Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

КОРПОСИСТЕМ Мережа заводів України від компанії Корпосистем на ринку існує з 2007 року

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Мельнок О.І.

Інформаційний проект до консалтування компанії

Завод металопластикових конструкцій «КОРПОСИСТЕМ»


Мережа заводів України від компанії «Корпосистем» на ринку існує з 2007 року. Виконуємо всі роботи, які стосуються металопластикових конструкцій.

Займаємось елітним німецьким та австрійськими профілями-Winbau, LIDER,LGK. Winbau – п’яти камерний, LIDER – трьох камерний, LGK – чотирьох камерний. Сіра резинка ущільнювач з добавками силікону. Ущільнювачі чорного кольору містить технічну сажу, что приводить до ряду негативних наслідків: пересихання, мікротріщини, запотівання вікон, розгерметизація, чорні сліди на пластику.

Армір – основний захист металопластикових конструкцій. Саме тому, мережа заводів, використовує замкнутий армір, контур з товщиною метала 4 мм, який дає 4 ребра жорсткості. Арміровка знаходиться в середині, тому вона не замітна. Це являється основною причиною багатьох виробників зробити конструкцію дешевшою.

В наших виробах використовується профіль без добавки свинцю. Кальциновані добавки, дозволяють профілю, бути білосніжним, на протязі багатьох років. Також, спеціальні добавки, дозволяють профілю бути не тільки пожежно-безпечними, а й є самим засобів пожежі тушіння, так як в рецептуру складу входять речовини, які перешкоджають горінню.

Відповідно профіль є само затухаючим. Двохшарове глянцеве покриття відображає сонячні промені, запобігаючи займанню і нагріву самої конструкції. У всіх своїх виробах ми використовуємо фурнітуру провідних світових виробників з використанням противозломного захисту.

Набережно-Лугова, 6
(склад №1) в районі
ст. Петрівка

Кількість

в районі
ст. Петрівка

Проїзд Саперно-Слободський, 4 (склад №2) в районі ст. Київ Московський

Кількість

1.

Під’їздні колії з рампою

570 м.п.

Під’їздні колії з рампою

837 м.п.

2.

Майдан для складування

5400 м2

Майдан для складування

7768 м2

3.

Адміністративні приміщення

442 м2

Адміністративні приміщення

272 м2

4.

Приміщення для складування

210 м2

Приміщення для складування

120 м2

Також підприємство забезпечене власними вузлами переробки дров, автомобільним транспортом, тракторонавантажувачами. Підприємство здатне приймати великі обсяги твердого палива та забезпечити оптимальні логістичні рішення для ведення дрібнооптової торгівлі.     ККВП «Міськпаливо» має тісні зв’язки з усіма підприємствами комунального господарства міста Києва, зокрема: Київпастранс, Київметрополітен, Київавтодор, Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни) та іншими.             Слідуючи світовим тенденціям щодо переходу на біопаливо та паливо з відновлювальних джерел, набувають розвитку  напрямки діяльності підприємства, пов’язані з постачанням пеллет та брикетів з деревини, соломи та с/г відходів , а також відповідного обладнання для опалення (твердопаливні котли на пеллетах та брикетах).   Підприємство готове до співпраці з фізичними та юридичними особами на взаємовигідних умовах щодо постачання та збуту вугілля, дров, мазуту, біопалива (брикетів та пеллет) а також світлих нафтопродуктів.

Придбати вугілля, дрова в Києві, можна на підприємстві ККВП "Міськпаливо" в будь-яких об'ємах!

Замовлення:

Ви можете оформити замовлення, завітавши до нас за адресою Саперно - Слобідський проїзд, 4, або зателефонувати, зробити замовлення і отримати факсом рахунок на оплату товару.

Розрахунок:

- готівковий розрахунок;

- безготівковий розрахунок

Розрахуватися за товар можна як готівкою, так і безготівково. Розрахунок за товар здійснюється за адресою (вул. Набережно-Лугова, 6); (Саперно - Слобідський проїзд, 4), або в будь-якому відділенні банку, згідно рахунку.

Доставка:

- самовивіз;

- доставка по Києву та області

Можна приїхати на склад і отримати оплачений Вами товар самостійно (самовивоз) або замовити доставку. Доставка палива здійснюється по Києву та області.

 ККВП «Міськпаливо» пропонує співробітництво виробникам твердопаливних котлів, а також дистрибюторам, представникам виробників твердопаливних котлів.Також Київське комунальне виробниче підприємство "Міськпаливо" є постачальником твердого палива по м.Києву та області.

Сьогодні підприємство забезпечує твердим паливом тисячі домогосподарств, сотні підприємств та організацій, а також є головним постачальником у сфері забезпечення твердим паливом київських державних закладів, установ та населення. ККВП «Міськпаливо» має потужні виробничо-технологічні бази, які розташовані в центрі міста і мають виходи до гілок залізниці, а також до порту річки Дніпро       Телефон для пропозицій співпраці (044) 465-23-78. 




1.  Описание протокола Н
2. ТЕМАТИКИ УТВЕРЖДАЮ Зав
3. ІЗДЕНУШІ ~ЫЛЫМИ ЖУРНАЛЫ
4. Тема 2 Философия и искусство философия и наука философия и религия- общие и отличительные черты С
5. профилактических учреждений ЛПУ
6. Испанская живопись XVIII век
7. Алексинская средняя общеобразовательная школа Праздник Праздник лучшего друга.html
8. медленный норадреналиновый отечный развивающийся медленнее с более выраженной церебральной симптомат
9. Новые правила европейского таможенного законодательства
10. Наслідки радіоактивного забруднення
11. Интрузивный магматизм
12. Тема- Наблюдение за свежевыпавшем снегом Цели- формировать представление о зиме; вызывать эстетическо
13. тема финансового контроля и аудита в Российской Федерации
14. колаrdquo; реклама~это ldquo;хорошо пересказанная правдаrdquo;
15. законы красоты складывались исторически постепенно
16. Палеозоологія безхребетних
17. неолитическая революция как фактор социального расслоения общества появления классов собственности го
18. Лекции - Экономика строительства
19.  разработка нормативных документов по стандартизации должна основываться на учете и анализе таких факторов
20. Нейрофизиологические корреляты сознания и речи