Будь умным!


У вас вопросы?
У нас ответы:) SamZan.net

го століття після князь Володимира хрестив стан

Работа добавлена на сайт samzan.net: 2016-03-30

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 18.5.2024

A) Що стосується мистецтва живопису в Україні, як стурбовані розвиток, слід пам'ятати, що ранній період називають іконопис, який почав розвиватися в Київській Русі наприкінці 10-го століття після князь Володимира хрестив стан. Іконописці - в основному ченці - зображали Христоса, Богоматір, ангелів і святих. Візантійські традиції були зразком. Мозаїки і фрески Софійського собору в Києві є одним з найвидатніших серед пам'яток цього періоду. Значок “Богоматері Волині”, яка вважається шедевром, відноситься до періоду старовинного Руської держави Галичина-Волинського.


B) Портрет з'явився в епоху Відродження живопис як окремий жанр (перший 16-го століття) і знаходився під сильним впливом значок традиції. портрети включені портрети дворян і козацьких вождів.

C) Багато українських художники були притягнуті до нової Академії мистецтв у Санкт-Петербурзі (1757), який культивується стилі класицизму живопису потім популярні в Європі. Відомі українські художники цього періоду є Д. Левицький, К. Holovachevskyi, В. Borovykovskyi.

D) Українське мистецтво середині 19-го століття була тісно пов'язана з іменем Т. Шевченка, присвятив більшу частину свого живопису українця, який цікавить. Він вважався батьком сучасного українського живопису. Shevcgenko пофарбовані численні портретів, автопортретів і пейзажі з багатьма архітектурних пам'яток України. У 19-му столітті пейзажний живопис з'явилася як окремий жанр, і не тільки у творчості Шевченка. Натхненний романтизму І. Sochenko, А. Kundzhi, л. Айвазовський, С. Васильківський та Pokhytonov присвятили свої зусилля по зображують сільські пейзажі у нього найкрасивіша.

E)  У той час Україна була названа Східної Європи італія. Художники з Росії та європейських країн відвідали Україну з новими темами і збагатити себе зображення. Одним з таких художників був Василь Schternberg, друг Шевченка, майстер ліричного пейзажу.

F) Одеса мистецтво ола і Київ малювальної школи займала важливе місце на початку 20-го століття. видатні художники, такі як Микола Мурашко та Микола Пимоненко були видні представники того часу. Деякі художники українського походження, які вчили в Києві школі були Михайло Врубель, Василь Vasnitsov та Ілля Рєпін.

G)  Українське мистецтво 20-го століття не міг уникнути впливу черга тенденцій провідних європейських живопис імпресіонізм і авангард Харків школа 1910-1930 рр., де художники перебували під впливом конструктивізму відрізнявся своєю оригінальністю вона була представлена ​​А. Петрицький, В. Yemylov. О. Екстер поширювати ідеї кубовидного футуризму в живописі і працював у Києві о. Богомазов експериментував з абстракцією, Юрій Mykhailiv продовжив традиції символістів. У всьому світі відомо, Казимир Малевич говорив про вплив українських його творів. Самобутнє явище раннього бароко та іконопису на традиціях 20-го століття був Михайло Бойчук Художня школа. Це в поєднанні традиції народного картини, місцевого примітивного живопису і принципів релігії мистецтва.

H) Українське мистецтво радянського періоду представлена ​​багатьма талановитими художниками Т.Яблонської, Ю. Bokchai, О. Шовкуненко, Р. Selskyi, С. Шишко, В. Zaretskyi і багато інших. М. Примаченко став унікальним явищем, що не мають аналогів у світовому мистецтві. Вона вважається класиком українського народного мистецтва.

I) Українське мистецтво радянського періоду представлена ​​багатьма талановитими художниками Т.Яблонської, Ю. Bokchai, О. Шовкуненко, Р. Selskyi, С. Шишко, В. Zaretskyi і багато інших. М. Примаченко став унікальним явищем, що не мають аналогів у світовому мистецтві. Вона вважається класиком українського народного мистецтва.

               

 

 

       P. S. by Dima N.

        Зроблено в Україні.




1. Основные принципы способы и мероприятия по защите населения в военное время
2. Реферат на тему- Государственное управление в Германии.
3. Право на судебную защиту
4. тематика За підручником М
5. тема и является АСУТП прокатки.
6. тематизированно излагаются теоретические клиникодиагностические терапевтические и организационные вопр
7. Тема- Транспортная характеристика грузов Вопросы- классификация грузов по различным признакам и свой
8. Оно привносит в жизнь устремления человечества к достижению мира свободы безопасности и справедливости.
9. тематизации. Систематизация нормативноправовых актов является деятельностью направленной на упорядочен
10. Къадисии Другая история о аль~Аля ибн альХадрами когда он был послан в Бахрейн как он прошел по морю со сво
11. Гайдамаками польська шляхта презирливо називала учасників національновизвольних рухів в Україні що пож
12. Страхові послуги
13. Методы оценки радоновой опасности как составляющая курса
14. пустого чая Типа для здоровья полезнее ~ лишнего не наберешь
15.  ИТ это совокупность методов процессов и программнотехнических средств интегрированных с целью сбора о
16. Предмет і завдання педагогіки вищої школ ії основні категорії Педагогіка вищої школи ~ наука про закономі.html
17. Тема- Отечественная философияСвойствами Добра по мнению В
18. не испытывал особого волнения
19. По некоторым культурам садам ягодникам бахчевым культурам и т
20. Основные субъекты и объекты конституционно-правовых отношений