них романтична натура і жива уява, вони схильні до скарг на життя і вираженню невдоволення. Почуття сильно впливають на прийняття ними рішень. Вони проникливі, у них гарна пам'ять і інтуїція.

Народжені під сузір'ям Рака - щирі, добродушні і сердечні люди, дещо сором'язливі, проте говіркі. Можна відзначити гордість, упертість, стримані манери, ощадливість чи скупість.

До своєї мети Раки рухаються повільно, але впевнено, передбачаючи всі можливі перешкоди, а в найнесподіваніший момент захоплюють здобич і вже не випускають її зі своїх рук. Вони досить рішучі, можуть похвалитися відмінною діловою хваткою.

Вони знають мови, цікавляться астрологією і люблять далекі подорожі, особливо морські.

Місяць залишає відбиток на всіх представниках цього знаку Зодіаку, тому чоловіки наділені багатьма жіночими рисами характеру, а жінки відчувають себе в своїй стихії. Ці люди прив'язані до сімейного життя, дому і власності, оточують себе безліччю рідних, але воліють мати мало дітей або взагалі їх не мати. Вони люблять жити біля води, у природному середовищі і схильні до зміни роду діяльності.

Раки досить підозрілі, тому рідко показують справжнє обличчя перед малознайомими людьми (навіть в любовних відносинах і на роботі), якщо не впевнені у своїх силах. Раки повинні відчувати симпатію оточення, щоб відкритися. Вони не люблять скандалів, різкого тону, критики, навіть якщо вона цілком заслужена, також їм до вподоби, щоб їх квапили. Вони дуже уважні і співчутливі до рідних і близьких людей, відчувають їх зміни в настрої, завжди готові прийти їм на допомогу.

Зовнішність

Невисокий зріст, міцна статура. Раки схильні до повноти, максимально це проявляється з віком. Обриси їхньої фігури м'які, розпливчасті. Обличчя кругле, повне, бліде. Їхній ніс тупий, м'яко окреслений. Волосся може бути і тонке, і густе, але м'яке, гладке та слухняне, а колір або світлий, або чорний. У Рака примітні очі - вони завжди чітко виражені, можуть бути двох видів. 1 вид - трохи опуклі, округлі. Смужка білка чітко виділяється між райдужкою та нижньою повікою, що робить погляд дуже лагідним і смутним. Колір очей у цьому випадку може бути блакитний, сірий або зелений. 2 вид - розріз очей вузький, а колір насичений (може бути й карий), погляд трохи зашорений, наче зсередини або всередину себе. Особливість жінок-Раків у тому, що в них дуже добре розвинені груди, на них може бути родимка.

Представники Раків: Сильвестр Сталлоне, Децл, Моніка Левінськи, Жанна Агузарова, Джина Лоллобріджита, Кортні Лав, Том Хенкс, Харрісон Форд, Ізабель Аджані, Леонід Агутін, Майкл Тайсон, Памелла Андерсон, Том Круз, Принцеса Діана.

Професія

Часто Раки не хочуть дорослішати, досить довго чекають, щоб Всесвіт вирішив і показав, чим краще зайнятися. Багато представників цього знаку Зодіаку йдуть по батьківським стопам, займаючись сімейним бізнесом, а деякі, навпаки, в знак протесту обирають професію, яка може бути зовсім не пов'язаною з сімейною справою. У роботі вони слухняні, рішучі, прагнуть спростити собі та іншим виконання професійних обов'язків.

Раки можуть добре проявити себе в роботі, пов'язаній з тваринами, дітьми, одягом, їжею і будь-якими рідинами. Вони можуть розводити собак, коней, працювати в дитячому саду, цирку, зоопарку. З Раків виходять гарні дитячі психологи, психіатри, педагоги, няні, акушери, садівники, лісівники, годинникарі, навігатори, історики, юристи, психологи, моряки, рибалки, археологи, вони здатні управляти ресторанним бізнесом, займатися торгівлею.

