Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

внутрішньоямкові абсцеси місцями дисплазія та І тип кишкової метаплазії повна або тонкокишкова залозис

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2016-06-06

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 19.5.2024

Заняття № 3

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 1

   При  гістологічному дослідженні біоптатів слизової оболонки шлунка має місце загострення хронічного запалення: - інфільтрація поліморфно-ядерними лейкоцитами (нейтрофільними гранулоцитами) епітелію і власної пластинки на тлі інфільтрації плазматичними клітками і лімфоцитами, спостерігаються «внутрішньоямкові абсцеси», місцями дисплазія та І тип кишкової метаплазії (повна або тонкокишкова) залозистого епітелію. На поверхні –  зернисто-клітинний детрит. Кількість Helicobacter pylori - 40 в препараті.

Заключення :

Заняття № 3

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 2

   При  гістологічному дослідженні біоптатів слизової оболонки шлунка має місце загострення хронічного запалення: інфільтрація власної пластинки і епітелію мононуклеарними елементами, до складу інфільтрату слизової оболонки шлунку входять плазматичні клітки, місцями дисплазія та метаплазія залозистого епітелію I типу кишкової метаплазії (повна або тонко кишкова). Втрата залоз шлунку з заміщенням метаплазованим епітелієм. На поверхні – зернисто-клітинний детрит. Кількість Helicobacter pylori -19 в препараті.

Заключення:

Заняття № 3

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 3

   При  гістологічному дослідженні біоптатів слизової оболонки шлунка має місце загострення хронічного запалення: лейкоцитарна інфільтрація власної пластинки слизової оболонки помірно виражена і захоплює, окрім власної пластинки епітелій - як поверхневий, так і ямковий. До складу інфільтрату слизової оболонки шлунку входять плазматичні клітки. Місцями дисплазія та метаплазія залозистого епітелію I типу кишкової метаплазії (повна або тонко кишкова). На поверхні – зернисто-клітинний детрит. Кількість Helicobacter pylori - 60 в препараті.

Заключення:

Заняття № 3

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 4

   При  гістологічному дослідженні біоптатів слизової оболонки шлунка має місце загострення хронічного запалення: лейкоцитарна інфільтрація з вираженою інфільтрацією власної пластинки і епітелію, спостерігаються «внутрішньоямкові абсцеси», до складу інфільтрату слизової оболонки шлунку входять плазматичні клітки. Місцями - дисплазія та метаплазія залозистого епітелію ІІ типу кишкової метаплазії - неповна (келихоподібні клітки серед поверхневого епітелію шлунку). Значна  втрата залоз шлунку із заміщенням їх метаплазованим епітелієм.  На поверхні – зернисто-клітинний детрит. Кількість Helicobacter pylori – 90 в препараті.

Заключення:

Заняття № 3

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 5

  При  гістологічному дослідженні біоптатів слизової оболонки шлунка має місце загострення хронічного запалення: інфільтрація поліморфно-ядерними лейкоцитами (нейтрофільними гранулоцитами) епітелію і власної пластинки на тлі інфільтрації плазматичними клітками і лімфоцитами, спостерігаються «внутрішньоямкові абсцеси», місцями - дисплазія та метаплазія залозистого епітелію І типу кишкової метаплазії (повна або тонко кишкова). На поверхні – зернисто-клітинний детрит. Кількість Helicobacter pylori - 45 в препараті.

Заключення:

Заняття № 3

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 6

  При  гістологічному дослідженні біоптатів слизової оболонки шлунка має місце помірнодиференційована аденокарцинома кардіального відділу шлунку, що проростає всі шари його стінки до субсерозного. Також до складу інфільтрату слизової оболонки шлунку входять плазматичні клітини. Неповна метаплазія  (келихоподібні клітки серед поверхневого епітелію шлунку). Кількість Helicobacter pylori -120 в препараті.

Заключення:

Заняття № 3

 Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 7

  При  гістологічному дослідженні біоптатів слизової оболонки шлунка має місце ділянки слизової оболонки шлунку з незначними атрофічними змінами, незначним хронічним запаленням, неповною кишкової метаплазією епітелію, залоз, фіброзними змінами в стромі, місцями - помірна дисплазія епітелію залоз. Helicobacter pylori не виявлений.

Заключення:

Заняття № 3

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 8

При  гістологічному дослідженні біоптатів слизової оболонки шлунка має місце загострення хронічного запалення: лейкоцитарна інфільтрація власної пластинки слизової оболонки помірно виражена і захоплює, окрім власної пластинки, епітелій  поверхневий і ямковий. До складу інфільтрату слизової оболонки шлунку входять плазматичні клітини. Місцями - метаплазія залозистого епітелію I типу кишкової метаплазії (повна або тонкокишкова). Незначна  втрата залоз шлунку із заміщенням їх метаплазованим епітелієм. На поверхні – зернисто-клітинний детрит. Кількість Helicobacter pylori -80 в препараті.

