Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

х курсів факультетів підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міл

Работа добавлена на сайт samzan.net:


PAGE 15

Міністерство внутрішніх справ україни

дніпропетровський

державний університет внутрішніх справ

Кафедра кримінального права та кримінології

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

по підготовці курсових робіт з кримінального права

для курсантів 2-х курсів

факультетів підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції

Дніпропетровськ–2013


Викладачі:
начальник кафедри кримінального права та кримінології, кандидат юридичних наук Шаблистий В.В.; старший викладач кафедри кримінального права та кримінології, кандидат юридичних наук Людвік В.Д.; доцент кафедри кримінального права та кримінології, заслужений юрист України Терещенко А.І.; професор кафедри кримінального права та кримінології, кандидат юридичних наук, доцент Шалгунова С.А.

Методичні рекомендації обговорені та схвалені на засіданні кафедри кримінального права та кримінології ДДУВС

23 серпня 2013 року, протокол № 1


МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

по підготовці курсових робіт з кримінального права

для курсантів 2-х курсів ФМГБ ДДУВС

Тему курсової роботи курсант обирає із переліку тем курсових робіт, що пропонується в цих методичних рекомендаціях для відповідних факультетів та груп. Одну й ту ж тему декільком курсантам обирати не можна.

Перед написанням курсової роботи необхідно скласти список літератури, яка підлягає вивченню, уважно з нею ознайомитись. На підставі отриманих знань складається план курсової роботи. План необхідно узгодити з викладачем, який веде в групі семінарські та практичні заняття.

При написанні курсової роботи повинні бути враховані всі зміни до кримінального законодавства на час її підготовки та захисту, а також положення постанов Пленуму Верховного Суду України та роз’яснення Вищого Спеціалізованого Суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Курсова робота носить самостійний характер. Недопустимо запозичення тексту фактичних даних із літературних джерел без оформлення посилання на них.

Щоб курсова робота була змістовною і відповідала всім вимогам слухач повинен глибоко зрозуміти суть питання. Це найбільш важливий, складний і відповідальний момент підготовчого етапу написання курсової роботи.

Курсова робота повинна мати дослідницький характер. Вона складається із трьох частин: теоретичної, практичної та додатків. Їх послідовність (структуру) представлено нижче у вигляді зразка змісту курсової роботи. Вона обов’язково повинна бути дотримана у всіх роботах незалежно від теми.

Теоретична частина роботи (20-25 сторінок) має теоретичний характер і пишеться на основі аналізу й узагальнення ряду літературних джерел: монографій, посібників, наукових статей, методичних рекомендацій тощо. Враховуючи, що теми курсових робіт базуються на необхідності дослідити як положення Загальної частини, так і Особливої частини кримінального права, необхідно обов’язково дати теоретичну характеристику обом цим складовим і бажано в окремих підрозділах.

Наприклад, по темі «Співучасть в злочинах проти життя» потрібно:

- в першому підрозділі розкрити питання: що таке співучасть, її ознаки, форми, види співучасників та особливості їх відповідальності, спеціальні питання співучасті;

- в другому підрозділі розкрити питання: що таке злочини проти життя, їх види, які їх об’єктивні та суб’єктивні ознаки;

- в третьому підрозділі розкрити питання: як саме відображено  співучасть у злочинах проти життя, наприклад у кваліфікуючих ознаках, які особливості кваліфікації цих злочинів при співучасті тощо;

Автор повинен представити теоретичний виклад з проблеми, що розглядається в роботі, дати власну оцінку узагальненим роботам (ступеня вивченості розглядуваного питання, об’єктивності запропонованих шляхів розв’язання складних питань, залишених без розгляду або не досліджених питань тощо), висловити свою точку зору з досліджуваної проблематики; послідовно, грамотно і логічно обґрунтувати актуальність обраної теми для сучасної діяльності органів внутрішніх справ, її значимість для роботи конкретного підрозділу ОВС (карного розшуку, міліції громадської безпеки, досудового слідства).

Практична частина роботи (мінімум 15 сторінок) має дослідницький характер, і виконується на основі проведеного особисто автором збору емпіричного матеріалу (статистичні, вироки, ухвали та рішення судів). Практична частина фактично є аналізом всіх зібраних емпіричних матеріалів.