Ракам підійде творча діяльність, адже Рак - творчий знак. Фінансове благополуччя Ракові буде забезпечене, якщо йому подобатиметься його робота, якщо він зможе експериментувати, підходити до поставлених завдань творчо. Навіть якщо Рак візьметься за роботу, прибуткову для інших, але він її не любитиме, таке заняття забере багато часу та принесе мало прибутку.

Частина тіла

Серце, груди, молочні залози, плевра, діафрагма, стравохід.

Захворювання

Раки дуже чутливі і емоційні. Будь-яка особиста проблема може легко переростати у серйозну хворобу. Представники цього знаку Зодіаку схильні до частих простудних захворюванням, ринітів і ангін. Жінкам-Ракам необхідно бути уважним до молочних залоз, так як вони схильні до маститу, мастопатії і раку молочної залози.

Раки досить тривожні і нервозні, тому схильні до гастритів і виразкової хвороби. Крім того, простежується схильність до набряклості, тому їм необхідно знати міру в прийнятті рідин, слід зменшити вживання їжі, в якій багато цукру, крохмалю та жиру. Також у них бувають проблеми з вивідною системою, що може стати причиною алергічних реакцій, в тому числі і на лікарські препарати, тому їм краще звертатися за допомогою до народної медицини.

Душевний стан Раків прямо пов'язаний з фізичним здоров'ям, тому їм слід менше переживати через дрібниці, перестати накручувати себе і не брати близько до серця проблеми. Для профілактики захворювань Ракам потрібна тиха обстановка, тепла ванна і повноцінний сон.

Коротко

Чуттєвий, романтичний, обережний, ощадливий, невдоволений, домашній.

Сприятливі дні

Сприятливі дні: понеділок, четвер.

Несприятливі дні: вівторок, субота.

Сумісний з Тельцем, Дівою, Скорпіоном, Козерогом, Рибами

Сумісність із зіркою можна дізнатись за посиланням

Зороастрійський гороскоп

Символіка знака.

Слон - це символ сили, вірності, терпіння, мудрості, подружньої вірності, довголіття, процвітання, щастя, символ царської влади в Індії, Китаї і Африці. Білий слон - це взагалі солярна істота, і в буддизмі посвячений Будді. Слон був величною їздовою твариною і возив не лише індійських правителів, але й індуїстського бога грози і дощу Індру. Тож недивно, що весь наш світ тримається на слонах.

Це рік віддяки, накопичення майна, рік міцних шлюбів. Одружуватися треба саме в цей рік. Взагалі в ньому багато міцності, стійкості, серйозності. Цей рік не терпить несерйозних стосунків, і тих, хто підриває основи. Рік будівництва, освоєння нових просторів.

Така людина, якщо в неї є харизма, має бути здоровою, сильною, такою тушкою, із зовнішністю «шафи». Це важковаговик, атлет з великими вухами. У Слона рідке волосся, проте втрачати зв'язок з космосом Слон не повинен. Слон урівноважений, його важко вивести з рівноваги. Йому властиво в усе вникати, хоч і повільно. Він млявий за вдачею, проте твердий і наполегливий. Він від свого не поступиться, та й до нього не підступишся, тому що в ньому є гігантська внутрішня сила, яка може несподівано розвернутися і вдарити тебе. А ще Слон надзвичайно пристрасний. Ця пристрасть також виявляється несподівано і непередбачено. Слон дуже волелюбний, усе вивчає сам. Він може бути слухняним, та йому потрібні докази, що він чинить правильно і доцільно. Незважаючи на громіздку зовнішність, Слон, як правило, дуже помисливий і не довіряє сам собі, тому багато що в житті, навіть найкращі можливості, упускає лише через те, що не довіряє собі.

