Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

іЗаконодавчі акти містять рішення щодо чинних законів указів постанов чи їх розділів або пунктів

Работа добавлена на сайт samzan.net:


49.Фахові документи. Акт. реквізитиАкт – це документ правової чинності, в якому конста­туються або підтверджуються факти, події, пов’язані з діяльністю підприємств, установ чи їх структурних підрозділів, вчинками посадових осіб.Акти поділяються на законодавчі й адміністративні.Законодавчі акти містять рішення щодо чинних законів, указів, постанов чи їх розділів або пунктів.Адміністративні акти складаються тимчасовими або постійно діючими комісіями, окремими посадовими особами (ревізорами, інспекторами) в присутності свідків або без них за результатами ревізій, при прийманні-здаванні справ чи товарно-грошових цінностей, проведенні випробувань нової техніки, нещасних випадках, інвентаризації, зміні керівництва тощо. Тимчасові комісії призначаються, як правило, наказом керівника установи, якому потім подаються на розгляд і затверд­ження результати роботи комісії. При необхідності акти розглядаються й затверджуються вищою інстанцією.Кількість примірників актів визначається нормативни­ми документами або практичними потребами. Акт може бути підставою для видання адміністрацією відповідних розпорядчих документів, судового позову.2 Акт складається з таких реквізитів:1. Автор документа (назва відомства, організації).2. Затвердження (вгорі праворуч).3. Назва документа.4. Дата, номер, місце складання.5. Заголовок.6. Підстава (наказ керівника установи).7. Склад комісії.8. Присутні.10. Текст.11. Відомості про кількість примірників, їх місцезнаходження.12. Перелік додатків до акта.13. Підписи членів комісії та присутніх (за необхідності).Текст акта складається зі вступної (підстави для скла­дання акта, склад комісії, мета її роботи) та констатуючої частин (суть і характер проведеної роботи, встановлені факти, пропозиції, висновки).

50.Фахові документи. Таблиця, реквізитиТаблиця — це перелік, зведення статистичних даних або інших відомостей, розташованих у певному порядку за рядками та стовпцями. Таблиці широко використовуються в комунікаціях, дослідженнях та аналізі даних. Ми кожен день зустрічаєм таблиці в ЗМІ, рукописних матеріалах, комп'ютерних програмах, дорожніх знаках та багатьох інших місцях. Таблиці можуть бути описані в широкому або вузькому форматі. Широкий формат має окремий стовпець для кожної змінної даних, вузький формат матиме один стовпець для всіх значень змінних і ще один стовпець для контексту цього значення. Будь-яка проста таблиця може бути представлена як "багатовимірна" таблиця нормалізацією значень даних у впорядковану ієрархію. Типовим прикладом такої таблиці є таблиця множення. Таблиця складається з таких реквізитів:1 Номер2. Тематичний заголовок.3. Заголовна частина, яка розміщується вгорі (розділові знаки в кінці заголовків і підзаголовків не ставляться).4Основна частина, що містить графи і рядки.5. Примітки (якщо вони є) виносяться в окрему колонку або за межі таблиці.

52.Фахові документи. Розписка,реквізитиРОЗПИСКА - письмове підтвердження про передавання чи отримання документів, грошей або матеріальних цінностей певною особою від установи, підприємства, іншої особи певного колективу. У розписці вказують: прізвище й посаду того, хто дає розписку; найменування отриманих матеріальних цінностей із зазначенням вартості й кількості отриманого; дата, підпис підзвітної особи. У розписці на отримання певної суми грошей (суму пишуть цифрами і у дужках - словами), вказують паспорт отримувача й місце проживання чи прописки. Виправлення чи перекреслення не допускаються. Розписку пишуть від руки в одному примірнику. Розписки можуть бути приватними й службовими та повинні містити такі реквізити:Назва документа.Текст.Дата.ПідписЗасвідчення (за необхідності).

