Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

і Даний бренд пробуджує цікавість туриста до історичної спадщини міста місцевого колориту

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2015-07-10

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 21.5.2024

з/п

Адміністративна одиниця

Бренд, слоган

Опис бренду

Чернівецька область

1

Чернівці

Представлений бренд туристино привабливого міста Чернівці розроблявся групою німецьких маркетологів. Даний бренд застосовується як пропаганда міста на туристичному поприщі. Даний бренд пробуджує цікавість туриста до історичної спадщини міста, місцевого колориту. Хочеться зрозуміти і впевнитися в його унікальності. Бренд повідомляє про надзвичайне поєднання архітектури міста та минулого, його толерантної атмосфери.

Характер даного бренду романтичний, наголошує на мрійливості даного міста. Бренд повідомляє про культурні особливості, традиції, унікальні ритуали.

Дніпропетровська область

2

Дніпропетровська обл.

3

Дніпропетровськ

В серці зображені вежі-близнюки і Мерефо-Херсонський міст – архітектурні символи міста.

Стрілка,напрямлена вгору – символ успіху .

4

Кривий Ріг

Зображено ріг як символ благополуччя та достатку.

Фраза «Довжиною в життя» нагадує про унікальні дороги міста, що є найдовшим в Європі.

5

Петриківка

Шрифт слова "Петриківка" український, рукописний, правильний.

Цибулька (квітка) - головна складова логотипу, основний елемент петриківського розпису, і один з перших квіткових елементів, що почав застосовуватися в Петриківці.

АР Крим

6

АР Крим

22 листопада 2011 року, кримські депутати офіційно затвердили новий туристичний логотип республіки, який переміг у конкурсі.

Логотип був розроблений київським рекламним агентством «iBrandDesignConsulting», яке так трактує його значення: три гірські пасма Криму, раковина, Сонце, пісок, море, узбережжя, змішання культур, давня історія, унікальний рослинний світ... загалом «унікальні» якості, які є тільки у Криму.

7

Судак

Камінь, який за формою нагадує жабу, видно на горі Бакаташ, яка розташована на в'їзді в Судак (назва "Бакаташ" з кримськотатарської перекладається як "жаба скеля").

8

Саки

Синя стилізована хвиля-ласкаве південне море.

Рожеве стилізоване серце-любов і гостинність городян, романтичний відпочинок.

Зелений стилізований лист-міські парки,освітлені південним сонцем, чисте повітря.

Коричнева стилізована крапля лікувальної грязі-бальнеологічний курорт.

9

Севастополь

Маяк - надійний орієнтир, джерело світла, стійкий центр тяжіння в рухомому море, всі кораблі до нього прагнуть як до символу безпеки і стабільності Надійний орієнтир, джерело світла.

10

Феодосія

Слоган логотипу-це  переклад  назви міста з грецької мови «Феодосія - Богом   дана».

Вежа - це символ старовини.  На тлі вежі я зобразив гроно винограду, яка символізує родючість. Внизу під вежею я помістив якір на тлі моря, що символізує, що Феодосія - це портове, морське місто. Вежа зображена на тлі висхідного сонця. Це показує те, що сонце починає сходити над Кримом з Феодосії.

Черкаська область

11

Черкаси

Черкаси отримали свій туристичний бренд у червні 2012 року. Автор роботи – черкащанин, графічний дизайнер Сергій Сагадєєв поєднав створеному символі зображення лісу, Дніпрової хвилі та привітної і приязної фігурки, що нагадує зображення Батьківщини-матері з Пагорба слави. Адже, на думку жителів та відвідувачів міста  головні туристичні переваги  – це найбільший в Україні сосновий бір, велетенське водосховище з 13-кілометровою смугою пляжів та  Пагорб Слави.

Полтавська область

12.

Миргород

Представницький символ міста Миру орієнтований на універсальне поєднання його історичного минулого, сьогодення та перспектив, як міста-курорту європейського рівня. У логотипі реалізована унікальність назви міста, яка втілює одвічне прагнення людей до миру – МИР город, місто Миру. Буквені зображення назви стилізовані під струмені джерела, які символізують унікальність та цілющі властивості всесвітньовідомої Миргородської мінеральної води. Золотаво-жовта стрічка та блакитний колір напису позначають місцезнаходження та приналежність міста до української держави. Слов’янські, кириличні написи логотипу та слогана, які символізують древність міста, підкріплені зображенням елемента тримача герба міста Миргорода - короною стилізованою під зображення тризубцевої вежі.

Слоган у всіх варіантах бренду відтворений у вигляді чаші, яка символізує і чашу, яку наші предки пили на підтвердження мирової угоди, і чашу мінеральної води, яку тепер відпочиваючі курорту п’ють на здоров’я. У варіантах зображень бренду середніх та великих розмірів слоган відтворено символами блакитного кольору на золотаво-жовтій стрічці, яка символізує золоту підкову на щастя, яку своєю течією утворює річка Хорол на території міста-курорту.