Незважаючи на свою велику силу, Слон може бути дріб'язково підозріливим, і це його аж ніяк не прикрашає. У нього бувають нічні страхи, він боїться, щоб до нього не підступилися з-за спини, і тому багато що упускає і не має друзів. Схильний перебільшувати небезпеку, хоч міг би чудово з усім впоратися.

В цей рік  багато людей об'єднуються в одне стадо. Ділові підприємства. Слони дуже люблять співпрацювати. Вони одержимі великими планами. Проте часто псують свої задуми через власну недовірливість і надмірні сумніви. Всередині їх мучать сумніви і вони не такі зібрані, як здається на перший погляд. Їм якраз властивий безлад.

У рік Слона люди часто тішать себе марними надіями і їх можна брати голіруч. Внаслідок самозасліплення багато хто втрачає ініціативу. В рік Слона в жодному разі не можна бути самовпевненим, бо можна «проколотися» на дрібничці. Незважаючи на величезну силу, Слона можна легко обманути і звабити.

Китайський гороскоп

Характеристика тварини Дракон

 

Особливості характеру

Ви маєте природну харизму й на вечірці навряд чи загубитеся серед гостей. Ви приємний компаньйон, вас захоплюють нові перспективи. Ви дуже енергійні, впевнені в собі і знаєте, як справити враження. Багато тих, хто народився в рік Дракона, люблять показати себе, сповнені енергії й ентузіазму; вони горді, однак ця гордість іноді витлумачується як зарозумілість.

Ви справді впевнені в собі і вам подобається перебувати в центрі уваги, але водночас у вас чуйне серце. Якщо в друга виникають проблеми або він постає перед вибором, ви завжди приходите на допомогу. І коли інші можуть відступити, ви виходите вперед і допомагаєте вирішити проблему із притаманним вам авторитетом і почуттям власної гідності. Ви не розмірковуючи втручаєтеся в більшість ситуацій, а якщо розчаровуєтеся в людях, то тільки тому, що вони не такі стійкі та такі чуйні, як ви. Ви висуваєте високі вимоги до себе і дивуєтеся, коли інші не відповідають вашому рівню; у своєму прагненні виконати завдання ви не зважаєте на людські слабості.

Китайці кажуть, що небо та земля гармонійно представлені в житті тих, хто народився в рік Дракона, тому вас незмінно супроводжуватиме успіх. Ви рішучі та чесні, здібні й щасливі. Фортуна прихильна до вас, та й ви самі здатні оцінити ситуацію і в потрібну мить виступити з привабливими або творчими пропозиціями.

Ви можете бути запальними і впертими, іноді надто відвертими, однак у ваших критичних зауваженнях зазвичай присутня хороша порада. Ви дієте з добрими намірами й упевнені в позитивному результаті, однак часто події розвиваються не так, як ви розраховували.

Кохання

У вас цікава зовнішність, тож зовсім недивно, що ви користуєтеся успіхом у представників протилежної статі. Ви вмієте справляти враження, тому партнер швидко опиняється під впливом ваших чарів. Ви легко захоплюєтеся і зупинитися вам важко - для народжених у рік Дракона доволі характерні численні любовні романи.

Самі того не бажаючи, ви завойовуєте партнерів, а потім кидаєте їх заради нового захоплення: просто ви розчаровуєтеся, виявляючи їхні недоліки. Вам не до вподоби надмірна емоційна залежність або невизначеність, тому ви вирушаєте на пошуки нової романтичної пригоди.

Кохання для вас - щось на зразок гри, тому ви рідко сумуєте за минулим і про щось шкодуєте. Однак цього не скажеш про ваших колишніх партнерів, які можуть ще довго продовжувати кохати вас після закінчення роману. Вам потрібен хтось, хто дає вам простір для самовираження, хто грає активну роль і не лякається вашої велелюбності.