53.Фахові документи.Список, реквізитиСПИСОК - письмовий документ, перелік у певному порядку (часто в алфавітному) з метою інформування або реєстрування чого- чи кого-небудь: предметів, документів, книг, установ, осіб певного колективу. КАТАЛОГ -синонім до слова список, найчастіше - список художньої літератури, мистецьких творів у музеях чи приватних колекціях, укладений в алфавітному порядку. У наукових роботах (реферати, статті, дисертаційні дослідження та ін.) подаються списки використаних (рекомендованих) джерел. Список і перелік містять такі реквізити: 1) номер; 2) тематичний заголовок; 3) основну частину, що містить графи і рядки (обов'язковою є графа «№ по пор.

54.Фахові документи. Характеристика,Реквізити ХАРАКТЕРИСТИКА - документ, в якому в офіційній формі оцінюються ділові й моральні риси працівника, службовця, військовослужбовця, учня, студента як члена колективу. Після заповнення певних анкетних пунктів-реквізитів складають характеристику, характеристику-подання, в якій зазначають: час навчання та виявлені здібності у вищому навчальному закладі освіти, виявлені риси характеру в спілкуванні з однокурсниками, у ставленні до праці, індивідуальні риси характеру, мету подання. Характеристика подається при вступі до навчальних закладів, висуванні на виборні посади, переобранні, атестації, оформленні на роботу тощо. Залежно від призначення може бути виробничою, атестаційною, рекомендаційною, нейтральною.Характеристика складається, як правило, з таких реквізитів:1. Назва документа.2. Прізвище, ім’я, по батькові особи (повністю), на яку складається характеристика, у родовому відмінку.3. Посада, науковий ступінь, учене звання (якщо є), місце роботи, навчання.4. Рік народження (за необхідності — національність, домашня адреса, освіта).5. Текст.6. Дата укладання характеристики.7. Підпис керівника установи (другим може бути під­пис керівника структурного підрозділу, інших по­садових осіб).8. Печатка установи.




1. плана Состав и содержание бизнесплана; оценка его эффективности Инвестиционный план предприятия
2. на тему НАСЛЕДОВАНИЕ ПО ЗАКОНУ И ПО ЗАВЕЩАНИЮ ФИО студента группа форма обучени
3. ВВЕДЕНИЕ Сегодня вопросы международного морского права в Российской Федерации приобретают новое значе
4. тема задач для вивчення первісної та інтеграла в навчальному посібнику 1 недостатньо досконала
5. ГЕОФИЗИЧЕСКАЯ ИЗУЧЕННОСТЬ РАЙОНА7 ГЕОЛОГИЧЕСКИЙ ОЧЕРК14 Тектоника16 Гидрогеология16 Нефтегазоносн
6. Дерево жизни Рофэмили ПаблишингАшланд Орегон США Я посвящаю эту книгу Дональду О
7. Курсовая работа на тему Роль железнодорожного транспорта в экономике России Санкт
8. ТЕМА 14. ГОСУДАРСТВЕННОПОЛИТИЧЕСКИЕ УЧЕНИЯ В УКРАИНЕ В XIX ПЕРВОЙ ПОЛОВИНЕ XX В.
9. Er а превосходная суффикса- est- klein kleiner kleinst
10. Особенности социального познания конкретноисторический подход к социальным явлениям.html
11. Антонио Гауди и архитектурное искусство Европы 20 века
12. ВБЩЗ Глава 2. Влияние выбора учётной политики на составление финансовой отчётности
13. тематичної та технологічної освіти Фізико математичний факультет Кафедра ІКС Сучасні мереж
14. ЛЕКЦІЯ 13 УНІВЕРСАЛЬНА ПОСЛІДОВНА ШИНА USB
15. Тема 33 Мотивация 3
16. Острый отграниченный и хронический перитониты
17. тематичних методів та інформаційних технологій
18. на тему- Состав правящих элит в зарубежных странах Студент- Кузьмичева А.
19. Формула успеха современного eventагентства Авторский тренинг Технологии продаж eventуслуг с исполь
20. завдання на курсове проектування