Статистичні дані про певний вид злочинів представляються за період 3-5 років з відповідним їх узагальненням; територія збору емпіричного матеріалу визначається спільно з науковим керівником (або з консультантом кафедри по відповідній темі) (це повинен бути конкретний райвідділ ОВС, міське управління, обласне управління чи управління МВС на транспорті).

Статистичні дані узагальнюються за період 3-5 повних років (не враховуючи року, в який виконується курсова робота). За поточний рік наводяться статистичні дані за 4 місяці (з січня по квітень).

Всі зібрані автором емпіричні матеріали в оригінальному вигляді або точною копією обов’язково включаються в додатки до даної курсової роботи.

Мінімальна кількість вироків, ухвал та рішень судів повинна становити   складати 30 екземплярів а бажано і більше.

При можливості надаються всі документи по кожній кримінальній справі, по якій здійснювалося провадження (постанови, протоколи, висновки експертів, довідки, запити, обвинувальні висновки, обвинувальні вироки по цій конкретній справі тощо). В курсовій роботі автор повинен проаналізувати хід проведення досудового розслідування у частині кваліфікації злочинів та проблеми, що виникали при встановленні всіх елементів та ознак розглядуваного складу злочину/злочинів.

Для цього автору необхідно обрати критерії за якими від робитиме цей аналіз на базі зібраних емпіричних матеріалів.

Наприклад, по темі «Стадії вчинення умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК)» потрібно визначити:

  •  скільки злочинів, передбачених ч.1 ст.115 КК України було вчинено на певнійтериторії/певних територіях/ України;
  •  скільки із них були закінченими злочинами, а скільки припинено на стадії готування або замаху;
  •  чим конкретно характеризувався кожен етап попередньої злочинної діяльності;
  •  що в них спільного, а що відмінного (можна згрупувати по спільним рисам);
  •  як характеризуються особи які вчинювали готування або замах на умисне вбивство, передбачене ч.1 ст.115 КК України, або довели цей злочин до кінця (стать, вік, соціальний статус, професія, мотив, обстановка вчинення злочину тощо);
  •  які складнощі, на Ваш погляд, виникали при розслідувані цих злочинів, але саме у частині кваліфікації. Що можливо не було враховано або визначено не зовсім вірно, зокрема не відповідає положенням КК України та постанов Пленуму Верховного Суду України;
  •  якщо всі злочини по зібраних матеріалах були закінченими, то у будь-якому випадку необхідно виділити в них стадії готування та замаху, момент закінчення і надати їм характеристику, яка повинна включати вище наведені критерії.

При цьому, слід відзначити, що перелік даних критеріїв не є вичерпним і для кожної теми має свої особливості.

Висновки по курсовій роботі (3-5 сторінок) повинні містити власні пропозиції та рекомендації автора з розглядуваної проблеми: прогалини в чинному Кримінальному кодексі України; недоліки кваліфікації злочинів та шляхи їх усунення; проблеми кримінальної відповідальності та пропозиції по удосконаленню кримінального законодавства; проблеми у діяльності органів внутрішніх справ та шляхи їх вирішення.

Додатки до курсової роботи повинні містити всі зібрані емпіричні матеріали.

Обсяг курсової роботи повинен становити не менше 30-40 сторінок друкованого тексту (без урахування списку використаної літератури та додатків).

Вимоги до оформлення курсової роботи:

- робота у визначені додатково строки подається тільки у друкованому варіанті  (рукописний не допускається);

- робота подається в течці-сегрегаторі з прозорими файлами;

- формат doc;

- редактор Microsoft Word;

  •  шрифт Times New Roman, розмір 14, інтервал 1.0;
  •  всі поля – 20 мм; абзац – 12.5 мм;
  •  список використаних джерел оформлюється в кінці тексту під назвою «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ», а не «ЛІТЕРАТУРА» або якось інакше У тексті посилання вказуються у квадратних дужках з порядковим номером джерела за списком, через кому номер сторінки (сторінок) або посторінковими зносками також із вказівкою сторінок посилання;
  •  кожен розділ/підрозділ нумерується, виділяється напівжирним шрифтом і починається з нової сторінки.