Кар'єра

Вам подобаються відповідальні посади, ваш зовнішній вигляд вселяє повагу підлеглим. Ви знаєте, як завоювати авторитет, для вас природно керувати та віддавати накази; на щастя, більшість людей визнає ваш авторитет. Для вас важлива наявність нових цікавих завдань і свобода дій; коли ви відчуєте, що опинилися в залежності від кар'єри або від волі інших людей, ви цілком імовірно, зберете свої речі та підете.

Ви здібний і розумний працівник, у вас усталені погляди на планування та втілення проектів. Якщо виникають сумніви, ви питаєте поради або вичікуєте, поки не будете точно впевнені, що праві. У вас є всі якості лідера, зазвичай ви чесні в справах, але ваша енергія може бути надмірною, вам слід мати на увазі, що не всі мають вашу енергію, навіть якщо їх і надихають ваші ідеї.

Ви можете зробити кар'єру в юриспруденції, релігії або мистецтві. Ви також можете також бути вправним управляючим, підприємцем, лікарем або актором.

Колір

Жовтий. Дракон пов'язаний із жовтим кольором, це був імперський колір Китаю - колір, закріплений за імператором. Жовтий колір асоціюється з прогресом, славою й успіхом. Він також пов'язаний з елементом «земля», оскільки родючі ґрунти в багатьох районах Китаю мають жовтий відтінок.

Інь та ян

Інь і ян - дві великі космічні сили, які впливають на все життя й урівноважують його. Інь - це холод, вогкість і спокій, тоді як ян - це спека, вага та динамічність. Дракон асоціюється з елементом «земля», у якому інь і ян урівноважені, така комбінація пов'язана з мисленням і піклуванням.

Сторона світу

Схід - південний схід. Кожен із дванадцяти знаків відповідає напрямку стрілки компаса. Дракон пов'язаний із напрямком на схід - південний схід, що, у свою чергу, асоціюється з ранніми годинами дня, коли сонце починає сходити. Цей напрямок також пов'язаний із закінченням весни, коли сила ян зростає.

Характеристика стихії Земля

Людям Стихії Земля притаманно створювати класифікації явищ і людей. Вони стабільні, врівноважені, стійкі до труднощів. Це найповільніший із усіх представників Стихій, але все, за що він береться, послідовно доводить до якісного результату. Віддає перевагу довгостроковим проектам і схильний будувати далекосяжні плани. Йому не притаманно витати в хмарах, замість цього воліє займатися практичною діяльністю. Недовірливий, слабко переконуваний, контролює ввічливість розмов. Ним складно маніпулювати. Цінує затишок, і задля свого комфорту може піти на багато поступків. Цілеспрямованість, практичність і наполегливість - основні якості людей Стихії Земля. Проблеми воліють вирішувати конкретними способами з акцентом на деталі, нюанси, дрібниці. У разі нерозумінням можуть стати впертими та жорстокими. Здатні до суттєвих змін, але повільних і поступових. Різкі зміни тривожать їх і змушують витрачати значну частину енергії на боротьбу зі своїми сумнівами. Більше ніж іншим, їм властиво брати тривалу перерву на прийняття рішень. Схильні до тривожності з найрізноманітніших приводів, замислені. Люблять слідувати певним вченням. Є природними провідниками звукового сприйняття, музика має для них велике значення.

У коханні високо цінують тілесний контакт, чуттєві й обережні, терплячі й ніжні.

Гороскоп за 60-літнім циклом

За 60-літнім циклом Ви народилися у рік Жень Чан.

Дракон під дощем. Ви працьовитий і розумний працівник, та ці якості можуть піддатися випробуванням уже на початку вашого життя. Вам вистачає сміливості зустрічатися з труднощами, і ви рідко сумуєте. А якщо відчуєте, що труднощі просто посипалися на вас, то не засмучуйтесь, оскільки ви маєте необхідні ресурси, щоб здолати всі перешкоди на своєму шляху.

