Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

Луцька а також є потужним технічним комплексом по обслуговуванню всіх марок автомобілів

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2016-03-30

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 28.4.2024

Загальні відомості про автоцентр Skoda

Автоцентр Skoda, офіційний дилер Skoda у Волинській області займає одну з лідируючих позицій на автомобільному ринку м. Луцька, а також є потужним технічним комплексом по обслуговуванню всіх марок автомобілів.

Він об'єднує в собі автосалон площею близько 300 кв.м., сервісний центр на 7 постів і ділянок загальною площею 200 кв.м., дільницю кузовних та малярних робіт. Все це є зручним комплексом продажу і післяпродажного обслуговування автомобілів марки Skoda.

Щорік Автоцентр Skoda реалізовує більше 250 автомобілів Skoda, а також обслуговує на власній СТО близько 5 000 автомобілів.

У автоцентрі представлений повний модельній ряд автомобілів даного бренду – Skoda Fabia New, Skoda Octavia A5, Skoda Superb, а також максимально повний спектр послуг, пов'язаних з купівлею автомобіля – додаткова комплектація різноманітними аксесуарами, тюнінг, індивідуальне замовлення автомобіля у виробництво, фінансовий сервіс, а саме:
-кредит;
-лізинг;
-страхування автотранспорту;

-трейд-ін (обмін старого автомобіля на новий);

-державний технічний огляд.

Повний супровід клієнта на етапі експлуатації автомобіля, продаж оригінальних запчастин і аксесуарів.

Всі питання, що виникають при придбанні автомобіля, вирішуються на місці високопрофесійними співробітниками відділу продажу, які здійснюють кваліфіковані консультації. Фахівці автоцентру проходять регулярні тренінги, що проводяться представниками ЗАТ «Єврокар». Професіоналізм всіх співробітників – застава якісного обслуговування будь-якого автомобіля.

Автоцентр Skoda надіється, що відвідавши його, клієнт зможе не тільки зекономити час, але й відчути комфорт та турботу, яку Skoda дарує всім своїм клієнтам, а тейст-драйв в умовах реального дорожнього руху, зробить його вибір більш обдуманим.

Послуги, що надає Автоцентр Skoda

Для зручності своїх клієнтів Автоцентр Skoda надає послуги по кредитуваннюстрахуванню, обміну старого авто на нове прямо в салоні.

Автоцентр Skoda вдячний своїм клієнтам за вибір автомобіля марки Skoda, висока якість якого дозволяє йому брати на себе зобов'язання по його бездоганній роботі протягом тривалого терміну експлуатації:

  1.  Гарантія на новий автомобіль. На нові автомобілі марки Skoda, куплені на території України, надається 2-річна гарантія без обмеження пробігу з дати продажу автомобіля офіційним дилером компанії SkodaAuto. Дата продажу фіксується офіційним дилером в сервісній книжці. Гарантія розповсюджується на будь-які несправності, що виникли з вини заводу - виробника, і надається будь-яким офіційним дилером Skoda. 
  2.  Гарантія на оригінальні деталі та аксесуари. На оригінальні деталі та аксесуари, придбані у офіційного дилера, надається 2-річна гарантія без обмеження пробігу з моменту покупки деталі або її установки в офіційній дилерській мережі Skoda. На оригінальні деталі, встановлені при гарантійному (безкоштовному) ремонті, гарантія розповсюджується до закінчення терміну основної гарантії на автомобіль.
  3.  Гарантія на проржавіння кузову. На моделі Fabia попереднього покоління, Octavia Tour, Superb попереднього покоління надається 10-річна гарантія від проржавіння кузову без обмеження пробігу. На моделі Fabia New, Octavia A5, Roomster, Superb New розповсюджується 12-річна гарантія від про ржавіння кузову без обмеження пробігу.
  4.   Гарантія на лакофарбове покриття. На лакофарбове покриття кузова для моделей Octavia Tour, Octavia A5, Fabia, Fabia New, Superb, Superb New, Roomster розповсюджується 3-річна гарантія.