Зразок оформлення титульного аркушу курсової роботи

міністерство внутрішніх справ україни

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ державний університет внутрішніх справ

КАФЕДРА КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВА ТА КРИМІНОЛОГІЇ

КУРСОВА РОБОТА

з кримінального права

на тему

«Співучасть в злочинах проти життя»

Виконав:

курсант навчальної групи ГБ-231,

2 курсу, факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції

громадської безпеки

Бондаренко Сергій Миколайович

Керівник:

начальник кафедри

кримінального права та кримінології

кандидат юридичних наук

Шаблистий Володимир Вікторович

ДНІПРОПЕтровськ-2013

Зразок оформлення змісту курсової роботи та її стуктура

(на прикладі теми «співучасть у злочинах проти життя»)

ЗМІСТ

Теоретична частина

ВСТУП…………………………………………………………………………..2-3

1. Поняття співучасті, її ознаки та форми ………………………….……….4-8

2. Поняття злочинів проти життя та їх

загальна характеристика ……………………………………………………9-12

3. Співучасть у злочинах проти життя……………………………………13-17

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ………………………………….……18

Практична частина

1. Аналіз обвинувальних вироків судів……………………………………18-30

2. Аналіз статистичних даних……………………………………………..31-35

ВИСНОВКИ…………………………………………………………………..35-40

ДОДАТКИ

1. Обвинувальні вироки судів

2. Статистичні дані





Тематика курсових робіт

з навчального курсу «Кримінальне право» для курсантів 2 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції

№ з/п

Назва теми курсової роботи

1 навчальна група

  1.  

Стадії вчинення умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК)

  1.  

Стадії нанесення умисного тяжкого тілесного пошкодження

  1.  

Стадії вчинення злочинів проти волі, честі та гідності особи

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.146 КК «Незаконне позбавлення волі або викрадення  людини»

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.152 КК «Зґвалтування»

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.153 КК «Насильницьке задоволення статевої пристрасті»

  1.  

Стадії вчинення злочинів проти власності (ст.185-191 КК)

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.185 КК «Крадіжка»

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.186 КК «Грабіж»

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.191 КК «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»

  1.  

Стадії вчинення злочинів проти громадського порядку

  1.  

Добровільна відмова за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів

  1.  

Об’єктивні ознаки умисного вбивства передбаченого ч.1 ст.115 КК

  1.  

Об’єктивні ознаки умисних вбивств передбачених п.1-7 ч.2 ст. 115 КК

  1.  

Об’єктивні ознаки нанесення середньої тяжкості тілесного пошкодження (ст.122, 128 КК)

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.156 КК «Розбещення неповнолітніх»

  1.  

Об’єктивні ознаки некорисливих злочинів проти власності

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.189 КК «Вимагання»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.190 КК «Шахрайство»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.194 КК «Умисне знищення або пошкодження майна»

  1.  

Суб’єктивні ознаки умисних вбивств передбачених п.8-14 ч.2 ст. 115 КК

  1.  

Суб’єктивні ознаки умисного вбивства передбаченого ст.118 КК

  1.  

Суб’єктивні ознаки необережного вбивства передбаченого ст.119 КК

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочинів проти здоров’я

  1.  

Суб’єктивні ознаки нанесення середньої тяжкості тілесного пошкодження (ст.122, 128 КК)

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.146 КК «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.153 КК «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.156 КК «Розбещення неповнолітніх»

  1.  

Суб’єктивні ознаки корисливих злочинів проти власності

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.191 КК «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.194 КК «Умисне знищення або пошкодження майна»

  1.  

Співучасть в злочинах проти життя

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст. 126 КК «Побої і мордування»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочинів проти волі, честі та гідності особи

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст.153 КК «Насильницьке задоволення статевої пристрасті»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочинів у сфері обігу психотропних речовин

  1.  

Множинність при вчиненні злочинів у сфері обігу прекурсорів

  1.  

Множинність при вчиненні злочинів у сфері обігу наркотичних засобів

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст.186 КК «Грабіж»

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст.187 КК «Розбій»

2 навчальна група

  1.  

Стадії вчинення умисного вбивства (ч.2 ст.115 КК)

  1.  

Стадії нанесення умисного середньої тяжкості тілесного пошкодження

  1.  