Кельтський (квітковий) гороскоп

Латаття

У цій квітці, як і в людини, зібрані майже всі стихії - і вода, й земля, й повітря. Це породжує вельми різнобічну натуру, яка в будь-якому місці і в будь-який час почувається у своїй тарілці. І невеликі перешкоди, що виникають на життєвій дорозі, така людина легко переборює.

Нумерологія

Розшифрування числа народження

Стовідсотковий матеріаліст. Девіз цього числа: «Того, про що я не знаю, не існує». Нічого не сприймає на віру, вимагає доказів. Позитивним визнає лише реальний, відчутний, практичний результат. Сутність цього числа становлять: рішучість, безстрашність, відповідальність, компетентність. Воля та характер у досягненні поставленої мети. Високий рівень вимогливості не лише до себе, а й до інших. Область застосування - адміністрування, комерція, управління.

Рекомендації

Перешкоди дають Вісімці життєву енергію та збільшують її працездатність. У них люди цього числа черпають додаткові сили й стимули. Але деталі та метушня - «гирі на ногах», що заважають швидкому просуванню до успіху. Такі риси Вісімки, як нещадність і надмірна категоричність, не викликають симпатії в інших чисел.

Не піддавайтеся емоціям - це не ваша стихія. Дійте, керуючись здоровим глуздом, навіть якщо йдеться про любовні справи. У глибині душі ви завжди знаєте, як зробити, щоб виправити ситуацію. Не бійтеся суперечити думці навколишніх - найчастіше вони просто не можуть прорахувати ситуацію так далеко, як ви.

Колір - рожевий. Можливі більш радикальні варіанти, наприклад, цикламен. Цей колір не принесе Вісімкам особливої користі, якщо використовувати його в одязі й аксесуарах, зате ідеально підійде для робочої зони або оформлення домашнього інтер'єру.

Число ГУА і характер

Число 3

Елемент: Дерево

Триграма: Чжень

Це емоційна натура, часто ідеаліст. Людина кмітлива, хоча найчастіше поверхнева: одержуючи загальне, здебільшого зовнішнє уявлення про предмет, не сягає всіх глибин його розуміння. Але має завжди багато продуктивних ідей, нових рішень, здатна вирішувати складні проблеми. Вона завжди готова одержувати нові знання, опановувати нові професії. Честолюбство часто підштовхує її і вона може досягти успіху в молодому віці. Її імпульсивність часто складає враження величезного потенціалу енергії. Однак ця енергія багато в чому нею ж і розпорошується. Ці люди не приховують своїх емоцій, коли зриваються їхні плани. Хоча вони великодушні і добрі. Цінують сім'ю, але, по суті, завжди залишаються незалежними. Такій людині не треба забувати приділяти родині більше тепла й уваги. Любов до незалежності також виявляється в тому, що зазвичай вона воліє відкривати свій бізнес, а не працювати в чужому. У колективі для неї ідеальне місце «генератора ідей». Людині важливе її коріння, родовід і дружба. Таким людям нелегко відкладати гроші, оскільки вони надто люблять «добре проводити час» і щедрі. Людина з гуа 3 більшість проблем, пов'язаних із впливом поганого фен-шуй, може непохитно переносити, хоча це коштує їй відчутних енергетичних втрат. Для неї буде доволі корисно зважати на рекомендації вчення фен-шуй для підтримки стабільно хорошого самопочуття й удачі.

Гороскоп Друїдів

Дуб.

Люди Дуба вирізняються широтою поглядів. Їхніми найважливішими позитивними рисами є оптимізм і вміння казати правду, не задумуючись про наслідки. Проте необережність може бути їхнім слабким місцем. У таких представників кельтського гороскопа присутній елемент самопожертви.

Люди, менш схильні ризикувати своїми грішми. Як правило, люблять бути на видноті і є невтомними шукачами слави. Їхні позитивні риси -  щедрість духу, інстинктивне почуття самозбереження і творчі нахили.