Кредитування

Якщо клієнт хоче придбати хороший автомобіль, але не має достатньої суми коштів для його покупки? Тоді автокредитування – оптимальний і єдиний правильний вибір. Суть автокредитування полягає в тому, що покупець спочатку отримуєте автомобіль, а тільки потім оплачуєте його, причому він платить не всю суму відразу, а частинами, кожного місяця, на протязі визначеного періоду часу, який він обумовлюєте з продавцем. Автосалон Промтехсервіс у співпраці з надійними банками-партнерами та установами постійно покращує умови та надає нові можливості кредитування заради задоволення зростаючих потреб клієнтів.

Страхування

Одна з найважливіших та надійних мір захисту нового авто від пошкоджень або крадіжки — це страхування.

Компанія ТзОВ "Промтехсервіс" пропонує найрізноманітніші програми страхування прямо в автосалоні.

Trade in

"Промтехсервіс" робить ще один крок назустріч Клієнтам! Trade-in – це спосіб задовольнити відразу два бажання: купити новий автомобіль Skoda і позбавитися від старого авто. Покупець платить лише різницю між вартістю його старої машини, яку оцінюють фахівці автосалону, і нового автомобіля, вибраного покупцем з широкого модельного ряду Skoda.

Сервісний центр Skoda

Сервіс автоцентру Skoda надає повний комплекс послуг з технічного обслуговування та ремонту автомобілів Skoda. Клієнтська база сервісної станції складає близько 5000 тис. автомобілів.

  1.  Сервісне обслуговування всього модельного ряду автомобілів марки Skoda незалежно від місця придбання і року випуску.

  1.  Гарантійний і постгарантійний ремонт автомобілів Skoda

  1.  Технічне обслуговування з дотриманням всіх вимог виробника

  1.  Комплексна діагностика двигуна (спільно з комп'ютерною діагностикою), діагностика і ремонт КПП, комп'ютерна діагностика електронних систем, діагностика систем подачі палива з виміром продуктивності бензонасоса

  1.  Діагностика гальмівної системи і амортизаторів на стенді VAS 6360, регулювання кутів установки (схід-розвал) передніх і задніх коліс на електронному стенді, ремонт та діагностика підвіски

  1.  Діагностика і заправка кондиціонерів, антибактеріальна обробка систем кондиціонера

  1.  Капітальний ремонт двигунів

  1.  Чищення інжекторів, промивання системи уприскування автомобіля із застосуванням матеріалів фірми WINNS

  1.  Встановлення навісного обладнання і аксесуарів

  1.  Шиномонтаж і балансування коліс на стендах фірми Beissbarth

  1.  Тюнинг автомобіля

  1.  Ремонт електроустаткування

  1.  Кузовні і малярні роботи

  1.  Встановлення додаткового обладнання - сигналізацій, механічних протиугонних пристроїв, музичної апаратури тощо

  1.  Хімчистка

  1.  Продаж автомобільних аксесуарів

Даний список робіт не є вичерпним. Сервісний центр Skoda (Шкода) оснащений всім необхідним технологічним устаткуванням і спецінструментом для проведення найскладнішого ремонту. На всі виконані роботи надається гарантія.

Безкоштовно надається послуга по технологічній мийці автомобіля перед обслуговуванням на сервісі.

Діагностичний дилерський прилад VAS5052A VW Group дозволяє на сервісі не тільки точно визначити стан електронних систем управління автомобіля, а при потребі вирішити всі проблеми, пов'язані з ними.

Вчасне виявлення та усунення всіх недоліків, пов'язаних з ходовою частиною автомобіля. У автоцентрі Skoda таке тестування проводиться на гальмівному стенді Screen Test Line з функцією перевірки стану амортизаторів.

Обширна база даних від виробників автомобілів дозволяє сервісу відновити кути встановлення коліс автомобіля за допомогою стенду для регулювання коліс.

Наявність спецінструменту та пристосувань, що були розроблені спеціально для автомобілів концерну VW Group, дає можливість проводити регулювання та ремонт вузлів і агрегатів автомобіля будь-якого рівня складності.

Спеціально для зручності клієнтів одночасно з проходженням планового техобслуговування автоцентр Skoda проводить державні технічні огляди автомобілів за зниженими цінами.

Обслуговування автомобілів здійснюється згідно попереднього запису на ТО в слушний для клієнтів час.

Для зручності відвідувачів СТО в сервісному центрі є зона очікування, де клієнт зможе спостерігати за ремонтом з екрану монітора, переглянути цікаву телепередачу, випити каву або ж просто відпочити.