Стадії вчинення злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості особи

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст. 154 КК «Примушування до вступу в статевий зв'язок»

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст. 156 КК «Розбещення неповнолітніх»

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.187 КК «Розбій»

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.1881 КК «Викрадення електричної або теплової енергії шляхом її самовільного використання»

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.189 КК «Вимагання»

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.190 КК «Шахрайство»

  1.  

Стадії вчинення злочинів проти моральності

  1.  

Добровільна відмова за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи  пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів  без мети збуту

  1.  

Об’єктивні ознаки умисних вбивств передбачених п.8-14 ч.2 ст. 115 КК

  1.  

Об’єктивні ознаки умисного вбивства передбаченого ст.118 КК

  1.  

Об’єктивні ознаки необережного вбивства передбаченого ст.119 КК

  1.  

Об’єктивні ознаки нанесення тяжкого тілесного пошкодження (ст.121, 128 КК)

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.152 КК «Зґвалтування»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.153 КК «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом»

  1.  

Об’єктивні ознаки корисливих злочинів проти власності

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.185 КК «Крадіжка»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.186 КК «Грабіж»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.187 КК «Розбій»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочинів проти життя

  1.  

Суб’єктивні ознаки умисного вбивства передбаченого ч.1 ст.115 КК

  1.  

Суб’єктивні ознаки умисних вбивств передбачених п.1-7 ч.2 ст. 115 КК

  1.  

Суб’єктивні ознаки нанесення тяжкого тілесного пошкодження (ст. 121, 128 КК)

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.149 КК «Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини»

  1.  

Суб’єктивні ознаки некорисливих злочинів проти власності

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.185 КК «Крадіжка»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.186 КК «Грабіж»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.187 КК «Розбій»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.189 КК «Вимагання»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.190 КК «Шахрайство»

  1.  

Співучасть при вчиненні умисного вбивства (ч.2 ст.115 КК)

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст.146 КК «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості особи

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст.152 КК «Зґвалтування»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочинів у сфері обігу наркотичних засобів

  1.  

Співучасть при вчиненні злочинів у сфері обігу прекурсорів

  1.  

Множинність при вчиненні злочинів у сфері обігу психотропних речовин

  1.  

Множинність при вчиненні злочинів проти власності (ст.185-191 КК)

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст.185 КК «Крадіжка»

Тематика курсових робіт

з навчального курсу «Кримінальне право» для курсантів 2 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки

№ з/п

Назва теми курсової роботи

1 навчальна група

  1.  

Співучасть при вчиненні злочинів проти здоров’я

  1.  

Співучасть при нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження

  1.  

Співучасть при нанесенні умисного середньої тяжкості тілесного пошкодження

  1.  

Співучасть при нанесенні побоїв і мордування

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст.152 КК «Зґвалтування»

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст.153 КК «Насильницьке задоволення статевої пристрасті»

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст. 154 КК «Примушування до вступу в статевий зв'язок»

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст. 156 КК «Розбещення неповнолітніх»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 161 КК «Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або релігійних переконань»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 296 КК «Хуліганство»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 297 КК «Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 299 КК «Жорстоке поводження з тваринами»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 301 КК «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 262 КК «Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 263 КК «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 2631 КК «Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 264 КК «Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 175 КК «Невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 199 КК «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 2031 КК «Незаконний обіг дисків для лазерних систем зчитування, матриць, обладнання та сировини для їх виробництва»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 204 КК «Незаконне виготовлення, зберігання, збут  або транспортування з метою збуту підакцизних товарів»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 209 КК «Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 287 КК «Випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 288 КК «Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 289 КК «Незаконне заволодіння транспортним засобом»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 290 КК «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу»

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.1971 КК «Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.126 КК «Побої та мордування»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочинів проти волі честі та гідності особи

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.146 КК «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.149 КК «Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини»

2 навчальна група

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст. 154 КК «Примушування до вступу в статевий зв'язок»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст. 156 КК «Розбещення неповнолітніх»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст. 161 КК «Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або релігійних переконань»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочинів проти власності (ст.185-191 КК)

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст. 161 КК «Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або релігійних переконань»

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст.1881 КК «Викрадення електричної або теплової енергії шляхом її самовільного використання»

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст.189 КК «Вимагання»

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст.190 КК «Шахрайство»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочинів проти громадського порядку

  1.  