Реінкарнація

Реінкарнація, або перевтілення - це дана нам Богом можливість народжуватися заново. Увесь Всесвіт і людина як його частинка розвивається й живе за певними Законами. Вони називаються Божественними або Космічними Законами. Ці Закони говорять, що все суще в Космосі - мінерали, рослини, тварини, людина, - проходять певні Цикли еволюції. В астрології ці Цикли зазвичай називають Епохами...

Попереднє життя

Точно так само, як положення зірок і планет у день вашого народження допомагає розкрити ваше майбутнє, так те саме положення світил ретроспективно може окреслити головні риси попереднього існування.

Спрощена карта, складена Говардом Картером із використанням знань жерців Стародавнього Єгипту, відкриває деякі життєві нитки, змішуючи минуле, сьогодення та майбутнє... Читаючи ті інтерпретації, які стосуються вас, ви відчуєте, як нитки вашого попереднього втілення вплетені в сьогоднішнє ваше життя.

Усі душі, перебуваючи у своїй тимчасовій оболонці - тілі, повинні виконати своє земне завдання, спрямоване на гармонізацію існування світу. Що більше матеріальне тіло сприяє устремлінням душі, то довше воно зберігається та сповнюється радістю, здоров'ям, красою та щастям.

Багато з людей у стані згадати своє минуле життя в останньому втіленні. Такі спогади могли б вельми полегшити справжнє життя душі, допомогти їй у виконанні її завдання на Землі. Але в більшості випадків людям не дана пам'ять про це минуле. І астрологія, і нумерологія можуть допомогти в цьому.

Завдання втілення

За нинішніх часів складних випробувань і надій, які для більшості залишаються нездійсненними, достеменно зрозуміло, що ми повинні скористатися правом, даним нам від народження, і завдяки цьому оновити себе, своє життя й наш світ у міру розвитку нових сил. Кармічний гороскоп повинен допомогти вам подивитися на ваш внутрішній вогонь, повернутися до нього й повірити в існування тих великих сил Всесвіту, які готові сприяти нам.

Настав час прислухатися до власної внутрішньої сили та зрозуміти, яка ж вона, відкрити отриманий при народженні й визначений долею потенціал, який зашифрований у нашому гороскопі. Кармічна астрологія - дуже давня область астрології, апелює до більш глибоких, більш духовних вимірів людини. У цьому гороскопі найважливішу роль грають Місячні вузли (при переході Місяця з південної широти в північну точка її перетинання з екліптикою утворює Північний вузол, а північної в південну - Південний вузол). Вони вказують шлях, який слід обрати душі. В аюрведичній та індуської зірковій астрології заведено інтерпретувати гороскопи, складені на дату народження, здебільшого за Місячними вузлами: Раху (Північний вузол) і Кету (Південний вузол).

Класична західна астрологія називає Північний вузол головою дракона, а Південний - хвостом дракона, що ідеально відображає символіку закладеної в них сили. Загалом можна сказати, що Північний вузол відображає устремління людини, іншими словами, її майбутнє та долю в цьому житті, а Південний вузол - минуле людини, те, що душа винесла зі свого попереднього втілення.

Камені Рака:

Місячний камінь

Його шовковистий блиск заворожує і притягує до себе. Місячний камінь (селеніт) заспокоює й розслаблює, він робить власника невразливим і захищеним, дає можливість спостерігати за світом збоку. Але краще це робити на самоті. На Сході із селеніту прикрас не роблять, його вважають «духовним каменем», тому що його божественні промені й тонкі вібрації налаштовують на Вищі сили, очищають, заспокоюють думки. Камінь корисний людям, які досягли високого духовного рівня, для медитацій. Як талісман він підсилює місячні якості власника - емоційність, доброту, мрійність, м'якість, любов до дому. Селеніт пом'якшує непохитних і самовпевнених. Особливо сильний він під час молодика, наливаючись крижаним світлом.

