Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Доки ми чекаємо від законодавства що воно вилікує бідність та ліквідує привілеї нам судитиметься й надал

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2015-12-27

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 20.5.2024

«Доки ми чекаємо від законодавства, що воно вилікує бідність

та ліквідує привілеї, нам судитиметься й надалі спостерігати,

як зростає бідність та примножуються привілеї.

Допомога прийде не від …, а від нас самих…

Ми можемо допомогти урядові, а не уряд нам.»

Генрі Форд. «Моє життя, мої досягнення»

Лист – пропозиція

Україна відстає від країн пострадянського простору з проведення пенсійних реформ і створення адекватної до ринкових умов системи соціального захисту громадян, які втратили працездатність. З початку проведення національної пенсійної реформи в 2004 р. більшість проблем залишаються невирішеними:

  •  Низький розмір пенсій переважної більшості пенсіонерів і нерівні умови пенсійного забезпечення. Пенсія 55% пенсіонерів не перевищує 800 грн, а їхня частка в загальній сумі видатків на виплату пенсій складає усього 38%. Разом з тим 12% пенсіонерів з порівняно високими пенсіями (понад 1500 грн)одержують 28% від загального обсягу місячних видатків на виплату пенсій. Тільки 3,2 тис. пенсіонерів одержують дійсно високі пенсії (понад 10.000 грн).
  •  Пенсійні видатки зростають випереджувальними темпами порівняно з можливостями економити щодо їх забезпечення: питома вага пенсійних видатків у ВВП в Україні одна з найвищих у світі й має тенденцію до збільшення (у 2004-2007 рр. – 12-14%, у 2008 р. – 15,8% ВВП). У кризовому 2009 р. цей показник досяг 18,0 % ВВП, при цьому трансфери з держбюджету склали майже 40% доходів Пенсійного фонду.

Високі пенсійні зобов’язання відволікають ресурси економіки від цілей розвитку,ставлять під загрозу виконання державою своїх функцій. Чи є вихід? Вихід є!

З 1 січня 2004 року система пенсійного забезпечення в Україні складається з трьох рівнів.

Перший рівень - солідарна система загальнообов'язкового державного пенсійного страхування (далі - солідарна система), що базується на засадах солідарності і субсидування та здійснення виплати пенсій і надання соціальних послуг за рахунок коштів Пенсійного фонду на умовах та в порядку, передбачених Законодавством України. Загальний розмір страхового внеску до солідарної системи становить 35,2%, з яких 33,2% від заробітної плати працівника фінансується внесками працедавців та 2% працівниками. 

Другий рівень - накопичувальна система загальнообов'язкового державного пенсійного страхування (далі - накопичувальна система пенсійного страхування), що базується на засадах накопичення коштів застрахованих осіб у одному з недержавних пенсійних фондів (далі -  НПФ (НПФ - страхова компанія або банк) під відсотки. В 2011 р.  відбудеться перерозподіл внесків в Державному пенсійному фонді. (33,2% -  з них в НПФ 7% на персональний накопичувальний рахунок кожного громадянина,а  28,2% на забезпечення діючого пенсіонера). Під загальнообов’язкову накопичувальну систему підпадають громадяни (працюючі та непрацюючі) віком від 18 до 40 років (20 млн.) в термін до 6 міс. (якщо людина не встигає вибрати НПФ в термін до 6 міс., держава на правах тендеру направляє її в незаповнений НПФ) . Другий рівень вирішує наступні питання: вирівнювання пенсій, спадковість пенсій і що найголовніше кожен громадянин точно гарантує собі пенсію.

Третій рівень - система недержавного пенсійного забезпечення, що базується на засадах добровільної участі громадян, роботодавців та їх об'єднань у формуванні пенсійних накопичень з метою отримання громадянами пенсійних виплат на умовах та в порядку, передбачених законодавством про недержавне пенсійне забезпечення.

Перший та другий рівень мають один не достаток. Вони не можуть дати пенсію більше 40% від заробітної плати громадянина. Закрити фінансову яму покликаний третій рівень, але про те що він існує знає 10% громадян, а тільки 4% громадян подбали про своє майбутнє.

Компанія ІСК Груп запрошує Вас до взаємовигідного співробітництва в проведенні пенсійної реформи в Україні  у перевіреній в цілому світі дуже ефективній багаторівневій системі безпосереднього продажу (анг. MLM – multi level marketing) . З нашим досвідом і знаннями в Ваших руках появляється продукт, який зобов’язані оформити 20 млн. громадян України. Не упустіть свій шанс стати фінансово незалежним.

«Будьте мудрі перед реформою, а не після неї.»

А.А. Пабіян.

Шевага Андрій,                                    +38(093)250-37-52

ТОВ «ІСК Груп»                                     +38(050)916-64-27

                                                               www.ickgroup.com.ua




1. Водородный показатель Человека
2. Контрольная работа- Разделение и кооперация труда
3. Соціальна педагогіка з додатковою кваліфікацією Керівник гуртка образотворчого та декоративноприклад
4. Тема -Физиология сердца
5. монополистов и возбуждение судебного процесса против главных советников короля и прежде всего против г
6. Права и свободы человека и гражданина
7. Тема исследовательского проекта- Автор- Коновалов Никита Алексеевич учени
8. Тема- Диффузный токсический зоб Тюмень 2011 1
9. Организация медицинской помощи в сельской местности
10. х годов Россия занимала по самоубийствам второе место в мировой табели о рангах после Литвы
11. Территория Фитнеса Авиамоторная расположенный на улице 5ая Кабельная д
12. алгоритм открытия динамика развития научного знания методы исследовательской деятельности
13. Русский язык и культура речи Русский язык делового общения Риторика для всех специальностей
14. Сунь Ят-сен
15. Тема Осуществление гражданских прав и исполнение гражданских обязанностей Фам
16. Незаконное получение и разглашения сведений составляющих коммерческую или банковскую тайну
17. Криминалистическое исследование оттисков печатей и штампов
18. Курсовая работа- Влияние голштинизации на продуктивность и воспроизводительные качества коров черно-пестрой породы
19. Реферат- Рынок труда
20. Современные функции денег и особенности их проявления в экономике России