При необхідності або по бажанню клієнта менеджер СТО може провести власника автомобіля в ремонтну зону та надати технічну консультацію.

 

Кузовний цех

Кузов - найдорожча деталь автомобіля, тому ремонт кузова належить до найбільш складних видів робіт. Від якості цих робіт залежать ходові показники автомобіля - керованість, зношування гуми, пасивна безпека, а також витрата палива. Із цієї причини ремонт кузова автомобіля - відповідальна робота, довірити яку краще професіоналам.

Кузовний ремонт тут проводять на суперсучасному обладнанні французької фірми CELETTE, з якою окрім VW Group, співпрацюють відомі автомобільні марки: TOYOTA, PORSCHE, BMW, AUDI, МERSEDES-ВENZ, JAGUAR, HONDA, CHRYSLER. Зокрема ступінь і локалізацію пошкодження кузова оцінюють за допомогою електронної лінійки для вимірювання контрольних точок NAJA EVOLUTION. Електронна вимірювальна система NAJA дозволяє з точністю до 0,1 мм виявляти деформації кузова та контролювати їх в процесі ремонту.

Кузовний цех обладнаний інструментом для ремонту вмятин кузова без подальшого фарбування

Доповнює технічний комплекс для кузовного ремонту стенд CELETTE. Він призначений для витяжки кузовів. Таке устаткування є лише в кількох містах України, а у Луцьку воно є на озброєнні лише у  автоцентрі Skoda.

Сучасне обладнання відновлення геометрії та зварювання, гарантує абсолютне відновлення автомобіля, пошкодженого в наслідок ДТП.
Хоча ремонт автомобіля - це найбільш тривалий процес,
автоцентр Skoda завжди прагне робити його в стислі терміни, без порушення технологій.

Фарбування. Сучасна технологія підготовки поверхонь під фарбування без застосування води унеможливлює появу будь-яких дефектів лакофарбового покриття у майбутньому і дає цим можливість надати клієнтам "пожиттєву гарантію" на роботи автоцентру Skoda. Застосування фарб на водній основі дозволяє звести до мінімуму вплив процесу фарбування на зовнішнє середовище.

Обслуговування автомобілів здійснюється згідно попереднього запису на кузовний ремонт в слушний для клієнтів час.




1. зерновое с развитым животноводством зерновое с развитым животноводством
2.  Завданням зовнішнього незалежного оцінювання з біології є- перевірити відповідність знань та умі
3. Петербург ул.Смоленская д
4. Компания ТрансТелеКом
5. социальный характер объектов с которыми связаны отношение и поведение человека;2 осознанность этих отнош
6. ЗАРОДЖЕННЯ СОЦІОЛОГІЧНИХ ЗНАНЬ
7. Как Вас называли в детстве ~ Ваши прозвища ~ и что они значат для Вас
8. Колір круп визначають прирозсіюванні денного світла а також при освітлюванні ламп накалювання оболюменес
9. Права на программы для ЭВМ и базы данных как одного из объектов авторского права
10. дефектолог МОУ детского сада ’ 307 Кошенскова Светлана Алексеевна Волгоград 2010 Для нас.html
11. СПОРНЫЕ УТВЕРЖДЕНИЯ ~ 2 Обучение служит сплочению команды Обученный штат фирмы ~ всего лишь инс
12. РЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук Одеса 2001 Дисе
13. НОВОСИБИРСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ ПЕДАГОГИЧЕСКИЙ УНИВЕРСИТЕТ ИНСТИТУТ МОЛОДЕЖНОЙ ПОЛИТИКИ И СОЦИАЛЬНОЙ
14. Таможенный контроль над ввозом и вывозом культурных ценностей
15. АНАЛІТИЧНЕ ПРОЕКТУВАННЯ СИСТЕМИ
16. тематика Работу выполнил студент 1 курса группы 1м3 экономического факультета ФИО Пров
17. ВВЕДЕНИЕ Многие отрасли техники имеющие отношение к получению обработке хранению и передаче информаци
18. ЛЕКЦІЯ 13 Ідеологія та політика План Сутність ідеології її взаємодія з політикою
19. Реферат- История возникновения фамилии
20. пособие по английскому языку для студентов всех специальностей.html