Це камінь ясновидців і магів, які працюють зі снами. Звичайних людей камінь рятує від безсоння й дозволяє їм запам'ятовувати сни. У людини при контакті з каменем виникає потреба навести лад у власному домі, позбутися непотрібних речей, зайнятися своїм здоров'ям.

 Зелені камені

Смарагд

Смарагд - це густо-зелений прозорий різновид берилу, який зустрічається рідко й дуже високо цінується. Смарагд - головний і найдорожчий із усіх берилів. У давнину його вважали каменем Ізіди й пов'язували смарагд із підсвідомістю, здатністю перетворювати сни на яву, проникати в потаємні думки. Тому камінь використовували провидці. Смарагд сприяє руйнуванню непотрібних зв'язків і встановленню істинних контактів між людьми. Смарагд завжди був каменем пізнання істини, каменем чесності, що викриває будь-яку неправду. Його брали на судові процеси. Брехливим і злим людям смарагд приносить нещастя. Смарагд допомагає тільки чистій, духовно досконалій людині. Він зміцнює пам'ять і стримує пагубні пристрасті. Давні лікарі стверджували, що власник смарагду не бачить жахливих снів, камінь рятує від злих духів і зміцнює серце. Крім того, смарагд сприяє жінкам, тому за порадою жерців вагітні жінки носили смарагдові амулети, які потім клали в колиску немовляти.

Смарагд пов'язаний із вищою релігією та Вищим Духом. Він гарний для людей інтуїції, що розкривають таємні процеси, для медіумів, спіритів, тому що може сприяти контакту з царством мертвих. У людини, яка займається таємною практикою, має бути смарагд. Це камінь магів і священиків. Смарагд дуже душевний камінь, він вселяє власникові добрі почуття, навіває ідеї благоустрою світу, він до всіх ставиться тепло, особливо до дітей. В епоху Відродження закохані скріплювали союз смарагдовими перснями. Цей мінерал може служити талісманом для людей інтелектуальної праці. На фізичному плані пов'язаний із нервовою системою.

Смарагд не можна дарувати з приводу, тобто в день ювілею, народження тощо. Він служить даром за послугу, любов або видужання. Смарагд - дивовижний і улюблений камінь за всіх часів. Назва його пішла від латинського «есмеральд», «смарагд» ще у прадавні часи. Смарагд належить до категорії каменів, які передаються у спадок. Це камінь установлення кармічних зв'язків, він зберігає інформацію, пов'язану із власником, і передає її наступному власникові. Водночас смарагд активно бореться з брехливістю, безпринципністю, розбещеністю. Здатний саморозколотися, не зумівши подолати погані схильності свого власника.

 Червоні камені

Рубін

Це корунд червоного кольору, який обумовлений переважно домішкою іонів хрому. Інтенсивність і відтінки кольору рубіна можуть варіюватися. Забарвлення рубіна часто має нерівномірний, зональний характер. Кристали рубіна - шестикутники. Рубін одержав свою назву за кольором від латинського ruber - червоний. Санскритська назва рубіна «ратна-радж» - цар самоцвітів і «ратна-найяка» - вождь самоцвітів. Із езотеричного погляду, рубін виділений як недосяжний камінь, тому що він хранитель чистоти, споконвічного Неба, хранитель того, що нами втрачене. Рубін - це камінь влади, блиску, марнославства, творчої віддачі. Це камінь тих, хто досяг певного положення, тих, хто пов'язаний із кармою інших людей. Його головна властивість - породжувати потяг до великого. Рубін також і магічний камінь, він дає владу над нижнім астралом, над нижніми стихійними духами. Але він годиться тільки магові, який пройшов уже кілька рівнів посвячення. Окультному учневі носіння рубіна протипоказане. Усім іншим людям рубін треба вдягати лише у виняткових випадках.

