Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

небудь як лише через кілька місяців виявляється що ця річ вже є нібито старомодною а на ринку тим часом поши

Работа добавлена на сайт samzan.net:


 Копішинська Дарія

Навіщо мені потрібен новий планшет?

Для сучасної людини швидкий розвиток комп’ютерної та іншої техніки – не новина. Не встигаєш придбати що-небудь, як лише через кілька місяців виявляється, що ця річ вже є нібито старомодною, а на ринку тим часом поширюються більш нові, якісні та досконалі екземпляри.

Протягом дуже тривалого часу  пристрої, ґаджети, які можна зустріти сьогодні чи не в кожного пересічного, здавалися тим недосяжним і далеким майбутнім, яке тільки фантасти могли описати у своїх творах. Із часом усі функції, що можуть пропонувати нам смартфон, планшет тощо, стали такими звичними та зручними, тож вони легко й без перешкод затвердилися в повсякденні сучасної людини.

Що нам може запропонувати, наприклад, планшет? У чому полягають його переваги? Чому серед інших пристроїв (смартфон, електронна книга, ноутбук, комп’ютер) він займає, так би мовити, провідне положення? Спробуймо з’ясувати.

Найголовнішою, на мою думку, перевагою планшету є об’єднання функцій усіх інших ґаджетів у такому портативному форматі. Чи можуть із ним зрівнятися звичайний комп’ютер, що потребує таку величезну площу для свого розташування, смартфон, що має порівняно вужчий спектр виконуваних операцій і значно менші габарити екрану, на якому працюєш, чи хоча б ноутбук, що був донедавна, здавалося, найбільш оптимальним рішенням? Звісно, ні.

Нині планшети набувають широкого застосування в освіті. У школах, наприклад, дедалі більше поширюється тенденція заміни класичних підручників на електронні пристрої. По-перше, держава витрачає менше коштів на друк посібників, матеріал у яких постійно оновлюється. По-друге, учні у свої портфелях носитимуть лише зошити й планшет, що замінює великий тягар книжок. Це, безперечно, перешкоджатиме розвитку вад опорно-рухової системи у представників молодших класів. По-третє, школярі користуватимуться не обшарпаними після багаторазового застосування з року в рік підручниками, а більш зручними й естетичними планшетами, які можна  впроваджувати в життя й поза школою. Безперечно, обережне ставлення до пристрою та тривалість його використання вже залежить від бережливості самих учнів. Проте можна лише уявити, наскільки зменшаться обсяги вирубки лісів, сировина яких  необхідна для виготовлення підручників для навчання. Таким чином, упровадження новітніх технологій є невід’ємною частиною збереження навколишнього середовища.

Планшети зручно використовувати й людям, що займаються самоосвітою, прагнуть невпинно розвиватися. Легко  знайти й зберегти необхідні інформаційні джерела за допомогою дуже зручної функції сканування QR-кодів, а великий екран стане в пригоді під час читання.

Я особисто професійно займаюся образотворчим мистецтвом. Зовсім нещодавно  відкрила для себе, наскільки корисними можуть бути планшети в мистецькій практиці, хоча, здавалося, такі речі не сумісні. Початківцям дуже важливо не тільки засвоїти основні ази, поняття й правила, але й зуміти відчути тонкощі письма тими чи іншими матеріалами, побачити, які ефекти можна створити та чого можна досягти при виконанні певного завдання. У зв’язку з цим на практиці досить широко застосовують копіювання репродукцій картин професійних художників або  навчальних вправ крок за кроком, величезну кількість яких нам пропонує Інтернет. Замість того, щоб роздруковувати, до того ж часом і неякісно, необхідний матеріал, дуже зручно користуватися планшетом. Він не спотворить відтінки самого малюнка, на яких акцентується основна увага, зображення на екрані буде повним, так що можливо  безперешкодно розгледіти найменші деталі, а сам пристрій дозволить якнайкраще розташувати себе поруч.

Отже, розвиток новітніх технологій заохочує людей до саморозвитку, сприяє зручному й безперешкодному отриманню якісної освіти, а сам процес навчання перетворює на задоволення. Сподіваюся, у майбутньому завдяки поширенню таких пристроїв, як планшет, покращення  й удосконалення будуть відчутні абсолютно у всіх сферах людської діяльності.

 

 

 




1. Введение3 Государства ~ основные субъекты международного таможенного права
2. ЛЕКЦІЯ 5 7 неділя ДІАЛЕКТИКА ТА ЇЇ АЛЬТЕРНАТИВИ
3. НА ТЕМУ- Борьба концепций в процессе становления и развития науки о природе света
4. за расходимости процесса интерполяции увеличение числа узлов не обязано приводить к повышению точности
5. Иркутский государственный университет ФГБОУ ВПО ИГУ Ангарский образовательный центр федеральн
6. Еврооблигации в России
7. Сучасний асортимент м~ясопереробної галузі
8. РЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня доктора ветеринарних наук Харків2007.html
9. Классификация современных средств оргтехники Описание современных средств оргтехники
10. Сравнительный анализ портретов Ф.И. Шаляпина. Работы Б.М Кустодиева и К.А Коровина
11. Мировая экономика и экономическая теория Методические указания к практическим занятиям
12. Занимательные опыты по физике
13. тематического анализа является производная которая определяет скорость изменения функции
14. і Під виробничою потужністю розуміють максимально можливий випуск продукції переробки сировини за рік доб
15. Календарно-тематическое планирование по английскому языку (6 класс)
16. Достижения философии в решении экологических проблем
17. Концепції розвитку структури світової економіки Перша концепція має назву системного підходу до виокремл
18.  Ефективність управлінської діяльності i шляхи ~~ формування
19. НИОСТ Ашеров Роман Витальевич 133 5715 245 100 165
20. Петербургский государственный университет Философский факультет