Заключення:

Заняття № 3

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 9

При  гістологічному дослідженні біоптатів слизової оболонки шлунка має місце загострення хронічного запалення: - інфільтрація поліморфно-ядерними лейкоцитами (нейтрофільними гранулоцитами) епітелію і власної пластинки на тлі інфільтрації плазматичними клітинами і лімфоцитами, спостерігаються «внутрішньоямкові абсцеси», місцями метаплазія залозистого епітелію ІІІ типу кишкової метаплазії - неповна товстокишкового типу з секрецією сульфомуцинів. Помірна втрата залоз шлунку із заміщенням їх метаплазованим епітелієм. На поверхні – зернисто-клітинний детрит. Кількість Helicobacter pylori -14 в препараті.

Заключення:

Заняття № 3

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 10

 При  гістологічному дослідженні біоптатів слизової оболонки шлунка має місце загострення хронічного запалення: лейкоцитарна інфільтрація власної пластинки слизової оболонки незначно виражена і захоплює, окрім власної пластинки, поверхневий епітелій. До складу інфільтрату слизової оболонки шлунку входять плазматичні клітини. Кількість Helicobacter pylori - 35 в препараті.

Заключення:

Заняття № 3

Еталон  відповіді

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 1

Заключення: дані гістологічного дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка свідчать про наявність хронічного гастриту з ІІ стадією активності, І типом кишкової метаплазії, незначною атрофією та помірною інфікованістю Helicobacter pylori.  

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 2

Заключення: дані гістологічного дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка свідчать про наявність хронічного гастриту з І стадією активності, І типом кишкової метаплазії, незначною атрофією та низькою інфікованістю Helicobacter pylori.  

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 3

Заключення: дані гістологічного дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка свідчать про наявність хронічного гастриту з ІІ стадією активності, І типом кишкової метаплазії, незначною атрофією та значною інфікованістю Helicobacter pylori.  

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 4

Заключення: дані гістологічного дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка свідчать про наявність хронічного гастриту з ІІІ стадією активності, ІІ типом кишкової метаплазії, значною атрофією та вираженою інфікованістю Helicobacter pylori.  

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 5

Заключення: дані гістологічного дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка свідчать про наявність хронічного гастриту з ІІІ стадією активності, І типом кишкової метаплазії, незначною атрофією та помірною інфікованістю Helicobacter pylori.  

Заняття № 3

Еталон  відповіді

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 6

Заключення: дані гістологічного дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка свідчать про наявність помірнодиференцированої аденокарциноми шлунка на фоні хронічного гастриту з ІІ стадією активності, ІІ типом кишкової метаплазії, значною атрофією та вираженою інфікованістю Helicobacter pylori.  

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 7

Заключення: дані гістологічного дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка свідчать про наявність хронічного гастриту з ІІ стадією активності, ІІ типом кишкової метаплазії, незначною атрофією та відсутністю інфікованістю Helicobacter pylori.  

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 8

Заключення: дані гістологічного дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка свідчать про наявність хронічного гастриту з ІІ стадією активності, І типом кишкової метаплазії, незначною атрофією та значною  інфікованістю Helicobacter pylori.  

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 9

Заключення: дані гістологічного дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка свідчать про наявність хронічного гастриту з ІІІ стадією активності, ІІІ типом кишкової метаплазії, помірною атрофією та незначною інфікованістю Helicobacter pylori.  

Морфологічне дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка № 10

Заключення: дані гістологічного дослідження біоптатів слизової оболонки шлунка свідчать про наявність хронічного гастриту з І стадією активності, відсутністю метаплазії та атрофії та помірною інфікованістю Helicobacter pylori.  




1. А м~най газ к~мір САНДАР 1000м нормативті размер санитарлы~ ~ор~ау белдеміні~ нешінші класы ~шін та
2. Проблемы философии имеют всеобщий предельный характер
3. Оборудование космических кораблей
4. Климатические характеристики общего содержания озона в долготной зоне 100-110°
5. ТЕМА- Диагностирование топливной аппаратуры газо6алонных автомо6илей Цель работы- Приобретение навыков и
6. Тема 343 Організація продажу товарів поштою та через інтернет
7. 612192 О ВРЕМЕННЫХ РЕКОМЕНДАЦИЯХ ПО ОРГАНИЗАЦИИ СЛУЖБ ГОСУДАРСТВЕННОЙ ЭКСПЕРТИЗЫ УСЛОВИЙ ТРУДА За п
8. лекциями с высланными по эл
9. гарниры пюре картоф
10. Строительство газопроводов из полиэтиленовых труб
11. от гастрита подмога После приступа острого гастрита ежедневно делайте это упражнение из арсенала индий
12. ЭПОХА ЕКАТЕРИНЫ II
13. Раскрытие философского значения открытий Ньютона.html
14. Разведение с основами частной зоотехнии Часть I
15. ВВЕДЕНИЕ Учебная практика студентов является составной частью образовательного процесса и направлена н
16. .Слова образованные путем сложения основ с соединительными гласными интерфиксами- пароход пулемет сорвиг
17. Тема 16 Органеллы цитоплазмы их структура и функции СОДЕРЖАНИЕ Введение
18. .Q по Методу Кошастого Этот материал содержит информацию дополняющую ldquo;Метод Кошастогоrdquo; который напи
19. О~у~дістемелік ~К Н~ 07 2011 Баспа 1
20. Організаційноправові засади та системи органів управління в агропромисловому комплексі