Об’єктивні ознаки злочинів проти моральності

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 126 КК «Побої і мордування»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 154 КК «Примушування до вступу в статевий зв'язок»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 156 КК «Розбещення неповнолітніх»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочинів ст. 161 КК «Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або релігійних переконань»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 296 КК «Хуліганство»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 297 КК «Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 299 КК «Жорстоке поводження з тваринами»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 301 КК «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 213 КК «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 222 КК «Шахрайство з фінансовими ресурсами»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 2321 КК «Незаконне використання інсайдерської інформації»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 390 КК «Ухилення від відбування покарання у виді обмеження волі та у виді позбавлення волі»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 199 КК «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 2031 КК «Незаконний обіг дисків для лазерних систем зчитування, матриць, обладнання та сировини для їх виробництва»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 204 КК «Незаконне виготовлення, зберігання, збут  або транспортування з метою збуту підакцизних товарів»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 209 КК «Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом»

  1.  

Стадії вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів

  1.  

Об’єктивні ознаки злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.1881 КК «Викрадення електричної або теплової енергії шляхом її самовільного використання»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.191 КК «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.1971 КК «Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво»

3 навчальна група

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст.185 КК «Крадіжка»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочин  передбаченого ст.186 КК «Грабіж»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст.187 КК «Розбій»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст.1881 КК «Викрадення електричної або теплової енергії шляхом її самовільного використання»

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст.1971 КК «Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво»

  1.  

Множинність при вчиненні злочинів проти громадського порядку

  1.  

Множинність при вчиненні злочинів проти моральності

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст. 301 КК «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 262 КК «Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 263 КК «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 2631 КК «Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 264 КК «Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 175 КК «Невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочинів проти громадського порядку

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочинів проти моральності

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочинів ст. 126 КК «Побої і мордування»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочинів ст. 154 КК «Примушування до вступу в статевий зв'язок»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочинів ст. 156 КК «Розбещення неповнолітніх»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.186 КК «Грабіж»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.187 КК «Розбій»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.189 КК «Вимагання»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.190 КК «Шахрайство»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 213 КК «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 222 КК «Шахрайство з фінансовими ресурсами»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 2321 КК «Незаконне використання інсайдерської інформації»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 390 КК «Ухилення від відбування покарання у виді обмеження волі та у виді позбавлення волі»

  1.  

Стадії вчинення злочинів у сфері обігу психотропних речовин

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.198 КК «Придбання, отримання, зберігання чи збут майна одержаного злочинним шляхом»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.126 КК «Побої та мордування»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочинів проти волі честі та гідності особи

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.186 КК «Грабіж»

4 навчальна група

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст.189 КК «Вимагання»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст.190 КК «Шахрайство»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст.191 КК «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст.1971 КК «Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво»

  1.  

Множинність в злочинах проти життя

  1.  

Множинність при вчиненні умисного вбивства (ст.115 КК)

  1.  

Множинність при вчиненні злочинів проти здоров’я

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст.191 КК «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 302 КК «Створення або утримання місць розпусти і звідництво»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 303 КК «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 304 КК «Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочинів в сфері обігу наркотичних засобів

  1.  

Об’єктивні ознаки злочинів в сфері обігу психотропних речовин

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 302 КК «Створення або утримання місць розпусти і звідництво»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 303 КК «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 304 КК «Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочинів в сфері обігу наркотичних засобів

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочинів в сфері обігу психотропних речовин

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 393 КК «Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти»

  1.  

Об’єктивні ознаки корисливих злочинів проти власності

  1.  

Об’єктивні ознаки некорисливих злочинів проти власності

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.185 КК «Крадіжка»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.186 КК «Грабіж»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.187 КК «Розбій»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.189 КК «Вимагання»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.190 КК «Шахрайство»

  1.  

Стадії вчинення злочинів у сфері обігу прекурсорів

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.152 КК «Зґвалтування»

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.153 КК «Насильницьке задоволення статевої пристрасті»

  1.  

Стадії вчинення злочинів проти власності (ст.185-191 КК)

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.185 КК «Крадіжка» (Медведєв)

5 навчальна група

  1.  

Співучасть при вчиненні злочинів проти громадського порядку

  1.  

Співучасть при вчиненні злочинів проти моральності

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст. 301 КК «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст.296 КК «Хуліганство»

  1.  

Множинність при нанесенні умисного тяжкого тілесного пошкодження

  1.  