Київська область

13

Київ

Логотип складається з чотирьох символів-легенд і слогана. Крапля - це Дніпро, який знаменує легенду заснування міста, каштан - символ зеленого міста та центральної вулиці Хрещатик, купол – древні храми столиці, а сердце характеризує Київ як місто любові і гостинності.

14

Бориспіль

Бренд міста Борисполя – це зображення літака, що піднімається у небо. Злітною смугою для нього є напис «Бориспіль», що символізує початок життєвого росту, самореалізації, досягнення нових вершин. Це підтверджує і напис «почни тут», бо у місті є всі умови для старту і подальшого розвитку. Разом з тим, це батьківщина, де люблять, вірять, завжди підтримають і зрозуміють, чекають, а тому, «злетівши», ви неодмінно захочете сюди повернутися знову.

Літак є символом високих ідеалів та прагнень до вищих духовних цінностей, успіху, підйому до нових висот, можливості реалізувати свої задуми та мрії. Напис «Бориспіль» вказує місце старту, а «почни тут» − стимулює до дії.

Кольори теж мають своє значення.

Синій – це колір ясності, символ довіри, спілкування, вірності, чарівності та безкінечності. Він очищає думки, звільняє від тривог і страхів, дозволяє почути внутрішній голос та прийняти правильне рішення.

Жовтий – це колір сонця, символ тепла, радощів, життєвої сили, поваги та влади. Він формує позитивне й оптимістичне ставлення до життя.

Окрім того, ці кольори символізують аксіологічне мислення*, національну ідею єдності та світогляду, культуру українського народу.

Херсонська область

15.

Херсонська обл.

У Херсонщини на сьогоднішній день є лише бренд області.

Початок проекту: березень 2011р.

Ініціатор: Херсонське обласне відділення Спілки рекламістів України.
Дослідницька частина: виконана робочою групою у складі представників влади, бізнесу, ділових кіл, творчої інтелігенції, громадських організацій та інших зацікавлених осіб.

Розробка графічних атрибутів: брендингове агентство"ГРЕЙДС», Херсон.
Бюджет розробки: 0 грн.

Термін реалізації: перші результати були винесені на обговорення в травні 2011р.

Знак, використаний в якості центрального елемента візуальної ідентифікації області, символізує «Скіфське Сонце».

Головним сенсоутворювальним елементом знака є спіраль, яка з найдавніших часів символізує життєву силу.

Спіраль — це схематичний образ еволюції Всесвіту і життя взагалі. Вона пов’язана з символікою центру, початком початків, звідки починається розвиток, еволюція, рух життя. Як плавна нескінченна лінія спіраль також символізує розвиток, безперервність, доцентровий і відцентровий рух, ритм дихання і самого життя».

Львівська область

16

Львів

Логотип Львова (офіційно затверджений, як Знак для товарів та послуг для промоції міста Львова) — логотип Львова, найбільшого міста Західної України та адміністративного центру Львівської області.

Логотип складається з зображення стилізованих різнокольорових зображень дзвіниць центральних храмів міста та вежі міської ратуші (зліва — направо):

Дзвіниця Вірменського собору (зеленого кольору): символізує вірменську діаспору Львова, Вірменську апостольську церкву; в архітектурному плані — східний ренесанс (15-16 століття)

Вежа Корнякта — дзвіниця Успенської церкви (червоного кольору): символізує український Львів, православну церкву; в архітектурному плані — східний ренесанс (15-16 століття)

Вежа міської ратуші (помаранчевого кольору): символізує єдність міста, давні традиції та історію; в архітектурному плані — австрійський класицизм (19 століття)

Вежа Латинської катедри (синього кольору): символізує польський Львів, католицьку церкву; в архітектурному плані — європейське бароко (18 століття)

ДзвіницямонастиряБернардинів (фіолетовогокольору): символізуєспадковістьміськихтрадицій, польськийЛьвів, який став українським на прикладіБернардинськогомонастиря, який, будучи до війниримо-католицьким, відновив свою діяльність як греко-католицькацерква; в архітектурномуплані — італійсько-нідерландськийманьєризм (17 століття)

Ідеязображенняміських веж почерпнута з ПанорамиГогенберга — першоговідомогозображення Львова, домінантоюякого є обороннімури, вежі і бані. Різнокольоровівежісиволізують «багатуархітектурнуспадщину Львова, багатонаціональність культур та конфесій, котрігармонійнорозвивалися у містівід часу йогозаснування». Підзображенням веж міститьсянапис «Львіввідкритий для світу» (в англійськомуваріанті — «Lvivopentotheworld»), що є неофіційнимдевізомміста.

Автором логотипу є ЮрійКрукевич.

17

Трускавець

Один із варіантів схожий на фонтан, щосимволізуємінеральніджереламіста. В одночас ми хотілидобитисьсхожості з деревом як символом квітучості, озелененняміста та дерева життя.

Дизайнери — Степан Ласка, ІванГамаль

Донецька область

18

Донецьк

На розробку цього бренду було використано 2 кольорові гамми,це червоний і сірий колір. Зовнішній вид має багатогранне значення і повинен нагадувати першу букву міста (латинську D),серце,розжарений уголь,стилізовану карту міста,форму орігамі, трикутникової форми терикони,діамант і стилізована троянда

19.

