Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Зізнавайтеся кому потрібен новий планшет Майже всі однокласники прийшли в захоплення залунали оваці

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2015-07-05

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 20.5.2024

Для чого мені потрібен новий планшет?

Питання, звичайно, ну,  дуже дивне. Скажіть мені, будь ласка, чи знайдеться де хоч один п’ятикласник, який не хоче планшета та ще й нового!!!  

Новина про новий планшет, який нібито можна отримати  задарма, миттєво облетіла нашу школу.  Стрімкою ходою  на перерві до нашого класу  увійшла  завуч з виховної роботи: «Зізнавайтеся,  кому потрібен новий планшет?»  Майже всі  однокласники прийшли в захоплення , залунали овації,  вигуки:  «Покажіть, що  це у Вас?» Завуч Ніна Михайлівна  роздала нам аркуші  з  умовами конкурсу…

І ось я пишу…  Питання, звісно, мене дивує й досі…. Хоча були в нашому класі кілька таких учнів, які сказали, що їм не дуже й треба…. В них вже є. Їм батьки купили. Тобто, їм можна вже й не старатись.  А я подумав: хіба можна втрачати можливість тоді, коли вона така реальна? Невже я так і буду у своїх потребах залежати від можливостей  моїх батьків?

Планшет…  Мрія кожного хлопчака! Мабуть, це і дівчача мрія, бо моя сестра-десятикласниця мріє про те ж…  

Планшет….  Мама говорить, що коли була маленькою, то дуже мріяла про те, що  де б  вона не була  і про кого б не подумала, можна було б відразу поговорити. Навіть коли б той хтось був дуже-дуже далеко….  Мама, звісно, про телефон знала, але завжди уявляла його невідємним  від довжелезного дрота….  Тепер вона говорить, що з появою мобільних телефонів її дитяча мрія здійснилася. А як із планшетом, то й поготів! Бо через нього можна не тільки поспілкуватись, а ще й побачити співрозмовника!

Планшет…. Я знаю, що моя  мрія здійсниться теж. А хочу  я ось що.   Коли я йду до школи, коли сиджу на уроці, коли на перерві мені в голову приходить якась ідея, коли ми з друзями обговорюємо  цікавинку – у мене в той час  виникає маса запитань, на які відповідь треба знати відразу. Коли я вдома – дізнаюсь , засівши за комп’ютер.Тобто, як ви зрозуміли,  я хочу мати всезнаючого друга. Такого, який би був завжди зі мною. Тобто ,  хочу планшет.

Планшет…  Ще мені подобається фотографувати. Іноді я беру мамин апарат,  такий собі немаленький фотик.  Але  я вже знаю, що той омріяний мною всезнаючий друг-планшет-фотокамера  виручив би мене від  тяганини з маминим «Самсунгом»

Планшет…  Ви тільки уявіть собі! Наука в ліс не веде, а з лісу виводить!  Планшет – вірний тому доказ – він мій лоцман-провідник-навігатор і  в лісі, і в полі, і на морі, і  в мега-полісі! Круто!!!

Планшет…  Диво дивнеє – туди вміститься весь мій портфель із підручниками, пригодницькими повістями (обожнюю «Тореадорів з Васюківки» - читав би їх і читав), фантастикою  і словниками!! Іноді, коли далеко їду (останнього разу це було минулої суботи 21 грудня,  коли я з іншими школярами нашого району їхав  аж 200 км  на обласний конкурс імені Петра Яцика в Полтаву і повертався  стільки ж додому), так хочеться, скажу вам,  щось розумне почитати!  Але не везти ж мені з собою чемодан книг! Ось планшет би мені допоміг…

Не буду кривити душею, хорошу музику  у дорозі я б послухав теж. (Що  й робив зі свого мобільника). Бо не було планшета…

Скажу чесно, коли б я начитався і наслухався  музики, не завадило б і пограти в якусь гру – всього хорошого потроху! )))  А ще б у далеку дорогу або й просто до друзів на планшетний комп’ютер я б завантажив  мультики або ж фільм, наприклад “Сам удома» чи ще щось…

Іноді буває так, що треба набрати текст чи табличку скласти, чи презентацію на урок терміново приготувати – вдома до єдиного комп’ютера не доступишся ( у мене ще сестра , два брати і мама, які щодня працюють за ним), у школі на перерві  теж черга…  Тобто, як ви бачите, без  планшета  хтозна як і жити в наш час, якщо ти, звісно, хочеш іти в ногу з життям. Якщо ти хочеш  постійно отримувати знання. Якщо ти хочеш мати успіх.  Про цю річ я б вам писав ще довго, для чого вона мені потрібна, але останній день конкурсу вже збігає до кінця,  а мені ще треба встигнути відправити цей лист вам. Скажу по секрету: про  власний планшет ще мріє і моя мама. (То вона роздавала моїм однокласникам  і мені умови конкурсу))).

З повагою В’язовський Азарій, учень 5-Б класу Чорнухинської ЗОШ І – ІІІ ступенів імені Г.С.Сковороди Полтавської області.




1. Особенности современного страхового рынка
2. реферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата історичних наук Донецьк 20
3. Физиология труда содержание цели задачи
4. тематики Тема- Умножение двузначного числа на однозначное
5. тематики в 1 классе Бочкова Марина Николаевна учитель начальных классов Республика Татарстан Верхнеусло
6. На тему- формы государств на Древнем Востоке
7.  Эталонная модель OSI является многоуровневой
8. Разум во вселенной
9. СЕМЕЙНОЕ ПРАВО для студентов специальности 030501 ~ Юриспруденция Мо.html
10. реферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата філологічних наук Харків
11. Социологический анализ социальных проблем современной семьи
12. Бхагавад Гита Царственная наука Бого-Реализации том 2
13. реферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук
14. Організаційні процедури аудиту довгострокових кредитів банків (на прикладі ТзОВ Західно-Українська енергетична компанія).html
15. Реферат- Экономическая сущность рынков
16. БМВ поглядывал с тоской в окно
17. Психика, ее структура Личность и развитие Мораль и нравственность
18. Основные направления этнопсихологических исследований
19. З КУРСУ Моделювання технологічних процесів на ПЕОМ
20. практикум Основная цель естественнонаучного практикума по дисциплине Концепция современного естество