Множинність при нанесенні умисного середньої тяжкості тілесного пошкодження

  1.  

Множинність при нанесенні побоїв і мордування

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 307 КК «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 308 КК «Викрадення, привласнення, вимагання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів чи заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 309 КК «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 310 КК «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 311 КК «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 307 КК «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 308 КК «Викрадення, привласнення, вимагання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів чи заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 309 КК «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 310 КК «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 311 КК «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочинів проти безпеки руху та експлуатації транспорту

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 377 КК «Пошкодження шляхів сполучення і транспортних засобів»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 379 КК «Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 386 КК «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 393 КК «Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти»

  1.  

Суб’єктивні ознаки корисливих злочинів проти власності

  1.  

Суб’єктивні ознаки некорисливих злочинів проти власності

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.185 КК «Крадіжка»

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.304 КК «Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.152 КК «Зґвалтування»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.1881 КК «Викрадення електричної або теплової енергії шляхом її самовільного використання»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.1971 КК «Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво»

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.146 КК «Незаконне позбавлення волі або викрадення
людини»

6 навчальна група

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст.297 «Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст. 262 КК «Викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем»

  1.  

Співучасть при вчиненні злочину передбаченого ст. 303 КК «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією»

  1.  

Множинність при вчиненні злочинів проти волі, честі та гідності особи

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст. 126 КК «Побої і мордування»

  1.  

Множинність при вчиненні злочину передбаченого ст.146 КК «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини»

  1.  

Множинність при вчиненні злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості особи

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 312 КК «Викрадення, привласнення, вимагання прекурсорів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочинів проти громадської безпеки

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 255 КК «Створення злочинної організації»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 257 КК «Бандитизм»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 259 КК «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 312 КК «Викрадення, привласнення, вимагання прекурсорів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочинів проти громадської безпеки

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 255 КК «Створення злочинної організації»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 257 КК «Бандитизм»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 259 КК «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 287 КК «Випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 288 КК «Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 289 КК «Незаконне заволодіння транспортним засобом»

  1.  

Об’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 290 КК «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочинів проти безпеки руху та експлуатації транспорту

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 377 КК «Пошкодження шляхів сполучення і транспортних засобів»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 379 КК «Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст. 386 КК «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.1881 КК «Викрадення електричної або теплової енергії шляхом її самовільного використання»

  1.  

Стадії вчинення злочину передбаченого ст.296 КК «Хуліганство»

  1.  

Суб’єктивні ознаки злочину передбаченого ст.198 КК «Придбання, отримання, зберігання чи збут майна одержаного злочинним шляхом»

  1.  

Стадії вчинення умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК)

  1.  

Стадії нанесення умисного тяжкого тілесного пошкодження

  1.  

Стадії вчинення злочинів проти волі, честі та гідності особи




1. Введение II Основная часть Виды клинических синдромов III Заключение IV Список литературы Челове
2. да до испытания должна быть отчищена от окалины и грунта а также от случайных попавших внутрь от грунта воды
3. Протестантизм
4. Учебник нового века Главный редактор Заведующий психологической редак
5. Элементы. Вернемся к формулировке Периодического закона- Свойства элементов периодически изменяются в с
6. На тему- Медицинское страхование
7. тема внутренних тайн Сказание о Златовласке Камзол отпущения Модуль 4
8. 1 Зростання і спадання функції
9. 1Транспортные сети
10. Маленький принц фр.html
11.  Расчет временной водопроводной сети
12. на тему- Оцінка та управління потенціалом підприємства Студента 5 курсу групи ДЕУЕк13спец
13. тема экономики советского типа СЭСТ является низкий по сравнению с западной экономикой и даже с экономика
14. 1 Основные особенности избирательной системы Великобритании
15. Проектирование одноступенчатого цилиндрического косозубого редуктора для привода к шнеку-смесител
16. Тема 11 Цикличность и экономический рост Сущность цикличности и стабилизационная политика
17. ВАРИАНТОВ ФИНАНСИРОВАНИЯ В этой главе мы займемся оценкой доступных для руководства предприятия возможнос
18. Методы обучения и классификация методов обучения
19. тематического ожидания и дисперсии 3 Построение теоретической кривой Общие замечания Среди задач
20. 6ыпса6 дастандары