Знак у формі квітки-едельвейса, всередині — герб Закарпаття, навколо 5 пелюсток-прапорів України, Словаччини, Угорщини, Польщі та Румунії. А квітка оточена зірочками, що символізує ЄС.

Туристичний знак представили в Ужгородському прес-клубі завідувач кафедри туризму УжНУ Федір Шандор та голова комісії з міжнародних зв’язків і туризму Ужгородської міської ради Павло Чучка.

20.

Волинська

Заклик доволі інтригуючий, зацікавлює, викликає доволі приємну емоцію, адже Луцьк можливо і не всім відомий своєю історією, але якщо ти відкриєш його для себе, то приємно здивуєшся.

Ключ , що несе у собі смислове значення

Ключ веде до вежі , наче відкриваючи нашій увазі вїзну вежу замку Любарта тай знання до історії Луцька загалом.

Хмельницька область

Архипенко Юлія

21.

Хмельницька область

м. Кам’янець-Подільський

«Кам'янець - місто скарбів»

дизайнер Тетяна Чорна.

Створення бренда передбачає наявність слогана. В нашому випадку це - «Кам'янець - місто скарбів» з активізуючою фразою «Знайди свій скарб у Кам'янці», використовуємо уривок із Євангелія: «Складайте свої скарби на небі ... там, де скарб твій, - там буде серце твоє».

За загальноприйнятими цінностями, скарбами вважаються люди, природа, архітектурні пам'ятки. А знайдені в Кам'янці скарби дали привід у подальшому формуванні бренда презентувати місто як

«Місто 7-ми епох» (окремо тлумачаться епохи міста, в тому числі часи Трипілля та УНР),

«Місто 7-ми культур» (відомо, що Кам'янець -споконвіку багатонаціональне місто),

«Місто 7-ми чудес», «Місто фестивалів» (за рік у Кам'янці проходить безліч фестивалів),

«Місто Терпсихори» (наші танцювальні колективи давно підкорили не лише Україну, а й світ),

«Місто, в якому мріють ангели», «Місто Магдебурзьких традицій».

Чернігівська область

Герелович Наталія

22.

Чернігівська область

Місто Чернігів

Логотип Чернігова має вигляд клубка, на якому між нитками чітко виражена місцева символіка – храм, меч, річка, монах-привид. «Цей клубок виступає як переплетіння історичних, народних, військових мотивів, як нашарування історичних епох, легенд і переказів різних часів», – вказують фахівці. Разом з тим клубок, на їх думку, якнайкраще підходить до слогану міста «Чернігів – місто легенд» і відображає його туристичну привабливість і унікальну історико-культурну спадщину. Крім того, запропонований логотип обласного центру Чернігівщини може бути представлений в тривимірному просторі, а отже легко втілюватися в різній сувенірній продукції . Власне, перші її зразки (чашки, ручки, футболки з символікою Чернігова) теж були представлені під час конференції.

   Харків

«Цей логотип асоціюється і з першою літерою назви нашого міста, і з перехрестям різних шляхів, на якому стоїть Харків, в той же час він схожий на людину, яка радісно піднімає руки. Обтічність ліній логотипу говорить про привітності і неконфліктний харків’ян. Бренд буде використовуватися для презентації міста на туристичних виставках », – заявив директор Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міськради Олексій Понікаровський

                ***

В основу логотипу Харкова був закладений образ фонтану «Дзеркальний струмінь». Він вважається однією з головних визначних пам’яток міста. Також логотип символізує відкритість харків’ян.




1. Российская академия правосудия г
2. Реферат- Контроль результатов деятельности как главный элемент управления персоналом
3. Distnce humn flights pper The modern ge of vition begn with the first untethered humn lighterthnir flight on November 21 1783 in hot ir blloon designed by the Montgolfier brothers
4. на тему- Административное принуждение
5. На тему - Поглощение компаний Выполнила - Нгуен Кам Ван Группа - БМП 1101 Основные при
6. Магдебурзьке право
7. Какие средства защиты используются работником npи работе с электрвибратором а спецодежда защитная ка
8. Дно океана
9. методического пособия кафедрой международного права и процесса протокол 10 от 29
10. 1598 годов Константин Асмолов По сравнению с военной историей Китая или Японии военная история средневе
11. Музыкальный коллектив Терем-квартет
12. Реферат- Правильное питание
13. Пункт для приготовления травяной витаминной муки на базе двух агрегатов АВМ-0,65
14. Успішний або неуспіх хід діяльності завжди так чи інакше змінює психологічні умови її протікання
15.  Что касается иснада то передал этот хадис с упоминанием суджуда Муаза Ибн Маджа 1843 альБейхакы 14488 Ибн Хиб
16. Реферат- Филология
17. Основы и истоки семейного права
18. порядок якщо ні то краще від кнопки протягнути новий шматок кабелю до місця підключення дзвінка
19. Социологический инструмент представляющий собой структурированную систему вопросов логически связанных
20. складской системы участка Автоматические склады в ГПС выполняют следующие функции- накопление сырья м