Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Все починається з малого План- Навіщо це задумано

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Монолог №1

«Все починається з малого»

План:

  1.  Навіщо це задумано.
  2.  Заплановані твори.
  3.  Періодичність виходу.

Люди завжди шукали задоволення. Не будемо поглиблюватись у питання сенсу життя, адже воно по своїй суті міфічне, і не нам шукати на нього відповідь. Важливо те, що люди хочуть провести своє життя цікаво, в задоволенні і розважаннях.

Кожний бачить це задоволення у особистому відношенні: просто кажучи, кому що подобається. Спорт, хобі, ігри, вечірки і так далі. Проте одне із провідних місць у цій темі займає: «Історія про інші життя». Я зараз говорю про недавно набуту тематику: комп’ютерні ігри, фільми, кіно, серіали, книги.

Комп’ютерні геймери грають в ігри не тому що в них немає власного життя, а тому що вони хочуть відчути сотні інших. Що як не комп’ютерна гра, дозволить тобі відчути себе на місці середньовічного лицаря, чи короля; сучасного гонщика чи солдата; спецагента чи командира космічного корабля. Віртуальний світ надав нам можливість ярко виражати свої думки саме через такі ігри. Але вони часто швидко закінчуються, або набридають у випадку своєї «зацикленості».

Фільми ж описують події в короткому проміжку. Занадто довгі і затяжні епопеї часто заставляють нас «засинати» при їх перегляді. А короткі и динамічні історії можуть залишати відчуття незавершеності.

Серіали ж, частіше всього показують життя в дуже вузькому спектрі. Це в свою чергу буває не такими інформативним і розгорнутими, як хотілось би. А сюжет всіх серій, які запаковані у великі сезони, а ті у здоровенні «частини», часто буває таким самим «зацикленим», і після n-ого перегляду перестає бути цікавим у силу того, що вже стає очевидним продовження.

Проте з споконвічних часів існує те, що надавало нам змогу зрозуміти інших – письмо. В письмі передавали історії життя, які чогось навчали, від чогось застерігали, веселили народ. Спочатку це були міфи про світобудову, які пояснювали закони природи і їх явища. Звісно, боги Зевса чи Венери не могли «правильно» пояснити наше життя, однак це був перший приклад розважання. Описані подвиги Геракла, спонукали людей боротися, ставати сильнішими. Міф про Прометея навчав доброті і безкорисливості. Це вже були вигадані історії з фантазій людей тих часів. І саме з тих часів, до сьогодення ми можемо насолоджуватись такими історіями, які були написані фантазіями їх авторів. Чому б не переживати за пригоди хлопчика Тома Соєра, чаклуна Гаррі Потера, хоббіта Фродо, стосунки Анни Кареніни?

Це все книги, які є актуальними навіть сьогодні. Саме вони дали початок задумам сценаристів різних фільмів, ігор, серіалів. Саме книги є тою відправною точкою у світ «інших життів». І саме цим я вирішив зайнятися.

Маючи доволі непогану фантазію, я дуже люблю вигадувати різні пригоди, образи персонажів і інші, паралельні світи. І я маю намір поділитися своїми думками з іншими, кому, можливо, це буде цікавим.

Ми плавно перейшли до тематики моїх творів. Для початку, це будуть взагалі маленькі за обсягом розповіді, при чому, не тільки художні. Я маю на меті передавати свою думку і про події реального життя, психологічні роздуми про щось, і так інше. Тому з приводу тем моїх творів я не буду загадувати наперед: писатися буде в даний момент часу, під даний настрій і сьогоднішні думки. Кожний випуск буде неочевидним навіть для мене самого.

А ось час їхнього видання планується просто: кожний тиждень по одній роботі. Можливо, графік буде змінюватись у відповідності до величини твору і його якості, за якою, я надіюсь, буде слідкувати одна моя знайома. :) Вихід першої роботи планується у 4-5 числа вже нового, 2014 року.

Дякую вам за увагу, щасливих свят і гарного новорічного настрою.

З повагою, автор – Ваня Боровець




1. Тема Выполнил обучающийся
2. Семьеведение опирается на теоретические и практическиеосновы социальной работы Введение в профессию Тео.1
3. Биоэнергетика сердца
4. Общественное мнение как социальный институт
5. РЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата медичних наук Тернопіль ~ 200
6. Проект организации базы отдыха
7. Кодирование речевой информации
8. Боевые действия русского флота на Балтийском море в 1914-1917 гг
9. тема Духовного Целительства Родосвет Тренингпосвящение 2526 января 2014 года Этот семинар поможет ва
10. Организация общественного питания, создание, содержание и эксплуатация основных типов предприятий массового питания
11. Регулювання бухгалтерського обліку
12. Анды
13. Операційна система Linux
14. Анатомия человека- сборник тестовых заданий с эталонами ответов
15. Лингво-семантическая альтернация в символизме
16. перебоев кашель боли и тяжесть в правом подреберье.html
17. Маргинальность в искусстве
18. Трудовой кодекс Российской Федерации
19.  I Описание ситуации
20. БІОІНДИКАЦІЯ ПОВЕРХНЕВОГО СТОКУ З МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІЇ (на прикладі м. Черкаси