Рубін змушує повертатися назад, у споконвічний стан. Рубін дає можливість спробувати ще раз. Він недарма кривавого кольору, він даний людині, щоб та могла покаятися, виправити свої помилки. Він не годиться для людей, які не бачать за собою гріхів і націлені в майбутнє. Рубін - один із каменів молодості. Він підходить людям безстрашним і впевненим у собі, їм він допомагає використовувати нереалізовані шанси. Своєму власникові камінь надає силу лева, безстрашність орла й мудрість змії. Камінь сприяє палкому коханню. У старовину рубіну приписували чудодійні властивості: здатність зупиняти кров, пожвавлювати пам'ять, надавати сміливості. Вважалося, що рубін може оберігати власника від тяжких недугів, лікує хворий шлунок, підвищує тиск, поліпшує сон, повертає втрачені сили. Але рубін підсилює й негативні якості. Він акцентує егоїзм, підсилює природну жорстокість, часто його вплив стає фатальним, якщо його носить той, кому він не показаний. Рубін - камінь ревнивий, він не прощає неуважності. Перш ніж одягнути перстень із рубіном, потрібно лагідно провести пальцем по каменю, передати йому свою ніжність - тоді він цілий день оберігатиме від негативного впливу й попередить про небезпеку, змінивши свій колір. Дарувати рубін потрібно з любов'ю й радістю, без жалю, із задоволенням - це принесе удачу дарувальнику.

 Синьо-зелені камені    Блакитні камені

Амазоніт

Польовий шпат, названий за місцем знаходження у відкладаннях річки Амазонки. Надалі в цьому районі амазоніт не виявляли, але назва амазоніт за мінералом закріпилася. За деякими джерелами, камінь одержав свою назву на честь амазонок, жінок-войовниць, які любили цей камінь. Забарвлення амазоніту зелене, зеленувато-блакитне, блакитнувато-зелене. Амазоніт допомагає віднайти сили, коли вони скінчилися.

Камінь дуже гарний і міцний і створює обстановку непорушності та спокою, зміцнює родину, цементує сімейні стосунки. Це камінь людей, які будують житлові будинки, він пов'язаний зі створенням міцного фундаменту. У магії він необхідний для створення магічного вівтаря, під який завжди клали шматок амазоніту. Амазоніт заспокоює нервову систему, лікує вегето-судинну дистонію. Приносить радість і душевний підйом. Гармонізує діяльність усіх енергетичних центрів.




1. Актинидия коломикта красота и польза
2. Общая врачебная практика внутренние болезни код дисциплины OVP 43051 специальности 051301 ~ Общая медицина.html
3. тема воспитания в Японии- что ведет эту страну к успеху
4. это вид множественности преступлений имеющий место там где лицом совершено два или более преступлений пр
5. по теме исследования15 2
6. Введение Накопители на гибких дисках относятся к устройствам долговременного хранения информации
7. ТЕМА 3 КОМАНДНІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗМІНИ Поняття групи та переформування її в команду Рабочая группа э
8. Обеспечение высококвалифицированной специализированной консультативной и стационарной медицинск
9. Организационная культура в менеджменте
10. Архитектура видеопамяти
11. Делая ставку на волю случая можно прогореть дотла
12. Тема- Світлолікування
13. тема інститутів поза межами державних та комерційних яка забезпечує самоорганізацію та розвиток населення;
14. реферату- Негативна людська діяльністьРозділ- Екологія Негативна людська діяльність Ми живемо на самому
15. Исторические уроки проведения землеустройства в России XVII века
16. вариантов не является верным Как в киевской Руси называлась младшая дружина
17. м классе. Ведёт его учительница Зарубина Татьяна Викторовна которая пришла к нам в школу сразу после оконч
18. Элементы теории множеств ТР Графы АКР Переключательные функции МК
19. то посчитает что интеллект это святое а для когото это не больше чем обычное слово из 9 букв.
20. The City of London and its role as a financial centre