Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Навіщо мені новий планшет Я одразу зацікавився можливістю виграти планшет коли почув у школі про конк

Работа добавлена на сайт samzan.net:


Твір «Навіщо мені новий планшет?»

Я одразу зацікавився можливістю виграти планшет, коли почув у школі про конкурс. Я вчуюся у 6-А класі СШ №54 м. Дніпропетровськ. Мене звуть Даніїл Червінський. Мені дуже подобається навчання, тому я дуже старанно працюю на уроках та наполегливо виконую всі домашні завдання. Також я вже шостий рік поспіль займаюся футболом. Я ходжу до футбольної академії «Дніпро», до якої приймають тільки найкращих і талановитих юнаків. Футбол мені дуже подобається. Я не уявляю свого життя без футболу. Хоча, не скажу, що це просто. Насправді це важка праця. Для того, щоб завжди бути кращим, я повинен додатково займатися спортивними вправами. Тому я бігаю кроси на 4-5 км, розвиваю свою силу фізичними вправами, займаюся аеробікою. Мені дуже подобається займатися своїм саморозвитком. Але шкода, що часу не завжди вистачає. Бо хочеться встигнути за день так багато, а часу так мало. Футбольна академія «Дніпро», до якої я їжджу кожен день після шкільних занять, знаходиться в 20 км від мого дому. І тому в мене дуже багато часу витрачається на дорогу до футбольної академії та назад додому. Так кожен день я дві години перебуваю у дорозі. І мені б дуже хотілося витратити цей час з користю. Також на кожних шкільних канікулах я зі своєю футбольною командою «Дніпро» їжджу на футбольні турніри, у яких перебуваю багато часу. Тому я мрію мати планшет. Якщо в мене буде планшет, то під час дороги та футбольних відряджень я би читав книжки, вчив англійську мову, спілкувався с друзями, або дивився фільми.

Сьогодні ми живемо в еру інформаційних технологій, коли життя вже неможливе без сучасних електронних пристроїв. Завдяки цим пристроям значно покращується життя. Ми маємо можливість багато своїх функцій довірити виконанню нашим електронним помічникам. І це насправді чудово! Ми вже звикли до комп’ютерів усюди, у кожного є телефон. Але є дуже багато людей, котрі живуть так бідно, що їм навіть не вистачає їжі. Є дуже багато дітей, які хворіють невиліковними хворобами. І тільки завдяки розвитку сучасних технологій можливе їх спасіння.

Коли я вчився у другому класі, я захворів на дуже важку хворобу. Я не зміг ходити. Я дуже злякався, що не зможу грати більше в футбол. Але завдяки лікарям, підтримці моїх батьків, та родичів я дуже швидко одужав. Зараз я забув про свою хворобу, і навіть не згадую. Але моє перебування під час хвороби у лікарні назавжди залишило в пам’яті сумні спогади. Справа в тому, що коли я захворів, мене направили до відділення гематології міської лікарні №6 м. Дніпропетровськ. У цьому відділенні розміщують хворих з проблемами крові. Я був в палаті з іншими маленькими хлопчиками, які були хворі на страшну хворобу лейкемія. Я тоді ще не зовсім розумів жахіття цієї хвороби. Я не знав, що вона практично невиліковна. І для того, щоб її вилікувати потрібні дуже і дуже величезні гроші. Я дружив зі всіма дітками у відділенні. Вони всі не мали волос на голові. Це із-за хвороби. Ми разом гралися в іграшки, я дарив їм свої іграшки, пригощав гостинцями. Коли я вилікувався, мене виписали з лікарні, я по телевізору побачив свого друга, з яким був в одній палаті. Він розповідав, як мріє бути здоровим, хоче бути як всі діти щасливим. А потім я дізнався, що його вже не має. І мені стало боляче на серці. Я був тоді ще дуже маленьким, але не міг в це повірити. І таких хворих діточок дуже багато, які мріють просто бути здоровими. Зараз по радіо, по телевізору можна бачити величезну кількість прохань допомоги таким хворим діточкам. Бо їх батьки, можливо, навіть за все своє життя не зможуть заробити потрібну кількість грошей для спасіння своєї дитини. І завжди, коли бачиш або чуєш про таки випадки – серце кров’ю обливається. Бо дуже хочеш допомогти, але як. Я ще дитина, і не маю можливості заробляти гроші. Тому зараз я прикладаю максимум зусиль в навчанні і спорті. Я мрію стати успішною людиною, коли виросту. Я хочу бути видатним футболістом. Але мені дуже подобається і наука. Я один з найкращих учнів у школі. Я вірю в себе, і вірю, що мої бажання здійсняться. Я мрію допомагати бідним та хворим.

Мені тато розповідав про сучасного міліардера Білла Гейтса, котрий тільки завдяки своєму таланту та невгамовній наполегливості зміг досягти вершин бізнесу. І завдяки його геніальному таланту зараз такий розвиток комп’ютерної техніки. Але більш за все мене вразило те, що маючи величезну кількість грошей, він практично не користується ними. Він досі, коли вже всього досяг у житті, продовжує безперестанно працювати. Живе скромно. А більшу половину своїх грошей він разом з дружиною витрачає на благочинність. Він разом з дружиною їздить по багатьох бідних країнах та допомагає бідним і хворим дітям. Для мене це дійсний зразок великої людини. І я намагаюся бути схожим на нього. Але для цього потрібно кропітка праця та постійне самовдосконалення. І я вважаю, що завдяки планшету, я значно покращу свій рівень знань та ефективність витраченого часу і таким чином наближусь до здійснення своєї мрії.

Червінський Даніїл Романович

11 років

м. Дніпропетровськ

КЗО «СЗШ №54» ДМР

6-А клас

(067) 543-38-55




1. Московское градостроительствоXXI век
2. рецепторный комплекс образование которого приводит к активации мембраносвязанного фермента ~ аденилатцик
3. Тестовый контроль квалификационных требований по анатомии и физиологии
4. Загальна формула спиртів- ROHm m 1 R ~ радикал ВВ m ~ число функціональних груп ОН котр
5. тема не може завантажитися і в безпечному режимі.
6. Об утверждении Положения по ведению бухгалтерского учета и бухгалтерской отчетности в Российской Федерац
7. Литература - Патофизиология Повреждение клетки
8. Резюме АО ~~МОТОР~~ планирует выпуск нового для себя вида продукции ~ вентильного двигате
9. Украина в новейшее время
10. политического и гуманитарного образования Российской экономической академии им Г
11. Реферат- Шокальский Юлий Михайлович
12. Несмотря на известную инерционность мышления связанную с негативным отношением к философии как науке не да
13.  Культурология является наряду с 1 социологией и психологией ~ наиболее интегративной наукой среди друг
14. экономические и экологические аспекты
15. Реконструкция горизонтально-расточного станка повышенной жесткости
16. Машинное доение коров
17. Культура нашей речи роскошь или целесообразность
18. Журналистика и культ личности Сталина
19. вариант 1. Родовые владения бояр на Руси назывались а слободами вуездами б уделами
20. Жесткость воды и ее устранение